οικονομια

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 6-7-2018

Ένα αίσθημα αισιοδοξίας σας καθοδηγεί σήμερα και καλώς κάνει, αφού η τύχη είναι με το μέρος σας, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που συνδέονται με την εργασία. Εφόσον δε αποκαλύπτετε τα σχέδια σας σε τρίτους, βγαίνετε κερδισμένοι.

Ερωτοσκόπιο 16-3-2018

Βρισκόμαστε κοντά σε αλλαγή σκηνικού. Η ημέρα είναι στην πραγματικότητα ο προθάλαμος της αλλαγής σε σχέση με καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό μας τομέα. καθώς αύριο έχουμε την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, καθώς και την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, πρέπει να κάνουμε από τώρα κάποια οικονομία δυνάμεων σε σχέση με τεκταινόμενα στον αισθηματικό μας ...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-3-2018

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Μην απορρίψετε κάτι τώρα, το οποίο έχει θετικές πιθανότητες έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει ανοδική πορεία. Να είστε άμεσοι και κατανοητοί σε ό,τι έχετε να πείτε , αλλά και να κάνετε.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 24-2-2018

Η επίμονη προσωπική εργασία ίσως σας ανταποδώσει κέρδη ή σας προσφέρει την δυνατότητα να διασκεδάσετε ακόμα και αν αυτό είναι μέσα σε κάποια συγκεκριμένα πλαίσια. Με την οικονομία τα πάτε καλά αλλά πιθανόν να δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει χωρίς να μπορείτε να κάντε κάτι.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 20-2-2018

Η επίμονη προσωπική εργασία ίσως σας ανταποδώσει κέρδη ή σας προσφέρει την δυνατότητα να διασκεδάσετε ακόμα και αν αυτό είναι μέσα σε κάποια συγκεκριμένα πλαίσια. Με την οικονομία τα πάτε καλά αλλά πιθανόν να δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει χωρίς να μπορείτε να κάντε κάτι. Ίσως επιδιώξετε μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που σας οφείλει χρήματα.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 20-1-2018

Ένα πρωινό τηλεφώνημα ή μια ιδέα ή μια διαδρομή σας κρατά σε εγρήγορση ενώ έπειτα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στο άμεσο και κοντινό μέλλον. Πολλοί θα επιδιώξετε την μοναχικότητα, δεν είναι πολύ έντονη μέρα για εσάς, δεν νιώθετε πολύ κοινωνικοί. Σας έχει καταβάλει μια κάποια κόπωση και είναι σωστό να κάνετε οικονομία δυνάμεων.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Να είσαστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές. Μην φοβάστε να δείξετε ένα πιο ερωτικό πρόσωπο σήμερα. Έχουμε όλοι μας πολλές πλευρές του εαυτού μας, αποκαλύψτε τες, λοιπόν.

Αστρολογικό Δελτίο 10-11-2017

Σημαντική ημέρα για την επικοινωνία. Με το τρίγωνο Σελήνης-Ερμή είναι μία στιγμή κατά την οποία υποστηρίζουμε τους άλλους, είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να ασχοληθούμε με το να βρούμε κάποια λύση, συνεργατικά. Με το εξάγωνο Σελήνης-Άρη έχουμε πίστη στον εαυτό μας και τα σχέδιά μας, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-10-2017

Κριός – Άσσος των Ράβδων Μην απορρίψετε κάτι τώρα, το οποίο έχει θετικές πιθανότητες έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει ανοδική πορεία. Να είστε άμεσοι και κατανοητοί σε ό,τι έχετε να πείτε , αλλά και να κάνετε. Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι

Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 29-9-2017

Το μαγεμένο 16, ο αριθμός της ερωτικής αφθονίας, της γονιμότητας, της καλής ροής ενέργειας και του ερωτισμού είναι σήμερα ο κυρίαρχος του Ερωτικού Πεπρωμένου της ημέρας. Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις του, αλλά κυρίως ανοίξτε τον εαυτό σας σε μια αισιόδοξη ματιά, χαρείτε την ίδια τη ζωή και ο έρωτας θα σας σταθεί παραστάτης.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-9-2017

Κριός Η ημέρα έχει περίεργες ερωτικές απαιτήσεις. Αν και είστε σε θετική φάση, το γενικότερο κλίμα ίσως σας στερήσει κάπως την θετικότητά σας. Να δείξετε μια κάποια υπομονή απόψε.

Κραουνάκης: «Στο «Τρίτο Στεφάνι» έχω αποτυπώσει ...

Κραουνάκης: «Στο «Τρίτο Στεφάνι» έχω αποτυπώσει το αίσθημά μου για τις γιαγιάδες μου» Οι γονείς του Σταμάτη Κραουνάκη δεν είχαν σχέση όμως με τη μουσική. Εκείνος...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 3-9-2017

Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα στο σπίτι σήμερα. Ίσως έχετε προγραμματίσει να το κάνετε ή έχετε δει να έρχεται. Έτσι, τουλάχιστον, δεν θα είναι ένα αγχωτικό πράγμα, αλλά μπορεί να είναι πραγματικά ένα πολύ ευχάριστο διάλλειμα από τον τόσο καιρό που αναγκαστικά κάνατε μεγάλη οικονομία.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 26-8-2017

Κριός Εμφανίζεστε πολύ πιο τολμηροί και πρόθυμοι να κάνετε ορισμένες πολύ σημαντικές κινήσεις, σε ό,τι αφορά τον ερωτικό σας τομέα. Μην κάνετε πίσω, είστε πολύ ευνοημένοι.

Γερμανία: Περισσότερο από το αναμενόμενο ...

  Ο δείκτης οικονομικού κλίματος υποχώρησε τον Αύγουστο στις 10,0 μονάδες από τις 17,5 μονάδες του προηγούμενου μήνα, σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία του ινστιτούτου ZEW....

Βίκυ Κάβουρα: «Θα ήμουν πιο ήρεμα αν έβγαζα ...

Βίκυ Κάβουρα: «Θα ήμουν πιο ήρεμα αν έβγαζα περισσότερα χρήματα» Για την οικονομική κρίση και πόσο έχει επηρεάσει το θέατρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η...

Θοδωρής Αθερίδης: «Θεωρώ ότι είμαστε όλοι ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Θεωρώ ότι είμαστε όλοι δούλοι» Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά για το σήμερα και την κρίση. Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός;  «Πριν από την κρίση είχαν...

Γιατί μερικοί άνδρες χρειάζονται ερωτική πράξη ...

Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε σε μια σεξουαλική οικονομία υψηλής προσφοράς, όπου οι άνδρες μπορούν να προσπαθήσουν να αποκτήσουν σεξ χωρίς την υπόσχεση να μοιραστούν τίποτα πέρα από τα μικρόβια τους και όπου οι γυναίκες εκθέτουν τα αίματά τους και τα αυγά τους στους άνδρες τους οποίους δεν εμπιστεύονται αρκετά για να βάλουν τα φυτά τους.