Ερωτοσκόπιο 19-6-2018

Ερωτοσκόπιο 19-6-2018


Στις 21/06 ο Ήλιος προχωράει στον Καρκίνο και φέρνει αναταραχές σε σχέσεις – γάμους και όλες τους ερωτικούς συσχετισμούς. Σίγουρα αυτό αφορά και τους μόνους που θα έχουν τις ευκαιρίες, για να βρουν το μοιραίο τους καρμικό ταίρι.

Σε αυτήν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, που θα δημιουργηθεί, θα υπάρξει και η ανάγκη για εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και σπουδές, που πρέπει να ανοίξουν  νέους κύκλους.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα δουν τους εργασιακούς κόπους, να φέρνουν χρήμα και φήμη. Οι Κριοί, έχουν παρατηρήσει ότι κάποιος από τον φιλικό τους κύκλο, που κοιτάει με ένα ερωτικό ύφος. Οι Ζυγοί, δεν έχουν ακόμη αναζητήσει κάποιον νέο σύντροφο. Οι  Καρκίνοι, έχουν παρερμηνεύσει τις προθέσεις κάποιου συναδέλφου τους. Οι Αιγόκεροι, έχουν καταπιαστεί με εργασία, φίλους και οργάνωση διακοπών.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, έχουν καταλάβει ότι η σχέση που έχουν δεν τους κάνει τελικά ευτυχισμένους. Οι Δίδυμοι, ζητούν νέα επαγγελματικά πλάνα – ταξίδια, για να φύγουν από ερωτικές αστοχίες. Οι Τοξότες έχουν κάνει μια νέα γνωριμία, η οποία και τους έχει χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Οι Παρθένοι, βιώνουν τις καλύτερες ημέρες του μήνα, μέσα από αγάπη και υλικές ανέσεις. Οι Ιχθείς, αδιαφορούν για τα σχόλια και τα κουτσομπολιά των φίλων τους, για την προσωπική τους ζωή.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ίσως να μάθουν πληροφορίες, για έναν αγαπημένο τους, που θα τους λυπήσουν. Οι Υδροχόοι, δηλώνουν μόνοι, καλά, ευτυχείς, ήρεμοι και έτοιμοι για νέες κατακτήσεις! Οι Λέοντες, ετοιμάζονται για γάμο  – οικογένεια και αλλαγή σπιτιού. Οι Ταύροι, έχουν βρει κάτι νέο, να τους γεμίζει την καρδιά. Οι Σκορπιοί δεν ξέρουν ακόμη αν μπορούν να εμπιστευτούν τον άνθρωπο τους στο 100%.

  • Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;
  • Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV
  • Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ
  • Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u