Όλα τα καλά, τελειώνουν καλά!!

Όλα τα καλά, τελειώνουν καλά!!


 • Πρόσωπο με πρόσωπο.Σίγουρα μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι ευκολότερο να στείλετε ένα κείμενο, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα μήνυμα στο Facebook, να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή απλά να παίξετε την κάρτα φάντασμα, αλλά το χρωστάτε στον φίλο ή τη φίλη σας για να μιλήσετε προσωπικά όταν τελειώσετε τη σχέση. Γιατί? Επειδή δεν είσαι σπασμωδικός. Και αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να αποφύγετε την προσωπική διάσπαση, σκεφτείτε μόνο πώς θα αισθάνεστε αν η κατάσταση αντιστραφεί.

  Πάρτε την ευκαιρία να ενεργήσετε σαν ένας ώριμος ενήλικας και να συνομιλήσετε προσωπικά, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο, αμήχανο ή ανήσυχο μπορεί να είναι.

  Προγραμματίστε μπροστά.

  Όταν τελειώνετε μια σχέση, είναι σημαντικό να αποφασίσετε τις λεπτομέρειες μπροστά από το χρόνο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα γυμναστήρια, τα πάρτι γενεθλίων, τα αθλητικά γεγονότα, τα γεμάτα αεροδρόμια και ο διάδρομος των σιτηρών ενός σούπερ μάρκετ δεν είναι ιδανικές θέσεις για τον τερματισμό μιας σχέσης.

  Δεδομένου ότι ο φίλος ή η φίλη σας μπορεί να αισθάνεται σοκαρισμένος ή λυπημένος, επιλέξτε ένα ιδιωτικό ή απομονωμένο μέρος για να μιλήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να αισθάνεται ότι είναι συνειδητός, ανήσυχος ή αμήχανος σε ένα περιβάλλον μπροστά από άλλους ανθρώπους. Δεδομένου ότι μπορεί να υπάρχει εχθρότητα και ακόμη και μερικά δάκρυα, πάρτε μια θέση όπου μπορείτε να πάρετε προσωπικά για αυτή την προσωπική κατάσταση.

  Σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

  Είναι επίσης σημαντικό να προσδιορίσετε εκ των προτέρων τι θα πείτε στον συνεργάτη σας. Εάν το κεφάλι σας στη συνομιλία είναι απροετοίμαστο, ίσως καταλήξετε να μην έχετε νόημα, να αγωνίζεστε, να εξαπατάτε ή να βλάπτετε τον φίλο ή τη φίλη σας πολύ περισσότερο από ό, τι σκοπεύατε ποτέ. Δεδομένου ότι είστε αυτός που ξεκίνησε τη διάσπαση, βελτιώστε την κατάσταση κάνοντας κάποιο αρχικό προγραμματισμό, ώστε να μην αφήσετε να κάνετε βελτιώσεις και να λέτε πράγματα που θα μετανιώσετε.

  Να είστε διπλωματικός.

  Σε αυτές τις γραμμές, όταν διαλύετε τον φίλο σας ή τη φίλη σας, είναι σημαντικό να είστε καλοί και να μιλάτε με τρόπο που να είστε προσεκτικός, προσεκτικός και προσεκτικός για τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Παρόλο που ίσως θέλετε να ενημερώσετε τη φίλη σας για κάθε λόγο για τη διάσπαση σας, από την επιθυμία της να διορθώνετε διαρκώς τη γραμματική σας, το αδιάκοπο κουτσομπολιό της, την επίμονη ανάγκη της, τη ζήλια της και ακόμη και τον ενοχλητικό τρόπο που σπρώχνει τα μαλλιά της. Η μετάβαση στον κατάλογο των παραπόνων σας είναι ένα σοβαρό λάθος.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u