Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Αύγουστος 2017

Υπάρχει μια ερωτική ενέργεια που συνεργάζεται μαζί σας αυτό το μήνα που έτσι απλά μπορεί να σας ταρακουνήσει για τα καλά! Για μερικούς από εσάς μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής. Σας ζητείται να δείτε τι είναι η αγάπη σε ένα θεμελιώδες επίπεδο. Έχετε πολλά να λύσετε, και αυτό μπορεί να σημαίνει ένα επιπλέον μέλος της οικογένειας. Δώστε προσοχή στους κύκλους γονιμότητας αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βρίσκεται σε αρμονική θέση για τους περισσότερους από εσάς καθόλη τη διάρκεια των πρώτων και μεσαίων ημερών του μήνα. Για τους Αιγόκερους, αυτό μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο, ειδικά όσοι γεννήθηκαν στη μέση του ζωδίου σας. Σας ζητείται να αφήσετε την αγάπη να σας μετασχηματίσει με λίγο ή καθόλου έλεγχο. Αυτό είναι δύσκολο για τα ζώδια της Γης. Το να αφήσετε τον εαυτό σας να παραδοθεί σε όλη τη δυνατότητα της ζωής μπορεί να είναι σκληρό, αλλά πρόκειται να σας μεταφέρει σε ένα υψηλότερο σημείο εδώ! Αυτό μπορεί να είναι ένας δεσμός ή μια ερωτική σχέση μιας ζωής. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις και την καριέρα . Η καθοδήγηση βρίσκεται στον κεντρικό χώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι εκλείψεις εργάζονται στο ζώδιο του Λέοντα. Για ορισμένους από εσάς η καρδιακή επούλωση μπορεί να είναι η ακριβής εστίαση. Ένα θεραπευτικό σχήμα και η εξαιρετική διατροφή θα βοηθήσουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί να απευθυνθείτε σε φυσικές θεραπείες. Μερικά «καλούδια»  που μπορούν να βοηθήσουν με την ενέργεια περιλαμβάνουν είναι- τα τριαντάφυλλα και τα λουλούδια, τα τσάι Berry και η αρωματοθεραπεία. Ο Ερμής ανάδρομος μεταξύ της Παρθένου και του Λέοντα ζητά από τα ζώδια της Γης να εκτιμήσουν το μυαλό σας, το ΣΩΜΑ και τη σύνδεση του πνεύματος. Η πνευματική και η φυσική ρουτίνα συνδέονται αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Το ζώδιο σας ποτέ δεν φοβάται τη σκληρή, συνεχή και εξαντλητική εργασία! Είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε και έχετε μεγάλη αντοχή στη διαδικασία εργασίας. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή στη ζωή σας όπου σας ζητείται να κάνετε ένα άλμα. Μπορεί να σταθμίσετε μια κατάσταση που είναι πολύ δελεαστική για σας και ίσως ακόμη και να απαιτήσετε οι ίδιοι να αλλάξετε τη δική σας πορεία ζωής. Ίσως χρειαστεί να κινηθείτε για να δημιουργήσετε μια νέα ευκαιρία για τον εαυτό σας, ή μπορείτε να κινηθείτε για την καριέρα ενός φίλου / συνεργάτη. Επιχειρηματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται πολλές.  

Αγάπη / Πνευματικότητα - Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα μέρος άβολο σε σχέση με την  αγάπη. Μπορεί να νιώθετε σαν να χάσατε λίγο τα νερά σας ή να βγείτε σε ένα παράξενο άκρο ή στο έλεος των αποφάσεων κάποιου άλλου. Ίσως αισθάνεστε ότι αλλάζετε μέσα από μια σχέση αγάπης. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα της δικής σας ανάπτυξης. Μέρος αυτού είναι να αφεθείτε στις νέες δυνατότητες της δικής σας ζωής. Μπορεί να ψάχνετε κάτι που δεν μπορείτε να επισημάνετε αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να είναι μια πιο αργή διαδικασία που πρέπει να αποκαλυφθεί. Ο διαισθητικός σας χαρακτήρας χτυπάει την πόρτα!

Αφθονία / Οικονομικά - Μπορεί να βρεθείτε σε μια νέα θέση αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα προς μια νέα θέση. Μπορεί όμως και να έχετε πραγματικά μια οικονομική ζημία αυτή τη στιγμή, ή να πάρετε μια δουλειά που σας εκπληρώνει πνευματικά, αλλά είναι λιγότερο επικερδής από ό, τι θα προτιμούσατε. Σας ζητείται να λάβετε μια απόφαση από την ψυχή σας αυτό το μήνα, αλλά σύντομα θα ανεβείτε στην κορυφή αυτού του βουνού και θα βρείτε ισορροπία!

Υγεία- Εάν είστε επιρρεπείς σε αρθρίτιδα ή μυϊκούς πόνους, ίσως αισθανθείτε ενοχλήσεις αυτό το μήνα. Η διατροφή είναι σημαντικό θέμα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε μερικά επιπλέον υγιή έλαια για την υγεία των οστών και των αρθρώσεων σας. Οι εκλείψεις μπορεί να χτυπήσουν κάποια πυρκαγιά στο δικό σας σώμα, επομένως κάθε θεραπευτικό έργο είναι πολύ επωφελές για σας.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Οι σχέσεις μπορεί να ξεδιπλώσουν ή να αποκαλύψουν κομμάτια της δικής σας προσωπικότητας και των βαθύτερων επιθυμιών. Υπάρχει μια αληθινή συνεργασία στη ζωή σας καθώς η Juno κινείται σε σχέση με το ζώδιο σας αυτό το μήνα. Η Juno έχει να κάνει με το γάμο και τις δεσμεύσεις στον δικό σας ρομαντικό τομέα. Η Καάλι, ο θηλυκός καταστροφέας, κινείται μαζί με αυτό το κομμάτι, προσθέτοντας λίγο άγχος αν δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να μεταμορφωθεί. Η αντίσταση δεν είναι ο φίλος σας αυτό το μήνα. Η παράδοση σε μια νέα έκδοση του εαυτού σου είναι ο απόλυτος τρόπος προόδου.

Ιούλιος 2017

Όσον αφορά τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το σημάδι του Αιγόκερω, ο Ιούλιος 2017 θα μπορούσε να είναι ένας πολύχρωμος μήνας, αν και δεν θα είναι ξεκάθαρος από κάθε άποψη. Το πράγμα είναι, εκτός από τον Κρόνο, τον παραδοσιακό ουράνιο προστάτη αυτού του σημείου, ο Άρης θα το βοηθήσει τώρα, αν και είναι ένας απόλυτος εφιάλτης για όλα τα άλλα σημάδια (σε αυτό το στάδιο). Συνολικά, θα αναπτυχθεί μια ασυνήθιστη κατάσταση, αλλά θα είναι αναπόφευκτα θετική στο τέλος. Η ουσία είναι ότι δεν πρέπει να φοβησθείτε από το γεγονός ότι ήδη από την αρχή του μήνα πολλά από τα σχέδιά σας δεν φαίνονται εφικτά και οι μελλοντικές προοπτικές θα φαίνονται καθαρά απατηλές. Μην προδώσετε τις θέσεις σας, να ενεργείτε όπως πριν - με αυτοπεποίθηση και συνέπεια. Όταν πρόκειται για εργασία, σας περιμένουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, και αυτό μπορεί να συνεπάγεται σημαντικές αλλαγές στο προσωπικό. Στον τομέα των συναισθημάτων και συναισθημάτων είναι δύσκολο να πούμε κάτι συγκεκριμένο, αφού, γνωρίζοντας τον Αιγόκερω, είναι δύσκολο να μαντέψουμε ακριβώς πώς θα αντιδράσει στις εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά - τα αστέρια προβλέπουν την επιτυχία, τουλάχιστον έχετε όλα όσα χρειάζεστε για αυτό. Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να κοιτάξετε πάνω από τους ώμους σας στο σκοτάδι, η δυσμενή θέση του οποίου θα μπορούσε να προκαλέσει αρκετές δυσκολίες. Μην πάρετε πάρα πολύ, μην είστε αυτοπεποίθηση, αλλιώς θα χάσετε ό, τι έχετε.

Η δουλειά με περισσότερες λεπτομέρειες, αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2017 ο Αιγόκερως θα είναι σε ζήτηση. Αυτό δεν θα περιλαμβάνει αναγκαστικά τεχνικές πτυχές. Από αυτή την άποψη, η επικοινωνία θα έρθει στο προσκήνιο και πολλοί Αιγόκεροι θα είναι πολύ χαρούμενοι που οι συνάδελφοι του αντίθετου φύλου θα τους δώσουν μεγαλύτερη προσοχή. Πώς να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας; Όμως θέλετε! Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να χειρίζεστε άλλους, αλλά - με μέτρο, ώστε να μην υπάρχουν σαφώς αρνητικές συνέπειες για όσους βρίσκονται γύρω σας. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ευθύνη σας και εάν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες - να ενεργήσετε. Στην πραγματικότητα, αυτό θα είναι ένας επιτυχημένος μήνας για τους ανθρώπους που δεν εργάζονται για τον εαυτό τους. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ή να πάρει μια θέση η οποία, αν και δεν μπορεί να πληρώσει καλύτερα, είναι έγκυρη ή επιθυμητή. Οι Αιγόκεροι που έχουν δική τους επιχείρηση μπορούν να επικεντρωθούν στα έργα που έχουν ήδη εφαρμοστεί. Η δυναμική της περιόδου πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των υπαρχουσών εκμεταλλεύσεων και θα ήταν προτιμότερο να διατηρηθεί η απόκτηση νέων πόρων. Πρόκειται για μια καθολική στρατηγική, την οποία όλοι θα "τσιμπηθούν" για τον εαυτό τους. Απλά μην παρασυρθείτε από τον προγραμματισμό, καθώς οι υπερβολικοί υπολογισμοί και ο χρόνος σπατάλης θα βοηθήσουν τη Σκοτεινή Σελήνη να συγχέει τα σχέδιά σας και τότε οι προοπτικές σας θα μεταβληθούν, μεταφορικά, θολό.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 υπόσχεται να είναι εξαιρετικά ποικίλη, πλούσια σε εξελίξεις και φαινόμενα εξαιρετικού τύπου. Για τον Αιγόκερω η κατάσταση θα είναι μάλλον άτυπη και θα ήταν λογικό να περιμένουμε αντιδράσεις που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των άλλων από εσάς. Με απλά λόγια - μην φοβάστε να είστε μόνοι σας. Ανταποκρίνεται σε ό, τι συμβαίνει όπως σας αρέσει και όχι στο πώς υποτίθεται ότι αντιδράτε στην κατανόησή σας. Αν δεν ανταποκριθείτε στις προσδοκίες κάποιου, αυτό είναι το δικό τους πρόβλημα - αυτές είναι οι προσδοκίες τους, όχι οι δικές σας. Στην οικογένεια, δώστε προσοχή στη νεότερη γενιά, καθώς κάποιος θα χρειαστεί σίγουρα την υποστήριξή σας τώρα, αν και δεν θα σας πω μόνοι σας. Απλοί Αιγόκεροι συμβουλεύονται να ακούν τις καρδιές τους και να πηγαίνουν εκεί που φαίνεται να τους περιμένει η ευτυχία . Μην φοβάστε να κάνετε κάποιο λάθος, γιατί είναι καλύτερο να κάνετε και να μετανιώσετε από το να μην κάνετε και να μην λύπη. Απλά μην ξεχνάτε τη δυσμενή θέση του Dark Moon. Ενώ παραμείνετε στον εαυτό σας, ελέγχετε τα ένστικτα σας και μην απελευθερώσετε τις βασικές σας επιθυμίες ή υποκινήστε συγκρούσεις (ακόμα και αν θέλετε πραγματικά), αλλιώς θα χάσετε.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη εστίαση εργασίας και παιχνιδιού, και οποιεσδήποτε ανισορροπίες θα έχουν γρήγορη διόρθωση. Συνεχίζετε να στρέφετε πολλή σκέψη και ενέργεια στην αντιμετώπιση των καθημερινών σας υποθέσεων, τη βελτίωση της εργασίας σας και την παρακολούθηση της υγείας και ευεξίας σας αυτό το μήνα. Ωστόσο, οι σχέσεις επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό και καθίστανται ολοένα και πιο σοβαρές με την πρόοδο του μήνα.

Από τον 6ο, έχετε την υπέροχη Αφροδίτη στην αναμφισβήτητα την καλύτερη θέση του ηλιακού σας διαγράμματος, δεύτερον, μόνο στην Αφροδίτη με το σημάδι σας. Αυτή η διαμετακόμιση ενισχύει και υποστηρίζει τη δημοτικότητα και την ομογενοποίηση, ενώ εργάζεται για την εξομάλυνση των σχέσεών σας και την προσέλκυση αμοιβαία ωφέλιμων φιλιών. Καλλιτέχνες και λάτρεις κερδίζουν επιπλέον προσοχή και θετικά σχόλια αυτή τη στιγμή. Είστε αντιμέτωποι με διασκέδαση, παιχνιδιάρικη και φλογερή ενέργεια. Οι 9ο, 20ος και 23ος είναι ιδιαίτερα καλές μέρες για να προσελκύσετε ποιος και τι θέλετε στη ζωή σας. Ευκαιρίες για να απολαύσετε ευχάριστα χόμπι και ψυχαγωγία εμφανίζονται τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να ξοδέψετε χρόνο με τα παιδιά, να γράψετε, να διακοσμήσετε, να δημιουργήσετε, να κάνετε διακοπές και να απολαύσετε τα χόμπι.

Η πανσέληνο της 9ης συναντά την ανάγκη σας να ξεκουραστείτε και να πάτε κάτω από το ραντάρ για λίγο. Ακόμα κι έτσι, η άμεση κίνηση του Δία την ίδια μέρα φέρνει ένα σημείο καμπής καθώς ξεκινάτε να αναβλύζετε τους κινητήρες σας, στοχεύοντας στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Ευτυχώς, αυτή είναι μια σταδιακή διαδικασία καθώς η πανσέληνος πιέζει για να διορθώσετε τις ανισορροπίες που σχετίζονται με την υπερβολική εργασία!

Ο Δίας βρίσκεται στην κορυφή του γραφήματος που σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε τις φιλοδοξίες σας και να πετύχετε τους στόχους σας ή να βελτιώσετε την εικόνα σας από τον Σεπτέμβριο. Ενώ ήταν οπισθοδρομική από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, αυτά τα πράγματα μπορεί να ήταν στον οπίσθιο καυστήρα. Ωστόσο, τα κίνητρα επιστρέφουν και θα γίνετε ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον να βρεθείτε εκεί για να πετύχετε και να προχωρήσετε. Για μερικούς από εσάς τους επόμενους μήνες (έως τον Οκτώβριο), μπορείτε να πάρετε μια προσφορά, να προσγειώσετε έναν σημαντικό λογαριασμό ή ένα έργο και να κερδίσετε αναγνώριση ή βραβεία.

Το 14-16 είναι μια περίοδος καταιγισμού ή πτώσης του μήνα, όταν είναι πιθανό να δείτε το λάθος των τρόπων σας ή να αντιμετωπίσετε κριτική, καθυστέρηση ή άλλη μορφή επιβράδυνσης ή υποβάθμισης. Ο ήλιος αντιτίθεται στον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο και ο Ποσειδώνας αντιστρέφει την κατεύθυνση . Αυτές οι επιρροές μας επηρεάζουν με κάποιο τρόπο και για εσάς, είναι πιθανότατα για την εργασία, την υγεία, την ενέργεια και τις καθημερινές υποθέσεις. Κάποια απώλεια ενδιαφέροντος για αυτό που κάνετε είναι δυνατό τώρα, αλλά καθώς εσείς αναπροσανατολίζετε τον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να κάνετε προσαρμογές που θα σας επαναφέρουν στην πορεία, αυτή τη φορά με πιο σταθερή βάση κάτω από σας ή πιο ρεαλιστικές προσδοκίες.

Η 21η του μήνα φέρνει μαζί τον Ερμή και τον Ήλιο στον τομέα συνεργασίας σας. Αυτό μπορεί να είναι μια έκπληξη ή μια βιασύνη και μπορεί να δείχνει σε ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες. Την περασμένη εβδομάδα ή τον Ιούνιο, μπορεί να υπάρξει ένας επιταχυνόμενος, δυναμικός ρυθμός σε μια σχέση ή διαπραγματεύσεις . Μπορεί να υπάρξει πολλή δραστηριότητα που σχετίζεται με την κοινωνική ζωή ή τις συνεργασίες σας τώρα και ενώ αυτό μπορεί να είναι αρκετά θετικό συνολικά, η Αφροδίτη είναι εκτός βρόχου και ίσως να μην λαμβάνετε υπόψη τα συναισθήματά σας όταν σχεδιάζετε ή εκφράζετε τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας πριν προχωρήσετε. Η Νέα Σελήνη στις 23 ης μπορεί να ανοίξει το δρόμο για νέες αρχές που σχετίζονται με τη συνεργασία.

Μάιος 2017

Με τον Ήλιο στο σπίτι του Αιγόκερω της αγάπης και της σeξουαλικότητας, ο Μάιος 2017 είναι γεμάτος αισθησιασμό και δίψα για περιπέτεια . Το τρίγωνο που σχηματίζεται από τον Ήλιο με τον Πλούτωνα (που βρίσκεται ακριβώς στον Αιγόκερω) αυξάνει την ανάγκη για έντονα συναισθήματα και έχει σαν αποτέλεσμα μια ερωτική αναγέννηση. Θα σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα για ισχυρότερα συναισθήματα.

Καθώς βρίσκεται στο 4ο ηλιακό σπίτι σας, η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - προτιμάτε να εγκατασταθείτε σε ένα χώρο βεβαιότητας και οικειότητας. Όχι ότι δεν θα θέλατε να έχετε έντονο συναίσθημα αλλά αισθάνεστε πιο άνετα σε οικείο έδαφος. Ίσως το πάθος να επιδοθεί στο σπίτι, στην κύρια κρεβατοκάμαρα - ή, ποιος ξέρει, μια παλαιότερη φλόγα αναδεύεται πίσω στη ζωή.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Οι Αιγόκεροι εργάζονται σκληρά και αποφασιστικά σε όλο τον Μάιο του 2017. Ο Άρης - πλανήτης δράσης - βρίσκεται στο σπίτι εργασίας του Αιγόκερω, όπου αποτελεί ένα πολύ παραγωγικό τρίγωνο με τον Δία - που βρίσκεται στο σπίτι της καριέρας του Αιγόκερου. Έτσι, είστε ενεργητικοί, έχετε πρωτοβουλία και αποτελεσματικότητα, που σημαίνει ότι όλα όσα χρειάζεστε για να το κάνετε, είναι επιτυχημένα, μεγαλώνουν και ανθίζουν.

Δεν είναι μικρή προσπάθεια και δεν θα στερηθείτε για εμπόδια. Μπορεί να υπάρχει ένας ισχυρός εχθρός που δεν θα ήθελε την πρόοδό σας, ή ίσως οι περιστάσεις απλά θα πάψουν εναντίον σας κατά περιόδους. Αλλά θα έχετε τις στιγμές σας, με ευνοϊκές συνθήκες επίσης.

Η οικογένεια σας υποστηρίζει ουσιαστικά (ή αντίστροφα), και το σπίτι και τα ακίνητα θα μπορούσαν να επενδυθούν σε (επισκευές, εκδοχές κλπ.).

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Πρέπει να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και να μην παραμελείτε μικρές (ή όχι τόσο μικρές) ασθένειες.

Ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται στον άξονα των ιατρικών σπιτιών του Αιγόκερου, πρέπει να λάβετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Δεν έχει σημασία τι και πόσο σας ενοχλεί, δείτε έναν γιατρό χωρίς καθυστέρηση! Ακολουθήστε τις οδηγίες και μην διακινδυνεύσετε! Μην είστε πολύ συντηρητικοί! Ήρθε η ώρα να είστε πιο δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Απρίλιος 2017

Έχετε ένα μήνα μπροστά σας έντονο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση να περιπλέκουν την κοινωνική σας ζωή. Αλλά δεν έχει σημασία τι καθυστερήσεις θα τύχουν ή κάποια απογοήτευση που μπορεί να αντιμετωπίσετε, οι αλλαγές στη ζωή σας οδηγούν σε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και προσωπική ελευθερία.

Ο Ουρανός φέτος σας επιτρέπει να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας αλλά με την συνηθισμένη διαταραχή που οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν συχνά. Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας και ο εσωτερικός ενθουσιασμός σημαίνουν ότι μπορείτε να εκφράσετε μια πιο αφρώδη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Είστε πιο ελεύθεροι, με λιγότερες αναστολές, και έτσι μπορείτε να νιώθετε υπερήφανοι που αντέχετε τα πάντα.

Ο Κρόνος αποτελεί ένα επιστέγασμα πολυετών προσπαθειών και προσπάθεια προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Ο Κρόνος σημαίνει σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα και αυτά τα στοιχεία εφαρμόζονται σε εκείνα τα πράγματα που σημαίνουν τα περισσότερα σε σας. Το πιο δύσκολο έργο σας και το πιο υπεύθυνο θα είναι να βρείτε τον εαυτό σας.  

Ο Ερμής από τις 23 Μαρ - Απρ 2 σας δίνει την ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε κάθε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Μια εξαιρετική στιγμή για σπουδές, εξετάσεις, διαπραγματεύσεις και συμβάσεις.

Η Αφροδίτη από 1 έως 30 Απρ αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη τάση σχέση μπορεί να ανέβει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε να καταλάβουν οι άλλοι τις θυσίες σας χωρίς να δείχνετε πόσο φροντίζετε. Με τα χρήματα είναι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή τη στιγμή γιατί ένα περιττό χρέος στην πιστωτική κάρτα είναι ένας πραγματικός πειρασμός.

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 4 Μαρ - Απρ, 15 κάνει την ζωή σας συναισθηματική περισσότερο από το κανονικό. Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης σε ανάδρομη φάση η ζωή σας χρειάζεται έντονα την αγάπη αλλά δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση ο ερωτικός τομέας. Δίνοντας και παίρνοντας στοργή θα τα καταφέρετε, αλλά πρώτα δίνοντας και μετά παίρνοντας. Παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν ή μπορεί να ξαναζήσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος της ζωής σας, για να λύσετε καρμικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 3 Απριλίου έως τις 28 π κορυφώνεται στις 9 Απριλίου (Αφροδίτη ανάδρομη) και 21 Απριλίου (Αφροδίτη άμεση). Αυτό το τετράγωνο προσθέτει άγχος για τις σχέσεις και αρνητικά συναισθήματα, εξ αποστάσεως προβλήματα ή ψυχρότητα . Είναι μια επιρροή που σας κάνει να αισθάνεστε μοναξιά και κατάθλιψη . Τα χρήματα μπορούν επίσης να είναι σφιχτά, οπότε να αποφευχθεί μια τάση προς τη σπατάλη χρημάτων και άλλων πόρων. Αν και θα αισθάνεστε χαμηλή αυτοεκτίμηση, κάποιος κοντά σε σας μπορεί να σκύψει πάνω σας για υποστήριξη.

Ο Ήλιος από τις 9 Απριλίου έως τις 20 φέρνει αρμονικές σχέσεις και δυνατές συγκινήσεις. Επεκταθείτε κοινωνικά αυτό το μήνα με τη σύνδεση σε ένα νέο κοινό. Μια ομάδα καινούρια σας προσεγγίζει για να ανανεώσετε τη βάση δεδομένων επαφών σας με νέα ονόματα, και με το νέο φεγγάρι να φέρνει ενεργοποίηση στη σχέση σας, μπορείτε να αισθανθείτε τη σπίθα μιας ρομαντικής έλξης. Ήδη σε σχέση; Το να βρεθείτε με το ταίρι σας ως ζευγάρι θα είναι διασκεδαστικό, ειδικά αν δεχτείτε και επισκέψεις φίλων σας. Πειραματιστείτε λίγο καλώντας τους ανθρώπους που μπορεί να μην αλληλεπιδράτε μαζί τους συνήθως. Ως πρέσβης του υλικού Ζωδιακού, μπορείτε να είστε η γέφυρα τους. Η Αφροδίτη, ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου τις 15 Απριλίου παρασύρετε πίσω από τον Κριό στους Ιχθείς και σας ευνοεί. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κύκλο για να αυξήσετε την ειρήνη στην κατοικία σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δείχνετε ένα διασπαστικό πρόσωπο εξωτερικά. Οι συγκεντρώσεις ευνοούνται τώρα, ιδιαίτερα με μια γυναίκα από το παρελθόν σας. Αν η φιλανθρωπική πλευρά σας χρειάζεται μια διέξοδο, μην φοβηθείτε. Δώστε στους απόρους, όχι στους άπληστους. Όταν πρόκειται για την διακόσμηση του σπιτιού, να είστε υπομονετικοί και να φροντίσετε να εκφραστείτε χωρίς υπερβολικά έξοδα .

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό από τις 12 Απριλίου έως τις 16 σας δίνει μια στιγμή ενθουσιασμού, απρόσμενη αλλαγή, ελευθερία και εξέγερση. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια έντονη επιθυμία να απελευθερωθείτε από την καθημερινότητα, να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συνήθεις δραστηριότητές σας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη αυτογνωσία ή ακόμη και ψυχική αντίληψη . Θα μπορούσατε να ανταποκριθούν στις νέες και αντισυμβατικές μορφές σχέσεων των ανθρώπων, ή εκείνων που προέρχονται από πολύ διαφορετικά πολιτιστικά ή κοινωνικά υπόβαθρα από εσάς.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 15 Απριλίου έως τις 19 φέρνει επιτυχία και αναγνώριση για την προηγούμενη προσπάθεια ας. Είναι πιο εύκολο να επιτύχετε τους στόχους σας τώρα, γιατί υπάρχει πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης. Οι σχέσεις με τους άνδρες και τους ανωτέρους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες. Πολύτιμη καθοδήγηση μπορεί να προέλθει από γέροντες τους ηγέτες. Μπορείτε να πάρετε περισσότερες ευθύνες, αλλά χωρίς πρόσθετο άγχος. Προώθηση στην εργασία είναι μια άλλη δυνατότητα.

Με τον Ερμή ανάδρομο ακόμα μπορεί να αισθάνεστε  κάτι επείγον ή να πανικοβληθείτε, δεν σκέφτεστε σταθερά και δεν εκφράζετε τον εαυτό σας με σαφήνεια. Πάρτε περισσότερη φροντίδα, όταν κάνετε σχέδια, μεριμνήστε για την υπογραφή συμβάσεων, την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας ή για το εμπόριο .

Το τρίγωνο Κρόνου  Ερμή από τις 21 Απριλίου έως 28 είναι καλό για τη μελέτη και κάνει καλό στην γραφειοκρατία και τους λογαριασμούς σας. Η παρατεταμένη διανοητική εργασία δεν θα φαίνεται τόσο βαρετό πεδίο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Ωστόσο, ο Ερμής ανάδρομος εξακολουθεί να προκαλεί παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, θα πρέπει να αναζητήσετε εξειδικευμένες συμβουλές πριν από την υπογραφή συμβάσεων ή να προσπαθήσετε να καθυστερήσετε σημαντικά θέματα και αποφάσεις για μετά από αυτόν τον μήνα. 

Μάρτιος 2017

Άλλος ένας συναρπαστικός μήνας μπροστά με σχεδόν τόση δραστηριότητα όση είχατε τον Φεβρουάριο. Η αρχή και το τέλος του Μάρτη του 2017 θα σας φέρουν τρελές ιδέες και θαυμάσια δημιουργικότητα. 

Ο Ουρανός φέτος σας επιτρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς τη συνηθισμένη διαταραχή ότι οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν συχνά λάθη . Οι αλλαγές είναι ένα διεγερτικό και ο εσωτερικός ενθουσιασμός σημαίνει ότι μπορείτε να εκφράσετε μια πιο αφρώδη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Είστε πιο ελεύθεροι, έχετε λιγότερες αναστολές, και έτσι μπορεί να είναι πιο άνετα τα πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ακόμη και υπερήφανοι νιώθετε και δεν είναι περίεργο.

Ο Κρόνος όλο το χρόνο αποτελεί ένα επιστέγασμα πολυετών προσπαθειών και προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κρόνος σημαίνει σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα και αυτά που εφαρμόζονται σε αυτά τα πράγματα που σημαίνουν πολλά για σας. Το πιο δύσκολο έργο σας και το πιο υπεύθυνο θα είναι αυτόν τον μήνα να εκτελείτε τα καθήκοντά σας.

Ο Δίας από τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 έως τα τέλη Μαρ 2017 θα πρέπει να είναι ένας παράγοντας ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και ζωτικότητα πρέπει να είναι υψηλές κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερός διάστημα. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικότητα και μπορούμε να περιμένουμε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες. Ο Δίας ανάδρομος σημαίνει ότι θα έχετε και πάλι την ίδια διάθεση με τον Σεπτέμβριο 2017.

Ο Μάρτιος αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία και τον ενθουσιασμό. Θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να αντιδράσετε ή να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας εμποδίζει από το να έχετε τη διασκέδαση και να κάνετε ό, τι θέλετε. Θα μπορούσε να υπάρξει μια συγκεκριμένη ξαφνική κατάσταση, ένα γεγονός που απελευθερώνει την εσωτερική ένταση και οδηγεί σε μια σημαντική αλλαγή των περιστάσεων.

Η άνοιξη δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και αγαπητική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, την αγάπη και την επαγγελματική ζωή, οι άνθρωποι αγαπούν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Η δυναμική του Ουρανού είναι σημαντική αυτόν τον μήνα.  Αυτός σας δίνει μια ισχυρή ώθηση για να ξεφύγετε από κάθε περιορισμό  σε καταστάσεις στη ζωή σας. Ωστόσο, η τάση να ενεργήσετε αυθόρμητα ή μια κάποια αστάθεια μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες εκπλήξεις που θα αναστατώσουν τη ζωή σας. Η ανάληψη κινδύνων δεν είναι η καλύτερη επιλογή τον Μάρτιο. Ο Άρης απέναντι από τον Δία την ίδια στιγμή αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία να κερδίσετε σε ανταγωνιστικές συνθήκες.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 2 Μαρτίου έως 8 σας δίνει τη δύναμη, τη φιλοδοξία και την επιμονή για να αναλάβετε το πιο δύσκολο κομμάτι της αποστολής και να ολοκληρώσετε τους στόχους σας στην ώρα τους, σχετικά με τον προϋπολογισμό και με την τελειότητα . Θα βρείτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να κάνετε όποια  δουλειά. Μπορεί η υπομονή και αυτοπειθαρχία να σας κρατήσει μέχρι αργά το βραδύ πάνω από έναν στόχο.

Το τετράγωνο Ερμή Κρόνου από 11 - 13 Μαρ σας χαρίζει σκληρή πνευματική εργασία, μάλλον καλύτερα γίνεται η δική σας κάθε επιτυχία, αν και θα κουραστείτε. Επικοινωνείτε τα σχέδια και τις ιδέες σας, αλλά με σύνεση, η επικοινωνία θα είναι δύσκολη λόγω της αρνητικής σκέψης και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Κατά τη μελέτη ή σε κάθε νοικοκύρεμα στα χαρτιά σας, δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια. Θα ήταν φρονιμότερο να αποφύγετε σημαντικές διαπραγματεύσεις, και να αναζητήσετε αξιόπιστες, επαγγελματικές συμβουλές, αν έχετε να κάνετε με συμβάσεις, επιχειρήσεις ή νομικά θέματα.

Το διάστημα από τις 9 Μαρτίου έως τις 21 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από άνδρες ή αφεντικά, και καλό είναι να μην θυμηθείτε τον παρορμητικό εαυτό σας αυτήν την περίοδο για να μην αντιμετωπίσετε εχθρότητα που τελικά θα σας βλάψει.

Η 12η Μάρτη και η Πανσέληνος λάμπει στο προσκήνιο στην ιδιωτική ζωή σας. Περισσότερη δραστηριότητα θα επικεντρωθεί γύρω από το σπίτι σας, την οικογένεια και τις οικείες σχέσεις. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι μέχρι τις 27 Μαρτίου Νέα Σελήνη. Έντονες συναισθηματικές συναντήσεις και ψυχολογική ανάλυση μπορεί να οδηγήσει σε θετικές μεταμορφώσεις στο δρόμο για την ειρήνη και την αρμονία .

Φεβρουάριος 2017

Οποιαδήποτε ένταση και πάθος εμφανίστηκε τον Ιανουάριο είναι πιθανό να επιστρέψει αυτό το μήνα. Ωστόσο, ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις είναι πιο πιθανό να φέρουν προβλήματα σχέσεων τον Φεβρουάριο του 2017. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται καθώς η απογοήτευση θα είναι στο αποκορύφωμα σας από τον 19οτις 19 Φεβρουαρίου  έως 24 Μαΐου. Ευτυχώς, άμεση ανακούφιση έρχεται με την 26η Φλεβάρη και την Έκλειψη Ηλίου που φέρνει αποκατάσταση της ειρήνης και της αρμονίας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και φέτος και για αρκετά χρόνια ακόμα προαναγγέλλει σημαντική αλλαγή της ζωής με μοναδικές εμπειρίες και με διαρκείς αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας. Ο Πλούτωνας έχει τη φήμη του ότι απογυμνώνει τα πράγματα, ήδη το έχετε ζήσει πολύ αυτό και θα συνεχίσετε και αυτόν τον μήνα να γεύεστε την αποκαλυπτική αλλά και λυτρωτική δράση του Πλούτωνα.  Ο Πλούτωνας δρα στο βάθος της ύπαρξής σας προκειμένου να διευκολυνθεί η εξέλιξη της ψυχής, όμως μπορεί να υπάρχουν γεγονότα που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ή μια κατάσταση χωρισμού, αλλά μόνον αν αυτά τα πράγματα που στέκονται στο δρόμο σας και είναι ενάντια στο να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας.

Ο Ποσειδώνας θα έχει μια λεπτή αλλά συνολικά θετική επίδραση στην προοπτική σας στη ζωή. Είναι πιθανό ότι θα αισθάνεστε περισσότερο συνδεδεμένοι με ένα πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας, ενώ θα  βλέπετε τον εαυτό σας περισσότερο ως ένα μέρος της ευρύτερης συλλογικής εικόνας από ποτέ.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας  από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 25 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν δεν δείτε τον εαυτό σας με σωστό τρόπο. Αποφύγετε κάθε είδους αντιπαράθεση, αλλά κυρίως μην σας πιάνει ο εγωισμός να κρατήσετε σχέσεις μόνο και μόνο για να μην αισθάνεστε πληγωμένοι. Αν δεν κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα συναισθηματικά σας θέματα δεν θα βρεθεί χώρος για μια πραγματική αγάπη.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 17 Φεβ - 18 Μαρ αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση με ανθρώπους που ίσως να τους θεωρείτε δεδομένους – αλλά δεν είναι -  μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Φροντίστε να δείτε με ρεαλισμό τις σχέσεις σας. Μην μένετε όμηροι καταστάσεων που δεν σας αξίζουν από ατολμία. Από την άλλη μεριά το όποιο ξεκαθάρισμα θα κάνετε πρέπει να διέπεται από ευγένεια για να μην μετανιώσετε αργότερα για την συμπεριφορά σας.

Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 24 σημαίνει διαμάχες για την εξουσία και αντιπαραθέσεις. Αυτό θα συμβεί λόγω της έντονης επιθυμίας σας να αποκτήσετε τον έλεγχο πάνω στους άλλους, ή πάνω στο πλέγμα των καταστάσεων που αφορούν συνολικά την ζωή σας. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε μια ανάγκη να ανέβετε τη σκάλα ιεραρχικά και να επιτευχθεί μια πιο ισχυρή θέση στο επάγγελμά σας. Ακόμα κι αν επέλεξε κρατηθείτε σε ασφαλές σημείο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να αμφισβητήσουν το εγώ ή τη θέση σας στην εργασία.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Φεβ 28-Μαρ 10 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που ξέρει πώς να καταφέρνει πράγματα μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους του. Ακριβώς αυτή η θετική σας ποιότητα θα αναδειχθεί και θα σας χαρίσει την επιτυχία αυτόν τον μήνα.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πηγή δύναμης. Είστε άτομα που σχετίζονται με βαθιές ανανεωτικές δυνάμεις και η έκλειψη βγάζει αυτές τις δυνάμεις στην επιφάνεια με ακραίο και θετικά εντυπωσιακό τρόπο. Η επίδραση αυτής της υπέροχης ηλιακής έκλειψης παραμένει ενεργή μέχρι να την ηλιακή έκλειψη 21 του Αυγούστου.

Ιανουάριος 2017

Συνήθως την άνοιξη έχουμε την καλύτερη στιγμή για την έναρξη νέων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων, αλλά για εσάς που είστε χειμερινοί γενέθλιοι τύποι- από τα γενέθλιά σας και μετά έχετε πολλές ευκαιρίες. Έτσι, πολλοί κοσμικοί κύκλοι είναι στο παιχνίδι εδώ για την υποστήριξη σας. Ο προσωπικός σας ηλιακός κύκλος αυξάνεται από τα γενέθλιά σας και μετά. Η πλανητική ορμή προς τα εμπρός αυτό το μήνα σας ευνοεί. Όλο αυτό προσθέτει έμφαση σε κάθε έργο σας. Αν μπορείτε ξεκινήστε κάθε σας επιδίωξη μεταξύ τον 10 και 24 του μήνα - θα έχετε το βέλτιστο χρόνο για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης.

Ξεκινάτε τον μήνα σας με τους περισσότερους πλανήτες στην Ανατολική θέση τους. Η πλανητική δύναμη είναι σε σας και όχι στους άλλους, και θα φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο της προσωπικής δύναμης και της ανεξαρτησίας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να στηρίζεστε σε άλλους τόσο πολύ. Μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι της, αν δεν εγκρίνουν οι άλλοι τις ενέργειές σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα βάλετε στη ζωή τους δικούς σας όρους. Αργότερα, αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Φυσικά, όλοι οι γύρω σας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αλλά εφ 'όσον δεν είστε εγωιστές δεν βλάπτετε κανέναν. Με όλα τα μέσα να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο.

Περνάτε ένα καλό διάστημα που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα στις 21 και συνεχίζεται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Μια ευτυχισμένη περίοδο. Αυτή είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις χαρές του σώματος, για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, για να αγοράσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε και να έχετε το σώμα και την εικόνα που θέλετε.

Οικονομικά είναι αγχωτικές οι αρχές του μήνα, μέχρι τις 20. Μπορείτε να κάνετε προσπάθειες για κέρδη . Υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις να αντιμετωπίσετε. Στις 20, καθώς εισέρχεται 2ο σπίτι των χρημάτων σας ο Ήλιος, μπορείτε να εισαχθείτε σε μια ετήσια περίοδο οικονομικής αιχμής. Υπάρχει ευημερία που θα συμβεί πολύ πιο εύκολα από ό, τι πριν.

Αν και ο 7ος οίκος σας της αγάπης είναι ουσιαστικά κενός αυτό το μήνα (μόνο η Σελήνη κινείται μέσα εκεί στις 21, 22 και 23), η αγάπη φαίνεται καλό πεδίο. Για αρχή, θα δούμε ιδιόμορφη δυναμική και χάρισμα . Το αντίθετο φύλο έλκετε από τον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη ταξιδεύει με τον Κρόνο στον 8ο και 9ο, φέρνοντας ευτυχισμένες ρομαντικές ευκαιρίες - αν και δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Πιθανότατα μια γνωριμία δεν θα οδηγήσει σε γάμο, απλά διασκέδαση. Στις 24 η Αφροδίτη μπαίνει το προσωπικό σας ζώδιο, προσθέτοντας περαιτέρω στην ενστικτώδη έφεση.

Έχετε μια ενδιαφέρουσα αντίφαση. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και δεν χρειάζεστε πραγματικά τους άλλους ανθρώπους, όμως είναι σημαντικοί για εσάς. Η πρόκλησή σας αυτό το μήνα είναι να αναλάβετε ανεξάρτητη δράση, ενώ δεν θα αποξενώσετε τους άλλους ή τον εαυτό σας παραμένοντας δημοφιλείς. Ίσως θα αλλάξει ανεπιθύμητες καταστάσεις με διακριτικούς τρόπους - ή κάτω από ένα πρόσχημα διαβούλευσης με τους άλλους.

Υπάρχει και μια άλλη ενδιαφέρουσα αντίφαση. Με όλα αυτά τα πλανητικά σώματα στην Ανατολή και πολλούς πλανήτες στο 1ο οίκο σας, η αυτοπεποίθηση, η αυτο-θέληση και αυτοεκτίμηση είναι πολύ ισχυρή. Αλλά ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, είναι ανάδρομος όλο το μήνα. Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τις περιστάσεις, αλλά δεν είστε ακριβώς σίγουροι για το τι θέλετε ή πώς θέλετε να αλλάξετε. Τα ζητήματα αυτά θα χρειαστούν περισσότερη σκέψη και μελέτη. Αλλά μόλις επιτευχθεί η σαφήνεια, οι ενέργειές σας θα είναι τολμηρές, δυναμικές και αποτελεσματικές.

Από τις 19 του μήνα, οι περισσότεροι από τους πλανήτες θα είναι κάτω από τον ορίζοντα που αφορά το Ωροσκόπιο σας. Και θα είστε μεν φιλόδοξοι - και θα καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να φαίνεται φιλόδοξο αυτό το μήνα – η καριέρα όμως είναι λιγότερο προτεραιότητα σας από ό, τι συνήθως. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να θέσετε τον εαυτό σας στη σωστή κατάσταση - σε μια κατάσταση συναισθηματικής αρμονίας - και στη συνέχεια να αφήσετε τις ενέργειες να σας ευνοήσουν.

Η υγεία σας είναι καλή και είστε γοητευτικοί. Κανονικά για τον  Αιγόκερω τα χρώματα είναι το μαύρο και το λουλακί, αλλά αυτό το μήνα το πράσινο, το χρυσό και το κίτρινο μπορεί επίσης να σας ταιριάζουν. Ένας υπέροχος μήνας για να αγοράσετε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας, καθώς η αίσθηση της ομορφιάς και του στυλ σας είναι έντονα τονισμένα πεδία. Η καλή υγεία σας μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με περισσότερη προσοχή στο συκώτι και τους μηρούς σας (μέχρι την 10η), στη σπονδυλική στήλη, τα γόνατα, τα δόντια σας και σκελετική ευθυγράμμιση (από τις 10 έως τις 30) και να τους αστραγάλους σας μετά την 30η  του μήνα. 

Δεκέμβριος 2016

Οι πειρασμοί που σας ταλαιπώρησαν τον περασμένο μήνα, θα παραμείνουν στις αρχές του Δεκέμβρη του 2016, αλλά θα είναι πιο εύκολο να τους αντιμετωπίσετε. Ο Ερμής επιβραδύνει τους ρυθμούς σας από 19 του μήνα, μιας και γυρίζει ανάδρομος στο πρώτο τρίτο του ζωδίου σας και αυτό το μήνα σας δίνει απίστευτη εστίαση και πνευματική διαύγεια. Οι ιδέες που σας έρχονται  μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να θέσετε νέους στόχους για τα γενέθλιά σας.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας προαναγγέλλει σημαντική αλλαγή της ζωής σας, με εμπειρίες και διαρκείς αλλαγές στην κατεύθυνση του προσωπικού σας ταξιδιού. Ο Πλούτωνας έχει τη φήμη ότι απογυμνώνει τις αισθήσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η εξέλιξη της ψυχής, όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με αυτή τη περίοδο, ευτυχώς. Μπορεί να υπάρχουν γεγονότα που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια κάποιου ή έναν χωρισμό, αλλά μόνον αν το θέλετε πραγματικά.

Ο Δίας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 23 Οκτώβρη - 26Δεκέμβρη  φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία και μια θετική παρόρμηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο Δίας έχει την τάση να υπερβάλλει και αυτό θα ισχύει για την εμπιστοσύνη και το εγώ σας. Μπορείτε να είστε τυχεροί και δημοφιλείς τώρα και είναι λογικό να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Ωστόσο, είναι πολύ μάταιο το να περιμένετε αναγκαστικά θαυμασμό- επίσης το να περιμένετε πάρα πολλά από τους άλλους μπορεί

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Αυτός ο μήνας θα σας φέρει προσεκτικό σχεδιασμό και ισχυρή θέληση. Μπορεί να συμμετέχετε σε μια καλλιτεχνική επιδίωξη ή...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος αυτό το μήνα στο ζώδιο σας! Μπορεί να ταξιδεύετε μπροστά και πίσω αυτή τη στιγμή. Το να ακούσετε...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραμείνετε τελείως σε ισορροπία, αλλά κάθε φορά που φτάνετε εκεί, ένα νέο κύμα...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν πολλές όψεις που δουλεύουν αυτό το μήνα,...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Αύγουστος 2017 Οι εκλείψεις ανοίγουν το μυαλό σας σε πολλές νέες δυνατότητες στη ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να δώσετε προσοχή στην...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθάνεστε μερικές από τις παραμέτρους της ζωής σας να εναρμονίζονται θετικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη είναι...