Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-6-2017
<p>Κριός

Σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε μια συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σας. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πλέον πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως – συμπεριλαμβάνεστε. Συνεπώς, κρατήστε τα σχόλιά σας και τα αστεία στο ελάχιστο! Μπορεί να πειραματιστείτε, αλλά κάποιος άλλος θα μπορούσε να βλάψει τα συναισθήματά του. Και αν είστε αυτός που αισθάνεται λίγο ξαφνιασμένος σήμερα, δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο για να καθίσετε με αυτά τα συναισθήματα.

Ταύρος

Καλώς ήρθατε σε μια χαλαρωτική μέρα. Ο εσωτερικός πομπός σας έχει ρυθμιστεί σε χαμηλότερη συχνότητα από ότι συνήθως. Νιώθεις θαυμάσιος μόνο να παίζεις στο σπίτι ή οπουδήποτε αισθάνεσαι άνετα. Αν έχετε πρόσβαση στο νερό, είναι μια τέλεια μέρα για να κολυμπήσετε. Ο ήπιος ήχος των κυμάτων θα απαλύνει την ψυχή σας σε βαθύ επίπεδο.

Δίδυμοι

Ίσως να είστε πιο άνετοι σε ένα πνευματικό πεδίο. Αλλά σήμερα, στρέφεστε στο θολό πεδίο των συναισθημάτων. Ίσως κάποιος κοντά σας αισθάνεται ιδιαίτερα αγαπητός, ή ίσως είναι σε μια ζοφερή κατάσταση του νου. Ή ίσως είστε αυτός που αισθάνεται τα πράγματα πολύ πιο έντονα απ 'ότι συνήθως. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μην προσπαθήσετε να κοροϊδέψετε ή να εξορθολογήσετε αυτά τα συναισθήματα μακριά. Καθίστε μαζί τους.

Καρκίνος

Μείνετε στο σπίτι ή με καλούς φίλους και απλά χαλαρώστε για σήμερα. Αισθάνεστε αρκετά κεντραρισμένοι και χαλαροί, αλλά η ενέργεια σας μπορεί να είναι λίγο χαμηλή. Η παρακολούθηση μιας ταινίας μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε ένα ήσυχο απόγευμα ή βράδυ! Ή να καλέσετε έναν φίλο από μακριά και να καλύψετε τη ζωή σας. Εάν περάσουν από έναν δύσκολο χρόνο, μπορείτε να δώσετε έναν ισχυρό ώμο και ένα συμπαθητικό αυτί.

Λέων

Συναισθήματα τρωτότητας θα μπορούσαν να προκύψουν σήμερα. Είστε γνωστοί ως ισχυροί, θαρραλέοι μεταξύ των φίλων σας ή των συναδέλφων σας. Αλλά τώρα, πρέπει να είσαι τολμηρός ή αποφασιστικός, να σε κάνει να θέλεις να κρυφτείς κάτω από τα καλύμματα! Υποστηρίξτε το θάρρος σας, υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι έχετε μεγάλη υποστήριξη για να αντλήσετε. Πολλοί άνθρωποι σας λατρεύουν και οι περισσότεροι είναι έτοιμοι με ένα συμπαθητικό αυτί, αν θέλετε να μιλήσετε για ένα θέμα.

Παρθένος

Καλώς ήλθατε σε μια παθητική, χαμηλή ενέργεια σήμερα. Η συνηθισμένη δυνατότητα εστίασης μπορεί να πετάξει έξω από το παράθυρο. Μπορεί να βρεθείτε να ονειρεύεστε όταν υποτίθεται ότι εργάζεστε ή κοιμάστε όταν υποτίθεται ότι είστε σε εγρήγορση. Κάνετε χρόνο για έναν υπνάκο ή κάνετε κάτι ήσυχο σαν να διαβάζετε ή να παρακολουθείτε μια ταινία. Πάνω απ 'όλα, αφήστε τις σκέψεις σας να περιπλανηθούν. Αγκαλιάστε τυχόν συναισθήματα ή εντυπώσεις που προκύπτουν, ανεξάρτητα από το πόσο ανόητοι φαίνονται.

Ζυγός

Έχετε μια ευαίσθητη διάθεση σήμερα. Κάποιο αγενές, χονδροειδές ή παρακινδυνευμένο σχόλιο θα μπορούσε να πέσει κάτω από το δέρμα σας ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο. Τα καλά νέα είναι ότι είστε αρκετά καλοί για να δώσετε στους ανθρώπους αρκετό χώρο και κατανόηση, ακόμα κι αν συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο. Αυτό είναι μέρος της ύπαρξης ενός καλού ηγέτη: οδηγείτε με παράδειγμα, που εμπνέει τους άλλους να ανταποκριθούν στο πρότυπο συμπεριφοράς που ορίσατε.

Σκορπιός

Αναζητήστε την εταιρεία κάποιας που αγαπάτε και εμπιστεύεστε σήμερα. Χρειάζεται αυτή η στενή, στοργική σύνδεση και το άλλο πρόσωπο πιθανότατα, επίσης. Μια καλή ομιλία ή μια ζεστή αγκαλιά είναι σαν ένα χαλαρωτικό βάλσαμο για μια ταραγμένη ψυχή. Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνεστε μάλλον κεντραρισμένα και γαλήνια. Μπορείτε να δώσετε ένα αυτί ή να δώσετε εξαιρετικές συμβουλές, αλλά ένα απλό χαμόγελο είναι το μόνο που χρειάζεστε σε αντάλλαγμα.

Τοξότης

Οι πνευματικές επιδιώξεις τονίζονται σήμερα. Διαλογιστείτε, κάνετε γιόγκα ή επισκεφθείτε έναν τόπο λατρείας. Αυτό μπορεί να είναι μια εκκλησία ή ναός, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι το αγαπημένο σας σημείο στο δάσος ή στην κορυφή ενός βουνού. Εσείς, ίσως περισσότερο από τους περισσότερους, αποκομίζετε σπουδαίο νόημα από φυσικές ρυθμίσεις που σας προσφέρουν μια ευρεία προοπτική για τον κόσμο και τη δική σας θέση σε αυτό. Αναζητήστε αυτό το είδος εμπειρίας τώρα.

Αιγόκερως

Εάν η ενέργεια σας είναι λίγο χαμηλή σήμερα, μην πιέζετε τον εαυτό σας να εργάζεται τόσο σκληρά όσο συνήθως. Συχνά αγνοείτε τα συναισθήματα του σώματος σας υπέρ της διατήρησης της λίστας εργασιών σας. Αλλά τώρα είναι μια καλή ιδέα να κάνετε χώρο στο πρόγραμμα σας για κάποια ευχάριστη χαλάρωση. Πιάσε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας και κάμπινγκ στον καναπέ. Παρακολουθήστε μια ταινία ή διαβάστε ένα καλό βιβλίο.

Υδροχόος

Σήμερα σέρνετε πνευματικές επιδιώξεις. Οι απλές επιστημονικές εξηγήσεις δεν σας ικανοποιούν τώρα. Θέλετε να κοιτάξετε πιο βαθιά από αυτά τα μυστήρια της ζωής. Συμμετέχετε σε δραστηριότητες που σας βοηθούν να κοιτάξετε πέρα από τη λογική στην πιο μαγική πλευρά της ζωής. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να επισκεφτείτε οποιοδήποτε χώρο ευλάβειας ή λατρείας που έχει νόημα για εσάς, είτε πρόκειται για εκκλησία, ναό είτε για βουνοπλαγιά.

Ιχθύς

Μην εκπλαγείτε εάν χρειάζεστε για επιπλέον ύπνο σήμερα. Σίγουρα χρειάζεστε επιπλέον χρόνο για να ονειρευτείτε. Εάν εργάζεστε σε μια απαιτητική εργασία, μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Το μυαλό σας συνεχίζει να περιπλανιέται! Δεν έχει νόημα να αγωνίζεστε σε αυτό, εκτός και αν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Αλλά θα ήταν καλύτερο να μετατοπίσετε συναντήσεις και άλλες απαιτήσεις σε άλλη μέρα, ώστε να μπορείτε να αφήσετε τις σκέψεις σας να περιπλανηθούν.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-4-2017

Κριός Η παρορμητική φύση σας έχει επισημανθεί σήμερα, επειδή τα συναισθήματα σας ξύπνησαν. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε κάποια άσκηση,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 17-3-2017

Κριός Οι ενέργειας του καθενός είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο σήμερα, και τα συναισθήματά σας είναι παντού γύρω σας. Μπορεί να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Κριός Σήμερα η ενέργειά σας φουλάρει σαν κινητήρας μοτοσικλέτας, ανυπομονεί να ξεκινήσει. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και πάθος. Και...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Κριός Είναι η Αφροδίτη ανάδρομη σε ότι φορά τον Κριός! Και με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, αυτό είναι ένα διπλό χτύπημα από το Σύμπαν, όταν...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου: Αυτό το έτος θα μπορούσε να φλέγεται για εσάς! Κάνετε τον εαυτό σας και να αντισταθεί στο...