Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017
<p>Κριός

Οι σωματικές επιθυμίες θα μπορούσαν να πάρουν αναβολή για να εστιάσετε πιο έντονα στις απολαύσεις της ψυχικής διέγερσης. Αγκαλιάζοντας ευκαιρίες που προσφέρονται αυτήν την στιγμή για να σχηματίσετε μια ευχάριστη διανοητική ή ενδεχομένως επικοινωνιακή σύνδεση με ένα συγκεκριμένο άτομο, μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας.

Ταύρος

Κάποιος πρώην σύντροφος μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αισθησιακός και ερωτικός, ενθαρρύνοντάς σας να απαντήσετε ομοίως! Αν δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία, αφήστε πίσω τον εγωισμό και αφεθείτε στο πάθος όπως στην πραγματικότητα θέλετε να κάνετε.

Δίδυμοι

Ειδικά όταν πρόκειται για μη ολοκληρωμένες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, τότε τα γεγονότα αυτής της ημέρας θα μπορούσαν να σας καθησυχάσουν ότι οι επαφές για μια επανασύνδεση μπορούν να αποκατασταθούν. Να έχετε αισιοδοξία.

Καρκίνος

Με την Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σας έχετε πολλές πιθανότητες να σκέφτεστε έναν πρώην σας σύντροφο πιο έντονα από άλλες φορές. Θα πρέπει όμως να έχετε ρεαλιστικές προοπτικές και απαιτήσεις, μπορεί αυτό που έχετε στο μυαλό σας τελικά να σας απογοητεύσει.

Λέων

Οι ρομαντικές σκέψεις ή τα οράματα ενδέχεται να έχουν παρεμποδιστεί πρόσφατα, αλλά πρόκειται να δείτε πόσο πειστικοί μπορείς να είστε ή πόσο σε θέση να προσφέρετε ένα ισχυρό θεμέλιο σε οποιαδήποτε συζήτηση ή ανταλλαγές που θα επανέφεραν την αγάπη σε μια σχέση.

Παρθένος

Αν τον τελευταίο καιρό οι επιλογές σας επικοινωνίας με ένα συγκεκριμένο άτομο έχουν περιοριστεί, μπορεί να φταίει και η δική σας πολύ επικριτική διάθεση. Πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε την σχέση ή το δίκιο σας, και τα δύο μαζί δύσκολα θα τα βρείτε σε ένα πακέτο.

Ζυγός

Μπορεί να ανακαλύψετε περισσότερες από μία ρομαντικές ευκαιρίες που προσφέρονται οι οποίες θα μπορούσαν να είναι πιο συναρπαστικές και πολύπλοκες. Είναι επίσης πιθανό ένα νέο ξεκίνημα να απασχολήσει το μυαλό σας και την καρδιά σας και να απαλλαγείτε από το παρελθόν, αφήνοντάς το εκεί όπου ανήκει, στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Σκορπιός

Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση πρόσφατα στο να μαθαίνετε να αγαπάτε τον εαυτό σας προτού να μπορέσετε να δώσετε την αφθονία της αγάπης και της παθιασμένης ενέργειας αλλού και την σημερινή ημέρα συνεχίζετε να τονίζετε αυτό το μήνυμα. Πολύ καλή επιρροή, συνεχίστε!

Τοξότης

Το να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας έχει πολύ να κάνει με τη συγχώρεση, την αυτοδιάθεση και την αποδοχή ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να φέρετε βαρύ και βαρετό βάρος από  το παρελθόν της σχέσης σας. Ασχοληθείτε με μια επανασύνδεση, μόνον αν δεν σας γυρίζει στα παλιά.

Αιγόκερως

Η πρόοδος της σχέσης εξαρτάται από την ευελιξία και την προθυμία για συμβιβασμό και αυτό δεν πρέπει να θεωρείται από εσάς ως «προσφορά». Έχετε μεγάλη επιρροή όταν θέτετε το τέλος σε μια συγκεκριμένη πάλη εξουσίας. Είναι στα χέρια σας η επανασύνδεση ή μη.

Υδροχόος

Ίσως να μην μπορείτε να βάλετε μια πρώην σχέση σας σε τάξη αμέσως, αλλά θα αισθανθείτε σε ό,τι λέγεται μεταξύ σας να υπάρχει περισσότερο βάθος, ειλικρίνεια και πάθος από ό, τι γνωρίζατε προηγουμένως. Μπορεί αυτό να μεταμορφώσει μια σχέση και να ενισχύσει έναν δεσμό; Απολύτως!

Ιχθείς

Παρά το γεγονός ότι έχετε μια άκρως ρομαντική διάθεση, λόγω του Ποσειδώνα, είστε σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να έχετε σιγουριά για τα συναισθήματα των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Έχετε πολλές πιθανότητες εξαπάτησης, προσέξτε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Κριός Εντατικοποιήστε τις ενέργειές σας και κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Η αλλαγή θα φέρει νέες αρχές και ευκαιρίες που θα σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Κριός Η ημέρα είναι μάλλον φτιαγμένη από παράξενα υλικά με αντιφατικά μηνύματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Κριός Μια επιστροφή σε μια προηγούμενη σχέση σου που δεν έχει σβήσει είναι πιο πιθανή από ποτέ. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...