Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017
<p>Κριός – Ο Ερημίτης

Νιώθετε μια προσκόλληση στο παρελθόν σήμερα. Αν και έχετε μεγάλη σοφία στην καρδιά σας, δεν είναι σοφό να αφήνεστε μόνον στο τι έχει συμβεί στην περασμένη σας ζωή. Ρίξτε φως στην τωρινή σας ερωτική κατάσταση.

Ταύρος – Ο Πύργος

Προσέξτε πολύ γιατί σήμερα μπορεί να βιώσετε συναισθηματικές απώλειες. Το πλέγμα των σχέσεών σας φαίνεται αυτή τη στιγμή σαθρό.  Προσέξτε ακόμα περισσότερο αν με κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε έχετε και οικονομικές σχέσεις.

Δίδυμοι – Ο Τροχός της Τύχης

Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος για εσάς - ο ενθουσιασμός σας μεγαλώνει καθώς και οι πιθανότητές σας για μια νέα σχέση. Πολλοί θα λάβουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Φαίνεται ότι το πιο σημαντικό πράγμα για σας τώρα είναι να πειραματιστείτε, να βρείτε νέες εναλλακτικές λύσεις για ψυχική ανάπτυξη, βελτιώνοντας τα προσόντα και τις δεξιότητές σας.

Καρκίνος – Ο Τρελός

Θα έχετε σήμερα συνάντηση με νέους ανθρώπους, διαπραγματεύσεις  ερωτικού χαρακτήρα – φλερτ δηλαδή – με πολύ ενθουσιώδη χαρακτήρα... υπάρχουν πολλοί τρόποι εύρεσης ευτυχίας, ανάλογα με την κατάσταση.

Λέων – Οκτώ των Κυπέλλων

Βρίσκεστε σε μια σχετική ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά σας θέματα. Επιλέξτε να βάλετε και τον σύντροφό σας στο παιχνίδι, το να μένετε μόνοι με τις σκέψεις σας δεν σας κάνει καλό.

Παρθένος – Εννιά των Σπαθιών

Μπορεί να είστε με διασπασμένη σήμερα την ερωτική σας προσοχή. Πολλά λόγια, συναντήσεις, κάποιες έχθρες που δεν τις περιμένετε, έχετε πολλά να κάνετε και να πείτε. Προσέξτε την ψυχραιμία σας, μην την χάσετε γιατί θα εκτεθείτε.  

Ζυγός – Δύο των Σπαθιών

Ένα διεγερτικό και όμορφο πνευματικό παιχνίδι με κάποιο γερό μυαλό, σας κάνει να βγαίνετε από την ασφάλεια και την ζώνη της άνεσής σας. Και αυτό σας αρέσει, γιατί είχατε καιρό να ασκήσετε την τέχνη του φλερτ, που τόσο σας συναρπάζει.  

Σκορπιός – Άσσος των Κυπέλλων

Είστε μπροστά σε μια ολοκαίνουργια αρχή στον ερωτικό τομέα. Όλη σας η εμπειρία είναι ένα κύπελλο που την προσφέρετε με μεγάλη χαρά σε ένα άτομο το οποίο εισέρχεται στην ζωή σας με αξιώσεις για μια μεγάλη σχέση.  

Τοξότης – Το Άρμα

Ήταν καιρός πια να έρθει και το Άρμα στο ερωτικό σας άνοιγμα των Ταρώ. Ναι, πρέπει να βρείτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Πρέπει να έχετε μια ξεκάθαρη άποψη για το πού θέλετε να πάει η ζωή σας γενικά.    

Αιγόκερως – Ντάμα των Πεντάκτινων

Ίσως νιώθετε σήμερα μια ευγενική τάση να βοηθήσετε τους άλλους, αυτούς που αγαπάτε, αλλά ταυτόχρονα είστε σε μια συναισθηματική μοναξιά.  Θέλετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να δείτε πού πηγαίνει η καρδιά σας, πού ανήκει.

Υδροχόος – Ο Διάβολος

Πειρασμοί και ερωτικές ανατριχίλες. Ίσως να αισθάνεστε ότι μία και μόνη σχέση δεν ικανοποιεί αυτή τη στιγμή την διάθεσή σας να πειραματιστείτε ερωτικά. Από την άλλη ίσως κάποιος άνθρωπος να σας έχει γίνει έμμονη ιδέα ή εξάρτηση.

Ιχθείς – Δέκα των Σπαθιών

Είτε το ξέρετε είτε όχι, υπάρχει ένα κλίμα προδοσίας στις σχέσεις σας. κάποιος που τον αγαπάτε πολύ δεν θα σας φερθεί σήμερα με τον τρόπο που θα θέλατε ή θα ελπίζατε. Πάρτε θάρρος από την ίδια σας την ψυχή και απομακρυνθείτε από το σμήνος των ξιφών. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-9-2017

Κριός – Δέκα των Σπαθιών Είναι στιγμή για κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως πρέπει να έχουν ουσία, αν και δεν αναφέρονται στο σύνολο της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-3-2017

Κριός – Το Πέντε των Σπαθιών Είναι μια ημέρα έντασης και διαπληκτισμών στον ερωτικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι έχεις μεγάλη πνευματική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...