Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2018
<p>Κριός : Εσείς με τις εκλείψεις να πλησιάζουν γοργά, θα βρείτε την χαμένη σας ενέργεια και μάλλον θα περάσετε και σε ένα αληθινό πια ξεκαθάρισμα, αυτών που δεν αξίζουν να υπάρχουν στην καθημερινότητα σας.

Ταύρος : Η εποχή της ερωτικής σας αθωότητας μπορεί να λήξει, αν και εσείς ανοίξετε τα μάτια σας, και δείτε ποιον έχετε δίπλα σας και ποιος είναι ο λόγος που εσείς είστε πλέον δυστυχισμένοι.

Δίδυμοι : Τον έρωτα, τις σχέσεις και τα πάθη τα έχετε ζήσει σε όλο τους το μεγαλείο. Αυτό που τώρα έχετε βάλει σκοπό, είναι να βρείτε και κάποιον, με τον οποίο να φτιάξετε την ζωή σας μόνιμα.

Καρκίνος : Ότι και να συμβαίνει αυτήν την εποχή, μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, είναι απόλυτα κάτω από τον έλεγχο σας. Μπορεί να είναι και κάτι που πια σας φαίνεται γνώριμο.

Λέων : Με την Αφροδίτη πάνω στον  οίκο σας, να είστε σίγουροι ότι μια παλιά σας ερωτική – ημιτελής ιστορία θα έρθει στην επιφάνεια και θα σας καθίσει στο σκαμνί, για απαντήσεις.

Παρθένος : Δεν είστε τα ζώδια, που μπορούν να σας χειραγωγήσουν. Οι καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας πια έχουν ανάγκη περισσότερης επικοινωνίας και λύσεων.

Ζυγός : Δεν μπορεί μια ιδέα, μια εμμονή από το παρελθόν, να σας κρατάει ακόμη δέσμιους και να μην σας επιτρέπει να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Είναι υπερβολικό.

Σκορπιός : Μοιραία συμβάντα και όχι τυχαίες συναντήσεις, εμπεριέχει αυτή η εβδομάδα, που θα σας κάνει και να σκεφτείτε την περίπτωση μιας ερωτικής επανασύνδεσης.

Τοξότης : Επαναλαμβάνετε συνέχεια και πιεστικά, αυτά που ζητάτε από το ταίρι σας, και μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα δεν θα έρθει.

Αιγόκερως : Είστε σε μια ψυχολογική διαδικασία, του να αναγεννηθείτε μέσα από καταστάσεις μια νέας ερωτικής σχέσης, που έχει έρθει στην ζωή σας, σαν μικρό θαύμα.

Υδροχόος : Τα μέσα που έχετε, χρήμα και ισχυρή προσωπικότητα, είναι και αυτά που μπορούν να σας δώσουν ένα απίστευτα θετικό Καλοκαίρι, ακόμη και αν είστε μόνοι σας.

Ιχθείς : Οι διαδικασίες που υπάρχουν για μια επανασύνδεση, επικοινωνία-ξεκαθαρίσματα-νέες προτάσεις, στην δική σας την περίπτωση, δεν θα ακολουθηθούν.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,