Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, Όταν μας βάζουν όρια…

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, Όταν μας βάζουν όρια…

Oroskopos.tv


Στις 26/9 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον αυστηρό δάσκαλο τον Κρόνο (2ο 51’). Η σχέση των δύο αυτών πλανητών είναι μια σχέση αγάπης και περιορισμού, αφού ο Ήλιος κάτω από την επίβλεψη του Κρόνου έρχεται να δεχτεί τα πιο αυστηρά μαθήματα. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου θα αναγκαστούμε να παλέψουμε σκληρά για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε, ενώ θα πρέπει να λειτουργήσουμε κάτω από αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς και πάντα μέσα σε αυστηρά όρια. Γενικά είναι μια σκληρή όψη που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Οι δυσκολίες σας δυναμώνουν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο απαιτεί από εσάς να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά , σε σχέση με άλλους, για να αποδείξετε την αξία σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο και αν δεν σας αρέσει, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς στο χώρο της δουλειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι δυνατόν να βάλεις τον αέρα μέσα σε όρια; Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο θα σας βάλει στην διαδικασία να κινηθείτε μέσα σε αυστηρά όρια και κανόνες , αναγκάζοντας σας να περιορίσετε τις απολαύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την έμφυτη ανασφάλεια σας θα βγάλει στην επιφάνεια η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο. Ο φόβος σας ότι υπάρχει πιθανότητα να απογοητεύσετε τους συνεργάτες ή την οικογένεια σας θα σας είναι η αιτία της κακής σας διάθεσης.

ΛΕΩΝ

Την ανάγκη που έχετε για προβολή του εαυτού σας, θα περιορίσει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ήλιος με τον Κρόνο. Κάτω από την επιρροή του θα αναγκαστείτε να λειτουργήσετε με τους κανόνες που θα σας επιβάλλουν οι προϊστάμενοι σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά μόνο όταν υπάρχουν αυστηρά όρια και κανόνες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να περιορίζει τις φιλοδοξίες σας, ωστόσο, σας βάζει στη διαδικασία να αναπτύξετε αυτές που έχετε σε γερές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σε δύσκολα νερά θα σας βάλει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο. Κάτω από την επιρροή της θα δεχθείτε την κριτική της οικογένειας  , η οποία θα είναι σκληρή, και θα αναγκαστείτε να  παραδεχθείτε ότι ορισμένες από τις  επιλογές σας όχι μόνο δεν βοήθησαν στην εξέλιξη σας, αλλά αποδείχθηκαν τροχοπέδη για τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο είναι για εσάς μια περίοδος έντονων εσωτερικών διεργασιών. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο δεν σας επιτρέπει ακόμα να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα όνειρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απέναντι στις ευθύνες σας θα σας φέρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο. Κάτω από την επιρροή της θα αναγκαστείτε να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει να ανακατεύετε τους φίλους στις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πάντα πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Η όψη τετραγώνου όμως που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας Κρόνο θα σας κάνει ακόμα πιο αυστηρούς με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού έχει αφυπνίσει την επιθυμία σας για γνώση και περιπέτεια. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα βάλει περιορισμούς στις επιθυμίες σας, θυμίζοντας σας τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα βγάλει στην επιφάνεια η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο. Κάτω από την επιρροή της θα αναγκαστείτε να κάνετε την αυτοκριτική σας και να βάλετε όρια στους φίλους, καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι ο λόγος που ήσασταν τόσο ανεκτικοί μαζί τους ήταν ο φόβος της απόρριψης.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Με οδηγό την διαίσθηση…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον κυβερν ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ερμή – Αρη , προσοχή στις εντάσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νόησης Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγ ...

Oroskopos.tv

Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, λόγια τρυφερά…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του σκορπιού  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσει ...

Oroskopos.tv

Σύνοδος Ερμή – Ανάδρομης Αφροδίτης , Ερωτικά μηνύματα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Σκορπιού , θα συναντηθεί μ ...

Oroskopos.tv

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, μην φοβηθείς την αλλαγή…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Oroskopos.tv

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, Όχι λόγια… Μόνο πράξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 12/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u