Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 19-5-2017
<p>Κριός

Είναι μια μυστικιστική μέρα για εσάς, με το φεγγάρι της Σελήνης στο δωδέκατο οίκο σας των τελειωμάτων και των μυστικών. Ένα κεφάλαιο κλείνει για εσάς και ετοιμάζεστε για ένα νέο κύκλο. Αυτή είναι μια ήσυχη μέρα για εσάς, και μία όπου μπορεί να είναι πιο συναισθηματική από το συνηθισμένο. Και αυτό είναι εντάξει! Πηγαίνετε με τη ροή αυτού και δώστε πολύ μεγάλη προσοχή στη διαίσθησή σας και τις ψυχικές αισθήσεις σας σήμερα. Τα μηνύματα ή τα σημάδια από έναν άγγελο φύλακα μπορεί επίσης να εμφανιστούν και σήμερα.

Ταύρος

Ομάδες και φιλίες και οτιδήποτε σας συνδέει με τους ανθρώπους ευνοούνται σήμερα. Και αυτές οι εμπειρίες θα μπορούσαν να είναι συναισθηματικές με καλό τρόπο για εσάς. Η Σελήνη στους Υδρόβιους Ιχθείς επισκέπτεται σήμερα το ενδέκατο οίκο σας των ομάδων και των ιδανικών. Έχετε σήμερα μεγάλα όνειρα, και ίσως να δείτε ακόμη και κάποια που πραγματοποιούνται σήμερα. Οι ομάδες και οι άνθρωποι είναι ο τρόπος να πλησιάσουν αυτά τα όνειρα σήμερα. Δεν είναι μια μέρα για να μειώσετε τις προσκλήσεις!

Δίδυμοι

Είναι μια υπέροχη μέρα για να αναγνωριστείτε για κάποια σκληρή δουλειά, αλλά είναι επίσης μια μέρα όπου πρέπει να είστε στην καλύτερη συμπεριφορά σας. Το Σελήνη Ιχθύς είναι στο δέκατο οίκο της δημόσιας εικόνας, και όλα τα μάτια είναι πάνω σου σήμερα. Ακολουθήστε τα ένστικτα σας, αλλά όχι τους φόβους σας σήμερα. Τα πράγματα που συμβαίνουν σήμερα θα μπορούσαν να σας κάνουν να νιώθετε συναισθηματικά, και αυτό είναι εντάξει. Ακολουθήστε τις καλές δονήσεις.

Καρκίνος

Αισθάνεστε λίγο ονειρικοί σήμερα! Και σας αρέσει. Αλλά υπάρχει μια τάση για συναισθήματα να πάει πέρα από το συνηθισμένο, οπότε να είστε προσεκτικοί στις προσεγγίσεις σας σήμερα, καθώς τα συναισθήματα μπορούν να τρέξουν υψηλά για σας. Η Σελήνη είναι στους συναδέλφους Water Sign σήμερα, και στο ένατο οίκο σας των μεγάλων οραμάτων και των εξωτερικών υποθέσεων. Σκέφτεστε μεγάλα σήμερα! Ακολουθήστε αυτή τη διαίσθηση και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε κάτι φανταστικό σήμερα. Αυτά είναι ψυχικά συνθήματα που σας λένε κάτι πολύ σημαντικό για ένα επόμενο βήμα.

Λέων

Αυτή είναι μια μέρα που μοιράζεστε για εσάς, και θα νιώσετε ότι οι δεσμοί γίνονται βαθύτεροι και ισχυροί με κάποιον ειδικό όταν το κάνετε. Μπορεί να υπάρχουν κάποια νέα σχετικά με ένα θέμα χρημάτων στο δρόμο προς τα εσάς, ή μπορείτε απλά να πλησιάσετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει σήμερα. Το Ιχθείς Σελήνη στο όγδοο οίκο των κοινών πόρων σας φέρνει πιο κοντά σε κάποιον με αμοιβαίο δεσμευτικό τρόπο σήμερα. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και οδηγήστε με την καρδιά σας σήμερα, και κερδίζετε.

Παρθένος

Οι σχέσεις παίρνουν το επίκεντρο σήμερα, με το Ιχθύς Σελήνη στο έβδομο οίκο σας των μακροπρόθεσμων συνεργασιών. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί στο ρομαντικό μέτωπο, αν και μπορεί να βιώσετε κάποια κέρδη σε μια επιχειρηματική συνεργασία εάν το βάλετε στο μυαλό σας αυτό. Αυτή είναι μια υδαρή και συναισθηματική Σελήνη, οπότε πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να δώσετε προσοχή σε αυτές τις διαισθητικές παρορμήσεις που έρχονται σε σας σήμερα.

Ζυγός

Είναι μια κουραστική μέρα για εσάς, με το μυαλό σας για την εργασία και τα πολυάσχολα στοιχεία. Αυτό οφείλεται στον Ιχθείς Σελήνη στο έκτο οίκο εργασίας και λεπτομέρειας. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε κάποια νέα για την υγεία ή την έκδοση στο πιάτο σας σήμερα. Σήμερα θα μπορούσατε να αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικά από το συνηθισμένο, και αυτό οφείλεται στο φεγγάρι του Ιχθύς. Ακολουθήστε τα ένστικτα και τα μηνύματα με επίκεντρο την καρδιά που έρχεται στον δρόμο σας σήμερα και θα πάρετε τη δουλειά εύκολα και καλά.

Σκορπιός

Νιώθεις λίγη διασκέδαση σήμερα! Ο Ιχθύς Σελήνη στο πέμπτο οίκο σας από τις απολαύσεις και την ψυχαγωγία σήμερα σας καλεί να αγκαλιάσετε το εσωτερικό παιδί σας σήμερα. Βγείτε από την ενέργεια του παιχνιδιού και μην πάρετε τη ζωή πολύ σοβαρά σήμερα. Ήρθε η ώρα να αφήσετε λίγο τα μαλλιά σας και μην πάρετε σοβαρά τη ζωή σήμερα. Αυτή η γεμάτη απόλαυση Σελήνη σας αρέσει καλά, ακολουθήστε αυτές τις δονήσεις για μια πολύ ζεστή μέρα.

Τοξότης

Το μυαλό σας και η καρδιά σας βρίσκονται σήμερα στον οίκο, αλλά και στην οικογένειά σας. Το συναισθηματικό Ιχθύ Σελήνη στο τέταρτο οίκο που είναι οι ρίζες και τα θεμέλια σκεφτόσαστε πώς να βελτιώσετε την τρέχουσα οικιακή και οικογενειακή σας κατάσταση σήμερα. Μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα κτιρίου, και μπορεί να είναι ένα συναισθηματικό ζήτημα μέσα στην οικογένεια. Οι γονείς σας θα μπορούσαν επίσης να είναι στο μυαλό σας σήμερα. Ακολουθήστε τα συναισθήματα και τα διαισθητικά δώρα της ημέρας σήμερα. Η καρδιά σας βρίσκεται στο σωστό μέρος.

Αιγόκερως

Αφήστε την καρδιά σας να οδηγήσει το δρόμο όταν πρόκειται για επικοινωνία σήμερα. Ο Ιχθύς Σελήνη στο τρίτο οίκο επικοινωνίας σας εμπνέει να βάλλετε τα συναισθήματά σας σε λέξεις. Και μπορείτε να κερδίσετε σχεδόν με οποιονδήποτε τρόπο όταν το κάνετε αυτό σήμερα. Είτε θέλετε να πάρετε ένα έργο ή μια ερωτική ύλη στο επόμενο επίπεδο, φορέστε την καρδιά σας στο μανίκι σας όταν επικοινωνείτε σήμερα και ακολουθείτε αυτές τις εμπνεύσεις. Δεν σας αρέσουν τα συναισθήματα, αλλά όταν λέτε πώς αισθάνεστε αγάπη σήμερα, συμβαίνει μαγεία.

Υδροχόος

Τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι στο μυαλό σας σήμερα, με τον Ιχθύ Σελήνη στο δεύτερο οίκο των πόρων και χρημάτων. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο συναισθηματικά γι 'αυτό και θέλετε να είστε προσεκτικοί ενάντια στο να αφήσετε το αξίωμά σας να πάρει ένα χτύπημα όταν πρόκειται για χρήματα σήμερα. Νιώστε σίγουροι στα συναισθήματα που αισθάνεστε ότι είναι καλά. Αυτή είναι η Σελήνη του Ιχθεί που σας καλεί και σας ενθαρρύνει να κάνετε μια αλλαγή στον χρηματοπιστωτικό τομέα σήμερα.

Ιχθύς

Είστε τόσο έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο, και σήμερα σας δίνεται αυτό το δώρο για να κάνετε ακριβώς αυτό. Ο Ιχθείς Σελήνη στο πρώτο σας οίκο φωτίζει την αίσθηση του εαυτού σας σήμερα, και σας κάνει να αισθανθείτε σαν να μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Μπορείτε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε σκέφτεστε σήμερα και θέλετε να ακολουθήσετε κάθε έξυπνη παρόρμηση που σας έρχεται. Νιώθετε ζεστή και λαμπερή καθώς η Σελήνη λάμπει από την αίσθηση του εαυτού και που δείχνετε στον κόσμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Κριός Σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε μια συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σας. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πλέον...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-5-2017

Κριός Είναι μια μέρα που επιβραδύνετε λίγο για να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Όχι ότι δεν το κάνετε, αλλά σήμερα η...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-5-2017

Κριός Είναι μια μεγάλη ημέρα για εσάς, και μια που θα μπορούσατε να σταθείτε σε μακρά μεταφορά εάν παίζετε τις κάρτες σας σωστά. Η Σελήνη...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Κριός Έχετε μια στάση διαβόλου σήμερα και είναι πολύ συναρπαστική και ελκυστική για όποιον ξοδεύετε χρόνο μαζί του. Η ζωή είναι ένα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-3-2017

Κριός Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάτι που απαιτεί θάρρος. Toθράσος σας είναι μια δύναμη από μόνη της, είναι ότι η εξόρμηση του τόλμη...