Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η όψη του εξαγώνου που η Σελήνη σχηματίζει μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να φέρει στην επιφάνεια την δυναμική σας πλευρά, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε τους στόχους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Κάντε κινήσεις που βοηθούν έτσι ώστε να δημιουργήσετε μία αρμονικότερη κατάσταση. Μην εκβιάζετε δηλαδή τις καταστάσεις, πάρετε τα πράγματα όσο μπορείτε πιο χαλαρά. Δεν είναι εύκολο, είναι όμως αναγκαίο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Περνώντας σε μία πιο θετική πλευρά της ερωτικής σας ζωής, έχετε σταδιακά την δυνατότητα για πιο σημαντικές δράσεις, χωρίς όμως να είσαστε έτοιμοι για σημαντικές πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη με την είσοδό της στους Ιχθείς φέρνει την αισιοδοξία σε εσάς. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κινήσεις, χωρίς να φοβηθείτε να προσθέσετε και τον ρομαντισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Πρέπει να πάρετε θάρρος από ορισμένες καταστάσεις και ίσως και από κάποιες συμβουλές και από εδώ και πέρα να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δράσεις σας. Να είσαστε αισιόδοξοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Τώρα πρέπει να δώσετε τόπο στην οργή και πιο απαλά και ήρεμα να συνεχίσετε την επικοινωνία σας. Έχετε όντως την δυνατότητα να χαλαρώσετε τα πράγματα και να αποφύγετε εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η εσωτερική σας ηρεμία μπορεί να κρίνει πολλά πράγματα σήμερα. Νοιώστε λοιπόν την ησυχία μέσα σας και εξωτερικεύστε την με έναν τρόπο ήπιο και απαλό στις ερωτικές σας κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Τώρα μπορείτε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις κινήσεις σας. Κάντε ό,τι θεωρείτε απαραίτητο, μην φοβηθείτε να ρίξετε τον εγωισμό σας, αλλά μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Πρέπει να φερθείτε λογικά και αν αφήσετε πίσω τις υπερβολές και τις εντάσεις. Να είσαστε σε κάθε περίπτωση ο εαυτός σας και να μην προχωράτε σε κινήσεις μόνο και μόνο επειδή κάποιος άλλος σας το είπε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Κάντε τις κινήσεις που απαιτούνται να βελτιώσετε καταστάσεις, διότι εμφανίζεστε αστρολογικά πολύ πιο ήρεμοι πλέον και έχετε την ευκαιρία να ενεργήσετε διπλωματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Παίρνετε αυτή τη στιγμή την ευκαιρία να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Να είσαστε έτοιμοι να δώσετε μεγαλύτερες μάχες, αλλά με ήπιο τρόπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η είσοδος της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο δίνει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε κινήσεις οι οποίες έχουν μέσα στους την ιδιαίτερη φαντασία και τον ρομαντισμό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, σας καλεί αυτή τη στιγμή να προχωρήσετε σε ορισμένες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς η ώρα των μεγαλύτερων και πιο σημαντικών αλλαγών έχει φτάσει, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε πολύ πιο απλοί στα κινήσεις σας. Ο ρομαντισμός και το μυστήριο μπορούν να υπάρχουν, αλλά η απλότητα...