Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-4-2017
<p>Κριός

Δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι να κάνετε, αν θέλετε πολύ μια σχέση, ή αν σας τραβάει κάτι καινούριο. Αν έχετε πολλές επιλογές στην αισθηματική σας ζωή, θα είναι δύσκολο να διαλέξετε κάτι. Η αδρεναλίνη σας θα εντείνει την ενέργεια αυτή. Διαλογιστείτε για να μπορέσετε να πάρετε μία απόφαση!

Ταύρος

Είναι μια μέρα που η Σελήνη σας κάνει πολλές φορές να τα χάσετε και να σκεφτείτε αντιφατικά. Τα ρομαντικά σας ίσως σας εμποδίσουν να δείτε τις αισθηματικές καταστάσεις με λογική σήμερα. Επιτρέψτε στη κατάσταση να πάρει την άγρια πορεία της, καθώς ίσως αυτό να πρέπει να γίνει.

Δίδυμοι

Είσαστε σε μια πολύ γλυκιά προσμονή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ο εσωτερικός σας κόσμος μπορεί να εκφραστεί με σαφήνεια, όπως και τα συναισθήματά σας. Έχετε ενθουσιαστεί με την συναισθηματική ένταση που σας δημιουργεί ένα νέο τρελό ενδιαφέρον. Προσέξτε με ποιον φλερτάρετε. Ίσως μαγνητίσετε τη λάθος καρδιά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι ευνοείστε πολύ από την κινητικότητα του Κυβερνήτη σας, της Σελήνης, και νιώθετε ότι θέλετε τα πάντα στον έρωτα. Έχετε απομονώσει αρκετά τον εαυτό σας, και σήμερα θα είστε έτοιμοι να βγείτε από το καβούκι σας. Κάποιος που σας έχει γοητεύσει θα ενδιαφερθεί για την περιπετειώδη σας ενέργεια.

Λέων

Είστε σε μια πολύ καλή φάση, με την τέλεια όψη που κάνει ο Κυβερνήτης σας, ο Ήλιος με την Σελήνη. Νιώθετε πως έχετε ανοιχτή πρόσκληση να αφήσετε τον άγριο εαυτό σας να εμφανιστεί. Όμως προσέξτε να μην το παρακάνετε, καθώς κάποιος στην προσωπική σας ζωή θα παρεξηγήσει τις προθέσεις σας.

Παρθένος

Κάποια ασυνήθιστα συναισθήματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σας και τις επιδιώξεις σας,  σήμερα θα σας δημιουργήσουν άγχος. Αν δεν έχετε αξιόπιστο σύντροφο για να μοιραστείτε αυτό που σας συμβαίνει, τουλάχιστον μοιραστείτε τα θέλω σας με κάποιον φίλο, που θα μπορέσει αν σας συμβουλέψει.

Ζυγός

Είστε σε μια μάλλον σκανταλιάρικη διάθεση, αν και η κούραση θα έπρεπε να επικρατεί! Τα συνηθισμένα ρομαντικά σας ιδανικά θα υποκύψουν στην ανορθόδοξη θέλησή σας σήμερα. Κάποιος που σας ενδιαφέρει ίσως να μην έχει συνηθίσει τον καινούριο σας εαυτό, αλλά ας ελπίσουμε πως νιώθει και αυτός περιπετειώδης.

Σκορπιός

Δώστε την ευκαιρία σήμερα στον εαυτό σας να εκφράσει τον δυναμισμό του Πλούτωνα, και όχι το ακραίο του πάθος και τον εγωισμό. Απορρίψτε το δράμα! Ένα ζήτημα που αφορά μια ρομαντική σας σχέση θα σας οδηγήσει στην συναισθηματική φόρτιση. Ευτυχώς, τη στιγμή που θα νομίσετε πως δεν αντέχετε άλλο, τα πράγματα θα φτιάξουν ως διά μαγείας.

Τοξότης

Είστε σε μια κατάσταση που νιώθετε ότι ίσως και να σας φέρει στα όριά σας, από τον πολύ συναισθηματισμό. Σκάψτε σε βάθος και διώξτε τον αρνητισμό που σας εμποδίζει να κάνετε πρόοδο στην σχέση σας ή στο φλερτ σας. Ο Ήλιος σας προσφέρει κοσμική υποστήριξη, βοηθώντας σας να αποδεχτείτε τη χαρά.

Αιγόκερως

Μπορείτε να αισθανθείτε πως βρίσκεστε στο όριο μίας μεγάλης ανάπτυξης στο πεδίο της σχέσης σας σήμερα, αλλά ίσως και η ένταση να είναι τόση, που να μην αντέχετε. σήμερα. Αν νιώθετε αρκετή ασφάλεια, πάρτε το ρίσκο και ξεκινήστε μία νέα ρομαντική περιπέτεια.

Υδροχόος

Έχετε πολύ διάθεση για φλερτ και το μόνο που σας εμποδίζει, είναι μάλλον το γεγονός ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις, που δεν σας αφήνουν να ασχοληθείτε όσο θέλετε με κάποιο πρόσωπο.  Εξισορροπήστε το ένστικτό σας με ρεαλισμό και θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στο έπακρο.

Ιχθείς

Σήμερα υπάρχει αντίφαση και ένταση στην καρδιά σας. Ο Ποσειδώνας σας τα χαλάει, ο Πλούτωνας έρχεται ορμητικός και σας ζητάει να τα δώσετε όλα στον έρωτα. Μόνο και μόνο επειδή είστε ερωτευμένοι με κάποιον, δεν σημαίνει πως είναι το σωστό άτομο για εσάς. Ακολουθήστε τη καρδιά σας, αλλά προσπαθήστε ταυτόχρονα να είστε λογικοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-4-2018

Η ατμόσφαιρα μέσα στην αισθηματική σας σχέση, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-3-2018

Κριός Είσαστε γεμάτοι με συναισθήματα και ενώ θέλετε πολύ να τα εξωτερικεύσετε, κάποια αγωνία σας γεμίζει και σας τραβάει πίσω, μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-10-2017

Κριός Η ημέρα δεν είναι και από τις καλύτερες. Με το που ξαναβρίσκετε εσείς το δικό σα βήμα αντιμετωπίζετε μπροστά σας ένα περιβάλλον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Κριός Τα πράγματα τείνουν να πάνε σε κύκλους. Υπάρχουν καλές εποχές και υπάρχουν κακοί χρόνοι. Ακόμα κι αν το εξωτερικό περιβάλλον σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-5-2017

Κριός Καλώς ορίσατε Κριοί, είναι μια ολοκαίνουργια συναισθηματικά μέρα για εσάς. Καθώς ο Ήλιος σας βλέπει θετικά δίνοντας τρομερά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...