Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/22-1-2017
<p>Με τον Ήλιο να έχει περάσει στον Υδροχόο, ανοίγοντάς μας την όρεξη για νέες και πρωτότυπες περιπέτειες, με την Αφροδίτη να έχει δώσει ήδη από την Παρασκευή όλη της την ένταση σε ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Πλούτωνα που ευνοεί την λίμπιντο, αλλά και με κάποιες δυσκολίες – ειδικά σε παλιές σχέσεις – αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα είναι καθόλου άσχημο. Ευκαιρία για ερωτικό φλερτ με καινούριους τρόπους αλλά και για αναθέρμανση των σχέσεων μέσα από πειραματισμούς είναι ο τρόπος για να τιμήσουμε την νέα θέση του Ήλιου.

Κριός

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Ακόμα κι αν είστε δεσμευμένοι νιώθετε την ανάγκη να δοκιμάσετε αυτό σο ΣΚ νέους τρόπους να προσεγγίσετε τον έρωτα. Οι αδέσμευτοι έλκεστε από άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή είναι  ξένοι και με εξωτικό χαρακτήρα είστε πολύ κοινωνικοί και από τον ευρύτερο κύκλο σας μπορεί να παίξει κάποιο πολύ όμορφο φλερτ. Για να αξιοποιήσετε τον Ήλιο στον Υδροχόο καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική, με την Αφροδίτη να συμμαχεί με τον Πλούτωνα χαρίζοντάς σας ένα πολύ αισθησιακό σαββατοκύριακο. Φροντίστε να αναθερμάνετε την σχέση σας με έξυπνους τρόπους. Αν είστε αδέσμευτοι μια σημαντική νέα γνωριμία μπορεί να ταλαιπωρήσει το μυαλό σας, προσοχή όμως γιατί το άτομο που σας ενδιαφέρει να έχει δεσμεύσεις και να μην είναι αυτό που ψάχνετε. Για να έχετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Αν και γενικά εξομαλύνονται τα πράγματα στις σχέσεις σας, μιας και εσείς νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δεν παύουν να υπάρχουν αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ταυτόχρονα με ειλικρίνεια και με ευγένεια. Να είστε έτοιμοι να πείτε αλήθειες και στον εαυτό σας και στον άνθρωπο που αγαπάτε. Για να έχετε άμεσα βοήθεια στα ερωτικά σας προβλήματα από τα άστρα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Η καλή διάθεση της Σελήνης αλλά και το γεγονός ότι ο Ήλιος περνάει στον καρμικό σας Υδροχόο ανοίγει την αυλαία για πολύ όμορφες εξελίξεις στα ερωτικά σας αυτό το ΣΚ. Δείτε με προσοχή το θέμα του έρωτα, μπορεί να σας χαρίσει την αυτοπεποίθηση που θέλετε και στους άλλους τομείς της ζωής σας και να σας κάνει να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί γενικότερα. Για να λύσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Η μετακόμιση του Ήλιου στον 7ο Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας δίνει ένα ΣΚ γεμάτο υποσχέσεις για πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές. Αν είστε δεσμευμένοι βρίσκετε νέους τρόπους να προσεγγίσετε τον έρωτα, με πολύ μεγάλη διάθεση να προσφέρετε δυνατές συγκινήσεις. Οι αδέσμευτοι κυκλοφορείστε, θα έχετε απρόσμενες και σημαντικές νέες γνωριμίες. Για να ευνοείστε πάντα από τα άστρα στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Η Ήλιος στον Υδροχόο σηματοδοτεί το άνοιγμα καρμικών λύσεων στον έρωτα για εσάς και αυτό το ΣΚ θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι πρέπει να τολμήσετε να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, κάντε μια πρώτη κίνηση. Οι δεσμευμένοι μπορεί να χρειαστεί να στηρίξετε τον άνθρωπο που αγαπάτε σε προβλήματα της καθημερινότητας. Για να  έχετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας προβλήματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Ο Ήλιος στον φιλικό σας Υδροχόο ανοίγει νέα παράθυρα στον έρωτα κι εσείς άλλο που δεν θέλετε. Όσοι είστε δεσμευμένοι ξεκαθαρίζετε στο ταίρι σας ότι αν δεν σας δώσει σημασία πραγματικά, ξέρετε να την αναζητήσετε την επιβεβαίωση και αλλού. Οι αδέσμετυοι φλερτάρετε με την καρδιά σας και το χαίρεστε, ακόμα κι αν δεν εμφανίζεται κάτι που να μοιάζει για αξιόλογη μόνιμη σχέση. Για να έχετε απαντήσεις για τα θέματα που σας καίνε στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Ο πολύ ενεργός Πλούτωνας σας χαρίζει μια πολύχρωμη παλέτα συναισθημάτων, από πολύ βαθιά ερωτική διάθεση έως ζήλια και νεύρα. Δώστε στους ανθρώπους που αγαπάτε λίγη ανάσα, μην γίνετε πολύ κτητικοί γιατί εσείς από την μεριά σας έχετε άφθονες τάσεις ανεξαρτησίας και το παιχνίδι δεν θα φαίνεται δίκαιο. Όσοι είστε αδέσμευτοι φροντίστε να δώσετε καθαρό ερωτικό σήμα για να έχετε επιτυχία στο φλερτ. Για να βρείτε απαντήσεις στα ερωτικά σας προβλήματα  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον φιλικό σας και συμβατό Υδροχόο μπορεί να εξουδετερώσει την παράξενη ανασφάλεια που σας προκαλεί αυτόν τον καιρό ο Δίας, δίνοντάς σας ένα πολύ ερωτικό ΣΚ> Οι περισσότεροι από εσάς την εβδομάδα που πέρασε την αφιερώσατε στην οικογένειά σας, τώρα έχει έρθει η ώρ να το διασκεδάσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Για να έχετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Και ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, οπότε το γεγονός ότι ο Ήλιος στον Υδροχόο φωτίζει επιτέλους τις μόνιμες σχέσεις σας είναι γεγονός που θα το αντιμετωπίσετε με ευγνωμοσύνη. Προβλήματα επικοινωνίας με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αν είστε αδέσμευτοι, λύνονται τώρα πολύ πιο εύκολα  και η αισιοδοξία αρχίζει να σας κατακλύζει. Για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ διλλήματα στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Η έλευση του Ήλιου στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει κατακόρυφη αύξηση της γοητείας σας. Είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σας ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι έχετε τώρα πια την άνεση να κάνετε έξυπνο φλερτ και να κερδίσετε αυτό το ΣΚ τις εντυπώσεις σε όλους τους τομείς. Για να έχετε όμως μια ουσιαστική σχέση να το ξέρετε ό΄τι δεν αρκεί η γοητεία, χρειάζεται προσπάθεια. Για να έχετε την εύνοια των άστρων στον ερωτικό τομέα  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Με τον Ήλιο να φωτίζει τον 12ο γενικό σας Οίκο από αυτό το ΣΚ ξεκινάει μια περίοδος που θα θελήσετε να λύσετε τα θέματα  των σχέσεών σας πολύ δραστικά, ξεφεύγοντας από προβλήματα του παρελθόντος. Σχέσεις που σα ςέχουν ταλαιπωρήσει το μυαλό και την ψυχή τις αποχαιρετάτε χωρίς να πενθήσετε και ανοίγεστε σε νέους και φρέσκους ανθρώπους. Για να έχετε σίγουρες απαντήσει στα ερωτικά σας θέματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Κριός Αυτό το διήμερο θα είστε πολύ διπλωματικοί και ευχάριστοι, έτσι θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα άτομο φιλικό σας και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Κριός Ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται τα πράγματα θα είναι αρκετά άνετος και θα εκπέμπεται μια ελκυστική δημόσια εικόνα. Κάποιο άτομο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/19-02-2017

Η ευαισθησία, η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν το διήμερο αυτό όπως και αναπάντεχες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν,...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/12/2016 – 01/01/2017

Ένα υπέροχο ρεβεγιόν μας περιμένει στην αλλαγή του χρόνου και μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά που υπόσχεται ένα υπέροχο μέλλον στις...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Στον ουράνιο θόλο αρχίζει τα ερωτικό παιχνίδι της άνοιξης, η Αφροδίτη είναι σε μεγάλη διέγερση με πλήθος όψεων και ο Άρης καθορίζει την...