Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-3-2017
<p>Κριός

Με τον Ερμή να ολοκληρώνει σήμερα την αντίθεσή του με τον ανάδρομο Δία στον άξονα Κριός – Ζυγός όλα σου τα θέματα που σχετίζονται με τον ερωτικό τομέα είναι ανοιχτά. Θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για μια σχέση που εσύ την θεωρείς τελειωμένη, αλλά ο άνθρωπος με τον οποίο την έχεις συνάψει έχει διαφορετική άποψη και κάνει δυνατό comeback.

Ταύρος

Η σημερινή αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον καρμικό σου Ζυγό με τον Ερμή από τον Κριό και τον 12ο Οίκο σου θα σου δημιουργήσει τεράστια νοσταλγία. Είσαι κυριολεκτικά σε κατάσταση φωτιάς και μπορεί με ένα νεύμα, με ένα μήνυμα, να γυρίσεις σε μια αγκαλιά που υποτίθεται ότι δεν την ήθελες πια. Με λίγα λόγια όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον ανάδρομο Δία θα σου δώσει ισχυρές δονήσεις. Δεν έχεις καμία διάθεση να έχεις μία σχέση μόνον για τους τύπους ή για να μην είσαι single. Θα θελήσεις, ή μάλλον θα απαιτήσεις, να παίζεις τον πρώτο ρόλο στην καρδιά κάποιου, αλλιώς δεν θα ασχοληθείς καθόλου, πας για άλλα.

Καρκίνος

Η πολύ καλή σχέση της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ερμή από τον Κριό διορθώνει το κλίμα και σου δίνει αχτίδες αισιοδοξίας σε όλο το φάσμα των σχέσεων. Νέοι και έξυπνοι τρόποι να φλερτάρεις αναδύονται από το οπλοστάσιο του μυαλού σου και κάπως αραιώνει η μόνιμη συννεφιά της καρδιάς σου.

Λέων

Η πολύ παράξενη αντίθεση του Ερμή από τον φιλικό σου Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον 3ο γενικό σου Οίκο δημιουργεί ανεπανάληπτα φαινόμενα συγχρονικότητας. Εκεί που μπορεί να διασκεδάζεις ανέμελα το βράδυ σου μπορεί και να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με ένα άτομο από το παρελθόν σου και να ξεκινήσει πάλι κάτι πολύ δυναμικό.

Παρθένος

Η έντονη αντίθεση ανάμεσα στο μυαλό σου και την καρδιά σου συμβολίζεται τέλεια με την αντίθεση Ερμή/ανάδρομου Δία. Έχεις μια διαφορετική ερωτική ζωή από αυτήν που θέλεις και κάτω από την επίδραση αυτής της αντίθεσης θα θελήσεις να διεκδικήσεις μια νέα ισορροπία.

Ζυγός

Σήμερα που ολοκληρώνεται η αντίθεση του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με τον Ερμή από τον πολικό σου Κριό θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αλήθεια των σχέσεών σου. το παρελθόν είναι πιο ζωντανό από ποτέ, και σου φωνάζει ότι αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά στην αγάπη πρέπει να κλείσεις οριστικά πληγές από τα παλιά.

Σκορπιός

Η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ερμή από τον Κριό σε πληγώνει, σε κάνει να έχεις εύθραυστη ψυχολογία, αλλά η Σελήνη έρχεται με τα μάγια της να επουλώσει την ψυχή σου. Αφέσου λίγο να νιώσεις τις δονήσεις του εσωτερικού σου εαυτού που ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι στον έρωτα και πώς να το κατακτήσεις.

Τοξότης

Η δράση του κυβερνήτη σου, του ανάδρομου Δία σε αντίθεση με τον Ερμή θα σου δώσει σήμερα μια ροή ηλεκτρισμού που θα ξεκαθαρίσει την εικόνα στις σχέσεις σου. Θα ξέρεις ακριβώς τι έχει συμβεί στις σχέσεις σου, από την αρχή της ερωτικής σου ζωής και θα είσαι σε θέση να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Είναι πολύ αποκαλυπτική ημέρα.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ερμή από τον παρορμητικό Κριό σε κάνει να βιάζεσαι στον τρόπο που προσεγγίζεις είτε αυτούς που αγαπάς είτε αυτούς που φλερτάρεις. Έχεις μια αίσθηση επείγοντος, θέλεις να γλιτώσεις χρόνο, αλλά η αγάπη θέλει τον χρόνο της για να εξελιχθεί, μην κάνεις απότομες κινήσεις.

Υδροχόος

Η πολύ καλή δράση της Σελήνης από το ζώδιο σου θα σου χαρίσει μια ημέρα έντονων συναισθηματικών διεργασιών. Δεν αποκλείεται να παραδεχτείς ότι κάτι παραπάνω από μια φιλική διάθεση σε ενώνει με ένα άτομο από τον ευρύτερο κύκλο σου, ή δεν αποκλείεται πάλι να δεχτείς εσύ το τρυφερό φλερτ από ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Ιχθείς

Η δυναμική αντίθεση του Ερμή από τον Κριό και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων με τον ανάδρομο Δία από τον καρμικό σου Ζυγό θα σου δώσει μια μέρα έντονων συναισθημάτων και πολλαπλών διεργασιών. Άνθρωποι που σε έχουν κατατάξει στην κατηγορία «δεδομένος/η» θα εκπλαγούν – δυσάρεστα, αλλά ας πρόσεχαν – με το πόση ανεξαρτησία θα δείξεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-11-2017

Κριός Μία διέλευση και μία όψη σας επηρεάζουν διαφορετικά σήμερα. Από την μία μπορείτε να ανανεώσετε καταστάσεις με την Σελήνη στο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-4-2017

Κριός Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά και ερωτικά ημέρα. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-4-2017

Κριός Αρχίζει να επενεργεί η δύσκολη αλλά και κάπως λυτρωτική αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...