Ραντεβού με το πληκτρολόγιο

Ραντεβού με το πληκτρολόγιο

Oroskopos.tv


Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι καθοριστική στον τρόπο που επικοινωνούμε σήμερα, έτσι λοιπόν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται πολλές και διάφορες γνωριμίες οι οποίες από τυπικές, μπορούν να εξελιχθούν και σε ουσιαστικότερες. Κάποιες φορές δημιουργείται μια εντύπωση ότι δύο άνθρωποι που γνωρίστηκαν μ’ αυτόν τον τρόπο ίσως και να μπορέσουν να αποτελέσουν ζευγάρι, αφού συμφωνούν σε πολλά θέματα και έχει αναπτυχθεί κάποιος ερωτισμός μεταξύ τους. Καθοριστικό ρόλο λοιπόν θα παίξει το πρώτο τους ραντεβού.

Ασφαλώς η αμηχανία και η αγωνία θα είναι τα δύο χαρακτηριστικά αυτής της συνάντησης. Οι σκέψεις πολλές η φαντασία να οργιάζει και η οργάνωση μιας συζήτησης που θα μπορούσε πιθανόν να γίνει θα τριγυρίζουν στο μυαλό μας. Βέβαια τα πράγματα ποτέ δεν εξελίσσονται όπως τα φανταζόμαστε. Κατ’ αρχάς ο άνθρωπος που έχουμε ραντεβού δεν είναι αυτός που γνωρίσαμε στις σελίδες του διαδικτύου, ακόμη και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματική του εικόνα. Έτσι θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με προκατασκευασμένες απόψεις και χειρισμούς, αφού θα έχουμε μια ζωντανή συνάντηση που δεν έχει καμμία σχέση με όποια άποψη έχουμε εμείς.

Η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος τρόπος για να φερθούμε σωστά και ανάλογα με την περίπτωση. Αυτό που θα πρέπει να φροντίσουμε θα είναι να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο, άλλωστε δεν είναι κάποιος άνθρωπος που ξέρουμε καλά για να πάμε στον χώρο του ή να έρθει στον δικό μας. έτσι έχουμε την άνεση να εκφραστούνε και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Επίσης νοιώθουμε και ασφάλεια, αφού τίποτε δεν μπορεί να συμβεί και να βρεθούμε σε δύσκολη θέση.

Ένα άλλο θέμα είναι πώς θα περάσει η ώρα και τι θα λέμε, αυτό είναι ένα θέμα που μάλλον δεν θα σας δυσκολέψει, αφού οι αναρτήσεις δείχνουν το γενικό ενδιαφέρον και των δύο, έτσι και τα θέματα της συζήτησής σας θα περιστραφούν κατ’ αρχάς  γύρω από αυτήν την θεματολογία. Σίγουρα το πώς σου φαίνομαι τώρα που με βλέπεις ζωντανά θα παίξει τον ρόλο του. Η πραγματική εικόνα συνοδεύετε και από ζωντανό λόγο και βεβαίως από κινήσεις.

Χαλαρώστε λοιπόν και μην έχετε την αίσθηση ότι δίνετε εξετάσεις, αλλά δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και θα μπορέσετε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. αν θέλετε να συνεχίσετε θα το κρίνεται στην πορεία, υπάρχουν πάντοτε οι ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε κάτι ξεχωριστό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Oroskopos.tv

Παραδέξου τις ανάγκες σου στον ερωτα

In category Σχέσεις - Αγάπη

Πρώτα από όλα, ας ξεπεράσουμε ορισμένες υπερβολές του τύπου «δεν πρέπει να θες να ε ...

Oroskopos.tv

Επιθυμίες στην σχέση

In category Σχέσεις - Αγάπη

Η ερωτική σχέση αποτελείται από δύο άτομα. Έτσι, έχουμε δύο πρόσωπα που φέρουν και ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u