Κάρμα – Γάμος – Ζώδια

Κάρμα – Γάμος – Ζώδια
<p>Ο χρόνος της κρίσης των σχέσεών μας με τον σύντροφο της ζωής μας έφτασε, αφού την Παρασκευή, στις 25 Μαρτίου του 2016 ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στην 16η μοίρα του Τοξότη μέχρι τις 14 Αυγούστου, όπου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στην 9η μοίρα και πάλι του Τοξότη. Ο πλανήτης λοιπόν του κάρμα ε την ανάδρομη πορεία του θα μας θέσει αμείλικτα ερωτήματα στα οποί θα πρέπει να δώσουμε απαντήσεις. Ας δούμε λοιπόν τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο χωριστά από την διέλευση αυτή.

Κριός

Απρόοπτα γεγονότα, αλλά και η συμπεριφορά σας θα είναι αυτά που θα δημιουργήσουν ένα έντονο σκηνικό. Θα μπορείτε ν το διαχειριστείτε αν δείξτε ωριμότητα και δείτε την κατάσταση ρεαλιστικά.

Ταύρος

Πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την κούραση της συνήθειας και της έλλειψης πρωτοτυπίας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και θα μπορέσετε να αναμορφώσετε την σχέση σας.

Δίδυμοι

Ζητήματα του παρελθόντος που δημιουργούν εντάσεις θα επανεμφανιστούν. Η πίεση που θα νοιώσετε θα είναι έντονη, όμως αν λειτουργήσετε ψύχραιμα και δείτε αντικειμενικά τα πράγματα, τότε οι αποφάσεις σας θα είναι λυτρωτικές.

Καρκίνος

Η σχέση σας θα έρθει στο κέντρο των επιθυμιών σας και της ζωής σας και θα νοιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε τα βαθύτερα αισθήματά σας στον σύντροφό σας. Είναι ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας.

Λέων

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να κατανοήσετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τον σύντροφό σας, έτσι θα ανανεώσετε την σχέση σας και θα υπάρχει μεγάλη τρυφερότητα μεταξύ σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος

Η σχέση σας θα σας απασχολήσει και θα μπορέσετε να την ανανεώσετε. Θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Τα σχέδια που θα κάνετε για το κοινό σας μέλλον θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε.

Ζυγός

Η επιθυμία σας να ξαναζήσετε την ένταση του ερωτικού πάθους που υπήρχε όταν πρωτογνωριστήκατε με τον σύντροφό σας, θα αναζωπυρώσει τον δεσμό σας ή τον γάμο σας. Θα είστε πολύ ευχαριστημένοι και ανέμελοι.

Σκορπιός

Η ερωτική κυρίως η σαρκική επαφή με τον σύντροφό σας θα είναι αυτή που θα σας ενδιαφέρει. Το πιθανότερο είναι ότι θα θέλετε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες και θα υπάρξει μεταξύ σας έντονος αισθησιασμός.

Τοξότης

Διάφορα θέματα που κατά το παρελθόν δημιουργούσαν εντάσεις, θα μπορέσετε τώρα να τα ξεπεράσετε με ρεαλισμό και σωστή επικοινωνία με τον σύντροφό σας. θα ζήσετε έντονα τις ερωτικές σας στιγμές.

Αιγόκερως

Η απόσταση που θα δημιουργηθεί με τον σύντροφό σας θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει, προσπαθήστε να το συζητήσετε και να το συνειδητοποιήσετε για να μπορέσετε να βρείτε την σωστή λύση και να έρθετε και πάλι κοντά μεταξύ σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις ή σκηνές ζηλοτυπίας προς τον σύντροφό σας. Η προσωπική σας ανασφάλεια θα είναι έντονη, όμως προσπαθήστε να δείτε λογικά τα πράγματα για να ισορροπήσετε.

Ιχθείς

Ακολουθείστε την έντονη διαίσθησή σας για να βρεθείτε και πάλι κοντά μεταξύ σας, μην δημιουργείται προβλήματα με επιπόλαιες κινήσεις και προσωπικές ανασφάλειες. Πιστέψτε στην σχέση σας για να την αναζωογονήσετε.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ήλιος στον Λέοντα γάμος και Ζώδια

Ήλιος στον Λέοντα  γάμος και Ζώδια

Ήλιος στον Λέοντα γάμος και Ζώδια

Ο Ήλιος από τις 22 Ιουλίου εισέρχεται στον φλογερό ζώδιο του Λέοντα και θα διελαύνει για έναν ολόκληρο μήνα μέχρις τις 22 Αυγούστου. Θα...

Πανσέληνος γάμος και Ζώδια

Πανσέληνος γάμος και Ζώδια

Πανσέληνος γάμος και Ζώδια

Μια καινούρια περίοδος χαράζει στις 20 Ιουλίου στις 00:56 τα ξημερώματα θα έχουμε Πανσέληνο στις 27 μοίρες και 40 πρώτα λεπτά του Αιγόκερου....

Η ασφάλεια της Πανσελήνου

Η ασφάλεια της Πανσελήνου

Η ασφάλεια της Πανσελήνου

Σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα την Πέμπτη θα έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων και οι σχέσεις μας ή ο γάμος μας θα έρθει στο...

Ο Άντρας του Κάρμα Σου!

Ο Άντρας του Κάρμα Σου!

Ο Άντρας του Κάρμα Σου!

Γιατί είσαι η γυναίκα της ζωής του; Γιατί δεν μπορείτε να χωρίσετε, ακόμα και να έχετε εντάσεις; Πόσο μεγάλη είναι η αγάπη σας και πόσο...

Κάρμα και Γάμος

Κάρμα και Γάμος

Κάρμα και Γάμος

Είναι ο γάμος μια καρμική συνθήκη; Δημιουργεί σχέσεις που είναι πάνω και πέρα από αυτήν τη ζωή; Σύμφωνα με την καρμική θεώρηση της ζωής...

4 γαμοι και μια Κυρια

4 γαμοι και μια Κυρια

4 γαμοι και μια Κυρια

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί λόγοι που οι άνθρωποι παντρεύονται, άρα και τέσσερις τύποι γάμου: Γάμος από έρωτα, γάμος από συμφέρον, γάμος...