Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-2-2017
<p>Η πολύ θετική όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Κρόνο από τον Τοξότη με τον Ερμή από τον Υδροχόο βοηθάει πολύ την επανασύνδεση, ναι. Αλλά όπως και αλλού επισημάναμε, μετά το απόγευμα οποιαδήποτε προσέγγιση, είναι η Σελήνη Κενή Πορείας μέχρις τις 7 και μισή περίπου καθώς ταξιδεύει για Υδροχόο και οι πρώτες επαφές τέτοιου τύπου δεν ευνοούνται όταν η Σελήνη δεν πατάει με σιγουριά σε ζώδιο.

Κριός

Αν και είναι μια ευνοϊκή ημέρα, θα πρέπει να προσέξεις γιατί δεν είναι καθαρά τα κίνητρά σου που επιζητάς μια επανένωση. Μπορεί να έχεις και κάποιες σκέψεις εκδίκησης και αυτό θα σου φάει χρόνο και ενέργεια. Δες με σοβαρότητα το θέμα και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ταύρος

Παρά τον ευνοϊκό Κρόνο και τον ευνοϊκό Ερμή, η κάπως θυμωμένη Αφροδίτη σε όψη χιαστί με το Βέρτεξ ακριβώς στον χώρο των σχέσεών σου δεν κάνει την ημέρα κατάλληλη για ένα ραντεβού με παλιό σύντροφο. Κρατάει μια μέρα μόνον η επίδραση, δες από αύριο καλύτερα τι θα κάνεις.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ερμής τα βρίσκει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, ο οποίος είναι για σένα ο Οίκος των σχέσεων, φυσικά και έχεις εύνοια για μια επανασύνδεση. Μπορείς να βάλεις – μετά το απόγευμα – ένα ραντεβού και να ξεκαθαρίσεις όλες τις παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Βρες τα με τον εαυτό σου σήμερα. Έχεις περάσει ένα δύσκολο διήμερο και δεν έχεις αντοχές να αντιμετωπίσεις ένα πρώην ταίρι. Δες λίγο πώς θα ανακτήσεις δυνάμεις και από αύριο με ηρεμία κάνεις ένα διερευνητικό ραντεβού, με μεγάλη ψυχραιμία.

Λέων

Ο Υδροχόος είναι ο Οίκος των σχέσεων για σένα και ο Ερμής ακριβώς από τον Υδροχόο προσεγγίζει θετικά τον Κρόνο από τον φιλικό σου Τοξότη. Πολύ καλή λοιπόν η ενέργεια της ημέρας για να τα βρεις πάλι με έναν άνθρωπο που για κάποιον λόγο έχετε χωρίσει.

Παρθένος

Η τέλεια επίδραση του Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο βελτιώνει πολύ την πλανητική επίδραση για όλα τα ζώδια αλλά ειδικά για σένα που ο Ερμής είναι κυβερνήτης σου. πολύ καλή η στιγμή για να έχεις μια προσέγγιση με έναν παλιό σου σύντροφο.

Ζυγός

Αν και υπάρχει το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου που ευνοεί όλο το ζωδιακό, η κακή σχέση της Αφροδίτης με το Βέρτεξ στον Σκορπιό – τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων για σένα – κάνει την ημέρα μη κατάλληλη για επανένωση. Αν δεν θες εντάσεις και ασυνεννοησία, περίμενε, θα σου πούμε σε λίγες ημέρες την κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός

Όχι, σήμερα μια επανασύνδεση δεν έχει εύνοια, μην ξεγελαστείς από την βαθιά σου ανάγκη για έναν άνθρωπο. Έχε υπόψη σου ότι αν πας με την πλανητική ροή, ένα ραντεβού που σήμερα είναι καταστροφή, αύριο θα γίνει παράδεισος. Μην βιάζεσαι λοιπόν, περίμενε μια πιο κατάλληλη ημέρα.

Τοξότης

Ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ερμή από τον 3ο γενικό σου Οίκο, τον Υδροχόο, σου δίνει το τέλειο πλανητικό παράθυρο για μια επανασύνδεση, όσο κι αν είναι δύσκολη η ενέργεια του ανάδρομου Δία ακόμα. Με σοβαρότητα και ψυχραιμία, κάνε μια κίνηση.

Αιγόκερως

Είσαι σε τόσο έντονη ψυχική διέγερση, που μια επανασύνδεση και να συμβεί θα είναι βραχύβια, εξαιτίας του παράπονου που σε πνίγει. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος έχει καλή σχέση με τον Ερμή. Περίμενε λίγο να εξαπλωθεί αυτή η καλή ενέργεια και να σε αγκαλιάσει, μην βιαστείς.

Υδροχόος

Ο Ερμής από το ζώδιό σου έχει θετικότατη όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη, κάνοντας την ημέρα ιδανική σχεδόν για μια επανασύνδεση. Αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει δεν έχει φύγει εντελώς από την ζωή σου, είχατε τον καιρό του χωρισμού κοινές παρέες κλπ, όλα θα είναι πολύ εύκολα.

Ιχθείς

Ο Ερμής από τον 12ο Οίκο σου του παρελθόντος σε καλή σχέση με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου επιτρέψει να έχεις ένα ραντεβού επανασύνδεσης, αρκεί να έχεις κάνει πρώτα τον απολογισμό σου. Πρέπει να ξέρεις τις ανάγκες σου για να τις καταλάβει και ο άνθρωπος που αγαπάς με καθαρότητα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-4-2017

Κριός Φυσικά και ευνοείται μια επανασύνδεση σήμερα. Ο Ήλιος περνάει σήμερα στην μηδενική μοίρα του Ταύρου που για σένα είναι ο Οίκος των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Είναι η πιο τέλεια ημέρα για μια επανασύνδεση και μην την χάσετε με τίποτα. Η Σελήνη σε καταπληκτική σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-2-2017

Που να κάνει 500 τετράγωνα η Σελήνη από τον Λέοντα με τον Ερμή, που να δονηθεί φάλτσα όσο θέλει το δοξάρι του Βόρειου Δεσμού της στην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-1-2017

Αν και η μέρα είναι εξαιρετικά θετική για τον έρωτα η αλήθεια είναι ότι το κύριο στίγμα της δεν είναι η επανασύνδεση, αλλά η ωρίμανση...