Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον δικό σας αστερισμό, σας στηρίζει ώστε στον στόχο σας να καταφέρετε να βάλετε στο παιχνίδι το δημιουργικό και διανοητικό σας πνεύμα. Η σύνοδος μάλιστα του Ερμή με την Αφροδίτη ευνοεί την επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Εξαιτίας της συνόδου που ο Ερμής σχηματίζει με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, μπορείτε πλέον να προχωρήσετε σε απαιτούμενες κινήσεις, που τελικά οδηγούν σε μία επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μέσα από τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με την Αφροδίτη, κατά την είσοδό του στον Κριό, η επανασύνδεση είναι ο τομέας εκείνος που θα έχει την πιο θετική επιρροή επάνω σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Καταφέρνετε σε αυτή τη φάση να αντιληφθείτε καλύτερα ποιες είναι οι αιτίες οι οποίες οδηγούν σε αποτελέσματα, κυρίως σε ό,τι αφορά το πώς τα συναισθήματα παρακινούν το αγαπημένο σας πρόσωπο. Η ημέρα ευνοεί τις επανασυνδέσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Βρισκόμαστε σε ένα γενικότερα θετικό κλίμα για τις επανασυνδέσεις., από τη δική σας πλευρά πρώτα από όλα χαλαρώστε και βάλτε σε τάξη την σκέψη σας. ύστερα, αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, κατά την είσοδό του στον Κριό, που σας δίνει πρωτοτυπία και διανοητική εγρήγορση, σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, δίνοντας την ευκαιρία σας για την επανασύνδεση που ζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, μπορείτε αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε κινήσεις με βασικό σας στόχο την επανασύνδεση, μην χάνετε την ευκαιρία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Αποκρυπτογραφείτε καταστάσεις και συμπεριφορές. Καθώς το γενικότερο πλαίσιο είναι ευνοϊκό για τον στόχο της επανασύνδεσης, προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας την αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Καθώς το γενικότερο κλίμα, εξαιτίας της συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη, βρίσκεται σε θέση να δώσει την ευκαιρία για επανασύνδεση, συντονιστείτε με αυτόν τον ρυθμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μπορείτε να προχωρήσετε σε σημαντικέ κινήσεις τώρα, κυρίως διότι υπάρχει ένα πλαίσιο επιρροής το οποίο βρίσκεται σε θέση να φέρει σε εξομάλυνση καταστάσεων και επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι αυτή τη στιγμή, μέσα στο πλαίσιο του δικού σας δυναμισμού, έρχεται μία κατάσταση η οποία ευνοεί τον στόχο της επανασύνδεσης, με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ο Ερμής εισερχόμενος στο επόμενο ζώδιο του Κριού, σχηματίζει με την Αφροδίτη μία σύνοδο η οποία επηρεάζει και εσάς ώστε να φέρετε τον στόχο της επανασύνδεσης πιο κοντά σας. αναλάβετε ενέργειες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Χαλαρώστε κάπως σήμερα. Με το τετράγωνο που η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σχηματίζει μαζί με τον Κρόνο υπάρχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, καταφέρνετε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...