Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 17-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Ενώ η Σελήνη μπορεί να τροφοδοτήσει κάποιες ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις σε θέματα σχέσης κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αυτό ήταν ήδη εκεί περισσότερο το ενισχύει. Πιέζεστε σε ορισμένες σοβαρές καταστάσεις της σχέσης και είναι φυσικό ότι τα παλαιά συστήματα άμυνας να χτυπήσουν το συναγερμό.

Ταύρος

Υπάρχει μια έκπληξη να σας περιμένει, όπως η Σελήνη κάνει τη δεύτερη επίσκεψή της στον τομέα της σχέσης σας για το έτος. Κατά την πρώτη επίσκεψη δεν θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη έκπληξη. Ωστόσο, οποιεσδήποτε εντάσεις στη σχέση αυτή μπορούν να δημιουργήσουν ένα καλό σημάδι, γιατί σημαίνει ότι υπάρχει κάτι που πιέζει από πίσω και κάτι εκεί που πρέπει να ακουστεί.

Δίδυμοι

Ενώ τα ρομαντικά χρεώνονται στα σεληνιακά vibes που τέθηκαν σε ισχύ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί τελικά να έχουν προχωρήσει, έχουν αφήσει κάτι στο πέρασμά τους. Δεν ήταν μόνο το πνεύμα του ρομαντισμού που έχει ενεργοποιηθεί ή ακόμα και η αίσθηση της ρομαντικής νοσταλγίας και περισσότερο οι πόρτες είναι πλέον ανοιχτές για το παρελθόν και για μια δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος

Σε μια εποχή όπου υπάρχει πολλή έμφαση σε θέματα σχέσεων και πολλή υποστήριξη, τα σημερινά ρομαντικά χρεώνονται στα σεληνιακά vibes και φέρνουν μια αναγκαία ρομαντική ανάπαυλα. Ενώ η Σελήνη δεν επέστρεψε στην ώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν πιάστηκε σε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία επικοινωνίας.

Λέων

Το κλειδί για την ενεργοποίηση της σεληνιακής έκλειψης της περασμένης εβδομάδας σε μια ευκαιρία για μια σημαντική ανακάλυψη, ήταν η εκπληκτική υποστήριξη από τις δυνάμεις της επικοινωνίας. Μέρος αυτής της υποστήριξης ήταν η ικανότητα της Σελήνης να δώσει συναισθηματικές αντιδράσεις σας μια φωνή κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Η Σελήνη μπορεί να έχει προχωρήσει, αλλά θα είναι απίστευτα εύκολο να συνεχίσετε αυτό που ξεκίνησε.

Παρθένος

Καθώς ο Ήλιος πλησιάζει στον τομέα της σχέσης σας και την έναρξη της ετήσιας επανεξέτασης της σχέσης σας, η Σελήνη είναι ήδη στον τομέα της επικοινωνίας σας, με την ευκαιρία να πάρει την μπάλα μπροστά από το χρόνο. Με καμία άλλη επικοινωνιακή υποστήριξη για άλλες 10 ημέρες, αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Ζυγός

Υπάρχει προειδοποίηση ότι οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου είναι αρκετά τεταμένες στη σχέση, κυρίως επειδή είναι σε μεγάλη προσφορά. Δεν έχετε μόνο τους νόμους της συγχρονικότητας σε ισχύ, αλλά η Αφροδίτη και ο Άρης, οι πλανήτες του έρωτα και του πάθους σας προτρέπουν να αγωνιστείτε για ότι θέλετε.

Σκορπιός

Στην πορεία για την επιστροφή του ήλιου στο ρομαντικό τομέα σας υπάρχει μια πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποια προσωπική ισορροπία και στη σχέση. Με τον Άρη να επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα για να σας βοηθήσει να αγωνιστείτε για ότι θέλετε, υπάρχει η ανάγκη να γνωρίζετε πρώτα σε τι αγωνίζεστε.

Τοξότης

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν εκεί το πνεύμα του ρομαντισμού και συνεχίζει να είναι σε ισχύ. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης δαπανά το μεγαλύτερο μέρος του στους επόμενους τέσσερις μήνες στο ρομαντικό τομέα σας.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει μόνο κάτι ρομαντικό στον αέρα σήμερα, αλλά και κάτι τολμηρό που έχουν συγχωνευθεί σε ένα. Μια νέα ρομαντική επιρροή έχει τεθεί σε ισχύ για 12 ημέρες τώρα και αντί να μειώνεται προχωράει μπροστά.

Υδροχόος

Από τη σεληνιακή έκλειψη του περασμένου Σαββατοκύριακου μια αφθονία υποστήριξης της επικοινωνίας σημαίνει ότι αυτό έχει ήδη μετατραπεί σε ευκαιρία. Μια καλύτερη αίσθηση του τι θέλετε από τις σχέσεις σας και τι χρειάζονται από εσάς, σας αφήνει με τους στόχους που μπορείτε να δεσμευτείτε.

Ιχθύς

Υπήρξε κάτι ιδιαίτερο στον αέρα για λίγες μέρες τώρα. Είναι μια συμμαχία των δυνάμεων της επικοινωνίας και της σχέσης. Ποιος ξέρει πού θα οδηγήσει, αλλά ένα πράγμα που μπορείτε να γνωρίζετε είναι ότι αν δεν προσπαθήσετε δεν ξέρετε ποτέ.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-10-2017

Κριός Μην προσπαθήσετε να δείτε τα «κρυμμένα νοήματα» πίσω από ορισμένες συμπεριφορές απόψε, διότι δεν φαίνεται να υπάρχουν. Είναι απλά...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-9-2017

Κριός Η καθημερινή ρουτίνα και οι δραστηριότητές σας, σας εκφράζουν περισσότερο σήμερα και τις απολαμβάνετε περισσότερο. Επίσης,...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-3-2017

Κριός Ενώ οι συναισθηματικές αντιδράσεις της Σελήνης είναι πιθανό να ωθήσουν ορισμένα κουμπιά και να επιδεινώσουν οποιαδήποτε ένταση...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Κριός Έχοντας ξεκινήσει τα θέματα της καρδιάς κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης του Σαββατοκύριακου στο ρομαντικό τομέα σας, η...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2009 μια σεληνιακή έκλειψη πέφτει στο ρομαντικό τομέα σας και είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Καθώς, κάποια...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 10-2-2017

Κριός Με τη Σελήνη ήδη στο ρομαντικό τομέα της αυριανής σεληνιακής έκλειψης, να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Οι εκλείψεις είναι τα...