Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017
<p>Κριός

Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη θα σου επιτρέψει μέχρι το απόγευμα να έχεις ξεκαθαρίσει πολλά στις σχέσεις σου. Ο Άρης περνώντας στον Ταύρο δίνει έμφαση στην αγάπη με ουσία, σε μόνιμες σχέσεις και τρυφερές αποδοχές για δέσμευση.

Ταύρος

Η έλευση του Άρη στο ζώδιό σου, καθώς συνοδεύεται από μια τέλεια σχέση με την Σελήνη από τον 4ο Οίκο σου θα σου κάνει δώρο δυναμισμό αλλά και πραγματικό πάθος στις σχέσεις σου. Πρέπει μέχρι τις 21 Απριλίου βέβαια να προσέχεις λίγο την ψυχολογική σου φόρτιση, ενώ θα έχεις όμορφα συναισθήματα μπορεί να τα εκφράζεις πιο σφοδρά από όσο πρέπει.

Δίδυμοι

Η πολύ καλή επίδραση του Ερμή και η διέλευση του Άρη στον 12ο Οίκο σου θα σου φέρουν έντονες συγκινήσεις. Δεν είναι καθόλου απίθανο άνθρωποι από το παρελθόν σου να σου κάνουν μια εκρηκτική εξομολόγηση την οποία θα μπορέσεις να αγνοήσεις. Είναι έντονο αυτό το διάστημα αι με πολλές ερωτικές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Η πολύ όμορφη διάθεση της Σελήνης σήμερα θα σου χαρίσει έντονη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα. Αφήνεις – έστω και για λίγο – τις ανασφάλειες και αποφασίζεις να φλερτάρεις ή και να δεις πάλι ένα άτομο από το παρελθόν σου, με την επίδραση του ανάδρομου Δία.  

Λέων

Η δυναμική της Σελήνης και το γεγονός ότι ο Άρης, ο οποίος συμμετέχει στην κυβέρνηση του ζωδίου σου περνάει στον Ταύρο σου χαρίζουν έντονες στιγμές και μεγάλο ερωτισμό. Θέλεις να έχεις άμεσες απαντήσεις, κάνεις στο ταίρι σου ή στον άνθρωπο προτάσεις που δεν μπορεί να αρνηθεί, γενικά παίρνεις τον έρωτα σοβαρά.

Παρθένος

Ο δυναμισμός του Άρη που εισέρχεται στον φιλικό σου και γήινο όπως εσύ Ταύρο θα ευνοήσει πολύ όλα τα θέματα της λίμπιντο. Αν έχεις σχέση την αναθερμαίνεις εύκολα. αν φλερτάρεις το κάνεις με την ψυχή σου, χωρίς αναστολές. Μέχρι τις 21 Απριλίου ανοίγει για σένα η αυλαία του πάθους.

Ζυγός

Η όμορφη όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Δία ανάδρομο από το ζώδιό σου και την Σελήνη θα σου δώσει έντονο συναισθηματισμό σήμερα, ενώ τα βήματά σου πιθανόν να σε φέρουν σε χώρους που έχεις μοιραστεί με έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου. Η νοσταλγία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ψυχής σου σήμερα.

Σκορπιός

Ο Δίας από τον 12ο Οίκο σου στον Ζυγό σε εξαιρετική σχέση με την Σελήνη από τον Λέοντα θα σε κάνει να θεωρήσεις με ειλικρίνεια όλο το πλέγμα των σχέσεών σου. Ίσως να νιώθεις κάπως ανικανοποίητος/η από τις σχέσεις σου, έχει έρθει ο καιρός να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να τις ακολουθήσεις.

Τοξότης

Η συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό σε εξάγωνο με την Σελήνη από τον φιλικό σου Λέοντα ανοίγει την αυλαία του έρωτα έντονα. Θέλεις να έχεις ξεκάθαρες σχέσεις, πετάς από τα βάθη της ψυχής σου άχρηστα συναισθήματα και ετοιμάζεσαι για μια πραγματική συναισθηματική άνοιξη.

Αιγόκερως

Η έλευση του Άρη στον 5ο γενικό σου Ηλιακό Οίκο, τον Ταύρο, προκαλεί κάποιες εντάσεις σε κοινωνικό επίπεδο που ασφαλώς και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει να φροντίσεις να είναι ήρεμη η ψυχολογία σου ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στον έρωτα.

Υδροχόος

Η είσοδος του Άρη στον 4ο Οίκο σου θα έχει ένα παράξενο  αντίκτυπο στην ερωτική σφαίρα, μιας και πολύς άλλα άσχετος κόσμος, συγγενείς για παράδειγμα, που δεν θα έπρεπε να νιώθει την άνεση να εκφράζει την άποψή του για την σχέση σου, θα παίρνει το θάρρος να το κάνει. Δηλαδή λόγια μπαίνουν στην σχέση σου. Κόψε τους το συνήθειο. Μόνον εσύ και το ταίρι σου ξέρετε τι είναι καλό για εσάς.

Ιχθείς

Το γεγονός ότι ο Άρης περνάει στον συμβατό σου Άρη και τον 3ο Οίκο σου δημιουργεί πιθανότητες για μετατροπή μιας φιλίας σε σχέση, καθώς όπου υπάρχει ο Άρης το πάθος περισσεύει και δεν υπάρχει χώρος για χλιαρά αισθήματα. Το ίδιο όμως μεγαλώνουν και οι εντάσεις και τα νεύρα, πρόσεχε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-10-2017

Κριός Είναι μία στιγμή που θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείτε τόσο πολύ με το ερωτικό σας μέλλον, αντίθετα μπορείτε να ζήσετε με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-8-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο, προσπάθεια και συναισθηματική επένδυση θα χρειαστείτε για να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...