Το Ζώδιο του μήνα: Κριός


Πώς συμπεριφέρεται ο Κριός… 

…όταν ερωτεύεται; Είναι ευθύς και προσηλωμένος. Όταν ένας Κριός ερωτεύεται δεν ησυχάζει μέχρι να κατακτήσει το στόχο του. Χωρίς αναστολές θα καταστήσει σαφώς στο αντικείμενου του πόθου του τις προθέσεις του. Είναι κατακτητής και του αρέσει να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι του έρωτα!

…αν ζηλέψει; Ο Κριός δε ζηλεύει… ακριβώς. Βασικά ζηλεύει, απλώς δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ, είναι ζήτημα τιμής. Η ζήλεια του Κριού γίνεται αντιληπτή από τη στάση που κρατάει απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός του, είτε προσφέρει περισσότερα για να ξεκαθαρίσει πως είναι η καλύτερη επιλογή, είτε θα κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα.

…όταν θυμώνει; Ο Κριός ως εκπρόσωπος του Άρη θυμώνει εύκολα και πολύ, αλλά χωρίς διάρκεια. Οι εκρήξεις του είναι στιγμιαίες, όμως όταν είναι θυμωμένος καλό θα ήταν να μην προκαλείται. Είναι από τα πιο δυναμικά ζώδια του ζωδιακού κι αν δεν το έχεις αντιληφθεί μέχρι τώρα, περίμενε να τον δεις να θυμώνει…

…αν πληγωθεί; Είναι υπερβολικά εγωιστής για να παραδεχτεί ότι έχει πληγωθεί, γι’ αυτό θα κρύψει τον πόνο πίσω από του θυμό του. Δεν πρέπει ποτέ να περιμένεις από έναν Κριό να δείξει ευαισθησία, ιδιαίτερα όταν έχει πληγωθεί.

…όταν χωρίζει; Είναι θερμόαιμος και εγωιστής, αν ετοιμάζεσαι να χωρίσεις έναν Κριό… θα σε χωρίσει πρώτος. Συνήθως χωρίζει με ένταση, με καυγά, με κάποιον τρόπο τέλος πάντων που θα δηλώνει ότι συναισθηματικά είναι ακόμα παρών, αν όμως τελειώνοντας μια σχέση λάβει από αυτόν ψυχρότητα και κυνισμό, τότε πρέπει να ξέρεις πως έχει τελειώσει. 

Χρόνια πολλά φίλε/η Κριέ! Αυτό το γενέθλιο έτος σου πρόκειται να σου προσφέρει αρκετές συγκινήσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως έχεις τον τρόπο να διαχειριστείς. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σου είναι εξαιρετικές, ενώ σε αισθηματικό επίπεδο πρόκειται να συναντήσεις αρκετούς πειρασμούς. Πάμε όμως να δούμε τι πρέπει να περιμένεις αυτό το χρόνο.

Ο αισθηματικός τομέας πρόκειται να είναι ιδιαίτερα περιπετειώδης αυτό το έτος. Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνεις ιδιαίτερα, γι’ αυτό και όσο βρίσκεις πρόσφορο έδαφος, κάνεις το “παιχνίδι” σου και το διασκεδάζεις! Το καλοκαίρι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την προσωπική σου ζωή. Παίρνεις αυτό που θέλεις πάση θυσία και δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα και κανείς. Προς τον Οκτώβριο, όμως, οπότε ο Άρης εισέρχεται στο Ζυγό και οι στροφές σου πέφτουν, μπορεί να νιώθεις μεν ότι είσαι σε φόρμα, όμως οι εξωτερικές συνθήκες θα σε “γειώνουν” κάθε φορά που θα προσπαθείς να κάνεις “παιχνίδι” με το δικό σου τρόπο. Είναι πιθανό να επιρρίψεις ευθύνες στους εξωγενείς παράγοντες για τις αναποδιές που συναντάς σε αισθηματικό επίπεδο, αλλά η αλήθεια είναι πως έχεις μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης απ’ όσο φανταζόσουν. Οι επιλογές που έκανες το περασμένο διάστημα ήταν αρκετά παρορμητικές και επιφανειακές, κάτι που θα καταλάβεις όταν νιώσεις πραγματικά την ανάγκη να καθιερώσεις μια κάποια σταθερότητα στη ζωή σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η λειτουργείς υπερβολικά παρορμητικά αυτό το έτος με αποτέλεσμα να προκαλείς σύγχυση και αναστάτωση στο ταίρι σου και γενικότερα στη μεταξύ σας σχέση. Είναι πιθανό η στάση σου να προκαλέσει αρκετές τριβές ανάμεσα σ’ εσένα και το/τη σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί πολλές φορές να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να ζητήσεις συγγνώμη. Πιο συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται να είναι αρκετά ταραχώδες διάστημα για τη σχέση σου και πριν βιαστείς να κατηγορήσεις το ταίρι σου, καλό θα ήταν να αναλογιστείς πόσο μεγάλο είναι το μερίδιο των ευθυνών που σου αναλογούν γι’ αυτήν την κατάσταση. Από το Νοέμβριο και μετά φαίνεται πως ηρεμούν σημαντικά τα πράγματα στη σχέση σου, αφού επαναπροσδιορίζεις μάλιστα πολλά πράγματα, είτε στη στάση σου, είτε στη σχέση σου, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις πιο ευτυχισμένος/η. Δεν αποκλείεται με την έναρξη του 2020 να συμφωνήσετε από κοινού με το/τη σύντροφό σου να κάνετε κάποια βήματα μπροστά ή ακόμα και κάποια βήματα πίσω, αν χρειαστεί, προκειμένου να διασώσετε τη σχέση σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πολύ πιθανό να αισθανθείς την ανάγκη για συντροφικότητα περισσότερο από άλλες χρονιές, ωστόσο κάτι τέτοιο όμως ενδέχεται να σε οδηγήσει σε βεβιασμένες και εσφαλμένες αποφάσεις. Η ανυπομονησία σου θα σε ωθεί τακτικά στο να συνάπτεις εφήμερες σχέσεις που θα σου προσφέρουν μόνο στιγμιαία ικανοποίηση. Προς το τέλος του 2019, φαίνεται να νιώθεις συναισθηματικά κενός/ή και απογοητευμένος/η από την “ατυχία” που είχες αυτό το χρόνο στον αισθηματικό σου τομέα. Η υπομονή σου δοκιμάζεται περισσότερο από το συνηθισμένο στην προσπάθεια να βρεις τον/την κατάλληλο/η για σένα. Το 2019 δεν είναι το ευνοϊκότερο έτος για τα αισθηματικά σου, συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις υπομονή μέχρι την έναρξη των επόμενων γενεθλίων σου, όπου η τύχη σου όσον αφορά στα προσωπικά σου θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Μέχρι τότε, όμως, πρέπει να βρεις τρόπους να περνάς καλά και να μην απογοητεύεσαι επειδή δε βρήκες τον έρωτα της ζωής σου. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό!

Η καταξίωσή σου παίρνει μια μικρή παράταση με το ξεκίνημα των γενεθλίων σου, καθώς η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Οίκο της καριέρας θα σε διδάξει καθοριστικά πως όταν πρόκειται για τη σταδιοδρομία σου, οι στόχοι σου πρέπει να σχεδιάζονται προσεκτικά εκ των προτέρων, χωρίς να βιάζεσαι να φτάσεις στην υλοποίησή τους. Η ανυπόμονη φύση σου ενδέχεται να δημιουργήσει ορισμένες αναταράξεις στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά θα είναι προσωρινές, καθώς πολύ σύντομα οι κόποι σου ανταμείβονται και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη της καριέρας σου, ενώ ταυτόχρονα ανοίγεις το δρόμο και για την άνθιση των οικονομικών σου.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις ουσιαστικές ευκαιρίες να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Η σπουδαιότερη απ’ όλες, όμως, έρχεται για σένα με την Πανσέληνο του Ιουνίου στους Διδύμους, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα ισχυρό δίκτυο γνωριμιών, το οποίο θα σε βοηθήσει σημαντικά τόσο μεσοπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Από τα μέσα του έτους και μετά βρίσκεσαι σε έναν δημιουργικό οίστρο, ο οποίος σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κορυφή. Αυτό το γενέθλιο έτος σου είναι καθοριστικό για την καταξίωσή σου και μπορείς να επιτύχεις όλους σου τους στόχους, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που χρειάζεσαι για να νιώθεις ευτυχισμένος/η.

Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα κοντά στα γενέθλιά σου, αναμένεται να σου γεννηθεί η ανάγκη για έντονη κατανάλωση και αλόγιστο ξόδεμα των χρημάτων σου. Παρ’ όλο που είσαι παρορμητικός/ή, φαίνεται πως θα καταπιέσεις αυτή σου την ανάγκη, τουλάχιστον μέχρι το Μάιο, όπου θα καταλήξεις σε πιο συνετές αγορές και εν γένει συμπεριφορές (σε σχέση με το χρήμα), γεγονός που θα αποδειχθεί εξαιρετική επένδυση για το μέλλον σου, τόσο σε επίπεδο συνηθειών, όσο και σε επίπεδο επένδυσης σε συγκεκριμένα αγαθά. Όσο πλησιάζει το τέλος του 2019, η πρακτική επιρροή του Κρόνου στον Αιγόκερω θα γίνει ισχυρότερη και πιο εμφανής στη ζωή σου. Αρχίζεις σιγά σιγά να εκτιμάς το μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, τις σωστές επενδύσεις και την αποταμίευση.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Κατά το ξεκίνημα του γενέθλιου έτους σου κάνεις μία ανασκόπηση, η οποία σου δημιουργεί μία γενική νοσταλγία. Είσαι πιο συναισθηματικός/ή απ’ ό,τι συνήθως, όμως αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή. Σύντομα θα είσαι και πάλι ετοιμοπόλεμος/η, χωρίς συναισθηματισμούς να σε κρατάνε πίσω.

30 Απριλίου: Αυτήν τη μέρα νιώθεις θλίψη και ραθυμία. Κάνε κάτι που σου φτιάχνει τη διάθεση και φέρνει στην επιφάνεια τον καλύτερό σου εαυτό σου. Φρόντισε αυτό που θα επιλέξεις να κάνεις να είναι και διασκεδαστικό!

ΜΑΪΟΣ 2019

Το επίκεντρο της προσοχής σου στρέφεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Η επικοινωνία μέσα στο χώρο εργασίας αποδεικνύεται πανίσχυρο όπλο και αξιοποιείς στο μέγιστο αυτό το αβαντάζ. Είσαι ασταμάτητος/η και οι εντυπώσεις που δίνεις στη δουλειά σου είναι εξαιρετικές.

18 Μαΐου: Είναι η καταλληλότερη χρονική στιγμή για να αναλάβεις ευθύνες που ενδεχομένως άλλοι θα απέφευγαν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να χτίσεις ένα όνομα στον επαγγελματικό σου τομέα το οποίο κανένας και με κανένα τρόπο δε θα μπορούσε να αποδομήσει. 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να σχεδιάσεις κάποιες σημαντικές συναντήσεις που θα μπορούσαν να καθορίσουν την καριέρα σου για τα επόμενα χρόνια. Η ισχυρή προσωπικότητά σου σε συνδυασμό με το δώρο της Νέας Σελήνης του Ιουνίου μπορούν να σου εξασφαλίσουν σημαντικές επιτυχίες για τη σταδιοδρομία σου.

3 Ιουνίου: Και θέλεις αλλά και επιβάλλεται να οργανώσεις τις επαγγελματικές συναντήσεις που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε αξιοποίησέ τη κατάλληλα! 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ δυναμικός και ευνοϊκός μήνας για εσένα. Κυνήγησε τους στόχους σου ανεξάρτητα από το σε ποιον τομέα της ζωής σου αφορούν. Ζήτα αύξηση ή ζήτα από το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου να βγείτε. Κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί το οτιδήποτε, γι’ αυτό φρόντισε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται!

24 Ιουλίου: Είσαι κυρίαρχος/η σ’ ό, τι κι αν επιδιώξεις! Τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σου ζωή μπορείς αποκτήσεις ό, τι επιθυμείς τώρα. Μην αφήσεις αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη… 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Μία κρίση στην προσωπική σου ζωή ή στο σπίτι σου, μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος αυτό το μήνα. Όσο παραμένεις ενεργός/ή, όμως, μπορείς να διορθώσεις ή ακόμα και να προλάβεις κάποιες από τις αιτίες που δημιούργησαν ή μπορεί να δημιουργήσουν αυτήν την κρίση.

17 Αυγούστου: Οι πιθανότητες να προλάβεις μία κατάσταση είναι αυξημένες, αν γίνεις πιο ενεργός/ή τώρα. Όσο πιο προνοητικός/ή είσαι, τόσο το καλύτερο για εσένα και το σπίτι σου! 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Αυτόν το μήνα το άγχος στη δουλειά σε βγάζει συχνά εκτός εαυτού. Είναι σημαντικό να μάθεις να διαχειρίζεσαι τον εκνευρισμό σου και ο καλύτερος τρόπος είναι να περνάς περισσότερο χρόνο με φίλους που συχνά είναι για εσένα η φωνή της λογικής.

12 Σεπτεμβρίου: Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να κάνεις κάτι που θα σε αποσυμφορήσει από την ένταση της ρουτίνας. Ένα ταξίδι με φίλους θα ήταν ευεργετικό, ακόμα κι αν είναι για ένα Σαββατοκύριακο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Ο αισθηματικός σου τομέας βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αυτό το διάστημα. Νιώθεις πως δεν υπάρχει σταθερότητα και αναζητάς το μερίδιο των ευθυνών σου. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο για σένα.

9 Οκτωβρίου: Αλλάζουν τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και αυτό συμβαίνει κυρίως από την παρουσία ενός προσώπου από τα παλιά στη ζωή σου. Το σημαντικό είναι πως εσύ νιώθεις καλά με τις επιλογές σου, ακόμα και αν δε σου παρέχουν καμία σταθερότητα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η οικογένειά σου θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου. Κάποιο σημαντικό συγγενικό πρόσωπο ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα και να χρειαστεί τη στήριξή σου. Η αλήθεια είναι πως είσαι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

 3 Νοεμβρίου: Είναι μία μέρα ιδανική να την αφιερώνεις στην οικογένειά σου. Φρόντισε να την κάνεις ξεχωριστή για όλους σας, οργανώνοντας μια κοινή δραστηριότητα, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η πίεση στη δουλειά είναι μεγάλη και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Θέλεις να περάσεις τις γιορτές ανθρώπινα, όμως οι ευθύνες σου δεν σου επιτρέπουν να κάνεις όλα όσα θα ήθελες. Είναι σημαντικό να συγκρατείς τον εαυτό και τον εκνευρισμό σου, ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που προσπαθούν να είναι υποστηρικτικοί.

31 Δεκεμβρίου: Αυτήν την ημέρα μπορείς να κάνεις σχέδια και να τα υλοποιήσεις, όποτε φρόντισε να είναι όσο πιο συναρπαστικά γίνεται. Η τελευταία μέρα του χρόνου μπορεί να σου μείνει πραγματικά αξέχαστη!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Ο ενθουσιασμός του νέου έτους σε οδηγεί σε βεβιασμένες επιλογές που δεν έχουν τις κατάλληλες βάσεις για να μπορείς να επενδύσεις σε αυτές μακροπρόθεσμα. Προσπάθησε να προστατεύσεις τον εαυτό σου, κυρίως συναισθηματικά.

4 Ιανουαρίου: Έλκεσαι από ανθρώπους ή καταστάσεις που είναι αδιέξοδες για εσένα. Ο ενθουσιασμός που νιώθεις δεν είναι απαραίτητα αληθινός ούτε διαρκείας, οπότε πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/ή στις επιλογές που κάνεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Κάποιο άτομο από το χώρο της εργασίας σου σε ανταγωνίζεται και περιμένει να κάνεις κάποιο λάθος από το οποίο θα επωφεληθεί. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται να είσαι επιρρεπής σε λάθη εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/ή αυτόν το μήνα και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου λάθη.

13 Φεβρουαρίου: Το άγχος σε κυριεύει και δε σου επιτρέπει να έχεις ορθή κρίση. Κράτα κοντά τους φίλους και τους συμμάχους σου μέσα στη δουλειά, ώστε να περάσεις αυτό το διάστημα χωρίς ανατροπές.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις τυχαία κάποιο πρόσωπο, το οποίο θα ξυπνήσει την επιθυμία σου για μία σοβαρή και ουσιαστική σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για μία νέα εποχή στη σχέση σας.

19 Μαρτίου: Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα ερωτική και παθιασμένη και φροντίζεις να το δείξεις στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Πάρε πρωτοβουλίες και ρίσκα, η μέρα ενδείκνυται για αυτό, ενώ το θάρρος σου θα σε κάνει ακόμα πιο γοητευτικό/ή!

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος  που γίνεται στον άξονα Σκορπιού Ταύρου στις αρχές του μήνα 7/5 στη 1:58 ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά  Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι αλλά και Καρκί ...

Το ζώδιο του μήνα: Ταύρος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Ταύροι Χρόνια πολλά  για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι ότι καλύτερο γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u