Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2018


 

Ο Προσωπικός Αριθμός : Όπως στην Αστρολογία μας χαρακτηρίζει το ζώδιο μας, αντίστοιχα στην Αριθμολογία, μας χαρακτηρίζει ο προσωπικός μας αριθμός. Στην Αστρολογία έχουμε δώδεκα ζώδια, ενώ στην Αριθμολογία εννέα αριθμούς, από το ένα έως το εννέα. Για να βρούμε τον προσωπικό μας αριθμό, αρκεί να προσθέσουμε ένα – ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησης μας. Πχ. εάν κάποιος είναι γεννημένος στις 1/8/2018, προσθέτουμε : 1+8+2+0+1+8=20, συνεχίζουμε μέχρι να καταλήξουμε σε μονό αριθμό, δηλαδή 20=2+0=2. Όποτε ο προσωπικός αριθμός του ατόμου, που είναι γεννημένο στις 1/8/2018 είναι το 2. Ακολουθούν οι προβλέψεις των εννέα αριθμών, για τον μήνα Αύγουστο του 2018.

Προσωπικός αριθμός 1 :
Παρότι αγαπάτε την περιπέτεια και είστε ανήσυχο πνεύμα, αυτό το μήνα θέλετε να τον περάσετε πλάι – πλάι με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Αν βρίσκεστε σε γάμο ή σε δεσμό, το ταίρι σας θα απορεί με την προτίμηση σας να είστε συνεχώς δίπλα του, καθώς σας έχει στο μυαλό του, ως πιο ανεξάρτητη φύση. Αν είστε ελεύθεροι και κάνατε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία τον προηγούμενο μήνα, αυτός ο μήνας θα σας φέρει πολύ κοντά με το καινούριο πρόσωπο και θα ξεκινήσει σχέση! Στα επαγγελματικά σας έχετε ιδιαίτερη εύνοια σε δουλειές, που βασίζονται στη συνεργασία. Στο οικονομικό, μοιράζονται τα βάρη με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Προσωπικός αριθμός 2 :
Αν έχετε κάνει κάποιο τάμα, είναι η ώρα να το πραγματοποιήσετε. Σας τραβούν μέρη, που έχουν ιερή ταυτότητα, γιατί σας φέρνουν πιο κοντά στο θεϊκό στοιχείο, με το οποίο έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε! Αναζητάτε την παρέα πνευματικών ανθρώπων. Όσοι είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση, εστιάζετε στα πνευματικά χαρίσματα του ή της συντρόφου σας. Χρειάζεται ωστόσο να προσέξετε μη γίνεται αδιάλλακτοι απέναντι στην πιο ανάλαφρη διάθεση, που μπορεί να έχει ο σύντροφός σας. Οι ελεύθεροι γοητεύετε ή γοητεύεστε με γνώμονα τα ψυχικά χαρίσματα. Στα επαγγελματικά είστε σχολαστικοί και κάπως αυστηροί με τους συνεργάτες σας. Προσέξτε να μην, άθελά σας, τους στερήσετε την ελευθερία έκφρασης τους! Στα οικονομικά είστε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί, και παρότι είναι σταθερά, εσείς νιώθετε μια ανασφάλεια.

Προσωπικός αριθμός 3 :
Ο αυστηρός σας αριθμός, αυτό το μήνα, αποφασίζει να το ρίξει έξω! Ο άνθρωπός σας, για του δεσμευμένους, απορεί και εκπλήσσεται για το που κρύβατε τόσο κέφι! Αποφασίζει να το χαρεί μαζί σας, μιας και δεν του δίνετε συχνά τέτοιες ευκαιρίες. Επιλέγετε να πάτε σε δύο ή και περισσότερα μέρη για τις διακοπές σας και όχι να τις περάσετε όλες σε ένα μέρος. Οι ελεύθεροι τολμάτε να φλερτάρετε με δύο άτομα ταυτόχρονα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε, έστω για λίγο, δύο ταυτόχρονες “ιστορίες”! Παρόλα αυτά δεν χάνετε τη στιβαρή γοητεία σας οι άντρες και την δοτικότητα σας οι γυναίκες. Οι δουλειές σας βρίσκονται σε ανάπτυξη και τα χρήματα έρχονται από πολλές μεριές. Έχετε τύχη αυτό το μήνα. Δοκιμάσετε την αγοράζοντας ένα λαχείο.

Προσωπικός αριθμός 4 :
Ο αισιόδοξος αριθμός σας αφήνεται σε στοχασμούς. Είναι ο μήνας που συμμαζεύετε κάπως την εξωστρέφεια σας, εστιάζοντας κυρίως στον εσωτερικό σας κόσμο. Εμπειρίες και γνώσεις που έχετε, είναι ο φάρος για τον εσωτερικό σας απόπλου. Για τους έγγαμους ή τους σταθερά δεσμευμένους, το ταίρι σας ανησυχεί για την αλλαγή στη στάση σας. Δώστε του να καταλάβει ότι περνάτε μια υγιή στιγμή εσωτερικού διαλόγου. Και μην αφήσετε να πιστέψει ότι φταίει αυτός ή αυτή για την τωρινή στάση σας. Οι ελεύθεροι θα γοητεύσετε άτομο που του αρέσουν οι μυστηριώδεις χαρακτήρες. Βρίσκεστε σε μεταίχμιο, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Έχετε μπροστά σας διαφορετικές επιλογές, είτε είναι στην ίδια εργασία που βρίσκεστε είτε ανάμεσα στην τωρινή σας και μια επόμενη εργασία. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά ώστε να περνάτε αξιοπρεπώς τη ζωή σας, χωρίς ωστόσο να σας επιτρέπονται σπατάλες.

Προσωπικός αριθμός 5 :
” Έρως ανίκατε μάχαν” κι ο μαχητικός σας χαρακτήρας, αυτό το μήνα βρίσκεστε λαβωμένος, από τα βέλη του φτερωτού θεού Έρωτος! Όσοι βρίσκεστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση ανταμοίβετε το ταίρι σας, για το λίγο χρόνο που του είχατε αφιερώσει το προηγούμενο διάστημα, με εκρήξεις ενδιαφέροντος και τρυφερότητας! Κάποιοι από εσάς επιλέγουν έναν τολμηρό τρόπο, να παίξουν με το μυαλό, του ή της συντρόφου τους, κάνοντάς τον ή κάνοντάς την να ζηλέψει. Προσέξτε όμως μήπως αντί για παιχνίδι μπείτε στα σοβαρά σε αυτόν το ρόλο, δημιουργώντας ένα απρόσμενο ερωτικό τρίγωνο! Οι ελεύθεροι, ερωτοχτυπημένοι από ένα πρόσωπο που σας σαγήνευσε και σας αφόπλισε, μπαίνετε οικειοθελώς στο ρόλο του ερωτικού θύματος! Μήπως θα μεταλλαχτείτε σε ερωτικό θύτη, όταν το κερδίσετε; Επιβεβαιώνεστε στα επαγγελματικά σας και έχετε γεμάτη τσέπη. Έχετε τάση για σπατάλη χρημάτων.

Προσωπικός αριθμός 6 :
Ίσως σας προκύψει ένα αεροπορικό ταξίδι ή δεχτείτε την επίσκεψη αγαπημένου σας προσώπου, που έρχεται με αεροπλάνο. Αναλαμβάνετε να οργανώσετε εσείς τις διακοπές σας, ακόμα κι αν είστε σε δεσμό! Ο άνθρωπός σας απολαμβάνει αυτόν το μήνα τις φροντίδες σας, και τη διάθεση που έχετε να γίνονται όλες οι δουλειές από εσάς. Οι ελεύθεροι ξεκινάτε να γνωρίζεστε καλύτερα με ένα άτομο, που μπήκε και αναστάτωσε τη ζωή σας τον προηγούμενο μήνα. Δίνετε χαρά στους άλλους μέσα από την προσφορά σας. Μοιράζεστε ανάμεσα στις διακοπές, τους κοντινούς σας ανθρώπους και τα επαγγελματικά. Είστε οικονόμοι και αρκείστε στα λίγα, γιατί δίνεται περισσότερο έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στον εσωτερικό σας κόσμο, παρά στην κατανάλωση προϊόντων.

Προσωπικός αριθμός 7 :
Με ναζιάρικη και παιχνιδιάρικη διάθεση σας βρίσκει αυτός ο μήνας! Θέλετε από τον ή την σύντροφό σας να σας φροντίζει σαν μια χνουδωτή γατούλα ή έναν ζαβολιάρη γατούλη! Αφήνεστε σε ένα ερωτικό παιχνίδι, που περισσότερο εκτονώνεται στην τρυφερότητα μεταξύ των συντρόφων, παρά στο πάθος. Δίνετε εύκολα χρήματα για πράγματα που σας ενδιαφέρουν, ενώ είστε “σφικτοί” για ότι δεν προτιμάτε. Προσέξτε μήπως θίγονται έτσι οι επιθυμίες του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι άντρες θα γνωρίσετε μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα, και αντίστοιχα έναν πολύ γοητευτικό άντρα οι ελεύθερες γυναίκες. Τα επαγγελματικά σας είναι σε φόρμα και σας αποφέρουν κέρδη. Μια γυναίκα είναι πολύ βοηθητική στη δουλειά σας. Έχετε τη διάθεση να βοηθήσετε έναν κοντινό σας άνθρωπο, που έχει πραγματική ανάγκη.

Προσωπικός αριθμός 8 :
Ένας πολύ δημιουργικός αριθμός, όπως εσείς, θέλει τώρα να αφεθεί σε μια μποέμικη στιγμή, γνωρίζοντας καλά ότι μόλις χρειαστεί, θα επανέλθει στο φόρτε του! Αφήνεστε σε φλύαρες συζητήσεις και κάνετε παρέα με “χαλαρούς” ανθρώπους. Σας αρέσει να μιλάτε φιλοσοφώντας τη ζωή, αν και στην πραγματικότητα κουβέντα να γίνεται. Αναπτύσσετε απόψεις και θεωρίες σας στον ή στην σύντροφό σας, που τον αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Βγαίνει ο ποιητής και ο καλλιτέχνης που κρύβεται μέσα σας. Γοητεύετε άτομα που αρέσκονται να ακούν όμορφα λόγια. Θα κατακτήσετε ένα άτομο, που δεν μιλάει πολύ και θα θαυμάσει την δική σας ευγλωττία. Οι δουλειές σας είναι καλά οργανωμένες, κι έτσι τις αποφεύγετε για λίγο, χωρίς να κινδυνεύουν. Γίνεστε αρκετά γενναιόδωροι, κάτι που σας εκθέτει, εάν κάποιος θέλει να σας εκμεταλλευτεί.

Προσωπικός αριθμός 9 :
Ξυπνά μέσα σας, ένας μικρός εξερευνητής και βρίσκετε, όπου και να πάτε, κάτι να ανακαλύψετε! Μήπως ανακαλύψετε και τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα; Ο μήνας σας φέρνει μια ολοκαίνουργια γνωριμία και είναι πιθανόν να μείνει για πολύ καιρό στη ζωή σας. Διεκδικείτε αρκετά αυτά που θέλετε, κάτι που ξαφνιάζει τον ή την σύντροφό σας, που σας έχει συνηθίσει σε πιο νωχελικές συμπεριφορές. Παίρνετε πρωτοβουλίες που εντυπωσιάζουν το ταίρι σας, και βρίσκει σαφείς λόγους να σας ξαναερωτευτεί! Κάνετε γενναιόδωρες οικονομικές κινήσεις, αλλά εκεί που πιστεύετε ότι αξίζει. Τα επαγγελματικά σας είναι δεδομένα, ωστόσο σας περνάει η σκέψη να κάνετε κάποιες αλλαγές, αφού περάσει το καλοκαίρι.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u