Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-2-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Το πεντάγωνο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας ξαφνιάζει με το πόσο δυναμισμό μπορείτε να δείξετε κατά την ερωτική σας προσέγγιση. Τολμήστε περισσότερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Σελήνη τώρα σε τετράγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σας προειδοποιεί πως είσαστε έτοιμοι να φέρετε μεγάλες εντάσεις, καθώς δράτε τσαπατσούλικα στον ερωτικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μέσα από ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ελευθερώνει μία πιο δημιουργική σας πλευρά στον έρωτα και σας χαρίζει μία ανεπτυγμένη διαίσθηση, που θα κρίνει πολλά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την είσοδο σήμερα της κυβερνήτου σας Σελήνης στον αστερισμό του Τοξότη μπορείτε να καταφέρετε κινήσεις τις οποίες πιθανότατα δεν περιμένατε να μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, σε πεντάγωνο με τον πλανήτη Άρη καταφέρνει να σας γεμίσει με περισσότερη βεβαιότητα για το εαυτό σας, όχι θεωρητικά, αλλά μέσα από τις πράξεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Μέσω του πενταγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα βρίσκετε ξανά τον εαυτό σας, μέσα από μία εσωτερική απελευθέρωση. Επικοινωνείτε με ευκολία και διαίσθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην γίνεστε ερειστικοί και υπερβολικοί στις απαιτήσεις που προβάλετε αυτή τη στιγμή. Να είσαστε πιο συγκρατημένοι απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις, με το τετράγωνο της Σελήνης και της κυβερνήτου σας Αφροδίτης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Το ημι-εξάγωνο του Ηλίου που σχηματίζεται με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα τώρα σας δίνει σε μεγάλο βαθμό την ευκαιρία του να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις, με περισσότερη βεβαιότητα και με προσοχή στις τυχόν παγίδες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Σελήνη έχει πλέον εισέλθει στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η κατάσταση σας στηρίζει κατάλληλα, έτσι ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά κατά την προσέγγισή σας, τη δεδομένη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην είσαστε υπερβολικοί σήμερα. Εάν κοιτάξετε καλύτερα, θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχουν μπροστά σας πολύ περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι ίσως τώρα να νομίζετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Σε πεντάγωνο με τον Ερμή, ο κυβερνήτης σας Ουρανός έρχεται να απελευθερώσει εκείνη την πλευρά του εαυτο0ύ σας που είναι επικοινωνιακή, κοινωνική, αλλά και διεκδικητική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Το ημι-εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σας βοηθά έτσι ώστε να λειτουργήσετε σήμερα στις προσεγγίσεις σας υποστηριζόμενοι από τη διαίσθησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη αυτή τη στιγμή εξάγωνο, αξιοποιήστε την ημέρα με...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ήλιο σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη είσαστε ακόμα σε θέση να προχωρήσετε σ πολύ σημαντικές κινήσεις...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...