Ραντεβού με το πληκτρολόγιο

Ραντεβού με το πληκτρολόγιο


Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι καθοριστική στον τρόπο που επικοινωνούμε σήμερα, έτσι λοιπόν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται πολλές και διάφορες γνωριμίες οι οποίες από τυπικές, μπορούν να εξελιχθούν και σε ουσιαστικότερες. Κάποιες φορές δημιουργείται μια εντύπωση ότι δύο άνθρωποι που γνωρίστηκαν μ’ αυτόν τον τρόπο ίσως και να μπορέσουν να αποτελέσουν ζευγάρι, αφού συμφωνούν σε πολλά θέματα και έχει αναπτυχθεί κάποιος ερωτισμός μεταξύ τους. Καθοριστικό ρόλο λοιπόν θα παίξει το πρώτο τους ραντεβού.

Ασφαλώς η αμηχανία και η αγωνία θα είναι τα δύο χαρακτηριστικά αυτής της συνάντησης. Οι σκέψεις πολλές η φαντασία να οργιάζει και η οργάνωση μιας συζήτησης που θα μπορούσε πιθανόν να γίνει θα τριγυρίζουν στο μυαλό μας. Βέβαια τα πράγματα ποτέ δεν εξελίσσονται όπως τα φανταζόμαστε. Κατ’ αρχάς ο άνθρωπος που έχουμε ραντεβού δεν είναι αυτός που γνωρίσαμε στις σελίδες του διαδικτύου, ακόμη και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματική του εικόνα. Έτσι θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με προκατασκευασμένες απόψεις και χειρισμούς, αφού θα έχουμε μια ζωντανή συνάντηση που δεν έχει καμμία σχέση με όποια άποψη έχουμε εμείς.

Η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος τρόπος για να φερθούμε σωστά και ανάλογα με την περίπτωση. Αυτό που θα πρέπει να φροντίσουμε θα είναι να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο, άλλωστε δεν είναι κάποιος άνθρωπος που ξέρουμε καλά για να πάμε στον χώρο του ή να έρθει στον δικό μας. έτσι έχουμε την άνεση να εκφραστούνε και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Επίσης νοιώθουμε και ασφάλεια, αφού τίποτε δεν μπορεί να συμβεί και να βρεθούμε σε δύσκολη θέση.

Ένα άλλο θέμα είναι πώς θα περάσει η ώρα και τι θα λέμε, αυτό είναι ένα θέμα που μάλλον δεν θα σας δυσκολέψει, αφού οι αναρτήσεις δείχνουν το γενικό ενδιαφέρον και των δύο, έτσι και τα θέματα της συζήτησής σας θα περιστραφούν κατ’ αρχάς  γύρω από αυτήν την θεματολογία. Σίγουρα το πώς σου φαίνομαι τώρα που με βλέπεις ζωντανά θα παίξει τον ρόλο του. Η πραγματική εικόνα συνοδεύετε και από ζωντανό λόγο και βεβαίως από κινήσεις.

Χαλαρώστε λοιπόν και μην έχετε την αίσθηση ότι δίνετε εξετάσεις, αλλά δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και θα μπορέσετε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. αν θέλετε να συνεχίσετε θα το κρίνεται στην πορεία, υπάρχουν πάντοτε οι ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε κάτι ξεχωριστό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u