Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017
<p>Κριός

Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των σχέσεών σου στον Ζυγό κοντράρεται με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σου δημιουργεί ζητήματα πολύ περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς. Ηρεμία και διαλογισμός!

Ταύρος 

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιό σου και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μάλλον σε απομακρύνει από ό,τι είναι φθαρμένο στις σχέσεις σου και σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Θα θυμηθείς πράγματα που θα σε θυμώσουν από παλιές ερωτικές σχέσεις και θα θελήσεις να δεις μπροστά, σε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Δίας από τον φιλικό σου Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον καρμικό για σένα Αιγόκερω δίνει τεράστια ένταση στην ημέρα, αλλά όχι με καλό ερωτικό πρόσημο. Θέλεις να πας μπροστά, αν βρεθείς με κάποιο άτομο από το παρελθόν σου θα είναι για να του τα ψάλλεις, όχι για να τα βρείτε!

Καρκίνος

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη είναι τόσο δυναμική που σου φέρνει απεριόριστη ένταση, ενώ την ίδια στιγμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους φιλικούς σου Ιχθείς θέλει να κοιτάξεις γύρω σου και μπροστά σου για νέες περιπέτειες. Επανασύνδεση; Καθόλου καλή ιδέα σήμερα!

Λέων

Το γεγονός ότι ο Κλήρος Τύχης στο ζώδιό σου θα βρεθεί με όψη τριγώνου με την καυτή Λίλιθ στον Τοξότη μπορεί να σου ανοίγει την όρεξη για μια επανασύνδεση, αλλά ο ανάδρομος Δίας άλλα λέει. Κράτα την διάθεσή σου για πιο κατάλληλη και συμφέρουσα στιγμή.

Παρθένος

Η σχέση εξαγώνου του Ποσειδώνα από τους πολικούς σου Ιχθείς με την Σελήνη από τον αισθαντικό Ταύρο μπορεί να ανοίξει τους δρόμους για μια επανασύνδεση. Το θέμα είναι αν αντέχεις όντως να περάσεις όλη αυτή τη διαδικασία, την στιγμή που ανοίγονται και πολλές ευκαιρίες να μπουν στην ζωή σου νέοι άνθρωποι.

Ζυγός

Η σχέση τετραγώνου του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει πολύ δύσκολη ενέργεια. Όχι απλά δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για επανασύνδεση, αλλά έχεις μαζεμένα τόσα πολλά παράπονα που μπορεί να τινάξεις στον αέρα και όσες σχέσεις την έχουν γλιτώσει ακόμα!

Σκορπιός

Η σχέση τετραγώνου του κυβερνήτη σου του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σου ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου στις σχέσεις σου. ούτε λόγος, καθόλου κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με πρώην συντρόφους, θα παιχτείτε στα μεσημεριανά δελτία!

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σου ο Δίας ανάδρομος από τον Ζυγό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα από τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων στον Αιγόκερω. Δύσκολη, πολύ δύσκολη η σημερινή ημέρα γενικά για τις σχέσεις σου και ειδικά για μια επανασύνδεση. Έχεις μαζεμένη ένταση και δεν μπορείς να μιλήσεις με ψυχραιμία – άσε αυτό το διάστημα χωρίς οριστικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα ολοκληρώνεται η σχέση τετραγώνου του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό. Και η ημέρα είναι σκέτο μπαρούτι από άποψη συναισθηματικής φόρτισης. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με ανθρώπους που ξέρουν να σε συμβουλέψουν και να σε παρηγορήσουν σωστά – άσε την επανασύνδεση για αργότερα.

Υδροχόος

Είναι τόσο δύσκολο το πλανητικό σκηνικό που δημιουργεί ο ανάδρομος Δίας από τον φιλικό σου Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που οπωσδήποτε η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για μια επανασύνδεση. Ακόμα κι αν υποτεθεί ότι εν αγγίζει εσένα η δύσκολη όψη – που με κάποιον τρόπο θα σε αγγίζει – υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγγίζει τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, οπότε άσε την ημέρα να κυλήσει και περίμενε.

Ιχθείς

Η τέλεια σχέση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Ταύρο φέρνει την πιθανότητα για μια επανασύνδεση, με μεγάλη βέβαια προσοχή γιατί ο ανάδρομος Δίας από τον καρμικό για σένα Ζυγό μοιράζει… πόνο γενικά στις σχέσεις. Αποκαλύψεις και το τέλος των ψευδαισθήσεων μπορεί τελικά αντί να σε πάνε πίσω να σε στείλουν σε μια εντελώς νέα σχέση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να επιχειρήσετε μια επανασύνδεση. Ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας είναι ακόμα σε αντίθεση με την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Κριός Έχεις κάποιες πιθανότητες για μια καλή επανασύνδεση σήμερα, παρά το ότι υπάρχουν γενικές δυσκολίες. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2017

Κριός Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν δίνει το κατάλληλο υπόβαθρο για μια επανασύνδεση....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-4-2017

Κριός Είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά – το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό του με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-4-2017

Κριός Καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τετράγωνο όμως με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι ενέργειες που...