Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016

Ομοερωτικές Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2016
<p>Κριός

Μια πάρα πολύ καυτή εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Έχετε την δυνατότητα να δείτε τις σχέσεις σας να παίρνουν άλλη αξία και άλλη σοβαρότητα, με πολλούς από εσάς να αποφασίζετε σήμερα πως ίσως και να ήρθε η ώρα για κάτι πιο σοβαρό. Η περίοδος θα φέρει στο προσκήνιο ενδεχομένως κάποιες παλιές σχέσεις, και όσοι δεν έχετε σοβαρές δεσμεύσεις που να σας σταματάνε, μπορεί και να βρεθείτε με ένα πρόσωπο από παλιά. . 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον πολικό σας Σκορπιό, σας απογειώνει τις απαιτήσεις.  Αυτήν την εβδομάδα θα φέρετε στην επιφάνεια όλο σας τον κρυμμένο πόθο, θα γίνετε πιο ξεκάθαροι από ποτέ με το ταίρι σας. Και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη σχέση σας να παίρνει πάρα πολύ σοβαρό δρόμο, αν ακούσετε την φωνή του Κρόνου.

Δίδυμοι

Μια χαρά σας έρχεται αυτή η εβδομάδα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό  στο φλερτ. Έντονο και δραστικό, όπως σας αρέσει.  Η περίοδος  είναι απόλυτα αφιερωμένη στο φλερτ, ακόμα και με το ίδιο σας το ταίρι! Οι αδέσμευτοι, είστε πολύ κοντά σε έναν ερωτευμένο ιχθύ, και μάλλον δεν σας φαίνεται καθόλου άσχημη ιδέα μια γλυκιά σχέση μαζί του! Αν και για να τα καταφέρετε θα πρέπει να εξασκήσετε τον ρομαντισμό σας πάρα πολύ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας χαρίζει αντιφατικές δράσεις και ενέργειες, αλλά με θετικό τελικό πρόσημο.. Όσοι είστε αδέσμευτοι και κάνετε αυτήν την εβδομάδα σχέση, θα είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή σας, και θα σας ανατρέψει ίσως όλα σας τα προγράμματα. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρνει δυσκολίες, αλλά κάνει και τα πράγματα ξεκάθαρα. .

Λέων

 Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τρομερά δείγματα αγάπης, μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις, που θα τις εκτιμήσετε πάρα πολύ. Οι αδέσμευτοι, ζείτε σε μια κατάσταση που πιθανόν να επιταχυνθεί, αφού κάποιος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας, και θέλει να τον προσέξετε! Από την άλλη μεριά, νιώθετε ότι ο ερωτισμός σας είναι δυνατός και γίνεστε πολύ παρορμητικοί.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα. Από την άλλη, ο Κρόνος σας κάνει να νιώθετε λίγο αγχωμένοι και ίσως και ένοχοι. Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά σε ποιον; Στην σχέση σας, ή μήπως σε έναν άνθρωπο που έχει μπει από λαθραία είσοδο στην ζωή σας; Είστε σε δίλλημα, και αυτό ο Κρόνος το ξέρει και σας το χτυπάει!

Ζυγός

Νιώθετε πάρα πολύ δυνατοί και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά ίσως να μην βρίσκετε τον κατάλληλο τρόπο να εκφραστείτε, με όλη την διάσπαση που σας προκαλεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό.   Καινούρια ζωτικότητα και ενέργεια,  που την αισθάνεστε να σας πλημμυρίζει, κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, αλλά και οι αδέσμευτοι, είστε πιο γοητευτικοί από ποτέ! Αλλά, λίγο άτολμοι!

Σκορπιός

Αυτή η Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι  απίστευτα σημαντική. Όλος σας ο συναισθηματισμός, όλη σας η αγάπη, όλα σας τα βαθιά θέλω και οι επιθυμίες, έρχονται στο προσκήνιο. Η σχέση σας αποκτά άλλο νόημα, βάθος και ουσία. Όσοι κάνετε σχέση αυτή τη στιγμή, θέλετε πάρα πολλά, αλλά ο Κρόνος έρχεται και σας βάζει φραγμούς. Ίσως να πρέπει να είστε απλά λίγο πιο υπομονετικοί και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Και γλύκα, και έρωτας, και πολύ θετική διάθεση! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σας δίνει την ευκαιρία για πολλές και γλυκές συγκινήσεις, μπορεί να φέρει στην αγκαλιά σας ένα πολύ γλυκό υδάτινο ζώδιο, έναν καρκίνο, έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ! Αν βρεθείτε με Σκορπιό ειδικά, να ξέρετε ότι θα είναι σχέση ζωής, οι αδέσμευτοι.

Αιγόκερως

Ένταση και πάθος αλλά και από την άλλη μεριά πολλές ανασχέσεις. Είναι μια περίοδος πολλαπλών επιρροών, όπου η Πανσέληνος στον Σκορπιό θέλει να βάλει ουσιαστικά φραγμό στον ερωτισμό που νιώθετε. Αυτό σας κάνει να νιώθετε πως τα συναισθήματά σας, δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση, παρ’ όλο που είναι πολύ δυνατά.

Υδροχόος

Είστε κάτω από την επίδραση μιας πολύ βαθιάς αγάπης, που δεν σας νοιάζει αν δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι γύρω σας.. Ό,τι είναι αληθινό και ολόκληρο από τη σχέση σας, θριαμβεύει εύκολα. Ό,τι έχει πέσει σε αχρηστία, το πετάτε με μεγάλη ευκολία με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Οι αδέσμευτοι, αν κάνετε σχέση σήμερα, θα είναι με έναν άνθρωπο που θα παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Ιχθείς

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό η διαίσθηση, κάνει πολλά παιχνίδια στους ιχθείς. Εν τω μεταξύ ο Ποσειδώνας, σας φέρνει έναν περίεργο εκνευρισμό, και την ανάγκη  να κάνετε ξεκάθαρα πολλά πράγματα στον εαυτό σας, αλλά και στο ταίρι σας. Αλλά, όσο και αν προσπαθήσετε, δεν θα μπορέσετε να εστιάσετε σωστά. Είναι προτιμότερο να αφήσετε αυτήν την εβδομάδα να μιλήσει καθαρά το ένστικτο και το πάθος. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Κριός Μια εύκολη και ίσως ωφέλιμη εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα περισσότερο εάν μια νέα γνωριμία ή αυτή που προσπαθείτε να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Κριός Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και κάτω από την βαθιά επίδραση της Σελήνης που ετοιμάζει ένα αυγουστιάτικο σκηνικό...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/04 – 16/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/04 – 16/04/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 10/04 – 16/04/2017

Κριός Το τεράστιο αστρολογικό γεγονός της Μεγάλης Εβδομάδας είναι βέβαια η Πανσέληνος στον πολικό σου Ζυγό που χρωματίζει όλη αυτήν...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 06/02 – 12/02/2017

Κριός Έχει πολλές συγκινήσεις να σου προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Ο κυβερνήτης σου ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου για να περάσει στον ταύρο...

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Προβλέψεις homo – gay 17/10 – 23/10/2016

Θα διανύσουμε την τελευταία εβδομάδα του Ζυγού κάτω από μια πολύ έντονη επίδραση από την προηγηθείσα Πανσέληνο στον Ζυγό, που...

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 15/08 – 21/08/2016

Hot’n soft μαζί, μπορεί να είναι μια ερωτική εβδομάδα; Ναι, μπορεί! Να καίει και να είναι τόσο ευγενικό το κάψιμο που να σε δροσίζει! Μια...