Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017
<p>Κριός

Η δυναμική του Άρη που είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης πάλι από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Υδροχόο μάλλον σε νέα μονοπάτια σε στέλνουν και νέους έρωτες. Αν όμως ο νέος έρωτας δεν είναι παρά ο άνθρωπος που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει, έχεις όλη την εύνοια για μια επανασύνδεση.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σου θα σε βοηθήσει σήμερα για μια επανένωση. Το μυστικό είναι να αφήσεις την υποτιθέμενη «καθώς πρέπει» συμπεριφορά και να ξεχυθείς στο καμίνι του έρωτα με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Παραδέξου τα συναισθήματά σου και όλα θα είναι εύκολα.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σχέση του Ερμή με τον ανάδρομο Δία από τον φιλικό σου Υδροχόο και Ζυγό αντίστοιχα θα σου επιτρέψει να έχεις σήμερα ένα σημαντικό και θετικό ραντεβού προσέγγισης με παλιό σου σύντροφο. Αφέσου στην δυναμική της στιγμής, μην σχεδιάσεις τα πάντα, σκέψου πρωτότυπους τόπους να φλερτάρεις πάλι τον άνθρωπο που αγαπάς.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ θετική στιγμή, με την Αφροδίτη να συμμαχεί με την Σελήνη και να σου προσθέτει γοητεία και αισιοδοξία. Αυτό το θετικό ερωτικό προφίλ μπορεί να γίνει το εισιτήριο σου για την χώρα του χαμένου σου έρωτα, αρκεί να έχεις θετική ενέργεια.

Λέων

Η συνδυασμένη θετική δράση Ήλιου, ανάδρομου Δία και Άρη σου επιτρέπει σήμερα να έχεις μια επανασύνδεση. Μην σε πιάσει πολύ μεγάλος συναισθηματισμός. Πιάστε με τον/την πρώην σύντροφό σου το ερωτικό παιχνίδι από την αρχή, χωρίς κρυφές αντζέντες.

Παρθένος

Η θετική πλανητική επιρροή της ημέρας μέσα από ένα πλήθος όψεων σε κάνει να έχεις μια μαγνητική γοητεία που μπορεί να σε βοηθήσει κρίσιμα στο θέμα ενός ραντεβού για επανένωση. Άσε κατά μέρος την κριτική σου διάθεση, παραδέξου τα συναισθήματά σου και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σήμερα σε τέλεια σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τον Υδροχόο αυξάνει εκθετικά τις πιθανότητες για μια θετική επανασύνδεση. Καθώς είναι καλή η επιρροή σε όλα τα ζώδια μπορείς να κάνεις μια προσέγγιση σε παλιό σου σύντροφο σε όποιο ζώδιο και αν ανήκει και να έχεις επιτυχία.

Σκορπιός

Όσο δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα, τόσο θετική είναι η σημερινή για το θέμα της επανένωσης σε ερωτικό επίπεδο. Άσε τον εαυτό σου να χαρεί ένα ραντεβού, χωρίς να βάζεις στο μυαλό σου το τι έχει προηγηθεί και πώς φτάσατε έως τον χωρισμό και όλα θα εξελιχθούν πολύ θετικά.

Τοξότης

Η τέλεια σχέση του ανάδρομου Δία με τον Ερμή από τον δεύτερο Οίκο σου έχει μεγάλη επίδραση σήμερα στον ερωτικό τομέα και σου επιτρέπει μια θεαματική και πολύ τρυφερή επανασύνδεση. Κάνε μια όμορφη έκπληξη, μια κίνηση τρυφερότητας και θα έχεις την επιτυχία που αναζητάς.

Αιγόκερως

Η θετική δράση Αφροδίτης, Κρόνου και Ερμή θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα ραντεβού επανασύνδεσης που θα διορθώσει μια χαλασμένη σχέση. Μετά από πολύ καιρό αυτό – εξέτασης έχει έρθει η ώρα να αναλάβεις δράση, να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου και να επιδιώξεις ένα ραντεβού που θα σε λυτρώσει.

Υδροχόος

Όταν λέμε ότι έχεις το πάνω χέρι στο θέμα του έρωτα, μια μέρα σαν αυτή περιμέναμε για να είναι απόλυτα αλήθεια! Ο Ερμής, ο Ουρανός και η Αφροδίτη σου δίνουν τις ευχές τους για να έχεις μια εντυπωσιακή επανασύνδεση που θα λύσει όλα τα προβλήματα του παρελθόντος.

Ιχθείς

Είναι τόσο καλή από άποψη πλανητικών επιρροών η ημέρα, που μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα απάντα και με όποιο ζώδιο κι αν σε ενδιαφέρει. Βάλε τα καλά σου και εξωτερικά και εσωτερικά και σαγήνευσε τον άνθρωπο που αγαπάς. Τα άστρα σου δίνουν τις ενέργειές τους για να έχεις επιτυχία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-4-2017

Κριός Η καλή διάθεση και της ανάδρομης Αφροδίτης και του Άρη θα σε βοηθήσει πολύ αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου στον ερωτικό τομέα είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Κριός Υπάρχει μια τόσο καλή πλανητική ενέργεια από τον Άρη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, την Σελήνη, που μπορείς να δοκιμάσεις οπωσδήποτε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-2-2017

Έχουμε ζήσει και καλύτερες ημέρες στον έρωτα… Και σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει επικίνδυνα παιχνίδια, καθώς τριγωνίζει μεν τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-1-2017

Σήμερα ειδικά, με τον Κρόνο να τετραγωνίζει την Αφροδίτη, το σκηνικό από άποψη πλανητικής επιρροής είναι σκέτη λάβα για μια επανασύνδεση...