Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017
<div>

Κριός

Οι Κριοί νιώθετε και είστε απέραντα δυνατοί. Η εκπληκτική ενέργεια του Ήλιου με τον Δία, σας κάνει να νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα της μεγάλης αγάπης. Από την άλλη, η πλανητική ενέργεια της εβδομάδας και η δυναμική του Άρη, σας αναστατώνουν στέλνοντας ρίγη πόθου σε όλο σας το σώμα! Μια από αυτές τις περιόδους που σας αρέσουν πολύ, γεμάτη απρόσμενο πάθος και εκπλήξεις.

Ταύρος

Πολύ πάθος γενιά, και πολλή φλόγα! Η Σελήνη και Αφροδίτη, αλλά και ο Ερμής με τον  Ουρανό, σας απογειώνουν! Η εβδομάδα σας δημιουργεί και τρομερές ανάγκες, αλλά και τρομερές δυνατότητες . Θέλετε να πείτε στον άνθρωπό σας να σας προσέξει, να μην σας αφήσει χωρίς έρωτα, και το ίδιο κάνετε και οι αδέσμευτοι, που σε αυτούς που φλερτάρετε, κάνετε ξεκάθαρο ότι έχετε συγκεκριμένα και σαφή θέλω.

Δίδυμοι

Τρελή εβδομάδα, που θα σας κάνουν να πετάτε από την χαρά σας, ακόμα και άγνωστοι άνθρωποι με την αγάπη τους,  όλοι, ακόμα και αν τους έχετε γνωρίσει τώρα μόλις και δεν έχουν τέτοια άνεση! . Και εσείς αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε πολλά, να μοιραστείτε τον εαυτό σας με απόλυτο τρόπο, να νιώσετε το πάθος . Αλλά για να το καταφέρετε, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε. Ίσως με τον υδροχόο, να κάνετε τρελό ζευγάρι!

Καρκίνος

Μεγάλες στιγμές έρχονται για τους Καρκίνους! Θα κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα με τον  άνθρωπό σας, είτε μέσα από το πάθος, είτε μέσα από την τρυφερότητα, αλλά μάλλον και με τα δύο μαζί! Η Σελήνη σας αυτήν την εβδομάδα σας γεμίζει με πόθο!  . Βέβαια αυτό όλο θα είναι θετικό, αλλά σας περιμένει μεγάλη αναταραχή, μιας και ίσως να μην είστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας, και να υποφέρετε λίγο!

Λέων

Και πόθος, και ένταση, και πάθος και συναίσθημα, όλα είναι στο πρόγραμμα. Και κυρίως, πολλές αγκαλιές, γεμάτες θετικό φορτίο. Είναι πιθανόν κάποιος να σας κάνει κανονική εξομολόγηση, να γίνουν πράγματα με πρωτόγνωρη ταχύτητα και να πάρουν τελείως διαφορετική τροπή τα αισθηματικά σας, ειδικά για τους αδέσμευτους. Είναι μια περίοδος γεμάτη αγάπη, με τον Ήλιο να υπογράφει την ευτυχία σας!

Παρθένος

Μια εκπληκτική εβδομάδα, με την σφραγίδα τόσο του εκπληκτικού φορτίου από τον Κυβερνήτη σας, τον Ερμή, όσο και από την Αφροδίτη σας. Έχετε την δυνατότητα να σπάσετε τα όρια και να βρείτε την πραγματική αγάπη, μακριά από κάθε σύμβαση. Είναι μια περίοδος που ευνοείστε, αν θέλετε να εξομολογηθείτε την αγάπη σας σε κάποιο πρόσωπο που σας καίει.

Ζυγός

Μια τρομερή εβδομάδα, γεμάτη και ένταση, και πάθος και συναίσθημα . Η Αφροδίτη, σας τρελαίνει, στέλνοντάς σας το μήνυμα της αγάπης! Το καταπληκτικό φορτίο του Ερμή με τον Ουρανό, που είναι και οι δύο κυβερνήτες σας επίσης, σας φέρνει στο προσκήνιο του έρωτα, και σας κάνει να τρελαίνετε κόσμο με την γοητεία σας και την δύναμή σας!

Σκορπιός

Γεμάτη γεγονότα και ψυχικές διαδρομές η εβδοάδα σας. Θα φλερτάρετε πολύ, αλλά θα νιώσετε και την ανάγκη να βάλετε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους. Και θα νιώσετε την βαθιά, βαθύτατη επιθυμία να κάνετε σαφές σε όλους τι αγαπάτε και τι όχι, ποιον άνθρωπο θέλετε δίπλα σας και ποιον όχι. Θα σπάσετε ίσως πολλές συμβάσεις, και θα νιώσετε την ανάγκη μιας άγριας και απείθαρχης ελευθερίας.

Τοξότης

Τρέλα, πολύ γλυκό συναίσθημα και μια τάση να κάνετε τα πάντα και να είστε ακόμα πιο τολμηροί  από ό,τι συνήθως, σε όλους όσους αγαπάτε. Θα έχετε την ευκαιρία για ένα ωραίο παιχνίδι με ένα φιλικό σας πρόσωπο, που ίσως να πάρει το θάρρος να σας πει πράγματα που θα ζεστάνουν την καρδιάσας. Και εσείς από τη μεριά σας θα έχετε τρομερά εξομολογητική διάθεση. Και ακόμα, ίσως όχι μόνο να βρεθείτε στην αγκαλιά της αγάπης σας, αλλά να θελήσετε και μια πιο μόνιμη σχέση.

Αιγόκερως

Μια τέλεια εβδομάδα, που σας φέρνει τρελές δυνατότητες στον έρωτα! Θα νιώσετε ότι έχετε μια ξαφνική εύνοια και πολύ μεγάλη δύναμη, που ίσως και να θέλετε να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πιο δυνατή τη σχέση σας, ή για να προσεγγίσετε έναν άνθρωπο που σας δημιουργεί συναισθήματα. Απρόσμενες γνωριμίες, προκαλούν ταραχή στους αδέσμευτους.

Υδροχόος

Απλά, εκπληκτική περίοδος! Βγείτε και φλερτάρετε, κάντε εκπλήξεις στους αγαπημένους σας, κάντε έρωτα – γιατί όχι – είναι η καλύτερή σας! Πολλά νέα θα μάθετε γενικά για τους ανθρώπους που αγαπάτε! Θα μάθετε πόσο σας αγαπούν! Και θα νιώσετε τόση σιγουριά και τόση αγάπη, που δεν περιγράφεται!

Ιχθείς

Όσα θέλετε και όσα περιμένατε πολύ καιρό, μπορούν αυτήν την στιγμή να γίνουν δικά σας. Η Σελήνη γίνεται απαιτητική και παθιασμένη, και σας φέρνει έξαψη για ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ. Θα το έχετε, αν κάνετε κίνηση, μην φοβηθείτε τίποτα! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Ομοερωτικές Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Κριός Η σeξουαλική σας ενέργεια αυξάνεται. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να είναι καλό για την αγάπη σας. Ο αδέσμευτος Κριός θα αισθάνεται πιο...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Κριός Μια εβδομάδα κυριολεκτικά καυτή! Η εκπληκτική όψη τριγώνου που κάνει ο Δίας με τον Κρόνο, σας φέρουν τον έρωτα που θέλετε, όπως τον...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Κριός Κάνετε μια πρόσθετη προσπάθεια να είστε ευγενικοί σήμερα. Οι άνθρωποι χρειάζονται τη συμπόνια σας. Και δίνοντάς το θα σας κάνει να...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 5/06 – 11/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 5/06 – 11/06/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 5/06 – 11/06/2017

Κριός Πρέπει να ενισχύσετε τα επίπεδα εμπιστοσύνης με το ταίρι σας αυτήν την εβδομάδα με δύο τρόπους. Ο πρώτος περιλαμβάνει εμπιστοσύνη...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις,...

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομαδιαίες Ομοερωτικές Προβλέψεις 13/02 – 19/02/2017

Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου του Ερωτοφόρου, και ποιος μας πιάνει! Εν τω μεταξύ να ξέρετε ότι ακριβώς επάνω στου Αγίου Βαλεντίνου...