Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2018
<p>Κριός : Μην ξοδεύετε την ερωτική σας ενέργεια και τον χρόνο σας, σε άτομα που ακόμη δεν ξέρουν τι θέλουν από εσάς. Οι μέρες θα δώσουν και ξεκαθαρίσματα στην εργασία σας.

Ταύρος : Με τον Ουρανό πάνω σας, έχετε γίνει αρκετά πιο αυστηροί και κάθετοι σε αυτά που απαιτείτε από τους τρίτους. Σίγουρα κάπως έτσι θα αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι : Μην έχετε τόση σιγουριά σε αυτό το νέο πρόσωπο, που έχει εισέλθει στην ζωή σας και  δηλώνει το απόλυτο έρωτα για εσάς. Μόνο ο χρόνος θα σας φέρει τις αλήθειες.

Καρκίνος : Κάνετε επικοινωνιακές υπερβολές, μόνο και μόνο για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου πρώην σας. Το έχετε κάνει και στο παρελθόν, χωρίς αποτέλεσμα.

Λέων : Ζείτε ένα άκρως ερωτικό διάστημα μέχρι και τα μέσα του επόμενου μήνα, που θα φέρει στην επιφάνεια και τις ανάγκες για δέσμευση – οικογένεια.

Παρθένος : Έχετε κάνει μια συμφωνία με τον πρώην σας, για μια προσπάθεια επανασύνδεσης, και μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει τηρηθεί. Πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ζυγός : Είσαστε αρκετά εσωστρεφείς και μπερδεμένοι στα ερωτικά σας ζητήματα. Καλύτερα να μείνετε λίγο μόνοι σας, για να σκεφτείτε τι πρέπει να γίνει.

Σκορπιός : Ταξίδια, νέα πρόσωπα, πολλή εργασία και κοινωνικές απαιτήσεις, σας φέρνει το 3ο δεκαήμερο του Μαΐου, που σίγουρα θα σας κάνουν την διάθεση να πιάσει κορυφή.

Τοξότης : Οι σχέσεις που έχουν παγώσει, λόγω διαφόρων προβλημάτων των ταιριών, από την νέα εβδομάδα, θα κάνουν και πάλι την προσπάθεια τους, για καλυτέρευση των επικοινωνιών.

Αιγόκερως : Εκφράζεστε όπως πάντα έντονα και αληθινά. Έμμεσα το ταίρι σας, μπορεί να πιέζετε, αλλά είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να μην υπάρξουν λάθη.

Υδροχόος : Το ζώδιο σας έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες, με τόσα καλά που συμβαίνουν στον αστρολογικό ουρανό. Καινούργια πρόσωπα – έρωτες πλησιάζουν.

Ιχθείς : Βασιστείτε στις διπλωματικές σας ικανότητες και μην αφήσετε χώρο για άτομα και τις συμπεριφορές τους, για να σας πάρουν την προσοχή από τους στόχους σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,