Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2021


Σημαντικές αλλαγές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας των ζωδίων, φέρνει ο νέος μήνας. Ειδικά σε υποθέσεις αισθηματικών και σχέσεων, πολλοί είναι αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία, να μιλήσουν πιο ανοιχτά για τις αληθινές τους προθέσεις. Επανασυνδέσεις, νέοι έρωτες αλλά και πορεία σε επίσημες δεσμεύσεις είναι στο μενού του Αυγούστου.

Πιο αναλυτικά:

Κριός   Ο Φύλακας Άγγελος

Σκέψεις και δράσεις στην τελική τους ευθεία, και οι τυχεροί θα καταλήξουν με τον άνθρωπο που θέλουν. Στους τυχερούς λοιπόν… θα είναι και οι ελεύθεροι ή εργένηδες που θα μπορέσουν να έρθουν επιτέλους πιο κοντά, σε ποιοτικές – ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

Ταύρος Η  Φύση  

Μια εξαιρετικά καλή εποχή για το ζώδιο σας, που πια σας ανοίγει όλους τους δρόμους για να μπορέσετε να χτίσετε όλα αυτά που τόσο καιρό ονειρεύεστε. Ειδικά σε υποθέσεις, σχέσεων – αισθηματικών θα έχετε επιλογές που σίγουρα θα σας δικαιώσουν.

Δίδυμοι Η Εστία

Όσα και να έχετε ακούσει, από αυτόν που αγαπάτε ακόμη μέσα σας δεν αισθάνεστε ασφαλείς. Είναι τώρα και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, αλλά και να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις.

Καρκίνος  Η Ελευθερία 

Υπάρχουν πολλά που θέλει το συντροφικό σας έτερο, να σας εκμυστηρευτεί. Δεν έχουν απαραίτητα να κάνουν με τον δεσμό σας, αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν τα συναισθήματα και των δύο σας, να γίνουν πιο ποιοτικά και βαθιά!

Λέων Τα νέα Ξεκινήματα

Οι παλιές σας επιλογές, πια έχετε καταλάβει ότι δεν σας αξίζουν ή σας ταιριάζουν. Τώρα που ο Ήλιος, θα είναι ακόμη για 3 εβδομάδες επάνω σας, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, και να διεκδικήσετε μια καλύτερη καθημερινότητα.

Παρθένος Οι Ιδέες και η Έμπνευση 

Είστε τα ζώδια, που θα έχετε και τις περισσότερες χαρές και επιτυχίες, στον οικογενειακό σας κύκλο. Νέοι έρωτες, γάμοι, απόγονοι αλλά και χρήμα στον δρόμο σας. Ελπίδες για παλιούς συντρόφους, να βρουν λύσεις και διέξοδο για άμεση επανένωση.

Ζυγός Η Ηρεμία

Με τόσα που έχετε μέσα στις σκέψεις και στην καθημερινότητα σας, δεν έχετε καταλάβει, ότι κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, σας φλερτάρει. Από την πανσέληνο του μήνα και μετά, θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα, ίσως και μια ερωτική εξομολόγηση.

Σκορπιός Ακούγοντας 

Πολλά αυτά που χρειάζεται να κάνετε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του καινούργιου μήνα. Οικογενειακά και οικογενειακά θέματα θέλουν την προσοχή αλλά και τις λύσεις που πρέπει να δώσετε. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, έχουν να σας φέρουν καλές ειδήσεις.

Τοξότης Η Υποστήριξη

Είστε σε ένα αισθηματικό μεταίχμιο που άμεσα σας καλεί, να πάρετε αποφάσεις που συσχετίζονται με την σχέση σας. Οι συζητήσεις που θα λάβουν χώρα μέσα στον Αύγουστο, θα έχουν και καρμικό χαρακτήρα.

Αιγόκερως Ο Διαλογισμός 

Κάποιες στιγμές γίνεστε πάρα πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, και ίσως όλο αυτό να μεταφράζεται λάθος από τον άνθρωπο σας. Ότι και να είναι αυτό που φταίει, έχει πια έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να το διορθώσετε και να κάνετε βήματα προόδου.

Υδροχόος Η  Αδελφή Ψυχή  

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην πολύβουη καθημερινότητα σας, και ίσως και άθελα σας, να έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας. Από το δεύτερο μισό του Αυγούστου, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε γνωριμίες που θα τραβήξουν την τόσο δύσκολη προσοχή σας.

Ιχθύς  Το Ησυχαστήριο  

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, έχουν επιλέξει να είναι μόνοι τους αισθηματικά, και ακόμη δεν  το έχουν μετανιώσει. Από την νέα σελήνη του μήνα και μετά, ίσως και κάποια παλιά σας αγάπη – εκκρεμή αισθηματική ιστορία να σας αναζητήσει με όλους τους τρόπους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Μια ιδιαίτερη εποχή για όλα τα ζώδια, που θα στρώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Κριός  :  Η Βασίλισσα από τα Πεντάκτινα. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία δυ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Οκτώβριος 2021

In category Ταρώ

Οκτώβριος  2021.  Μήνας  Έξι  ( 6 ). Προτού περάσουμε στις προβλέψεις του Οκτωβρίου με ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Η νέα εποχή είναι εδώ, και προσφέρει τις καλύτερες και πιο γόνιμες συνθήκες για όλα ...

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

ΚΡΙΟΣ  :  Το Πέντε από τα Ραβδιά. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, έσ ...

Αριθμολογικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2021

In category Ταρώ

Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις με την αρχαία μέθοδο της Αριθμολογία ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u