Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος που ξεκινάει για εσάς, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον φυσικά βοηθούν και οι όψεις του πλανήτη στο προσωπικό σας ωροσκόπιο. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής, ενδέχεται να δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορείτε να συνεισφέρεται και στα οικογενειακά έξοδα. Τα αναπάντεχα γεγονότα, συνήθως, έχουν ευχάριστη χροιά και μπορεί να αφορούν στην απόκτηση κάποιου ακινήτου, στην επαγγελματική καταξίωση, ενώ για τους ενδιαφερόμενους δεν είναι απίθανη και η απόκτηση ενός παιδιού. Σε κάθε περίπτωση, η εγκράτεια σε τυχερά παιχνίδια και σε διασκεδάσεις, θα ήταν σοφή, καθώς η υπερβολή θα αποδειχτεί ολέθρια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση σας βρίσκετε σε καλή φάση και αυτή η κατάσταση αναμένεται να συνεχιστεί. Είναι πιθανό να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα σε διασκεδάσεις με το ταίρι σας, ενώ δεν αποκλείεται, κοντά στις 11- 12 του μήνα, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να αποφύγετε απο τις 13 έως τις 19 Μαΐου την υλοποίηση των σχεδίων σας ή να έρθετε σε σύγκρουση τον- την σύντροφό σας, γιατί ενδέχεται να εξελιχθεί σε σοβαρό επεισόδιο. Οι ελεύθεροι γνωρίζετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, υπάρχει όμως και η πιθανότητα προσέγγισης απο πρόσωπο του παρελθόντος, ενώ είναι πιθανή η δημιουργία κάποιας σχέσης, κυρίως μετά τις 20/5.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Καλή εικόνα παρουσιάζουν και τα επαγγελματικά σας, όπου χάρη στην αποτελεσματικότητά σας μπορεί να αυξηθεί ο όγκος της εργασίας σας. Το γεγονός αυτό θα “μεταφραστεί” και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς υπάρχει πιθανότητα κοντά στις 20/5 να λάβετε ένα επιπλέον ποσό ως ανταμοιβή. Προς το τέλος μήνα, αναλαμβάνετε ακόμα περισσότερες ευθύνες, βελτιώνοντας περαιτέρω τα οικονομικά σας. Ενδέχεται, απο 13- 19/5, να προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει, γεγονός που σας προκαλεί εκνευρισμό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να κάνετε υπομονή μέχρι τις 20/5, όπου ξεκινά, σαφώς, ευνοϊκότερο διάστημα για εσάς και τα οικονομικά σας. 


Απρίλιος 2018

Γενικά: Με σκληρές απαντήσεις και αυστηρή αντιμετώπιση των άλλων, ξεκινάτε τον μήνα σας. Στατιστικά, είστε από την φύση σας ηθικοί, σοβαροί, οργανωτικοί και πεισματάρηδες. Για όσους από εσάς, ήσασταν μέχρι τώρα παθητικοί, έρχεται μια μεγάλη αλλαγή. Αποφασίζεται-και όχι με ήρεμο τρόπο-να γίνετε ενεργητικοί, με πολύ έντονο ύφος και κάθετες απόψεις. Αφορά σε μια αλλαγή, όπου κι εσείς, το πάλαι ποτέ, δεν θα πιστεύατε πως θα γίνει. Οι προκλήσεις όμως που έχετε ζήσει κατά καιρούς, λειτουργεί τώρα σαν αφύπνιση, απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Θα πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες, που θα είναι καθοριστικές για την μετέπειτα εξέλιξη σας.

Αισθηματικά: Μια κινητικότητα φαίνεται στα ερωτικά σας, κι εδώ που τα λέμε, δεν σας χαλάει. Άλλωστε η θέση της Αφροδίτης, σε κυριαρχία στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα βοηθητική απέναντι σας. Ίσως, μετά από καιρό, να χαλαρώσετε σε αυτόν τον τομέα. Όσοι δεν είστε σε σχέση, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, με καλές προοπτικές. Δεν είστε λίγοι από σας, που θα νοιώσετε την ανάγκη να ψυχαγωγηθείτε και να ξεκινήστε μια ασυνήθιστη τάση για έξοδο, θέαμα και γιατί όχι, χορό. Οι γονείς θα πάρετε ικανοποίηση από τα παιδιά σας, από μια καλλιτεχνική παρουσίαση.

Επαγγελματικά: Μερικές αναβολές ή καθυστερήσεις στην δουλειά, δεν σημαίνει κάτι κακό. Να είστε προετοιμασμένοι, μέχρι τις 15/4, πως θα παρουσιάζονται κάποιες αναποδιές. Στην ουσία, πρόκειται για καλό. Μην επιτρέψετε στην πεσιμιστική σας τάση, να σας επηρεάσει. Για ορισμένους, συνεργασίες από το παρελθόν κάνουν την παρουσία τους. Το πόσο είναι όμως ασφαλείς, θα το κρίνετε εσείς. Στα οικονομικά σας επικρατεί ένα ανατρεπτικό σύστημα. Ίσως να σας έρχονται κάποια ποσά, τα οποία όμως θα πρέπει θα πάνε σε υποχρεώσεις.


Μάρτιος 2018

Οι πρακτικές οδηγίες κάνουν εμφανή την καλύτερη πιθανή πορεία προς την επιτυχία, καθώς ενεργοποιούνται τα οι οίκοι στο χάρτη σας. Θα ήταν χρήσιμο για την υγεία σας να καθιερώσετε μερικές καλές συνήθειες, τόσο όσον αφορά τη σωματική σας κατάσταση, όσο και την κοινωνική. Είναι πιθανό να βρεθείτε στη μέση κάποιων συνομιλιών οι οποίες νιώθετε πως είναι κάπως συγκεχυμένες, ωστόσο θα καταφέρετε να επιμείνετε στη σαφήνεια. Ο ανάδρομος Δίας στον 11ο οίκο των επιθυμιών και της φιλίας σας φέρνει τους ανθρώπους από το παρελθόν σας για να σας βοηθήσουν.

Λαμβάνετε μια κλήση ή μια επίσκεψη από κάποιον που μπορεί να σας αναζωογονήσει κάποια παλιά επιθυμία. Φαίνεται να στοιχειοθετείται από ένα παλιό στόχο που δεν υπάρχει πλέον ή εξυπηρετεί κάποιον δικό σας σκοπό. Να είστε ρεαλιστές εάν μπαίνετε στον πειρασμό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομα τα οποία κάποτε δεν την άξιζαν.

Οι 8 και 9 Μαρτίου είναι ημέρες που σας αφήνουν να επιθυμείτε πολλά, αλλά σας χαρίζουν λίγα. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και να απολαύσετε την ημέρα. Βρείτε λίγο χρόνο για να χαρείτε απολαύσεις που σας λείπουν και εστιάστε στην χαλάρωσή σας, περισσότερο απ' ό,τι στην δημιουργικότητά σας, ενώ στη συνέχεια θα μπορούσατε να εξετάσετε τις επενδύσεις και τις ακίνητες σας περιουσίες.

Φεβρουάριος 2018

Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου είναι μια ισχυρή επιρροή για εσάς προσωπικά, αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς εμφανίζεται στο ζώδιο σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, ξεκινώντας φρέσκες διαδικασίεςκαι να θέσετε σε κίνηση προσωπικές ενημερώσεις ή αναβαθμίσεις. Υπάρχει μια ασυνήθιστα ισχυρή εμφάνιση πλανητών στο σημάδι σας, η τελευταία φορά που συνέβη το 1991, και αυτό μπορεί να δείξει ένα σημαντικό σημείο καμπής για εσάς. Αυτή είναι η στιγμή για να δείξετε στους άλλους ένα καινούργιο νέο πρόσωπο - το οποίο αντανακλά καλύτερα το τρέχον στάδιο ανάπτυξής σας - και να ξεφύγετε από τα ξεπερασμένα σχέδια του χαιρετισμού στον κόσμο και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Θα έχετε περισσότερη "δουλειά" να κάνετε σε αυτές τις περιοχές αργότερα αυτό το έτος, αλλά τώρα απολαμβάνετε μια ώθηση ενέργειας και κίνητρα για να ξεκινήσετε.

Υποστηρίζοντας τους στόχους σας είναι ο Άρης και ο Δίας στους φίλους και στον κοινοτικό τομέα, επισημαίνοντας τα ισχυρά οφέλη από τις φιλίες, τις συμμαχίες, τη συνεργασία και την αποκατάσταση της κοινότητας αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Μην περάσετε μια καλή ευκαιρία να συνεργαστείτε, να συνεργαστείτε και να εμπλακείτε. Παρόλο που το πρώτο σας ένστικτο μπορεί να είναι να το πάτε μόνο του, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για τη σύνδεση με άλλους και την ανταλλαγή εμπειριών ή εμπειρογνωμοσύνης.

Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει κάποια αντίσταση, ένταση, αναταραχή ή ανεπίλυτα συναισθήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά μερικές φορές (και ίσως συχνά και για ορισμένους από εσάς) παρεμβαίνετε στις προσπάθειές σας να ξεπεράσετε μια νέα φάση της ζωής σας. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε αυτό να σας επηρεάσει από τους μεγαλύτερους στόχους σας, αλλά αφιερώστε χρόνο για να αντιμετωπίσετε ασυνέπειες ή προβλήματα έκπληξης σε αυτά τα μέτωπα. Ο Κρόνος που βρίσκεται τώρα στο σημάδι σας είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι πρέπει να τραβάτε τη ζωή σας λίγο πιο σοβαρά και να περάσετε τα πράγματα σε ισορροπία, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη με τον Κρόνο - στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας πλανήτης που θέλει να είστε διεξοδικός, σκόπιμη και συνεπής. Ορίστε μικρούς, εφικτούς στόχους για να δώσετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας και θα είστε στο σωστό δρόμο.

Ιανουάριος 2018

Μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10 Ιανουαρίου είναι σαν ένα προσωπικό γενέθλιο. Τέσσερα σώματα ευθυγραμμίζονται με τον ήλιο σας και σας δίνουν τη δομή και τη σημασία της ημέρας σας. Ο Δίας στην κορυφή του γραφήματος σας δίνει έμφαση στην κοινωνική σας κατάσταση. Είναι όλα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις με άλλους και σχετικά με την αξία που μπορεί να προσφέρει για τη βελτίωση της τρέχουσας κατάστασής σας. Βελτιώστε τις ικανότητες των ανθρώπων σας και διατηρήστε μια υγιή ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Η καλή στρογγυλοποίηση θα βελτιώσει σημαντικά τις προσπάθειές σας για την επίτευξη των στόχων σας. Κρατήστε σκούρες σκέψεις προκατειλημμένες στον κόλπο και μην σκεφτείτε ούτε εκδίκηση χωρίς να θυμηθείτε τον κανόνα. Αυτό που πηγαίνει επιστρέφει τριπλό. Στείλτε θετικές σκέψεις σε άλλους λιγότερο τυχερούς και είστε δεκτικοί στη θετική ενέργεια που επιστρέφει. Ακόμα και κάτω από μια μάλλον παραπλανητική ή ασαφή εικόνα για τα οικονομικά παραμένετε σταθερή στην προσέγγισή σας. Η ξαφνική συνάντηση κάποιου από το παρελθόν σας μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Ο Ουρανός φέρνει την επιστροφή ενός παλιού γνωστού. Γείτονες ή αδέλφια έρχονται στη διάθεσή σας. Οι σχέσεις παρέχουν το είδος σταθερού περιβάλλοντος που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους. Με την πανσέληνο στο σπίτι με τα χρήματά σου να έχεις κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις για τα οικονομικά τώρα. Μια φωτεινή νέα ευκαιρία υπάρχει και θα πρέπει να λάβετε λέξη της σε ή γύρω από την πανσέληνο. Συνεχίστε με μια γραπτή σύμβαση επειδή οι υποσχέσεις μπορούν να εξασθενίσουν ξαφνικά και να είναι ασαφείς στο γεγονός. Οι συνεργάτες σας κρατούν σταθερή στάση και σας υποστηρίζουν στις προσπάθειές σας.

 

Δεκέμβριος 2017

Για τους Αιγόκερους, οι δύο πρώτοι δεκανοί του Δεκέμβρη του 2017 είτε περνούν με πιο απομονωμένο τρόπο είτε χαρακτηρίζονται από δυσαρέσκεια ή απογοήτευση, διότι η Αφροδίτη - πλανήτης αγάπης και ηγερία του Οίκου του πάθους και της σeξουαλικότητας του Αιγόκερου - βρίσκεται στον 12ο Οίκο, ένα μυστηριώδες τοπίο που δεν έχει μεγάλη φήμη.

Ίσως να είστε απογοητευμένοι, ή ίσως να μην συμβεί τίποτα σημαντικό ή - σε περίπτωση βέλτιστης περίπτωσης - να απολαύσετε μια μυστική αγάπη. Εάν συμβαίνει αυτό, να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το πόσο διακριτική είστε!

Στις 25 Δεκεμβρίου 2017 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, οπότε το τέλος του χρόνου τελειώνει σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και κατανόηση και το 2018 ξεκινά με καλό τρόπο.

Με τον Άρη και τον Δία στο 11ο Οίκο του Αιγόκερου, ο Δεκέμβριος είναι πολύ δραστήριος όταν πρόκειται για συλλογικές δραστηριότητες. Οι ενώσεις, τα θεμέλια, οι συγκεντρώσεις, τα συνέδρια και οι δημόσιες εκδηλώσεις αποτελούν μέρος της τρέχουσας ζωής σας. Εργάζεστε πάνω σε ένα ομαδικό έργο και ίσως παίξετε ακόμη και το ρόλο του ηγέτη αυτής της ομάδας.

Για τους πρώτους δύο δεκανούς, είναι επίσης δυνατή μια άλλη ερμηνεία: εκείνη στην οποία αναλύετε την επαγγελματική σας ζωή από μόνος σας, ξεπεράστε τα επιτεύγματά σας και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Ο όρος όμως είναι καλός για να βρείτε στρατηγικές για το μέλλον. Ο τελευταίος Δεκέμβριος του Δεκέμβρη σας βρίσκει καλά προετοιμασμένους και σίγουρους ότι το επόμενο έτος θα είναι πολύ πιο παραγωγικό.

Η αντοχή του σώματός σας δεν είναι η καλύτερη κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 2017, οπότε θα πρέπει να φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και να μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε συνθήκες που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς.

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους αναπνευστικούς τρόπους, στο νευρικό σύστημα, στον συντονισμό της κίνησης, στους ώμους, στα χέρια και στα χέρια - και όχι μόνο σε αυτούς.

Τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 2017 τείνουν να γίνουν χρόνια, αν δεν αντιμετωπιστούν ανάλογα από εξειδικευμένους γιατρούς.

Απολαύστε την ιδιωτική ζωή, την οικογένειά σας και τους παλιούς φίλους!

Νοέμβριος 2017

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω κατά τον μήνα Νοέμβριο του 2017 δείχνουν ότι φαίνεται ότι θα ήταν ίσως καιρός να δείτε εκτενέστερα τα οικονομικά και τα μελλοντικά εργασιακά σας σχέδια γενικά μέσα στο πρώτο τριήμερο του μήνα. Πάρτε ένα μεγάλο φλιτζάνι γεμάτο με τσάι για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αρχίσετε να σκάβετε σε όλα αυτά τα χαρτιά, τις αποδείξεις, τα έγγραφα, τους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών. Στη συνέχεια, γράψτε από πού πηγαίνετε, για να καταλήξετε ακριβώς στο πού πηγαίνετε. Νιώθεις πραγματικά σε καλή και πλεονεκτική θέση, πραγματικά δημιουργικοί και πραγματικά ρομαντικοί στο υπέροχο διήμερο μεταξύ 9 και 10. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Τι γίνεται με τη διοχέτευση αυτής της μεγάλης ενέργειας σε ένα ειδικό έργο ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο;

Οι Αιγόκεροι μέχρι τις 14 και 15 Νοεμβρίου του 2017, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγα πράγματα όταν πρόκειται για ένα δύσκολο ζήτημα. Μάλλον πρόκειται για κάποια συμφωνία. Δεν μπορείτε να πάρετε αμέσως μια αύξηση των αποδοχών, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην βάλετε μπροστά το έργο που βλέπετε να είναι απαραίτητο στις 21 και 22. Αυτή η αύξηση των αποδοχών μπορεί να έρθει αργότερα αν κάνετε αυτό που πρέπει να γίνει τώρα. Νιώθετε υπέροχα στις 27 και 28; Δεν θα έπρεπε να νοιώθετε και αλλιώς! Γι’ αυτό ευθύνονται μερικά πολύ θετικά αποτελέσματα που βλέπετε! Ελέγξτε ξανά τα σχέδιά σας για το μέλλον στις 30.

Όταν πρόκειται για το μέλλον, δεν υπάρχει ο ίδιος χρόνος όπως στο παρόν. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει για σας, όταν πρόκειται για ζητήματα αγάπης μέσα στο πρώτο τριήμερο του μήνα. Έτσι, περάστε λίγο χρόνο κατά τον οποίον θα συλλογιστείτε τα πράγματα, σχετικά με το τι θέλετε για τον εαυτό σας στο μέλλον. Σε ποια θέση θα θέλατε να είστε; Θα μπορούσατε να φανταστείτε τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο; Για αυτό πραγματικά αξίζει να ξοδέψετε λίγο χρόνο για να δείτε τις καταστάσεις. Ακόμη και αν η ζωή αποδειχθεί διαφορετικά από ό,τι φαντάζεστε, έχοντας μια ιδέα για το τι θέλετε θα σας βοηθήσει το να βγάλετε και πάλι κάτι θετικό.

Ο Αιγόκερως πηγαίνει χέρι-χέρι με τη δημιουργικότητα όταν για το υπέροχο διήμερο μεταξύ 9ης και 10ης του μηνός. Βέβαια, στις 14 και 15 Νοεμβρίου του 2017, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κατάματα ορισμένες αισθηματικές δυσκολίες. Δώστε προτεραιότητα στα σχέδιά σας, είτε αφορούν στην εργασία, είτε στην αγάπη, στις 21 και 22. Καταστάσεις ανανεώνονται στις 27 και 28. Χαμόγελο! Περάστε λίγο χρόνο αναπροσαρμόζοντας τις ιδέες σας για το μέλλον στις 30 Νοεμβρίου 2017. Αν δεν δώσατε την δέουσα προσοχή λοιπόν στο προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Τα οικονομικά σας ζητήματα είναι ένα ακόμα μεγάλο θέμα για σας την 1η, 2η και 3η του μηνός. Είστε καλά οικονομικά; Είστε αρκετά καλά; Σχεδόν αρκετά; Αν είχατε λίγο περισσότερο καλή θέση, τι θα κάνατε με αυτό; Αν είχατε πολύ καλύτερη θέση, τι θα κάνατε τότε; Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγής ορισμένων πρακτικών εξοικονόμησης, προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εργασιακά η ημέρα θα σας κάνει να πλήξετε στις 9 και 10 Νοεμβρίου του 2017 και μπορεί να νιώσετε σαν να είστε έτοιμοι να αλλάξετε δουλειά. Αντί να πηδάτε από το πλοίο, γιατί να μην επωφεληθείτε από την ηρεμία για να καλύψετε μερικά άλλα θέματα στη λίστα σας; (Ναι, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει θέματα που δεν σχετίζονται με την εργασία, όπως «ο οδοντίατρος»). Ο Αιγόκερως πρέπει να συμβιβαστεί αν θέλετε να φτάσετε σε μια εφαρμόσιμη λύση στις 16 και 17. Ευτυχώς, εάν συμβιβαστείτε, θα φτάσετε σε μια ρεαλιστική λύση. Μέχρι τις 22, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι νέο και εξαιρετικά συναρπαστικό. Ετοιμαστείτε για ένα αρκετά εκπληκτικά επιτυχημένο ζευγάρι ημερών στις 27 και 28. Μέχρι το 30ο, είστε έτοιμοι να σκεφτείτε οικονομικά, και πάλι.

Οκτώβριος 2017

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του Οκτωβρίου 2017 η Αφροδίτη –που έχει την ηγεσία του Οίκου της αγάπης και της σeξουαλικότητας του Αιγόκερου - είναι αρκετά κοντά στον Άρη για να πάρει την ζεστή ενέργεια και το πάθος του. Η καύση της κίνησης μπορεί να σχετίζεται με ένα ταξίδι, μια υπόθεση από απόσταση, σπουδές, πολιτισμό ή πνευματικές αξίες.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους του μήνα υπάρχει μια αξιοσημείωτη δράση προσωπικών και επαγγελματικών συμφερόντων, αγάπης και φήμης.

Η μεγάλη πλανητική αλλαγή του Οκτωβρίου είναι ο Δίας που εισέρχεται στο 11ο σπίτι του Αιγόκερου, ένα τυχερό σπίτι που ευνοεί την κοινωνικοποίηση και ότι, μέσα από την  αντανάκλαση από τον Οίκο της αγάπης (που βρίσκεται σε 180 μοίρες), θα μπορούσε να φέρει ρομαντικές ευκαιρίες.

Ο Οίκος της καριέρας του Αιγόκερω  εκπροσωπείται  πολύ καλά κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2017, γιατί δέχεται τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη. Όλες αυτές οι μετακινήσεις προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το επάγγελμα, ενεργοποιούν την πρωτοβουλία και παράγουν αποφάσεις. Φυσικά, επιτεύγματα επιτυγχάνονται: μερικές φορές μέσω αγώνων, άλλες φορές μέσω της διπλωματίας ή των συνδέσεων, συχνά μέσω της νοημοσύνης και των ικανοτήτων.

Κατά την έξοδό του από τον Οίκο της καριέρας του Αιγόκερου, ο Δίας στην πραγματικότητα φεύγει στις 10 Οκτωβρίου, όταν εισέρχεται στο 11ο σπίτι όπου θα παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Η παρουσία του Δία εδώ θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμη για εσάς από ό,τι στον Οίκο της σταδιοδρομίας, φέρνει τύχη, προστασία, υποστήριξη και δημοτικότητα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού υπάρχει η ευκαιρία να κερδίσετε πιο απροσδόκητα κέρδη.

Ο Οκτώβριος είναι ένας πολυάσχολος μήνας που έρχεται σε επαφή με ένα συγκεκριμένο άγχος. Επίσης, η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του ηγεμόνα του Αιγόκερου - Κρόνος - θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για την υγεία σας κατά τους πρώτους δύο δεκανούς, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται σε ευάλωτη θέση.

Πρέπει να αποφύγετε κοψίματα, τραυματισμούς, ατυχήματα, λοίμωξη και φλεγμονή.

Μετά τις 17 Οκτωβρίου 2017, βρίσκετε εύκολα ιατρικές λύσεις και έχετε καλές επαφές με το θεραπευτικό περιβάλλον.

Ρυθμίστε τις προτεραιότητές σας και επικεντρωθείτε σε αυτές μία φορά τη φορά!

Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω θα έχουν πολλές μοναδικές ευκαιρίες (χωρίς υπερβολή εδώ). Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι οι βασικοί σας προστάτες, ο Κρόνος και ο Άρης, θα είναι σε έναν εξαιρετικά ευνοϊκό και ενεργειακά ισχυρό συνδυασμό. Στον τομέα της εργασίας, θα νιώσετε την επιρροή ενός τόσο ισχυρού πλανητικού δίδυμου ήδη κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα. Αυτό θα μπορούσε να σας βάλει σε μια σύντομη κατάσταση σοκ, αλλά θα έρθετε γρήγορα στον εαυτό σας και να καταλάβετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα του επόμενου κύκλου. Νέες ευκαιρίες θα ανοίξουν ενώπιόν σας, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να πάρετε τα κίνητρα και τους πόρους προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως αυτές τις ευκαιρίες. Φυσικά, δεν πρέπει να υπολογίζετε στην επιτυχία, επειδή κανείς δεν πρόκειται να κάνει τις αποφάσεις σας για σας και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό θα συνεπάγεται ριζικές αλλαγές. Από την άλλη πλευρά, αυτό θα είναι σίγουρα ένας θετικός και παραγωγικός χρόνος, αν και η θετικότητά του θα είναι πολύπλοκου χαρακτήρα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο ιδανικός χρόνος για την επίλυση οικογενειακών συγκρούσεων και την αντιμετώπιση των επιχειρημάτων που έχουν μαστίσει την οικογένειά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, είναι επίσης δυνατές ορισμένες εξελίξεις που δεν είναι οι πλέον ευνοϊκές. Η θέση του Ερμή υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να επενδύσετε κεφάλαια πουθενά τώρα, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε προτάσεις για επικίνδυνες επιχειρήσεις και δεν πρέπει να καυχιέμαι για τις επιτυχίες σας, αλλιώς ο «άρχοντας των γήινων και ουράνιων εμπορικών οδών» θα φέρει σημαντικά προβλήματα η ζωή σου.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο χώρος εργασίας θα είναι απολύτως επιτυχής για τον Αιγόκερω. Σε γενικές γραμμές, τα πράγματα μπορούν να αναπτυχθούν με αρνητικό τρόπο μόνο αν αποφασίσετε να μην κάνετε τίποτα ή εάν επικρατούν επιθυμίες μέσα σας, όπως αυτές που θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω. Συνολικά, αυτή θα είναι μια περίοδος που θα τείνει προς την εμπιστοσύνη της ανάπτυξης, αλλά με αρκετές οπίσθιες ματιές. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να δώσετε προσοχή σε καθαρά τεχνικές πτυχές. Αυτή τη στιγμή, σε αντίθεση με το ευρύτατο ιδίωμα, όλα θα καθορίζονται όχι από τους ανθρώπινους πόρους, αλλά από τον τεχνικό εξοπλισμό. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παραλείψει ή να χάσετε τίποτα γιατί η προσοχή και η επιμονή σας θα σας εξυπηρετήσουν καλά, αποτρέποντας το μερίδιο των λιονταριών από πιθανά προβλήματα. Οι Αιγόκεροι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση συμβουλεύονται τα αστέρια για να ακούσουν τις καρδιές τους. Ναι, ακριβώς αυτό, σε περιοχές όπου ο ορθολογισμός πρέπει να υπερισχύσει σίγουρα, θα ήταν πλέον σκόπιμο να δοθεί προτεραιότητα στα ένστικτα και στη διαίσθηση. Απλά μην το παρακάνετε από αυτή την άποψη. Λόγω της δυσμενούς ευθυγράμμισης του υδραργύρου, η διατήρηση του χαμηλού κινδύνου σας θα είναι καλό. Ειδικά δεδομένου ότι σε διαφορετικές καταστάσεις, η κατάποση των ορέων σας και οι εξελισσόμενες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη κατάρρευση, οπότε προσέξτε.

Η σφαίρα των προσωπικών σχέσεων θα είναι ο χώρος όπου θα ήταν λογικό οι Αιγόκεροι να επικεντρώσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους τον Σεπτέμβριο του 2017. Αυτό είναι μερικό, διότι στο μέτωπο της εργασίας όλα θα αναπτυχθούν με σιγουριά και για την πλειοψηφία θα πάνε ομαλά. Μέσα στον οικογενειακό κύκλο, θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να πάρετε αυτό που θέλετε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσετε τη μέση τώρα, ακόμα και αν το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να φανεί είτε εξαιρετικά μακριά, είτε καθόλου πως φαντάστηκα. Πράξη σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας, αλλά μην αφήνετε άλλους (ούτε καν αγαπημένους) να επηρεάσουν τις αρχές σας, γιατί συνήθως τελειώνει άσχημα. Ένα άτομο πρέπει να έρθει σε σοβαρά, πραγματικά θεμελιώδη συμπεράσματα από μόνο του, και αυτό δεν είναι ο χρόνος. Θα προτιμούσατε να απολαύσετε ό, τι έχετε. Να συμμετέχετε ενεργά στις οικογενειακές συζητήσεις όσο μπορείτε, γιατί αυτό θα σας επιτρέψει να εξουδετερώσετε οποιαδήποτε πιθανή αρνητικότητα και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσετε μια σειρά από μακρόχρονες συγκρούσεις. Ο μόνος περιορισμός, ή πιο συγκεκριμένα, η μόνη προειδοποίηση, σχετίζεται με τη θέση του Ερμή. Μη μιλάτε ακόμη και οικονομικά θέματα, κατευθύνετε το θέμα σε μια άλλη κατεύθυνση. Και μην δανείζετε τίποτα από κανέναν! Σε αντίθετη περίπτωση, οι συγκρούσεις θα μπορούσαν να ξεσπούν με νέο σθένος μέσα στην οικογένεια και θα χάσετε την εξουσία.

Αύγουστος 2017

Υπάρχει μια ερωτική ενέργεια που συνεργάζεται μαζί σας αυτό το μήνα που έτσι απλά μπορεί να σας ταρακουνήσει για τα καλά! Για μερικούς από εσάς μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής. Σας ζητείται να δείτε τι είναι η αγάπη σε ένα θεμελιώδες επίπεδο. Έχετε πολλά να λύσετε, και αυτό μπορεί να σημαίνει ένα επιπλέον μέλος της οικογένειας. Δώστε προσοχή στους κύκλους γονιμότητας αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βρίσκεται σε αρμονική θέση για τους περισσότερους από εσάς καθόλη τη διάρκεια των πρώτων και μεσαίων ημερών του μήνα. Για τους Αιγόκερους, αυτό μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο, ειδικά όσοι γεννήθηκαν στη μέση του ζωδίου σας. Σας ζητείται να αφήσετε την αγάπη να σας μετασχηματίσει με λίγο ή καθόλου έλεγχο. Αυτό είναι δύσκολο για τα ζώδια της Γης. Το να αφήσετε τον εαυτό σας να παραδοθεί σε όλη τη δυνατότητα της ζωής μπορεί να είναι σκληρό, αλλά πρόκειται να σας μεταφέρει σε ένα υψηλότερο σημείο εδώ! Αυτό μπορεί να είναι ένας δεσμός ή μια ερωτική σχέση μιας ζωής. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις και την καριέρα. Η καθοδήγηση βρίσκεται στον κεντρικό χώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι εκλείψεις εργάζονται στο ζώδιο του Λέοντα. Για ορισμένους από εσάς η καρδιακή επούλωση μπορεί να είναι η ακριβής εστίαση. Ένα θεραπευτικό σχήμα και η εξαιρετική διατροφή θα βοηθήσουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί να απευθυνθείτε σε φυσικές θεραπείες. Μερικά «καλούδια»  που μπορούν να βοηθήσουν με την ενέργεια περιλαμβάνουν είναι- τα τριαντάφυλλα και τα λουλούδια, τα τσάι Berry και η αρωματοθεραπεία. Ο Ερμής ανάδρομος μεταξύ της Παρθένου και του Λέοντα ζητά από τα ζώδια της Γης να εκτιμήσουν το μυαλό σας, το ΣΩΜΑ και τη σύνδεση του πνεύματος. Η πνευματική και η φυσική ρουτίνα συνδέονται αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Το ζώδιο σας ποτέ δεν φοβάται τη σκληρή, συνεχή και εξαντλητική εργασία! Είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε και έχετε μεγάλη αντοχή στη διαδικασία εργασίας. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή στη ζωή σας όπου σας ζητείται να κάνετε ένα άλμα. Μπορεί να σταθμίσετε μια κατάσταση που είναι πολύ δελεαστική για σας και ίσως ακόμη και να απαιτήσετε οι ίδιοι να αλλάξετε τη δική σας πορεία ζωής. Ίσως χρειαστεί να κινηθείτε για να δημιουργήσετε μια νέα ευκαιρία για τον εαυτό σας, ή μπορείτε να κινηθείτε για την καριέρα ενός φίλου / συνεργάτη. Επιχειρηματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται πολλές.  

Αγάπη / Πνευματικότητα - Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα μέρος άβολο σε σχέση με την  αγάπη. Μπορεί να νιώθετε σαν να χάσατε λίγο τα νερά σας ή να βγείτε σε ένα παράξενο άκρο ή στο έλεος των αποφάσεων κάποιου άλλου. Ίσως αισθάνεστε ότι αλλάζετε μέσα από μια σχέση αγάπης. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα της δικής σας ανάπτυξης. Μέρος αυτού είναι να αφεθείτε στις νέες δυνατότητες της δικής σας ζωής. Μπορεί να ψάχνετε κάτι που δεν μπορείτε να επισημάνετε αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να είναι μια πιο αργή διαδικασία που πρέπει να αποκαλυφθεί. Ο διαισθητικός σας χαρακτήρας χτυπάει την πόρτα!

Αφθονία / Οικονομικά - Μπορεί να βρεθείτε σε μια νέα θέση αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα προς μια νέα θέση. Μπορεί όμως και να έχετε πραγματικά μια οικονομική ζημία αυτή τη στιγμή, ή να πάρετε μια δουλειά που σας εκπληρώνει πνευματικά, αλλά είναι λιγότερο επικερδής από ό, τι θα προτιμούσατε. Σας ζητείται να λάβετε μια απόφαση από την ψυχή σας αυτό το μήνα, αλλά σύντομα θα ανεβείτε στην κορυφή αυτού του βουνού και θα βρείτε ισορροπία!

Υγεία- Εάν είστε επιρρεπείς σε αρθρίτιδα ή μυϊκούς πόνους, ίσως αισθανθείτε ενοχλήσεις αυτό το μήνα. Η διατροφή είναι σημαντικό θέμα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε μερικά επιπλέον υγιή έλαια για την υγεία των οστών και των αρθρώσεων σας. Οι εκλείψεις μπορεί να χτυπήσουν κάποια πυρκαγιά στο δικό σας σώμα, επομένως κάθε θεραπευτικό έργο είναι πολύ επωφελές για σας.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Οι σχέσεις μπορεί να ξεδιπλώσουν ή να αποκαλύψουν κομμάτια της δικής σας προσωπικότητας και των βαθύτερων επιθυμιών. Υπάρχει μια αληθινή συνεργασία στη ζωή σας καθώς η Juno κινείται σε σχέση με το ζώδιο σας αυτό το μήνα. Η Juno έχει να κάνει με το γάμο και τις δεσμεύσεις στον δικό σας ρομαντικό τομέα. Η Καάλι, ο θηλυκός καταστροφέας, κινείται μαζί με αυτό το κομμάτι, προσθέτοντας λίγο άγχος αν δεν επιτρέψετε στον εαυτό σας να μεταμορφωθεί. Η αντίσταση δεν είναι ο φίλος σας αυτό το μήνα. Η παράδοση σε μια νέα έκδοση του εαυτού σου είναι ο απόλυτος τρόπος προόδου.

Ιούλιος 2017

Όσον αφορά τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το σημάδι του Αιγόκερω, ο Ιούλιος 2017 θα μπορούσε να είναι ένας πολύχρωμος μήνας, αν και δεν θα είναι ξεκάθαρος από κάθε άποψη. Το πράγμα είναι, εκτός από τον Κρόνο, τον παραδοσιακό ουράνιο προστάτη αυτού του σημείου, ο Άρης θα το βοηθήσει τώρα, αν και είναι ένας απόλυτος εφιάλτης για όλα τα άλλα σημάδια (σε αυτό το στάδιο). Συνολικά, θα αναπτυχθεί μια ασυνήθιστη κατάσταση, αλλά θα είναι αναπόφευκτα θετική στο τέλος. Η ουσία είναι ότι δεν πρέπει να φοβησθείτε από το γεγονός ότι ήδη από την αρχή του μήνα πολλά από τα σχέδιά σας δεν φαίνονται εφικτά και οι μελλοντικές προοπτικές θα φαίνονται καθαρά απατηλές. Μην προδώσετε τις θέσεις σας, να ενεργείτε όπως πριν - με αυτοπεποίθηση και συνέπεια. Όταν πρόκειται για εργασία, σας περιμένουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, και αυτό μπορεί να συνεπάγεται σημαντικές αλλαγές στο προσωπικό. Στον τομέα των συναισθημάτων και συναισθημάτων είναι δύσκολο να πούμε κάτι συγκεκριμένο, αφού, γνωρίζοντας τον Αιγόκερω, είναι δύσκολο να μαντέψουμε ακριβώς πώς θα αντιδράσει στις εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά - τα αστέρια προβλέπουν την επιτυχία, τουλάχιστον έχετε όλα όσα χρειάζεστε για αυτό. Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να κοιτάξετε πάνω από τους ώμους σας στο σκοτάδι, η δυσμενή θέση του οποίου θα μπορούσε να προκαλέσει αρκετές δυσκολίες. Μην πάρετε πάρα πολύ, μην είστε αυτοπεποίθηση, αλλιώς θα χάσετε ό, τι έχετε.

Η δουλειά με περισσότερες λεπτομέρειες, αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2017 ο Αιγόκερως θα είναι σε ζήτηση. Αυτό δεν θα περιλαμβάνει αναγκαστικά τεχνικές πτυχές. Από αυτή την άποψη, η επικοινωνία θα έρθει στο προσκήνιο και πολλοί Αιγόκεροι θα είναι πολύ χαρούμενοι που οι συνάδελφοι του αντίθετου φύλου θα τους δώσουν μεγαλύτερη προσοχή. Πώς να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας; Όμως θέλετε! Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να χειρίζεστε άλλους, αλλά - με μέτρο, ώστε να μην υπάρχουν σαφώς αρνητικές συνέπειες για όσους βρίσκονται γύρω σας. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ευθύνη σας και εάν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες - να ενεργήσετε. Στην πραγματικότητα, αυτό θα είναι ένας επιτυχημένος μήνας για τους ανθρώπους που δεν εργάζονται για τον εαυτό τους. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ή να πάρει μια θέση η οποία, αν και δεν μπορεί να πληρώσει καλύτερα, είναι έγκυρη ή επιθυμητή. Οι Αιγόκεροι που έχουν δική τους επιχείρηση μπορούν να επικεντρωθούν στα έργα που έχουν ήδη εφαρμοστεί. Η δυναμική της περιόδου πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των υπαρχουσών εκμεταλλεύσεων και θα ήταν προτιμότερο να διατηρηθεί η απόκτηση νέων πόρων. Πρόκειται για μια καθολική στρατηγική, την οποία όλοι θα "τσιμπηθούν" για τον εαυτό τους. Απλά μην παρασυρθείτε από τον προγραμματισμό, καθώς οι υπερβολικοί υπολογισμοί και ο χρόνος σπατάλης θα βοηθήσουν τη Σκοτεινή Σελήνη να συγχέει τα σχέδιά σας και τότε οι προοπτικές σας θα μεταβληθούν, μεταφορικά, θολό.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 υπόσχεται να είναι εξαιρετικά ποικίλη, πλούσια σε εξελίξεις και φαινόμενα εξαιρετικού τύπου. Για τον Αιγόκερω η κατάσταση θα είναι μάλλον άτυπη και θα ήταν λογικό να περιμένουμε αντιδράσεις που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των άλλων από εσάς. Με απλά λόγια - μην φοβάστε να είστε μόνοι σας. Ανταποκρίνεται σε ό, τι συμβαίνει όπως σας αρέσει και όχι στο πώς υποτίθεται ότι αντιδράτε στην κατανόησή σας. Αν δεν ανταποκριθείτε στις προσδοκίες κάποιου, αυτό είναι το δικό τους πρόβλημα - αυτές είναι οι προσδοκίες τους, όχι οι δικές σας. Στην οικογένεια, δώστε προσοχή στη νεότερη γενιά, καθώς κάποιος θα χρειαστεί σίγουρα την υποστήριξή σας τώρα, αν και δεν θα σας πω μόνοι σας. Απλοί Αιγόκεροι συμβουλεύονται να ακούν τις καρδιές τους και να πηγαίνουν εκεί που φαίνεται να τους περιμένει η ευτυχία. Μην φοβάστε να κάνετε κάποιο λάθος, γιατί είναι καλύτερο να κάνετε και να μετανιώσετε από το να μην κάνετε και να μην λύπη. Απλά μην ξεχνάτε τη δυσμενή θέση του Dark Moon. Ενώ παραμείνετε στον εαυτό σας, ελέγχετε τα ένστικτα σας και μην απελευθερώσετε τις βασικές σας επιθυμίες ή υποκινήστε συγκρούσεις (ακόμα και αν θέλετε πραγματικά), αλλιώς θα χάσετε.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη εστίαση εργασίας και παιχνιδιού, και οποιεσδήποτε ανισορροπίες θα έχουν γρήγορη διόρθωση. Συνεχίζετε να στρέφετε πολλή σκέψη και ενέργεια στην αντιμετώπιση των καθημερινών σας υποθέσεων, τη βελτίωση της εργασίας σας και την παρακολούθηση της υγείας και ευεξίας σας αυτό το μήνα. Ωστόσο, οι σχέσεις επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό και καθίστανται ολοένα και πιο σοβαρές με την πρόοδο του μήνα.

Από τον 6ο, έχετε την υπέροχη Αφροδίτη στην αναμφισβήτητα την καλύτερη θέση του ηλιακού σας διαγράμματος, δεύτερον, μόνο στην Αφροδίτη με το σημάδι σας. Αυτή η διαμετακόμιση ενισχύει και υποστηρίζει τη δημοτικότητα και την ομογενοποίηση, ενώ εργάζεται για την εξομάλυνση των σχέσεών σας και την προσέλκυση αμοιβαία ωφέλιμων φιλιών. Καλλιτέχνες και λάτρεις κερδίζουν επιπλέον προσοχή και θετικά σχόλια αυτή τη στιγμή. Είστε αντιμέτωποι με διασκέδαση, παιχνιδιάρικη και φλογερή ενέργεια. Οι 9ο, 20ος και 23ος είναι ιδιαίτερα καλές μέρες για να προσελκύσετε ποιος και τι θέλετε στη ζωή σας. Ευκαιρίες για να απολαύσετε ευχάριστα χόμπι και ψυχαγωγία εμφανίζονται τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να ξοδέψετε χρόνο με τα παιδιά, να γράψετε, να διακοσμήσετε, να δημιουργήσετε, να κάνετε διακοπές και να απολαύσετε τα χόμπι.

Η πανσέληνο της 9ης συναντά την ανάγκη σας να ξεκουραστείτε και να πάτε κάτω από το ραντάρ για λίγο. Ακόμα κι έτσι, η άμεση κίνηση του Δία την ίδια μέρα φέρνει ένα σημείο καμπής καθώς ξεκινάτε να αναβλύζετε τους κινητήρες σας, στοχεύοντας στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Ευτυχώς, αυτή είναι μια σταδιακή διαδικασία καθώς η πανσέληνος πιέζει για να διορθώσετε τις ανισορροπίες που σχετίζονται με την υπερβολική εργασία!

Ο Δίας βρίσκεται στην κορυφή του γραφήματος που σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε τις φιλοδοξίες σας και να πετύχετε τους στόχους σας ή να βελτιώσετε την εικόνα σας από τον Σεπτέμβριο. Ενώ ήταν οπισθοδρομική από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα, αυτά τα πράγματα μπορεί να ήταν στον οπίσθιο καυστήρα. Ωστόσο, τα κίνητρα επιστρέφουν και θα γίνετε ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον να βρεθείτε εκεί για να πετύχετε και να προχωρήσετε. Για μερικούς από εσάς τους επόμενους μήνες (έως τον Οκτώβριο), μπορείτε να πάρετε μια προσφορά, να προσγειώσετε έναν σημαντικό λογαριασμό ή ένα έργο και να κερδίσετε αναγνώριση ή βραβεία.

Το 14-16 είναι μια περίοδος καταιγισμού ή πτώσης του μήνα, όταν είναι πιθανό να δείτε το λάθος των τρόπων σας ή να αντιμετωπίσετε κριτική, καθυστέρηση ή άλλη μορφή επιβράδυνσης ή υποβάθμισης. Ο ήλιος αντιτίθεται στον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο και ο Ποσειδώνας αντιστρέφει την κατεύθυνση. Αυτές οι επιρροές μας επηρεάζουν με κάποιο τρόπο και για εσάς, είναι πιθανότατα για την εργασία, την υγεία, την ενέργεια και τις καθημερινές υποθέσεις. Κάποια απώλεια ενδιαφέροντος για αυτό που κάνετε είναι δυνατό τώρα, αλλά καθώς εσείς αναπροσανατολίζετε τον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να κάνετε προσαρμογές που θα σας επαναφέρουν στην πορεία, αυτή τη φορά με πιο σταθερή βάση κάτω από σας ή πιο ρεαλιστικές προσδοκίες.

Η 21η του μήνα φέρνει μαζί τον Ερμή και τον Ήλιο στον τομέα συνεργασίας σας. Αυτό μπορεί να είναι μια έκπληξη ή μια βιασύνη και μπορεί να δείχνει σε ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες. Την περασμένη εβδομάδα ή τον Ιούνιο, μπορεί να υπάρξει ένας επιταχυνόμενος, δυναμικός ρυθμός σε μια σχέση ή διαπραγματεύσεις. Μπορεί να υπάρξει πολλή δραστηριότητα που σχετίζεται με την κοινωνική ζωή ή τις συνεργασίες σας τώρα και ενώ αυτό μπορεί να είναι αρκετά θετικό συνολικά, η Αφροδίτη είναι εκτός βρόχου και ίσως να μην λαμβάνετε υπόψη τα συναισθήματά σας όταν σχεδιάζετε ή εκφράζετε τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας πριν προχωρήσετε. Η Νέα Σελήνη στις 23 ης μπορεί να ανοίξει το δρόμο για νέες αρχές που σχετίζονται με τη συνεργασία.

Μάιος 2017

Με τον Ήλιο στο σπίτι του Αιγόκερω της αγάπης και της σeξουαλικότητας, ο Μάιος 2017 είναι γεμάτος αισθησιασμό και δίψα για περιπέτεια. Το τρίγωνο που σχηματίζεται από τον Ήλιο με τον Πλούτωνα (που βρίσκεται ακριβώς στον Αιγόκερω) αυξάνει την ανάγκη για έντονα συναισθήματα και έχει σαν αποτέλεσμα μια ερωτική αναγέννηση. Θα σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα για ισχυρότερα συναισθήματα.

Καθώς βρίσκεται στο 4ο ηλιακό σπίτι σας, η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - προτιμάτε να εγκατασταθείτε σε ένα χώρο βεβαιότητας και οικειότητας. Όχι ότι δεν θα θέλατε να έχετε έντονο συναίσθημα αλλά αισθάνεστε πιο άνετα σε οικείο έδαφος. Ίσως το πάθος να επιδοθεί στο σπίτι, στην κύρια κρεβατοκάμαρα - ή, ποιος

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο έντονος εκνευρισμός από τις δυσκολίες και τις παρασκηνιακές καταστάσεις που αντιμετωπίζατε για περίπου 8 χρόνια,...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόβλεπτες αλλαγές τόσο στην κοινωνική, όσο και στην...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, σας αναπτύσσεται η επιθυμία για περαιτέρω διεύρυνση των πνευματικών σας...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές, κυρίως στον εργασιακό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται, κατά την περίοδο...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον,...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας....