Ανάδρμος Ερμής στο Λιοντάρι- Η ώρα της επανεξέτασης μόλις έφτασε !

Ανάδρμος Ερμής στο Λιοντάρι- Η ώρα της επανεξέτασης μόλις έφτασε !
<p>Στις 27/7, λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης, ο πλανήτης της επικοινωνία Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 24η μοίρα του Λέοντα. Ωστόσο, από τις 26/7 θα βρίσκεται σε στάση, δηλαδή θα βρίσκεται για λίγες ώρες “ ακινητοποιημένος” στην ίδια μοίρα. Η διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα έχει διάρκεια 25 ημέρες, δηλαδή μέχρι της 19/8 όπου θα φτάσει στην 12η μοίρα του Λέοντα, όπου θα μπει σε στάση για να ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία από τις 20/8. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα επηρεάσει αρχικά, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου και στη συνέχεια , τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Καθώς ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και την νόηση, καλό θα είναι κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του να αποφύγετε να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα ή να υπογράψετε μια νέα συμφωνία καθώς και να προχωρήσετε στην αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου ή ενός καινούργιου κινητού, tablet ή υπολογιστή. Αντίθετα, είναι πολύ καλή εποχή για να επανεξετάσετε τις συμφωνίες σας , δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά γράμματα. Επιπλέον, μιας και έχει άμεση σχέση με το μεταφορικό μας μέσο και τις μετακινήσεις, καλό θα ήταν πριν φύγετε για διακοπές να πάτε το αυτοκίνητο σας για ένα service.

Οι όψεις που θα σχηματίσει κατά την ανάδρομη πορεία του είναι:

  • Στις 9/8 σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή στις 16ο 29’, θα επηρεάσει άμεσα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, εσείς θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

  • Στις 11/8 όψη τετραγώνου με τον Δία από το Σκορπιό στις 14ο 47’, θα επηρεάσει άμεσα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα , εσείς θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί θα έχετε την τάση να μεγεθύνετε τα  γεγονότα, αυτό θα έχει ως συνέπεια να επηρεάσει αρνητικά την κρίση σας , με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε υπερβολικές αντιδράσεις.

  • Στις 18/8 όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη από το Ζυγό στις 11ο 32’, θα επηρεάσει άμεσα τους εκπροσώπους των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και τους εκπροσώπους των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) – περισσότερο όμως τους Λέοντες και τους Ζυγούς- του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα , εσείς θα έχετε  ευχάριστες συζητήσεις  ενώ δεν θα δυσκολευτείτε να  εξωτερικεύσετε με ιδιαίτερη ευκολία  τα συναισθήματα σας.

Αυτό που θα πρέπει όμως να επισημάνουμε είναι ότι, με την επιστροφή του στην ορθή πορεία η ισορροπία θα επανέλθει σταδιακά, θα πρέπει δηλαδή να κάνετε λίγες ημέρες υπομονή, δηλαδή μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου όπου θα βρεθεί και πάλι στην 24η μοίρα, δηλαδή στην μοίρα που ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του.

Ας δούμε όμως πως θα επηρεάσει η πορεία του ανάδρομου Ερμή τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς το  διάστημα που διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, είναι ιδανικό για να προχωρήσετε στην επανεξέταση ενός δημιουργικού σας σχεδίου. Εκμεταλλευτείτε αυτό το χρονικό διάστημα για να εντοπίσετε τυχόν λάθη ή παραλείψεις και να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθεί μια υπόθεση που αφορά την ακίνητη σας περιουσία. Αυτό το χρονικό διάστημα καλό θα ήταν να αποφύγετε να προχωρήσετε στην υπογραφή για αγορά ή πώληση ενός ακινήτου. Μπορείτε όμως να προχωρήσετε σε συζητήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά γράμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον 3ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους, προσέχετε δηλαδή τι λέτε και ιδιαίτερα τι γράφετε και σε ποιόν στέλνετε τα γραπτά σας μηνύματα ή τα e-mail. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, Ελέγξτε με προσοχή το μεταφορικό σας μέσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η προσοχής σας είναι στραμμένη στην ολοκλήρωση μιας νέας οικονομικής συμφωνίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή καλό θα ήταν να βάλετε τις τελικές υπογραφές, αντίθετα, θα ήταν φρόνιμο από μέρους σας να επανεξετάσετε με προσοχή τους όρους ώστε να αποφύγετε δυσμενείς για εσάς οικονομικές ρήτρες.

ΛΕΩΝ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του καλό θα ήταν να επανεκτιμήσετε τη στάση σας απέναντι στους άλλους, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό σας, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον τρόπο που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις σκέψεις σας στους άλλους. Προσπαθήστε, να δείτε την συμπεριφορά σας από απόσταση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα έχετε πολύ έντονα την ανάγκη να αποσυρθείτε από το προσκήνιο, ώστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από παγιωμένες αντιλήψεις και οραματιστείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κοινωνική σας ζωή απορροφούσε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργεια σας. Το χρονικό διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αποφασίσετε σε ποιες κοινωνικές ομάδες θέλετε να συμμετάσχετε καθώς και ποια άτομα θέλετε να έχετε δίπλα σας.

ΣΚΟΠΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι καταιγιστικές. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα σχέδια σας στους συνεργάτες και να εντοπίσετε τις παραλείψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα. Κατά την διάρκεια της αναδρομής του θα προσπαθήσετε να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να αποβάλλετε τους δογματισμούς. Θα πρέπει να ξέρετε ότι οι στενόμυαλοι άνθρωποι δεν είναι καθόλου γοητευτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, αυτή το χρονικό διάστημα, είναι στραμμένη στην διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων που αφορούν Τρίτους π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα έχετε την ευκαιρία να τις επανεξετάσετε με προσοχή, πριν προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που έχετε στην επικοινωνία με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Ίσως ήρθε η στιγμή, να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να καταλάβετε ότι, με τη στάση σας εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε την συμπεριφορά των άλλων.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλές, και παρόλο που καταφέρνετε να τις υλοποιείται με επιτυχία, αισθάνεστε ότι οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται. Εκμεταλλευτείτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή, για να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε στους συναδέλφους σας τη δουλειά σας και το πόσο αποτελεσματικοί είστε.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου, ο Ερμής διέρχεται από τον Υδροχόο. Αρχαίος αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής είναι ο πλανήτης της...

Ο παράξενος Ερμής στον Τοξότη, και η αναδρομή του

Ο παράξενος Ερμής στον Τοξότη, και η αναδρομή του

Ο παράξενος Ερμής στον Τοξότη, και η αναδρομή του

Ο Ερμής εισήλθε στο αντίθετο ζώδιό του, στον Τοξότη στις 5 Νοεμβρίου. Οι λεπτομέρειες αυτής της διέλευσης θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς...

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα από τις 31 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για μια σύντομη υποχώρηση στο ηγεμονικό ζώδιο...

Όψεις του Μήνα - Ιανουάριος 2013

Όψεις του Μήνα - Ιανουάριος 2013

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ 3/1 Ερμής με Ουρανό 6/1 Ήλιος με Ποσειδώνα 7/1 Άρης με Κρόνο 13/1 Αφροδίτη με Ουρανό 17/1 Αφροδίτη με Πλούτωνα 22/1 Αφροδίτη...

Όψεις του Μήνα - Οκτώβριος 2012

Όψεις του Μήνα - Οκτώβριος 2012

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ 3/10 Αφροδίτη με Ποσειδώνα 5/10 Ερμής με Κρόνο 8/10 Άρης με Ποσειδώνα 25/10 Ήλιος με Κρόνο 29/10 Ερμής με Ποσειδώνα   ...

Όψεις του Μήνα - Σεπτέμβριος 2012

Όψεις του Μήνα - Σεπτέμβριος 2012

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ 1/9 Ερμής με Ποσειδώνα 3/9 Αφροδίτη με Κρόνο 7/9 Ήλιος με Δία 10/9 Ήλιος με Ερμή 20/9 Ερμής με Ουρανό, Ερμής με Πλούτωνα 27/9...