Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσοχή πολύ, μπορείτε να κοιτάξετε τις καταστάσεις, αλλά δεν είσαστε έτοιμοι να βγάλετε τα συμπεράσματα. Μάθετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Εάν προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα λογικά, θα καταλάβετε πιο είναι πραγματικά το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε καταστάσεις που αφορούν στον ερωτικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Χρειάζεται να προσέξετε την επικοινωνία σας με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, με το τετράγωνο που σχηματίζει τώρα ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ουρανό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη εισερχόμενη στο ζώδιό σας τώρα σας οδηγεί στο να προφυλάξετε την συναισθηματική σας ασφάλεια. Προσέξτε λοιπόν, το ερωτικό παρελθόν είναι πιο δύσκολος κλάδος του ερωτικού τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με περισσότερη προσοχή πρέπει να κινηθείτε σήμερα τίποτα δεν είναι βέβαιο, τώρα όλα τα σενάρια, κάθε πιθανό ενδεχόμενο, κάθε ξαφνική και απρόβλεπτη κίνηση είναι τελικά αναμενόμενη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Απέναντι στις κινήσεις σας τώρα αντιμετωπίζετε ορισμένες επιπλοκές. Τα σχέδιά σας δεν μπορούν να υλοποιηθούν, εξαιτίας εξωτερικών επιρροών που σας βγάζουν εκτός προγράμματος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην προσπαθείτε επίμονα να αποδείξετε το μέχρι πού μπορείτε πραγματικά να φτάσετε. Ορισμένα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα όταν δεν πιέζετε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Αφήστε τις μεγάλες αναλύσεις για κάποια άλλη στιγμή, καθώς δεν είσαστε ακόμα έτοιμοι για να προχωρήσετε σε σημαντικά συμπεράσματα και τελικές σας αποφάσεις. Πάρτε τον χρόνο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Εάν επιλέξετε να χαλαρώσετε θα καταλάβετε πραγματικά το πού μπορεί να βρεθήκατε να κάνετε άδικο και να παρεξηγείτε ορισμένες συμπεριφορές αλλά και καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Χρειάζεται να καταλάβετε πραγματικά πως αξίζει να κάνετε την κίνησή σας, αλλά όχι σήμερα, καθώς οι απογοητεύσεις που δίνει η ημέρα δημιουργούν λάθος εντυπώσεις τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Δεν μπορείτε να κινηθείτε βάσει σχεδίου, καθώς ο Ερμής σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ουρανό ένα τετράγωνο το οποίο θα φέρει αρκετή ένταση και παρεξηγήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είναι πολύ σημαντικό τα να καταλάβετε το πότε είσαστε ουσιαστικά και ειλικρινά έτοιμοι για να δράσετε με δυναμισμό. Αυτή τη στιγμή απαιτείται από εσάς περισσότερη αναμονή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...