Αστρολογικό Δελτίο Ιουνίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Ιουνίου 2017
<p>Το καλοκαίρι είναι εδώ, και η εύνοια από τα πλανητικά γεγονότα είναι μεγάλη. Η Νέα Σελήνη που έγινε στο ζώδιο του Διδύμου στις 25 Μαΐου θέτει τον τόνο για μια εξέλιξη του Ιουνίου. Συνειδητά προσαρμόζοντας τον εαυτό μας στη θετική ενέργεια των Δίδυμων, μαθαίνουμε μέσω άλλων να βελτιώνουμε τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές μας ταυτόχρονα. Ανοίγουμε το μυαλό μας σε περισσότερες πληροφορίες και μαθαίνουμε να απολαμβάνουμε πραγματικά την ποικιλία διαφορετικών προσωπικοτήτων γύρω μας. Αυτό το Νέο Φεγγάρι συνέβη την εποχή της προσέγγισης του Άρη με τον Κρόνο, ωστόσο, υποδηλώνοντας κάποια αντίσταση ή μπλοκάρισμα στην αλλαγή ή σε νέες αρχές.

Είμαστε πλέον ελεύθεροι από τις περιόδους οπισθοδρόμησης και σκιάς του Ερμή και της Αφροδίτης. Αυτοί οι πλανήτες κινούνται με καλή ταχύτητα και διάθεση τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος είναι ένας πολυάσχολος αλλά σχετικά εύκολος μήνας - δεν υπάρχουν εκλείψεις ή μεγάλες εξωτερικές διαβάσεις αλλά πολλές εσωτερικές διαδρομές λόγω των γρήγορων ταχυτήτων του Ερμή και της Αφροδίτης (και του Άρη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο).

Μια Πανσέληνο δυναμική  εμφανίζεται στις 9 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη και υποστηρίζεται από την τοποθέτηση του Δία αλλά  αμφισβητείται από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Αυτή η πανσέληνος μας θυμίζει την ανάγκη να φτάσουμε πέρα από τις συνηθισμένες συνήθειες, τις σκέψεις και την γειτονιά μας. Η πανσέληνος στον Τοξότη είναι μια εποχή επέκτασης, οπότε θα πρέπει να γνωρίζουμε ιδιαίτερα τι θέλουμε να προωθήσουμε αυτή τη στιγμή, προσπαθώντας να βάλουμε στην άκρη ή έξω από το μυαλό μας εκείνα τα πράγματα που δεν θα μας εξυπηρετήσουν καλά εάν χαθεί το μέτρο. Η συμμετοχή του Δία μας βοηθά να επικεντρωθούμε στην θετική, τη μελλοντική και τη δυνητική ανάπτυξη.

Ένα εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη γύρω από την εποχή της πανσελήνου υποδεικνύει τις δεξιότητες των ανθρώπων και τις αμοιβαία επωφελείς σχέσεις.

Ταυτόχρονα μια παρακμή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η τετράγωνη σχέση με τον Ποσειδώνα δείχνουν κάποια αισθήματα απογοήτευσης, πικρίας ή δυσκολιών στην αποδοχή της αλήθειας, ακόμη και αν στοχεύουμε να προχωρήσουμε.

Ο Δίας γυρίζει ορθός στην 9η μοίρα του Ζυγού και ο Ποσειδώνας γυρίζει οπισθοδρομικώς στους Ιχθείς στην 16η μοίρα. Αυτές οι μετατοπίσεις μπορούν να οδηγήσουν σε μια στροφή της γωνίας με ορισμένα έργα και σχέσεις και αυξημένο ενθουσιασμό. Με τον Δία άμεσο, η εμπιστοσύνη μας στον εαυτό μας, στις συνεργασίες μας και στο σύμπαν χτίζεται ξανά. Ειδικά με τον Κρόνο ανάδρομο, είμαστε πιο ευχαριστημένοι τώρα. Ο αναδρομικός Ποσειδώνας, ωστόσο, μπορεί να επισημάνει την λιγότερο εμφανή πίστη.

Η στάση του Ποσειδώνα στην 16η μοίρα των Ιχθύων βάζει ένα πέπλο πάνω στις πρακτικές μας υποθέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή απώλεια έμπνευσης καθώς αναπροσανατολίζουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας με αυτό που είναι μέσα μας. Ο ίδιος ο οπισθοδρομικός κύκλος, ο οποίος διαρκεί μέχρι τις 22 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, υποδηλώνει μια περίοδο λήψης, δεκτικότητας και κάποιας αναποφασιστικότητας. Μπορεί να είναι μια περίοδος αίσθησης στο κενό, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια εποχή μεγάλης εσωτερικής ανακάλυψης.

Η Νέα Σελήνη στις 23 εμφανίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου και μπορούμε να συντονίσουμε τις πιο θετικές ενέργειες του παρορμητικού, υδάτινου Καρκίνου. Αυτή είναι η εποχή για τη διατροφή μας - όλα αυτά που ονομάζουμε "σπίτι", συμπεριλαμβανομένου του κλειστού ναού που έχουμε δημιουργήσει μέσα από τον εαυτό μας, τείνουν να τιμούνται. Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε τη σημασία της οικογένειάς μας και του προσωπικού μας κύκλου φίλων αλλά και της μονιμότητας, της αίσθησης του ανήκειν και της ασφάλειας που απορρέουν από αυτές.

Μπορεί να υπάρξουν πολλές συνομιλίες και σκέψεις που εμπλέκονται τώρα καθώς και η επιθυμία να τεθούν οι ιδέες μας σε κίνηση. Έχουμε τα μέσα και το θάρρος να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες μας και τα σχέδιά μας, αλλά πρέπει να αποφύγουμε το άλμα στο κενό.

Ο Ήλιος

Ο Ήλιος συνεχίζει να διέρχεται από τον Δίδυμο μέχρι τις 21 Ιουνίου και μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερη εμπλοκή με άλλους, brainstorming, μάθηση, επικοινωνίες, ικανοποίηση της περιέργειας μας και αίσθηση ότι είμαστε "εν κινήσει". Στα μέσα του μήνα, ο Ήλιος και ο Ερμής ταξιδεύουν στενά μαζί, δίνοντας έμφαση στην επένδυση του χρόνου, του εγώ και της ενέργειας στις επικοινωνίες και την ευφυΐα μας. Θα συναντηθούν αμέσως μετά και οι δύο μπαίνουν στον Καρκίνο στις 21. Ωστόσο, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 15 Ιουνίου, είμαστε ταπεινοί και ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσουμε τους στόχους, λαμβάνοντας καλύτερα υπόψη τα όρια του χρόνου και της ενέργειας. Ο ήλιος μετακινείται στον συναισθηματικό Καρκίνος στις 21 του μήνα.

Ο Ερμής

Ο Ερμής κινείται με καλή ταχύτητα αυτό το μήνα. Διέρχεται από τον Ταύρο μέχρι τις 6 του μήνα και συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε σε χρήσιμες, πρακτικές ιδέες και συνομιλίες. Μας ενδιαφέρει περισσότερο το τι είναι πραγματικό από αυτό που είναι ιδανικό. Η διαμετακόμιση στους Διδύμους από τον 6-21 του Ερμή είναι χρήσιμη - ο Ερμής είναι εξαιρετικά άνετος στους Διδύμους, ένα ζώδιο που κυβερνά. Η περιέργειά μας είναι επίμονη και μπορούμε να είμαστε αρκετά πνευματικοί όταν πρόκειται να προσεγγίσουμε τους άλλους, να μάθουμε και να μοιραστούμε. Η σκέψη μας είναι απότομη, αλλά όχι απαραιτήτως βαθιά, καθώς τείνουμε να επιλέγουμε την ποσότητα πάνω από την ποιότητα σε ένα πνευματικό επίπεδο.

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο από την 21η του μήνα. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, σκεφτόμαστε, μιλάμε και παίρνουμε πληροφορίες σε ένα βαθύτερο, πιο ενστικτώδες επίπεδο από ό, τι κάναμε ενώ ο Ερμής περνούσε από τον Δίδυμο. Έχουμε λιγότερο ενδιαφέρον για αυτό που είναι καθολικό και περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό που μας επηρεάζει προσωπικά και τι επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω μας. Οι σκέψεις μας είναι πιο έντονα χρωματισμένες από τα συναισθήματά μας. Ως εκ τούτου, είναι πιο δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί. Ακόμα κι έτσι, σε γενικές γραμμές, με τον Ερμή να καλύπτει τον Ήλιο στις 21, αρχίζουμε να κινούμαστε από την παρορμητική, δημιουργική σκέψη σε μια πιο αντικειμενική προσέγγιση στην επεξεργασία και την επικοινωνία των πληροφοριών. Ο Ερμής επίσης ευθυγραμμίζεται με τον Άρη στις 28 και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ιδέες μας, έτοιμοι να τρέξουμε μαζί τους. Μπορεί επίσης να υπάρξει πολλή εκκαθάριση του αέρα με τα αγαπημένα πρόσωπα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Η Αφροδίτη

Η Αφροδίτη συνεχίζει τη διαδρομή της στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 6 Ιουνίου. Έχουμε τις προτεραιότητές μας κατευθείαν σε περιοχές αγάπης και οικονομίας, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στην πρώτη ημέρα του μήνα, το οποίο μας βοηθά ιδανικά να δούμε λίγο πιο ξεκάθαρα όταν η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στις 2-3, ζητώντας μας να ταρακουνήσουμε ξεπερασμένα ή βαρετά στοιχεία. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο στις 6, όπου θα μείνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Πρόκειται για ένα άνετο, περιεκτικό και αισθησιακό κύκλο. Είναι επίσης καιρός να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην αξία των πραγμάτων (και των ανθρώπων). Η Αφροδίτη υποστηρίζεται στις 9, 20 και 24 από τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αντίστοιχα και μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες προσέγγισης των ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν, καθώς και επιχειρηματικοί ή οικονομικοί στόχοι.

Ο Άρης

Ο Άρης συνεχίζει τη διέλευσή του από τον Δίδυμο μέχρι τις 4 Ιουνίου, συνεχίζοντας να τονώνει τα ποικίλα συμφέροντα και την τάση να διεκδικεί προφορικά (και με το πνεύμα). Είμαστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι αλλά θα μπορούσαμε να μην έχουμε αποφασιστικότητα και εστίαση. Μπορούμε να είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι με τις ιδέες μας.

Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο στις 4, όπου θα μείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και συντηρητικοί υπό αυτήν την επιρροή, αλλά θα αγωνιστούμε για λογαριασμό αυτών των ανθρώπων και πραγμάτων που είναι πολύ αγαπητά στην καρδιά μας. Είναι λιγότερο πιθανό να προχωρήσουμε απλά στις επιθυμίες μας με τον Άρη στον Καρκίνο, αλλά θα κάνουμε σχέδια και στρατηγικές και στη συνέχεια θα επιδιώξουμε αυτό που θέλουμε πολύ αποτελεσματικά, με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα γύρω στις 9 του μήνα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Όψεις – Διελεύσεις Δεκεμβρίου 2017

Όψεις – Διελεύσεις Δεκεμβρίου 2017

Όψεις – Διελεύσεις Δεκεμβρίου 2017

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι εδώ και μας περιμένουν πολύ όμορφες στιγμές, αλλά και δυσκολίες που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε...

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

04.05.2017 h.00:50: Ήλιος Εξάγωνο Ποσειδών Πολύ όμορφη όψη για την αρχή του μήνα που δίνει ρεαλισμό στα όνειρα και δημιουργικότητα στην...

Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017

Η Αφροδίτη ανάδρομη θα επανέλθει από τον Κριό στους Ιχθείς για να δώσει στον έρωτα την βαθιά εκείνη διαίσθηση που θα μας επιτρέψει να...

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες! Η Χρονιά του Κόκορα είναι εδώ, το 2017 έφτασε και είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα περιστροφή γύρω από τον...

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2016

Να που επιτέλους ήρθε και ο Νοέμβριος του δίσεκτου 2016 και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους έχουν αντέξει μέχρι εδώ. Εννοείται, ότι...

Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2016

Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2016

Δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο, ο Ιούνιος που αποχωρεί μας έκανε να νιώσουμε ότι όντως ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς! Ο Ιούλιος...