Feng Shui: αφθονία που ρέει στη ζωή σας …

Feng Shui: αφθονία που ρέει στη ζωή σας …


Τα οικονομικά σας πέφτουν, ενώ οι ευκαιρίες σας προσπερνούν; Ίσως η ενεργειακή σας πηγή να εμποδίζεται. Η αρχαία κινεζική τέχνη του Φενγκ Σούι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανοίξετε αυτά τα κανάλια ενέργειας, ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερη αφθονία στη ζωή σας. Είναι εύκολο να το κάνετε και δεν χρειάζεται να επενδύσετε πολλά χρήματα για να το απομακρύνετε. Ακολουθήστε απλώς αυτές τις απλές συμβουλές Feng Shui για κάθε περιοχή του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας.

Καλωσορίστε την ευημερία

Στην κύρια είσοδο στο σπίτι σας, κρεμάστε τρία κινεζικά νομίσματα – δεμένα μαζί με κόκκινη κορδέλα – στη λαβή της πόρτας. Κόψτε την κορδέλα σε μήκη 9 ή 18 ιντσών, καθώς ο αριθμός 3 είναι το κλειδί για τον πλούτο του Feng Shui. Μπορείτε να βρείτε κινεζικά νομίσματα στα περισσότερα ασιατικά παντοπωλεία. Αν έχετε επιπλέον νομίσματα I Ching, χρησιμοποιήστε τα.

Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα ανοίγει πλήρως χωρίς να υπάρχει τίποτα στο δρόμο της. (Αυτή είναι μια καλή συμβουλή για κάθε πόρτα του σπιτιού σας.) . Το κόκκινο είναι καλό χρώμα για ευημερία.

Εάν βρίσκεστε σε ένα κινεζικό κατάστημα ή σερφάρετε στο διαδίκτυο για αντικείμενα του Feng Shui, αναζητήστε έναν τρίποδο βάτραχο. Μερικές φορές έρχονται με ένα νόμισμα στο στόμα τους, ή μπορείτε να βάλετε ένα για να το καταστήσετε πιο ισχυρό. Αυτές οι χαριτωμένες φιγούρες προσελκύουν καλή τύχη και το ιδανικό μέρος για αυτούς είναι διαγώνια από την είσοδο, κάτω από ένα τραπέζι ή ένα γραφείο.

Βεβαιωθείτε ότι ο διάδρομος εισόδου σας είναι καλά φωτισμένος και απαλλαγμένος από ακαταστασία. Τοποθετήστε τα φυτά ανθοφορίας κατά μήκος του – το κόκκινο είναι το καλύτερο χρώμα – και να τα ομαδοποιήσετε, το μαντέψατε, ανά τρία!

Αναζωογονήστε κάθε δωμάτιο

Το φενγκ σούι έχει να κάνει με την καθαριότητα, επομένως σχεδιάστε να δώσετε στο σπίτι σας μια μοναδική ευκαιρία. Η απαλλαγή από το παλιό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε το νέο, έτσι δώστε οτιδήποτε δεν χρειάζεστε. Κάντε ειδικές θέσεις για αντικείμενα που τείνουν να απλωθούν γύρω, ώστε να μπορείτε να κρατάτε τον χώρο σας κανονικά.

Μπορείτε να φωτίσετε την ενέργεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο απλά μετακινώντας τα έπιπλα. Ο κανόνας του Feng Shui είναι ο ίδιος για κάθε χώρο: λιγότερα είναι περισσότερα. Πάρα πολλά πράγματα μπορούν να κάνουν τον χώρο να αισθάνεται περιορισμένος και να εμποδίζουν τη ροή των ευκαιριών.

Τα ζωντανά φυτά είναι ιδανικά για πλούτο Feng Shui, γι ‘αυτό γεμίστε το σπίτι σας μαζί τους. Τα κυκλικά φύλλα είναι προτιμότερα επειδή μοιάζουν με νομίσματα.

Εάν εργάζεστε στο σπίτι, κρεμάστε ένα κουδούνι από την οροφή πάνω από την περιοχή εργασίας σας για να προσελκύσετε καλό chi, σοφία και επιτυχία.

Ενεργοποιήστε τον τομέα του πλούτου σας

Μέσα στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας, εντοπίστε τη νοτιοανατολική περιοχή. Αυτός είναι ο τομέας της ευημερίας, ένας εξαιρετικός χώρος για να δημιουργήσετε μια μικρή περιοχή που μοιάζει με βωμό όπου μπορείτε να τοποθετήσετε ειδικά αντικείμενα. Στρίψτε μερικά κινεζικά νομίσματα στο βωμό σας και εγκαταστήστε ένα συντριβάνι για να κρατήσετε την αφθονία σας , επίσης για ροή.

Κρεμάστε τις εικόνες των πραγμάτων που θέλετε να αγοράσετε και σε αυτή την ενότητα (το μέρος). Εάν έχετε κατά νου διακοπές, τοποθετήστε τις εικόνες αυτού του τόπου στο βωμό σας.

Σκεφτείτε να τοποθετήσετε μια δεξαμενή ψαριών στον τομέα του πλούτου σας, κάθε φορά που τροφοδοτείτε τους νέους μικρούς σας φίλους, σκεφτείτε την αφθονία που σας τροφοδοτεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίτη και 13 !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γιατί θεωρούμε την ημερομηνία Τρίτη και 13 γρουσούζικη; Είναι μόνο ελληνική πρόληψ ...

Aυγούστου Μύθοι !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που προλέγεις τον καιρό; Είναι θερινός μήνας; Ο λαός τον Α ...

Το πείραμα της Καστέλλας !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζατε πως το 1903 έγινε μυστικό πείραμα στην Καστέλλα; Στις αρχές του εικοστού α ...

Το βάρος της πληροφορίας …

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καθημερινά παρακολουθούμε διάφορες πληροφορίες, περνούν οι περισσότερες με ταχύτ ...

Το αθάνατο νερό !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αθανασία και η αιώνια ζωή ήταν το μεγάλο όνειρο του ανθρώπου από τους αρχαίους χρ ...

Παραβάτης ή φιλόσοφος !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Βυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u