Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017

Οποιαδήποτε ένταση και πάθος εμφανίστηκε τον Ιανουάριο είναι πιθανό να επιστρέψει αυτό το μήνα. Ωστόσο, ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις είναι πιο πιθανό να φέρουν προβλήματα σχέσεων τον Φεβρουάριο του 2017. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται καθώς η απογοήτευση θα είναι στο αποκορύφωμα σας από τον 19οτις 19 Φεβρουαρίου  έως 24 Μαΐου. Ευτυχώς, άμεση ανακούφιση έρχεται με την 26η Φλεβάρη και την Έκλειψη Ηλίου που φέρνει αποκατάσταση της ειρήνης και της αρμονίας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και φέτος και για αρκετά χρόνια ακόμα προαναγγέλλει σημαντική αλλαγή της ζωής με μοναδικές εμπειρίες και με διαρκείς αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας. Ο Πλούτωνας έχει τη φήμη του ότι απογυμνώνει τα πράγματα, ήδη το έχετε ζήσει πολύ αυτό και θα συνεχίσετε και αυτόν τον μήνα να γεύεστε την αποκαλυπτική αλλά και λυτρωτική δράση του Πλούτωνα.  Ο Πλούτωνας δρα στο βάθος της ύπαρξής σας προκειμένου να διευκολυνθεί η εξέλιξη της ψυχής, όμως μπορεί να υπάρχουν γεγονότα που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ή μια κατάσταση χωρισμού, αλλά μόνον αν αυτά τα πράγματα που στέκονται στο δρόμο σας και είναι ενάντια στο να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας.

Ο Ποσειδώνας θα έχει μια λεπτή αλλά συνολικά θετική επίδραση στην προοπτική σας στη ζωή . Είναι πιθανό ότι θα αισθάνεστε περισσότερο συνδεδεμένοι με ένα πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας, ενώ θα  βλέπετε τον εαυτό σας περισσότερο ως ένα μέρος της ευρύτερης συλλογικής εικόνας από ποτέ.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας  από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 25 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν δεν δείτε τον εαυτό σας με σωστό τρόπο. Αποφύγετε κάθε είδους αντιπαράθεση, αλλά κυρίως μην σας πιάνει ο εγωισμός να κρατήσετε σχέσεις μόνο και μόνο για να μην αισθάνεστε πληγωμένοι. Αν δεν κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα συναισθηματικά σας θέματα δεν θα βρεθεί χώρος για μια πραγματική αγάπη .

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 17 Φεβ - 18 Μαρ αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση με ανθρώπους που ίσως να τους θεωρείτε δεδομένους – αλλά δεν είναι -  μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Φροντίστε να δείτε με ρεαλισμό τις σχέσεις σας. Μην μένετε όμηροι καταστάσεων που δεν σας αξίζουν από ατολμία. Από την άλλη μεριά το όποιο ξεκαθάρισμα θα κάνετε πρέπει να διέπεται από ευγένεια για να μην μετανιώσετε αργότερα για την συμπεριφορά σας.

Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 24 σημαίνει διαμάχες για την εξουσία και αντιπαραθέσεις. Αυτό θα συμβεί λόγω της έντονης επιθυμίας σας να αποκτήσετε τον έλεγχο πάνω στους άλλους, ή πάνω στο πλέγμα των καταστάσεων που αφορούν συνολικά την ζωή σας. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε μια ανάγκη να ανέβετε τη σκάλα ιεραρχικά και να επιτευχθεί μια πιο ισχυρή θέση στο επάγγελμά σας. Ακόμα κι αν επέλεξε κρατηθείτε σε ασφαλές σημείο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να αμφισβητήσουν το εγώ ή τη θέση σας στην εργασία.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Φεβ 28-Μαρ 10 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που ξέρει πώς να καταφέρνει πράγματα μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους του. Ακριβώς αυτή η θετική σας ποιότητα θα αναδειχθεί και θα σας χαρίσει την επιτυχία αυτόν τον μήνα.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πηγή δύναμης. Είστε άτομα που σχετίζονται με βαθιές ανανεωτικές δυνάμεις και η έκλειψη βγάζει αυτές τις δυνάμεις στην επιφάνεια με ακραίο και θετικά εντυπωσιακό τρόπο. Η επίδραση αυτής της υπέροχης ηλιακής έκλειψης παραμένει ενεργή μέχρι να την ηλιακή έκλειψη 21 του Αυγούστου.

Ιανουάριος 2017

Συνήθως την άνοιξη έχουμε την καλύτερη στιγμή για την έναρξη νέων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων, αλλά για εσάς που είστε χειμερινοί γενέθλιοι τύποι- από τα γενέθλιά σας και μετά έχετε πολλές ευκαιρίες. Έτσι, πολλοί κοσμικοί κύκλοι είναι στο παιχνίδι εδώ για την υποστήριξη σας. Ο προσωπικός σας ηλιακός κύκλος αυξάνεται από τα γενέθλιά σας και μετά. Η πλανητική ορμή προς τα εμπρός αυτό το μήνα σας ευνοεί. Όλο αυτό προσθέτει έμφαση σε κάθε έργο σας. Αν μπορείτε ξεκινήστε κάθε σας επιδίωξη μεταξύ τον 10 και 24 του μήνα - θα έχετε το βέλτιστο χρόνο για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης.

Ξεκινάτε τον μήνα σας με τους περισσότερους πλανήτες στην Ανατολική θέση τους. Η πλανητική δύναμη είναι σε σας και όχι στους άλλους, και θα φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο της προσωπικής δύναμης και της ανεξαρτησίας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να στηρίζεστε σε άλλους τόσο πολύ. Μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι της, αν δεν εγκρίνουν οι άλλοι τις ενέργειές σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα βάλετε στη ζωή τους δικούς σας όρους. Αργότερα, αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Φυσικά, όλοι οι γύρω σας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αλλά εφ 'όσον δεν είστε εγωιστές δεν βλάπτετε κανέναν. Με όλα τα μέσα να κάνετε τα πράγματα με το δικό σας τρόπο.

Περνάτε ένα καλό διάστημα που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα στις 21 και συνεχίζεται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Μια ευτυχισμένη περίοδο. Αυτή είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις χαρές του σώματος, για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, για να αγοράσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε και να έχετε το σώμα και την εικόνα που θέλετε.

Οικονομικά είναι αγχωτικές οι αρχές του μήνα, μέχρι τις 20. Μπορείτε να κάνετε προσπάθειες για κέρδη . Υπάρχουν περισσότερες προκλήσεις να αντιμετωπίσετε. Στις 20, καθώς εισέρχεται 2ο σπίτι των χρημάτων σας ο Ήλιος, μπορείτε να εισαχθείτε σε μια ετήσια περίοδο οικονομικής αιχμής. Υπάρχει ευημερία που θα συμβεί πολύ πιο εύκολα από ό, τι πριν.

Αν και ο 7ος οίκος σας της αγάπης είναι ουσιαστικά κενός αυτό το μήνα (μόνο η Σελήνη κινείται μέσα εκεί στις 21, 22 και 23), η αγάπη φαίνεται καλό πεδίο. Για αρχή, θα δούμε ιδιόμορφη δυναμική και χάρισμα . Το αντίθετο φύλο έλκετε από τον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη ταξιδεύει με τον Κρόνο στον 8ο και 9ο, φέρνοντας ευτυχισμένες ρομαντικές ευκαιρίες - αν και δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Πιθανότατα μια γνωριμία δεν θα οδηγήσει σε γάμο, απλά διασκέδαση. Στις 24 η Αφροδίτη μπαίνει το προσωπικό σας ζώδιο, προσθέτοντας περαιτέρω στην ενστικτώδη έφεση.

Έχετε μια ενδιαφέρουσα αντίφαση. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και δεν χρειάζεστε πραγματικά τους άλλους ανθρώπους, όμως είναι σημαντικοί για εσάς. Η πρόκλησή σας αυτό το μήνα είναι να αναλάβετε ανεξάρτητη δράση, ενώ δεν θα αποξενώσετε τους άλλους ή τον εαυτό σας παραμένοντας δημοφιλείς. Ίσως θα αλλάξει ανεπιθύμητες καταστάσεις με διακριτικούς τρόπους - ή κάτω από ένα πρόσχημα διαβούλευσης με τους άλλους.

Υπάρχει και μια άλλη ενδιαφέρουσα αντίφαση. Με όλα αυτά τα πλανητικά σώματα στην Ανατολή και πολλούς πλανήτες στο 1ο οίκο σας, η αυτοπεποίθηση, η αυτο-θέληση και αυτοεκτίμηση είναι πολύ ισχυρή. Αλλά ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, είναι ανάδρομος όλο το μήνα. Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τις περιστάσεις, αλλά δεν είστε ακριβώς σίγουροι για το τι θέλετε ή πώς θέλετε να αλλάξετε. Τα ζητήματα αυτά θα χρειαστούν περισσότερη σκέψη και μελέτη. Αλλά μόλις επιτευχθεί η σαφήνεια, οι ενέργειές σας θα είναι τολμηρές, δυναμικές και αποτελεσματικές.

Από τις 19 του μήνα, οι περισσότεροι από τους πλανήτες θα είναι κάτω από τον ορίζοντα που αφορά το Ωροσκόπιο σας. Και θα είστε μεν φιλόδοξοι - και θα καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να φαίνεται φιλόδοξο αυτό το μήνα – η καριέρα όμως είναι λιγότερο προτεραιότητα σας από ό, τι συνήθως. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να θέσετε τον εαυτό σας στη σωστή κατάσταση - σε μια κατάσταση συναισθηματικής αρμονίας - και στη συνέχεια να αφήσετε τις ενέργειες να σας ευνοήσουν.

Η υγεία σας είναι καλή και είστε γοητευτικοί. Κανονικά για τον  Αιγόκερω τα χρώματα είναι το μαύρο και το λουλακί, αλλά αυτό το μήνα το πράσινο, το χρυσό και το κίτρινο μπορεί επίσης να σας ταιριάζουν. Ένας υπέροχος μήνας για να αγοράσετε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας, καθώς η αίσθηση της ομορφιάς και του στυλ σας είναι έντονα τονισμένα πεδία. Η καλή υγεία σας μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με περισσότερη προσοχή στο συκώτι και τους μηρούς σας (μέχρι την 10η), στη σπονδυλική στήλη, τα γόνατα, τα δόντια σας και σκελετική ευθυγράμμιση (από τις 10 έως τις 30) και να τους αστραγάλους σας μετά την 30η  του μήνα. 

Δεκέμβριος 2016

Οι πειρασμοί που σας ταλαιπώρησαν τον περασμένο μήνα, θα παραμείνουν στις αρχές του Δεκέμβρη του 2016, αλλά θα είναι πιο εύκολο να τους αντιμετωπίσετε. Ο Ερμής επιβραδύνει τους ρυθμούς σας από 19 του μήνα, μιας και γυρίζει ανάδρομος στο πρώτο τρίτο του ζωδίου σας και αυτό το μήνα σας δίνει απίστευτη εστίαση και πνευματική διαύγεια. Οι ιδέες που σας έρχονται  μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να θέσετε νέους στόχους για τα γενέθλιά σας.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας προαναγγέλλει σημαντική αλλαγή της ζωής σας, με εμπειρίες και διαρκείς αλλαγές στην κατεύθυνση του προσωπικού σας ταξιδιού. Ο Πλούτωνας έχει τη φήμη ότι απογυμνώνει τις αισθήσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η εξέλιξη της ψυχής, όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με αυτή τη περίοδο, ευτυχώς. Μπορεί να υπάρχουν γεγονότα που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια κάποιου ή έναν χωρισμό, αλλά μόνον αν το θέλετε πραγματικά.

Ο Δίας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 23 Οκτώβρη - 26Δεκέμβρη  φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία και μια θετική παρόρμηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο Δίας έχει την τάση να υπερβάλλει και αυτό θα ισχύει για την εμπιστοσύνη και το εγώ σας. Μπορείτε να είστε τυχεροί και δημοφιλείς τώρα και είναι λογικό να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Ωστόσο, είναι πολύ μάταιο το να περιμένετε αναγκαστικά θαυμασμό- επίσης το να περιμένετε πάρα πολλά από τους άλλους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας την ερωτική αλλά και σε φιλικό και εργασιακό επίπεδο.

Ο Ερμής από 10 έως 27 Δεκ φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους ανθρώπους. Έτσι κι αλλιώς είστε άνθρωποι που έχετε θεαματική λογική, ο Ερμής αυξάνει αυτήν την τάση και σας βοηθάει να είστε πολύ καλοί στο να πείθετε τους άλλους σε όλα τα επίπεδα.

Η 13η Δεκέμβρη με την Πανσέληνο σας φέρνει αύξηση της κυκλοθυμίας. Θα έχετε την τάση να περνάτε αστραπιαία από το ένα συναίσθημα στο άλλο και όπως και να το κάνουμε αυτό θα κουράσει και εσάς και τους άλλους αν δεν επισημάνετε αυτή την τάση και δεν την ελέγξετε.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου 2016, είστε ακόμα λουσμένοι στο αισθησιακό φως της Αφροδίτης . Είστε ζεστοί, ελκυστικοί, είστε τυχεροί στην αγάπη και θα απολαύσετε την αρμονία στη σχέση σας. Επίσης αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2016, η Αφροδίτη αφήνει τον Αιγόκερω και έτσι θα μπείτε σε ένα διάστημα που είναι μάλλον βαρετό. Η αγάπη της ζωής σας, τα αξιοθέατα και οι προτιμήσεις σας θα λαμβάνουν  σοβαρά υπόψη τη φωνή της λογικής και των διαθέσιμων μέσων, κάτι που γενικά είναι μάλλον καλή τάση. Ή μπορεί απλά να έχετε τις προτεραιότητες σας σε έναν πάρα πολύ πρακτικό χαρακτήρα, ώστε ο ρομαντισμός θα υποχωρήσει και δεν θα σας ενδιαφέρει πολύ πια.

Θα μπορούσατε επίσης να έχετε μια λειτουργική σχέση, αλλά οι τρέχουσες ανάγκες θα μπορούσαν να διοχετεύσουν την προσοχή και την δική σας και του συντρόφου σας προς τα θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα, τα αγαθά, και ούτω καθεξής.

Οι όψεις και οι διελεύσεις της Σελήνης μπορεί να φέρουν έντονες συγκινήσεις, στις 10 - 11 Δεκ, 15-16 ή 28-29.

Για τους Αιγόκερους, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2016 είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για κάθε είδους οικονομικό συμφέρον, για συναλλαγές, για υπολογισμούς, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις – η τάση σας να επιδιώκετε και να καταφέρνετε κέρδη θα είναι κυρίαρχη.

Μπορείτε να ταξιδεύετε πολύ, να βλέπετε διάφορους ανθρώπους, να λάβετε ή να δώσετε πολλές πληροφορίες.

Ο Δεκέμβριος θα μπορούσε να επιβάλει σας κάποια διανοητική προσπάθεια (μελέτη, εργασίες σχεδιασμού, επεξεργασία, μάθηση, και ούτω καθεξής), να επιστήσει την προσοχή σας στο να βρείτε επίλυση σε ένα παλαιότερο έργο ή υποχρέωση, να οδηγείτε άλλους για να αναλύσουν  την αποτελεσματικότητα κάποιου έργου ή να επαναξιολογήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη 2016 μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποιες ευκαιρίες που δημιουργούν εισόδημα ή μέσω κάποιων οικονομικών προνομίων και συμβάσεων. Κάθε θέμα γύρω από τα χρήματα έχει μια πολύ γρήγορη δυναμική, τα έξοδα είναι αρκετά μεγάλα όμως, έτσι δεν είναι πολύ εύκολη η εξοικονόμηση τους.

Η υγεία είναι ένα σημαντικό θέμα κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2016, επειδή ο Ερμής, κυβερνήτης του σπιτιού του Αιγόκερου των ασθενειών, είναι ανάδρομος ακριβώς στον Αιγόκερω. Αυτή η κατάσταση μπορεί να σας προδιαθέτει για ένα αποδυναμωμένο δυναμικό, μειωμένη ανθεκτικότητα, και ροπή σε ασθένειες ή υποτροπές.

Θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ασφάλεια που διαθέτετε για να επαναλάβετε κάποια ιατρική έρευνα ή να πάρετε μεγαλύτερη πρωτοβουλία για να καθιερώσετε έναν πιο καλό και υγιεινό τρόπο ζωής.

Καθ 'όλη την περίοδο τέλος του Δεκέμβρη του 2016 υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

Νοέμβριος 2016

Ένας νέος αέρας θα φυσήξει στη ζωή σας και θα ανανεωθείτε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούσαν και σας καθυστερούσαν θα τις επιλύσετε και θα βρείτε τρόπους για να κάνετε τα πράγματα περισσότερο ενδιαφέροντα. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες . Ακόμη στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολύ καλές προτάσεις και θα βελτιώσετε σημαντικά την κατάστασή σας. θα είστε πολύ οργανωτικοί και θα προχωρήσετε με ασφάλεια τα σχέδιά σας.

Σε μια μαζική μεταστροφή στην τύχη σας, που οφείλεται σε πλήθος καλών όψεων, θα δείτε τα όνειρά σας να μετατρέπονται σε αλήθεια μπροστά στα μάτια σας αυτό το μήνα. Δεν έχετε πολλές διελεύσεις για Νοέμβριο του 2016, αλλά όσες έχετε είναι σημαντικές.

Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Σεπτέμβρη 2016 - Ιανουάριος2017 είναι πιο έντονα δυνατός αυτήν την στιγμή και σας φέρνει την δυνατότητα μιας επανασύνδεσης. Έχει μια λεπτή αλλά συνολικά θετική επίδραση στην προοπτική σας στη ζωή. Είναι πιθανό ότι θα αισθάνεστε περισσότερο συνδεδεμένοι με ένα πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας, και είστε πιο δεκτικοί σε θετικά μηνύματα. Αφήνετε επιτέλους τους άλλους να σας φροντίσουν, κάτι που για καιρό το χρειαζόσασταν αλλά δεν το επιτρέπατε λόγω ανασφάλειας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Οκτώβριο 22-Νοέμβριος 2 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Οι σχέσεις και η επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων είναι οι πρώτες σας προτεραιότητες.

Η Σελήνη από τις αρχές του μήνα διατηρεί τις αρμονικές συνθήκες της ηλιακής διέλευσης σας μέχρι την 29η Νοεμβρίου και το νέο φεγγάρι . Αυτή είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα σε κάθε επίπεδο. Ευνοούνται πολύ αυτόν τον μήνα όσοι σχετίζονται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση . Θα μπορούσατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια πνευματική κατεύθυνση, σε κάθε τομέα της ζωής, αλλά ταυτόχρονα ευνοήστε και σε ένα πολύ προσωπικό και ερωτικό επίπεδο από την ενέργεια της Πανσελήνου στις 14 του μήνα.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από Οκτώβριος 31 - Νοέμβριος 2 αυξάνει την ευαισθησία σας και σας δημιουργεί μια αυξημένη κοινωνική υπευθυνότητα. Έχει έρθει ίσως η στιγμή να βγείτε από τα στενά όρια της καριέρας σας και της οικογένειάς σας και να αναλάβετε έναν πιο προβεβλημένο κοινωνικό ρόλο.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, έτσι θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας που δεν σας ικανοποιεί. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας η κάθε σας επαγγελματική επιθυμία θα μπορεί να εκπληρωθεί, οργανώστε λοιπόν τα σχέδιά σας και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ακόμη οι αισθηματικές σας σχέσεις θα γίνουν αρμονικές και σταθερές. Η καριέρα σας θα έχει άνοδο και θα υπάρχουν θετικές προοπτικές .

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Θα ασχοληθείτε με την ομαλοποίηση των οικογενειακών σας σχέσεων. Με τον σύντροφό σας θα υπάρχει σταθερότητα και τρυφερότητα . Ακόμη θα κάνετε σημαντικές νέες γνωριμίες και οι αδέσμευτοι ίσως σκεφτείτε ένα νέο δεσμό.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη ο στόχος σας θα είναι η ισορροπία των σχέσεών σας και η βελτίωση των οικονομικών σας και της ζωής σας γενικότερα. Θα οργανωθείτε και θα θέσετε προτεραιότητες, με την επινοητικότητά σας θα μπορείτε να έχετε επιτυχία.

Οκτώβριος 2016

Ο Οκτώβριος δεν θα είναι εύκολος μήνας, αλλά υπάρχουν πολλές πλανητικές βοήθειες. Η
Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 28 είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα και εξαιρετική για πάρτι και για έρωτα. Θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστά και ερωτικά και θα θέλετε να μοιραστείτε τα καλά συναισθήματα. Μπορεί να λάβετε δώρα, χρήματα ή φιλοφρονήσεις. Η κοινωνικοποίηση ευνοείται λόγω της αυξημένης δημοτικότητας, και τη γοητείας σας. Αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για ερωτικές νέες συναντήσεις  γιατί φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα από ό, τι συνήθως.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 31 φέρνει μια αίσθηση σοβαρότητας σε σχέσεις αγάπης. Η όποια δέσμευση θα είναι το μεγαλύτερο θέμα και έρχεται από την τυχερή επιρροή του Δία, αυτή θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για να αποφασίσετε έναν γάμο. Νέα ειδύλλια είναι δυνατόν να υπάρξουν τώρα και θα βασίζονται σε πρακτικούς λόγους που μπορεί να περιλαμβάνουν την καριέρα σας. Μια αξιοσημείωτη διαφορά ηλικίας είναι επίσης δυνατή στη σχέση σας. Ξεκινώντας ένα σχέδιο αποταμίευσης θα ήσασταν πολύ ευνοημένοι τώρα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 30 εστιάζει στον τρόπο σκέψης και τις επικοινωνίες σας, καθιστώντας ταυτό το διάστημα ταραχώδες. Η θετική πτυχή σημαίνει ότι αυτή θα πρέπει επίσης να είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα. Το μυαλό σας θα κρατηθεί απασχολημένο με θέματα που απαιτούν δράση και αποφασιστικότητα, λύνοντας παλιά προβλήματα. Ευνοούνται συμβάσεις, συμβόλαια, αγορές.

Η δράση συνολικά της Νέας Σελήνης του Οκτωβρίου θα σας επηρεάσει όλον τον μήνα, μέχρι και την Πανσέληνο που θα γίνει στον Κριό και θα σηματοδοτήσει για εσάς νέα θέματα σε παλιές υποθέσεις, νομικές τακτοποιήσεις και δυνατά εργασιακά ξεκινήματα.

Ίσως έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθείτε με συλλόγους και ομάδες. Αν και γενικά είστε παρορμητικοί τύποι, όταν έρχεται η ώρα να συμμετέχετε κάπου πιο μεγάλο κάνετε βήματα πίσω. Θα διαπιστώσετε όμως ότι οι άνθρωποι που είναι συνδεδεμένοι με κάποιους δεσμούς, όπως είναι ο εθελοντισμός, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν κι εσάς να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματά σας, αρκεί να μην τους το ζητάτε ευκαιριακά και να ξέρετε να ανταποδίδετε. 

Σεπτέμβριος 2016

Αυτόν τον μήνα είναι που θα καταλάβετε όσο ποτέ άλλοτε την δύναμη του κυβερνήτη σας, του Μέγα Κρόνου. Από τον 12ο γενικό Οίκο σας στον Τοξότη θα αναταράξει για τα καλά τα νερά της ύπαρξής σας, καθώς πρωταγωνιστεί με δύσκολες όψεις με τον Άρη, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Νομικά θέματα που σας ταλανίζουν θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός για εσάς, οπότε αν έχετε μάχες να δώσετε θα πρέπει να το κάνετε με πάσα σοβαρότητα και εξαιρετική συνέπεια. Η Έκλειψη στην φιλική σας Παρθένο την πρώτη του μήνα καθώς και η δεύτερη, σεληνιακή αυτή τη  φορά στους Ιχθείς θα δονήσουν το χώρο των επαγγελματικών σας θεμάτων και θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι οι συμβουλές που δίνετε στους άλλους, να είναι συνεπείς, να φυλάνε τα νώτα τους, να είναι προνοητικοί, ισχύουν και για εσάς. Επίσης τον Σεπτέμβριο θα μάθετε να μην παίρνετε εύκολα μέρος σε συζητήσεις για ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά, γιατί αυτό μπορεί να σας γυρίσει εναντίον σας. Με τον Ερμή ανάδρομο έως και τις 21 του μηνός ας είστε έτοιμοι για κάποιες απώλειες σε χρήματα που τα είχατε υπολογίσει κάπως πιο αεράτα, αλλά δεν θα σας τιμήσουν τελικά. Το πέρασμα του Δία στις 9 Σεπτεμβρίου από την φιλική σας Παρθένο σε τετράγωνο με το ζώδιό σας, στον Ζυγό, ενώ θα μπορούσε να είναι καλά νέα, σας κάνει να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας και για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ το μυαλό σας θα έπρεπε να είναι στην δουλειά σας θα είναι στα ερωτικά σας, όπου όντως θα έχετε καλές ειδήσεις και περισσευούμενη γοητεία . Δεν είναι κακό που θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, απλά προσέξτε να μην χάσετε το μυαλό σας γιατί οι πρακτικές ανάγκες της ζωής σας θα είναι πολύ επιτακτικές.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα αυξηθούν οι ευκαιρίες σας στα επαγγελματικά και θα έχετε ανταμοιβή των προσπαθειών σας και θα υπάρξουν νέες προτάσεις για συνεργασίες ή νέες συμφωνίες. Αισθηματικά θα νοιώσετε ανανεωμένοι με τον σύντροφό σας και θα νοιώθετε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη τα επαγγελματικά σας σχέδια θα αρχίσουν να αποδίδουν. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο η μεγάλη σας επιτυχία θα είναι στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα αναζωογονηθεί και θα νοιώθετε πολύ  κοντά του, πιθανόν να κάνετε σχέδια για το μέλλον, θα ζήσετε πολύ τρυφερές στιγμές πάθους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε νέες ευκαιρίες γνωριμιών και ίσως να βρεθείτε μπροστά στον κεραυνοβόλο έρωτα. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα σας βοηθήσει σε ζητήματα επαγγελματικά και καριέρας και θα έχετε σημαντικές προτάσεις και ευκαιρίες για να πετύχετε. Επίσης θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με θετικό τρόπο την υποστήριξη των άλλων. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αισθηματικά θα περάσετε μια τρυφερή περίοδο με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως συλλέξετε εμπειρίες από εφήμερες σχέσεις. Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που θα μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε και να έχετε οφέλη. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό θα νοιώθετε ασφάλεια μέσα στη σχέση σας και τρυφερότητα. Οι αδέσμευτοι ίσως επιλέξετε το άτομο που θα σας συναρπάσει και σκεφτείτε την περίπτωση μιας νέας σχέσης.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα έχετε ανάγκη για επικοινωνία και θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες νέες φιλίες. Αισθηματικά η σχέση ε τον σύντροφό σας θα είναι πολύ τρυφερή και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον . Οι αδέσμευτοι μάλλον θα γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα και θα είστε γοητευμένοι. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Κάποια θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας ή με κληρονομικές υποθέσεις θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε και θα νοιώσετε υπέροχα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές, οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ερωτικές γνωριμίες. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα προχωρήσετε κάποια οικονομικά σας σχέδια με επιτυχία, θα μπορέσετε α βελτιώσετε τα έσοδά σας και θα έχετε την υποστήριξη τρίτων. Με την Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 20 Ιουλίου, θα θέλετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, ωστόσο θα υπάρξουν δυσκολίες και κυρίως με άτομα που βρεθήκατε απέναντι κατά το παρελθόν, οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ μελετημένες. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα αναθεωρήσετε κάποια σχέδιά σας και θα ξεκινήσετε πάνω σε στέρεες βάσεις. Θα κάνετε σημαντικές κινήσεις πάνω σε θέματα καριέρας και επαγγελματικά ζητήματα. Ακόμη οτιδήποτε σχετίζεται με νομικές εκκρεμότητες ή με γραφειοκρατικά θέματα θα επιλυθεί. Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας και με τους ανωτέρους σας. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα έχετε έντονη την τάση της ανεξαρτησία και της ελευθερίας, προσέξτε βεβαίως τις αποφάσεις σας, αφού θα έρθετε σε ρήξη με άτομα του πολύ στενού σας προβάλλοντος και θα θελήσετε να απομακρυνθείτε. 

Ιούνιος 2016

Διάφορα ζητήματα επαγγελματικά που δεν μπορούσατε να τα προωθήσετε, τώρα με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα τα καταφέρετε. Ακόμη υποχρεώσεις οικονομικές θα τις τακτοποιήσετε και θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε την κατάστασή σας. Οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα αποκατασταθούν και θα μπορείτε να προχωρήσετε κάποια ζητήματα πρακτικά. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και θα νοιώσετε καλύτερα. Οικονομικές υποθέσεις θα τις τακτοποιήσετε και θα έχετε βελτίωση της κατάστασής σας στον επαγγελματικό σας τομέα θα κάνετε σημαντικά βήματα και θα έχετε νέες προοπτικές. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, έτσι θα εκφράσετε όλη την τρυφερότητά σας προς τον σύντροφό σας και θα αναθερμάνετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με άτομο που γνωρίσατε το τελευταίο διάστημα. Με το στενό σας περιβάλλον θα έχετε πολύ δημιουργικές σχέσεις επίσης, όπως και με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα κάνετε νέα σχέδια τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα. Θα μπορέσετε να βάλετε νέες βάσεις και να κάνετε σημαντικά βήματα που θα φέρουν μελλοντικές επιτυχίες. Ακόμη σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε πολύ σημαντικές γνωριμίες. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου θα είστε κάπως ανασφαλείς σε επαγγελματικά ζητήματα και θα τα εξετάζετε σε κάθε λεπτομέρεια. Αισθηματικά θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση και θα περάσετε ρομαντικές βραδιές με τον σύντροφό σας. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές συνεργασίες και γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν. Αισθηματικά θα είστε σε αρμονία με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση που θα σας ενθουσιάσει.

Μάιος 2016

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία, από την 1η Μαΐου έως τις 5 σημαίνει ότι θα πρέπει να αισθάνονται οι Αιγόκεροι στην κορυφή του κόσμου και θα απολαύσετε ζεστές και φιλικές σχέσεις με όλους. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το κέφι σας, τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση για να προσελκύσετε το μεγαλύτερο μέρος της καλής τύχης που σχετίζεται με αυτό το γεγονός. Ευκαιρίες μπορεί να έρθουν με τη μορφή της προσωπικής, πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 5 Μαΐου έως τις 9 έχει ως αποτελέσματα την έντονη και βαθιά εμπειρία του εαυτού σας. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στην δική σας ζωή, επιτρέποντας θετικές μεταμορφώσεις. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στα γεγονότα στη ζωή σας και πάνω στους ανθρώπους γύρω σας. Η νέα σελήνη στις 6η Μάη επεκτείνει την επιρροή σας το νέο φεγγάρι στις 4 Ιουνίου. Ο καλύτερος χρόνος για την έναρξη νέων έργων κατά τη φάση της σελήνης είναι από τις 6 Μαΐου με την πανσέληνο 21 Μαΐου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 6 του Μάη έως τις 4 Ιουνίου είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Ο ανάδρομος Ερμής από 28 Απρίλιου - 22 Μαΐου είναι ο λόγος που αυτή η διέλευση διαρκεί τόσο καιρό. Ο ανάδρομος Ερμής σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με βαθιά θαμμένες αναμνήσεις, έτσι ώστε να μπορεί να θεραπεύσει τις παλιές πληγές. Παλιοί φίλοι μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στη ζωή σας για να διευθετήσουν το παλιό κάρμα και να σας επιτρέψουν να προχωρήσετε. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 7 Μαΐου έως τις 16 κάνει τα πάντα στον κόσμο σας να φαίνονται όμορφα. Θα πρέπει να αισθάνεστε όμορφοι και χαλαροί, όπως η ζωή ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες . Αγαπώντας τον εαυτό σας σημαίνει ότι οι άνθρωποι γύρω σας ανταποκρίνονται με καλοσύνη και αγάπη. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για ερωτικά ραντεβού

Απρίλιος 2016

Κάποια θέματα με κληρονομικές εκκρεμότητες ή με την ακίνητη περιουσία σας τακτοποιούνται με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου. Ακόμη οι αισθηματικές σχέσεις θα αναζωπυρωθούν και θα περάσετε πολύ ρομαντικά. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα κάνετε νέες γνωριμίες, ο έρωτας θα είναι κυρίαρχος στην ζωή σας. Πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό θα ασχοληθείτε με την αισθηματική σας σχέση και θα θελήσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Ακόμη ζητήματα με την ακίνητη περιουσία σας θα τα τακτοποιήσετε. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, θα σας απασχολήσουν ζητήματα της καθημερινότητας και θα απεχθάνεστε την ρουτίνα, ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες  αλλαγές, προσπαθήστε να είστε πολύ ψύχραιμοι για να αποφύγετε λάθος επιλογές. Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, έτσι ζητήματα του παρελθόντος και κυρίως προσωπικές σας επιλογές έρχονται στο προσκήνιο. Αν και θα αγχωθείτε, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γα να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα μπορέσετε να προβάλλετε τις δεξιότητές σας και να έχετε την αναγνώριση ατόμων κύρους. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις των ανταγωνιστών σας. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορεί να διαταραχθούν εξ αιτίας της απότομης μάλλον ή ασυνεπούς συμπεριφοράς σας, προσέξτε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και μην φτάνετε στα άκρα. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, θα νοιώσετε αρκετά προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, θα πάρετε ήρεμες αποφάσεις και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τον περίγυρό σας. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. 

Μάρτιος 2016

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας πολύ περισσότερο ενεργός για εσάς από ό,τι ο προηγούμενος. Ο Ερμής από 4 έως 11 Μαρτίου αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή πιθανόν να είναι μια πολύ δραστήρια περίοδος, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις με συνεργάτες, φίλους, οικογένεια και αγαπημένους ανθρώπους είναι ευεργετικές, καθώς φέρνουν επιτυχία και χαρά και σε εσάς. Αλλά και στους άλλους γύρω σας. Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας θα σας κάνει δώρο μια σαφώς υψηλότερη διανοητική κατάσταση αλλά και έναν αυξημένο ρομαντισμό. Η Αφροδίτη από 11 έως 21 του μήνα θα σας φέρει θετικές εξελίξεις όχι μόνον στην αγάπη, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Σε φιλικές καταστάσεις που θα σας τύχουν επιδιώκετε να είστε χρήσιμοι στους άλλους και να μοιράζεστε ζεστά συναισθήματα. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες τώρα, ώστε θα κάνετε νέους φίλους που θα σας είναι χρήσιμοι και σε βάθος χρόνου. Ο Ήλιος από τις 19 Μαρτίου έως τις 30 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. στραφείτε σε ανθρώπους που σίγουρα σας εκτιμούν και σας αγαπούν, για συμβουλές, συμπαράσταση και τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Ο Ερμής από 21 έως 27 Μαρτίου σας φέρνει μεγάλη διανοητική ενάργεια, σας κάνει όμως και ευέξαπτους, ενώ θέλετε να επιβάλετε στους άλλους τις απόψεις σας και τις επιθυμίες σας. φροντίστε να μην αφεθείτε στον εγωισμό, είναι πάντα κακός σύμβουλος. Ο  Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 21 Μαρτίου έως τις 26 θα είναι η πιο έντονη περίοδο του μήνα. Ο ρυθμός της ζωής μπορεί να γίνει τόσο γρήγορος που θα αρχίσετε να αισθάνεστε συγκλονισμένοι με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να επεξεργάζεστε. Αν είστε ήδη νευρικός τύπος προσέξτε το πολύ άγχος . Μην αφήνετε κανέναν να σας μιλήσει εκείνο το διάστημα για πολύ σοβαρά  πράγματα, επειδή η σκέψη σας είναι πάρα πολύ βιαστική και η κρίση σας είναι πιθανό να είναι κακή. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη από τις 23 Μαρτίου έως τις 29 δίνει μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό κάνοντάς σας δώρο μια καινούρια δυνατή γνωριμία αν είστε αδέσμευτοι. 

Φεβρουάριος 2016

Έτοιμοι για να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα για την επίτευξη των επαγγελματικών σας επιδιώξεων εμφανίζεστε στις 8 Φεβρουαρίου που θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανόν κάποιοι που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί σας να σας ενισχύσουν οικονομικά και έτσι να πάρετε μία ανάσα από την στενή κατάσταση στην οποία τελευταία βρίσκεστε. Παρ’ όλα αυτά δεν θα είσαστε έτοιμοι να κάνετε υπερβολές στα έξοδά σας, φερθείτε προσεκτικά και θα καταφέρετε να κάνετε κατάλληλες οικονομίες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε πράγματα που θέλετε στο προσεχές μέλλον. Βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο στις 14 του μήνα θα έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο και αυτό για σας βοηθήσει να εξετάσετε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη νηφαλιότητα και ηρεμία, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει αφενός να πάρετε καλύτερες και πιο ήπιες αποφάσεις, ενώ αφετέρου θα μετρήσει σημαντικά στην αντιμετώπισή σας από συνεργάτες και ανωτέρους. Θα μπορέσετε να κάνετε μεγαλεπήβολες κινήσεις, είσαστε έτοιμοι να προσεγγίσετε άτομα κύρους για να κερδίσετε την στήριξή τους στο πρόσωπό σας. Στις 17 του μήνα θα έχουμε την Αφροδίτη στον Υδροχόο 15 και εσείς θα φέρεστε πολύ συνετά, παίρνοντας σωστές αποφάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα βρίσκεστε σε θέση να συμβουλεύσετε σοφά και τους άλλους. Είσαστε μετρημένοι και σταθεροί, αλλά την ίδια στιγμή βγαίνει από μέσα σας μία δημιουργική διάθεση, που πρέπει να αφήσετε να εκφραστεί. Στις 22 του μήνα θα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο και θα ήταν καλύτερο να μην έχετε κλείσει κάποια συνάντηση σημαντική για εκείνη την ημέρα. Θα υπάρχει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα που δεν θα σας επιτρέψει να έρθετε κοντά σε αυτό που θέλετε, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες συμπεριφορές από τους άλλους, προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι.

Ιανουάριος 2016

Στις 3 Ιανουαρίου εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το έντονο και εμφανές ενδιαφέρον που θα δείξουν σε εσάς ορισμένα απρόσωπα, με τα οποία μέχρι στιγμής είχατε απλά φιλική σχέση. Είναι πιθανόν να έχετε μεγάλες εξελίξεις. Ταυτόχρονα θα είναι εύκολο να πετυχαίνετε συμφέρουσες συνεργασίες. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα έχουμε τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο έρχεται μία περίοδος που θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες. Κάποιες υποχρεώσεις σε τρίτους μάλλον θα σας απασχολήσουν αρκετά. Από τις 8 έως τις 25 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, καθώς θα είστε ισχυρογνώμονες και δεν θα συγχωρείτε άτομα που έδρασαν εναντίον σας. Στις 10 του μήνα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και το καλύτερο που θα έχετε να κάνετε είναι το αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χρησιμοποιήσει τα ιδιαίτερα ταλέντα του, για να επιτύχετε την αναγνώριση στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 23 του μήνα έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και η αισιοδοξία σας θα έχει επανέλθει, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση. Η επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας θα είναι πολύ καλή. Αβεβαιότητα θα υπάρχει στον αέρα με&l

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Έχετε έναν πολύ κοινωνικό μήνα μπροστά με μια μεγάλη έμφαση στις σεξουαλικές σχέσεις. Αν αυτό δεν είναι για κάποιο λόγο...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουάριου του 2017 απαιτεί μια συντηρητική προσέγγιση σε όλους τους τομείς, λόγω της αυξημένης...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Ο Φεβρουάριος έχει να σας δώσει πολλά δώρα, παρά το γεγονός ότι ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον φιλικό σας Ζυγό. Είναι ένας...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Φεβρουάριος 2017 Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα απαιτούν επιπλέον υπομονή και αυτο-έλεγχο. Προσπαθήστε να αφήσει...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας σημαντικός μήνας αλλαγών και ανακατατάξεων. Καθώς περικλείει δύο Εκλείψεις – και η...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Η αναδρομή του Δία από τις 6 Φεβρουαρίου στον Ζυγό είναι το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός για τους Τοξότες και...