Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-4-2017
<p>Κριός – Ρήγας των Πεντάκτινων

Ένας σοβαρός άνθρωπος με θετικά χαρακτηριστικά είναι στον ερωτικό σου ορίζοντα. Πιθανόν να έχετε διαφορά ηλικίας και να έχει κάπως απότομη συμπεριφορά, αλλά έχει σταθερότητα συναισθημάτων και ρεαλιστική προσέγγιση στην ζωή και τον έρωτα. Ίσως ένας Ταύρος να βρίσκεται πολύ κοντά σου.

Ταύρος – Ιππότης των Πεντάκτινων

Μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Κάποιες καταστάσεις θα χρειαστούν την υπομονή σου και την επιμονή σου, ειδικά αν σχετίζεσαι με Παρθένο. Ανοίγεται μπροστά σου μια εποχή που και ο σύντροφός σου και εσύ θα θέλεις να έχεις οικονομική ασφάλεια.

Δίδυμοι – Το Αστέρι

Την ίδια μέρα που υποδέχεσαι τον Άρη αστρολογικά, σου βγαίνει και το Αστέρι, που είναι μια εξαιρετικά θετική κάρτα. Έχεις πολλές πιθανότητες για ένα ολοκαίνουριο φλερτ που θα σε συναρπάσει και θα σου ανοίξει την ψυχή. Ίσως να είσαι κοντά σε έναν Υδροχόο που έχει γοητευτεί από εσένα.

Καρκίνος – Τρία των Κυπέλλων

Παρά το ότι πιθανόν και να έχεις άσχημη ψυχολογική διάθεση, τα ερωτικά σου θέματα πάνε καλά. Είσαι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσεις την σχέση σου με ένα άτομο που το είχες για πολύ καιρό στο μυαλό σου. Ένας Σκορπιός έλκεται πολύ από εσένα.

Λέων – Έξι των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Έχεις σήμερα την αίσθηση ότι δίνεις τα πάντα στην σχέση σου και παίρνεις πολύ λίγα ή καθόλου. Αν το ταίρι σου έχει δημόσια θέση πρόσεχε, ίσως να ξεσπάσει ένα οικονομικό σκάνδαλο. Κάποιο πρόσωπο που είναι Ταύρος ή έχει Σελήνη στον Ταύρο σε ταλαιπωρεί με τον δεσποτικό του χαρακτήρα.

Παρθένος – Έξι των Κυπέλλων

Έχεις πολύ νοσταλγική διάθεση. Ένα τραύμα πιθανόν να θεραπευτεί μέσα στις σχέσεις σου. είσαι πολύ κοντά με έναν Σκορπιό που μπορεί να σου ανακινήσει έντονα συναισθήματα. Έχεις ανάγκη από ασφάλεια και παιδικότητα, θέλεις απλές χαρές στον έρωτα.

Ζυγός – Άσσος των Σπαθιών

Αν είσαι σε μόνιμη σχέση βιώνεις αυτό που λέμε κατάσταση αγάπης – μίσους. Έχουν μαζευτεί πολλά παράπονα και προβλήματα, αλλά δεν παίρνεις και απόφαση να χωρίσεις. Η ψυχική σου διάθεση σήμερα έχει έναν πολεμικό χαρακτήρα, θέλεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα με το ταίρι σου.

Σκορπιός- Πέντε των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Δυσκολίες αναφαίνονται σήμερα στον έρωτα, την αγάπη και την σχέση σου. Είναι πιθανόν να έχεις εμπλακεί σε μια κατάσταση που σε απομονώνει κοινωνικά. Αν έχεις σταθερή σχέση ίσως να αντιμετωπίσετε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Αν είσαι μέρος μιας παράνομης σχέσης πρόσεξε το σκάνδαλο.

Τοξότης – Ρήγας των Ράβδων

Είσαι σε κάπως βαριά ψυχολογική διάθεση και νιώθεις ότι έχεις κατά κάποιον τρόπο εγκλωβιστεί στις σχέσεις σου. Ίσως όμως, και πρέπει να το δεις σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, να είσαι εσύ που τελικά με τις ανασφάλειές σου έχεις περιορίσει το πεδίο σου και ίσως και να καταπιέζεις το ταίρι σου.

Αιγόκερως – Ο Ερημίτης

Σήμερα ο Πλούτωνας στο αστρολογικό πεδίο γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου και πολύ λογικά στις κάρτες σου εμφανίζεται ο Ερημίτης. Έχεις απόλυτη ανάγκη από λίγη απομόνωση για να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια σειρά. Πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου.

Υδροχόος – Τέσσερα των Κυπέλλων

Έχεις πολλά στο μυαλό σου και οι σχέσεις σου θα σου φανούν κάπως μονότονες ή αγχωτικές. Θέλεις να απομονωθείς, να κερδίσεις λίγη ηρεμία, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο, ειδικά αν έχεις μόνιμη σχέση. Αν φλερτάρεις κάτι δεν σου ταιριάζει κι έχεις αμφιβολίες για τις επιλογές σου.

Ιχθείς - Εννέα των Σπαθιών

Έχεις τρομερές υποψίες και αμφιβολίες στο ερωτικό πεδίο. Έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι τα μυστικά που υπάρχουν με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ή σχετίζεσαι θα κάνουν τελικά κακό και στους δύο σας. Αν έχετε οικονομικές συναλλαγές με το ταίρι σου πρέπει να εξετάσεις την στάση του και την εντιμότητά του.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. Επίσης πρέπει να υπολογίζεται το διάβασμά τους συμπληρωματικά με την αστρολογική ερωτική πρόβλεψη της ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-3-2017

Κριός – Ρήγας των Ράβδων Ένας σημαντικός άνθρωπος, πιθανόν με μελαχρινό παρουσιαστικό έχει να σου πει πολλά στον ερωτικό τομέα αν είσαι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...