Τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες για το σώμα σας

Τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες για το σώμα σας
<p>Ως άνθρωπος που εργάζεται σκληρά για να ακονίσει την ευαισθησία του, γνωρίζω καλά ότι κάθε γυναίκα (και κάθε άντρας) στον κόσμο έχει τουλάχιστον ένα ή δύο θέματα σώματος. Γνωρίζω ότι ακόμη και οι πιο συμβατικές και φυσικά ελκυστικές γυναίκες στον κόσμο μπορούν, με μια προειδοποίηση μιας στιγμής, να κουδουνίσουν από έναν πλήρη κατάλογο "βλαβών" που έχουν ταυτιστεί με το σώμα τους.

Γνωρίζω ότι οι απόψεις των ανθρώπων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακόμη και άλλες γυναίκες συμβάλλουν συχνά στα συναισθήματα ανασφάλειας. Ξέρω ότι ακόμα και εκείνες τις μέρες που αισθάνεστε στην κορυφή του κόσμου, συχνά δεν παίρνει περισσότερο από ένα μόνο σχόλιο ή μια δυσάρεστη ματιά για να κάνει την αυτοεκτίμησή σας να καταρρέει πίσω.

Καταλαβαίνω επίσης ότι όταν αισθάνεστε άσχημα για το σώμα σας, δεν υπάρχει τίποτα που ο καθένας μπορεί να πει ή να κάνει για να ανακουφίσει τις ανησυχίες σας. Αλλά ως άνθρωπος, είμαι εδώ για να σας πω ότι οι αξιόλογοι εταίροι που επιλέγουν να είναι μαζί σας δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις υποτιθέμενες "ατέλειες" που κρατάτε κρυμμένες στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Ας απλουστεύσουμε το θέμα.

Για να θέσουμε το θέμα πολύ απλά - αν ένας άνθρωπος επιλέξει να είναι μαζί σας, τότε προσελκύεται. Αν κάποιος θέλει να σας συναντήσει, να κοιμηθεί μαζί σας, να σας κάνει κάποιο μέρος της ρομαντικής ζωής του (μικρού ή μεγάλου), είναι επειδή σας βρίσκει φυσικά ελκυστικό.

Δεν αξίζει τον κόπο ο άνθρωπος να βγαίνει με μια γυναίκα που δεν τον προσελκύει φυσικά, πράγμα που σημαίνει ότι η παρουσία του ανθρώπου στη ζωή σας είναι μια σταθερή απόδειξη ότι όλα αυτά τα μικρά "προβλήματα" που βλέπετε στο σώμα σας δεν σημαίνουν τίποτα σε αυτόν, ακόμη και αν έχει επίγνωση του τι σας κάνει να νιώθετε ανασφαλής.

Αν κάποιος δεν σας βρει φυσικά ελκυστικό αλλά συνεχίζει, τότε είναι αυτός με τα προβλήματα και όχι εσείς. Ένας άνδρας με χαμηλή αυτοεκτίμηση, που βγαίνει ραντεβού με μια γυναίκα που δεν τον προσελκύει, είτε θα προσπαθήσει να την αλλάξει με αρνητική ενίσχυση, είτε θα αποτύχει να δώσει 100 τοις εκατό στον εαυτό του στη σχέση.

Η ομορφιά του πώς είμαστε ενσύρματοι.

Εάν τα μέσα ενημέρωσης και μόνο σας παρέχουν όλα τα σημάδια σας για το τι σημαίνει να είσαστε μια ελκυστική γυναίκα, τότε θα πιστεύετε ότι υπάρχουν μόνο ένα ή δύο σωματικά αρχέτυπα που προσελκύουν τους άνδρες.

Αυτό είναι ανοησία.

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ιδέα για το «ιδανικό σώμα» μιας γυναίκας και οι περισσότεροι άντρες έχουν στην πραγματικότητα μερικά διαφορετικά είδη γυναικών που βρίσκουν άκρως ελκυστικά.

Είναι αδύνατο να πούμε αν αυτή η καλωδίωση προέρχεται από τη βιολογία, την ψυχολογία, τις εξελικτικά αναπτυγμένες αναλογίες hip-to-waist ή μια στοιχειώδη εικόνα που καίγεται στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου σε νεαρή ηλικία.

Είναι αδύνατο να προβλέψουμε ότι θα βρεθεί ένας συγκεκριμένος άνθρωπος ελκυστικός, αναιρώντας τον σκοπό να συγκρίνετε τον εαυτό σας με ένα μοναδικό, φαινομενικά μονολιθικό ιδανικό.

Μερικοί άνδρες προτιμούν με κοντά μαλλιά τις γυναίκες, και μερικοί άνδρες με μακριά μαλλιά. Μερικοί άνδρες αρέσκονται σε ψηλές γυναίκες, ενώ άλλοι σε κοντές. Μερικοί άνδρες αρέσκονται σε λεπτές γυναίκες, μερικοί άνδρες άλλοι με λίγο επιπλέον μαξιλάρι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Παράξενοι άντρες…

Παράξενοι άντρες…

Παράξενοι άντρες…

Δεν υπάρχει τρόπος, όσα χρόνια και να περάσουν, να συνεννοηθούν πραγματικά μια γυναίκα κι ένας άντρας. Ίσως να είναι κομμάτι του...

Στερεότυπα και σχέσεις

Στερεότυπα και σχέσεις

Στερεότυπα και σχέσεις

Ένα από τα θέματα που θεωρούνται σίγουρα είναι οι απόψεις που έχουν οι γυναίκες και οι άντρες για το μέλλον μιας σχέσης τους. Η γενική...

Κι όμως, στους άντρες δεν αρέσουν τα κλισέ!

Κι όμως, στους άντρες δεν αρέσουν τα κλισέ!

Κι όμως, στους άντρες δεν αρέσουν τα κλισέ!

Η περιβόητη θηλυκότητα, το πώς θα γίνει ποθητή μια γυναίκα από τους άντρες, ουσιαστικά είναι κάτι που διαμορφώνεται από την διαφήμιση...

Έρωτας για κάθε σώμα

Έρωτας για κάθε σώμα

Έρωτας για κάθε σώμα

Νιώθεις ανασφάλεια για το σώμα σου στον έρωτα; Μπορεί να μην είμαστε τέλειες, μπορούμε όμως να φανούμε απίστευτα όμορφες και ελκυστικές...

Γυναίκες και έρωτας

Γυναίκες και έρωτας

Γυναίκες και έρωτας

Νιώθετε απελευθερωμένη στον έρωτα; Κάποτε ήταν αι τις γυναίκες εντελώς απαγορευμένη η ηδονή. Και τώρα είναι, εδώ που τα λέμε, σε πολλά...

Μυστικά της αντρικής συμπεριφοράς

Μυστικά της αντρικής συμπεριφοράς

Μυστικά της αντρικής συμπεριφοράς

Θέλεις να ξέρεις πώς να χειριστείς τον σύντροφό σου; Τότε πρέπει να κατέχεις κάποια μυστικά της αντρικής ψυχολογίας. Οι άντρες μπορεί να...