Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-6-2017
<p>Κριός

Κι όμως, με κάποιο πρώην ταίρι σας είστε φίλοι για μια ζωή! Μην έχετε ποτέ αμφιβολίες σχετικά με το άτομο αυτό ότι θα βρίσκεται εκεί για σας και θα σας βοηθά σε περιόδους ανάγκης. Το άτομο που σκέφτεστε είναι ειλικρινές και πιστό. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, θα ανακαλύψετε ξανά τη φιλία και την ικανότητά σας να συνεργαστείτε. Ο χρόνος δεν θα έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ σας. Πιστέψτε το αυτό με όλη την καρδιά σας!

Ταύρος

Η σχέση σας μοιάζει να έχει βρει τοίχο! Ίσως δεν μπορείτε να αναπτύξετε ένα ρομαντικό υπόβαθρο και μια σταθερή και ειλικρινή σχέση αρκετά ισχυρή για να αντιμετωπίσετε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, αν ο σύντροφός σας δεν μοιράζεται τις ίδιες ιδέες για την αγάπη όπως εσείς. Πρέπει να αποδεχτείτε την ανάγκη του για ελευθερία και δίψα για ανεξαρτησία, χωρίς πάντα να θέλετε να τον αλλάξετε ώστε να ταιριάζει με την εικόνα σας.

Δίδυμοι

Μπορείτε πάντα να φέρνετε νέα ζωή στη σχέση σας κρατώντας το σύντροφό σας με βία, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι το σωστό πράγμα! Μια συμβουλή: ζείτε καθημερινά, χωρίς να παρακάνετε τις διαδικασίες σκέψης και θα δείτε ... Η ζωή κρατάει μερικές πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Δεν είναι απαραίτητα αυτός (ή αυτή) που κοιτάζει στον ίδιο ορίζοντα με εσάς.

Καρκίνος

Θα συναντήσετε κάποιον που είναι αισιόδοξος, αυθόρμητος και με χαρούμενη διάθεση. Εάν είναι αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα και να το πάτε ακόμα παραπέρα . Θα μπορούσατε να περάσετε καλά μαζί. Θα επωφεληθείτε από τη δίψα του για ζωή και γενναιοδωρία, από τη σοφία και την προνοητικότητα του. Μια πραγματική ώθηση και για τους δυο σας! Αντίο παρελθόν!

Λέων

Είστε μέλος μιας αποκλειστικής και στενά συνδεδεμένης ομάδας φίλων και δυνητικών συντρόφων. Ωστόσο, ένα άτομο στην ομάδα θα καταλήξει να αποχωρήσει από τα υπόλοιπα. Θα μπείτε στον πειρασμό να επανεξετάσετε τη θέση σας μέσα στην ομάδα και να αποφασίσετε για αυτούς με τους οποίους θέλετε να διατηρήσετε τη φιλία ή την σχέση σας.

Παρθένος

Μερικές φορές αισθάνεστε ενοχλημένοι από την έλλειψη κρίσης και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας σχετικά με τη σχέση σας. Δεν βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και πολύ συχνά δεν συμφωνείτε στα πράγματα καθόλου! Είστε ρεαλιστικοί και δεν καταλαβαίνετε πώς η φαντασία μπορεί να υπερισχύσει.

Ζυγός

Η ονειρική προοπτική του συντρόφου  σας, την οποία δεχτήκατε στις πρώτες μέρες, είναι πλέον ακατανόητη για εσάς. Ακολουθείτε τις δικές σας ιδέες σε πολλά θέματα. Επομένως, θα πρέπει να δείτε πώς αυτό μπορεί να λυθεί μακροπρόθεσμα ή να βρείτε πιο δραστικές λύσεις!

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αντιδράσετε! Δεν μπορείτε να συνεχίσετε έτσι, ζώντας έτσι. Συζητήστε με το σύντροφό σας, τα παιδιά σας (αν είναι αρκετά μεγάλα) και τους γύρω σας. Πρέπει να καταρτίσετε έναν προϋπολογισμό και να αναλύσετε τις δαπάνες σας σε σχέση με το εισόδημά σας, και στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν θέλετε να επενδύσετε ή να δημιουργήσετε επιχειρήσεις με το ταίρι σας πράγμα που θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά.

Τοξότης

Θα μπορούσατε να περάσετε τις επόμενες εβδομάδες σε προβληματισμό. Έτσι, γράψτε όλα όσα θέλετε από το ταίρι σας σε ένα μόνο φύλλο χαρτιού, για να δείτε αν  μοιράζεστε πραγματικά τις ίδιες ανάγκες. Γενικά αυτή θα είναι επίσης μια καλή στιγμή για νέες σχέσεις. Προετοιμάστε το έδαφος και θα νιώσετε καθησυχασμένοι και έτοιμοι να πάτε με την ροή.

Αιγόκερως

Μάλλον πρέπει να ξεχάσετε κάποιον που έχετε στην καρδιά σας. Θα εκπλαγείτε να μάθετε πόσο στριμωγμένο είναι αυτό το άτομο και πόση βλάβη έχουν κάνει στην καριέρα σας, στα οικονομικά σας, στην κοινωνική σας ζωή και ακόμη και στην υγεία σας! Θα καταλήξετε να πάρετε κάποιες γενναίες αποφάσεις και να τις κρατήσετε για μία φορά επιτέλους!

Υδροχόος

Νιώθετε να χαλαρώνετε. Τώρα ζείτε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Μαθαίνετε να μην είστε ενθουσιασμένοι για κάθε μικρή ανάκαμψη και ύφεση. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας: εστιάστε τα μάτια σας στη στιγμή και τίποτα δεν γλιστρά πέρα από το ραντάρ της επίγνωσης.

Ιχθείς

Αφήστε τις συναισθηματικές αποσκευές και απολαύστε την ηρεμία που αισθάνεστε όταν ελευθερώνετε τον εαυτό σας από εσωτερικές συγκρούσεις. Η δράση καλεί μια ένωση συντρόφων ψυχής. Εάν σε μια σχέση, η ειρήνη και η συμφιλίωση είναι εύκολα επιτεύξιμες. Σήμερα βλέπετε μια γεύση της δυνατότητας προσέγγισης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το να μην είσαστε μονίμως σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο κατά το οποίο σκέφτεστε το τι πρέπει να κάνετε και πότε είναι...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την ημέρα. Σκέφτεστε τώρα πιο ισορροπημένα. Έχετε ξεφύγει από την ένταση και είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Κριός Δείξτε πόσο πολύ σκέφτεστε το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον «επιθετικό» ερωτισμό σας, αλλά και αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-8-2017

Κριός Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεστε όσο καθαρά χρειάζεται για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα η προσπάθεια που θα κάνετε κατά την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-8-2017

Κριός Προσπαθείτε να κάνετε ο καλύτερο, σχετικά με την προσέγγισή σας. το άγχος σας για τελειομανία αυτή την στιγμή δεν θα σας βοηθήσει....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2017

ΚΡΙΟΣ Αν θέλετε ένα νέο έρωτα ή να επαναφέρετε τη λάμψη σε μια παλιά σχέση, τότε ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε σε νέους κοινωνικούς χώρους ή να...