Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-6-2017
<p>Κριός

Σήμερα είναι ημέρα «γνωριμίας με το σύντροφό σας»! Έχει περάσει λίγο διάστημα που είστε μαζί και παρόλο που γνωρίζετε ο ένας τον άλλον αξιοπρεπώς, θα πρέπει να προσπαθήσετε να εμβαθύνετε βαθύτερα στο σύντροφό σας και να μάθετε τι του αρέσει ή τι θέλει πραγματικά. Η μέρα είναι κατάλληλη για έντονο δεσμό - προσπαθώντας να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα θα δεθείτε.

Ταύρος

Ο έρωτας έχει διαφορετικές έννοιες για εσάς και το ταίρι σας. Καθώς ανταλλάσσετε απόψεις, θα κάνετε το δεσμό σας ισχυρότερο. Αλλά μια λέξη μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα! Κατά την ανταλλαγή των «θέλω» σας, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην αφήσετε τίποτα άβολο ν σας μπερδέψει, καθώς αυτό θα μπορούσε να κάψει τον πυρήνα του σχεδίου σας.

Δίδυμοι

Σχεδιάζετε να κάνετε σήμερα στον σύντροφό σας μια έκπληξη. Αποφύγετε τα δώρα με μπλε χρώμα, καθώς το μπλε χρώμα δεν είναι τυχερό για σήμερα. Επιπλέον, αποφύγετε αιχμηρά αντικείμενα και αγκάθια, καθώς ενδέχεται να προκαλέσουν διαταραχές στη σχέση σας σήμερα. Μια απλή δέσμη λουλουδιών ή ένα μικρό δώρο συμβολικό θα κάνει θαύματα. Τα χειροποίητα δώρα θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Καρκίνος  

Σε περίπτωση που σχεδιάζετε να κάνετε πιο σοβαρή την σχέση σας, σήμερα είναι καλή ιδέα να γνωρίσετε την οικογένεια και τους φίλους του συντρόφου σας. Καθώς και οι δυο σας έχετε ελκυστικές προσωπικότητες, το να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του περίγυρου δεν πρόκειται να σας προβληματίσει καθόλου. Ο σύντροφός σας ελπίζει να πάει τη σχέση στο επόμενο επίπεδο. Ως εκ τούτου, το σχέδιό σας να συναντήσετε τους οικείους του θα είναι η καλύτερη κίνηση.

Λέων

Το ερωτικό θέμα είναι πιθανό να πάει τώρα κάπως παραπίσω. Τα θέματα που σχετίζονται με την εργασία απαιτούν την προσοχή σας. Οι πιθανότητες να έχετε λοιπόν παράπονα από τον σύντροφό σας ότι τον παραμελείτε είναι πιθανό ενδεχόμενο αλλά τι να γίνει; Μια αίσθηση πρακτικότητας τώρα αναλαμβάνει τα ηνία.

Παρθένος

Το πρόβλημα είναι ότι οι πλανητικές σας θέσεις δεν σας αφήνουν να ξεχάσετε τον έρωτα, ενώ έχετε πολλή δουλειά. Στην πραγματικότητα, μια συνεχής ανάγκη για ρομαντισμό και ποιοτικές εξόδους με τον σύντροφό σας είναι πάντα εκεί στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το να αγνοήσετε αυτό το συναίσθημα δεν θα σας βοηθήσει, ανεξάρτητα από το πόσο ενοχλητικό φαίνεται.

Ζυγός

Η καλύτερη επιλογή σήμερα είναι να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και στο ίδιο το σώμα  σας. και πρώτα από όλα, πριν από τα φιλιά και τα χάδια, πάνω από όλα, πρέπει να φάτε!  Έτσι, γιατί να μην πάτε για ένα μικρό και cozy δείπνο με το σύντροφό σας; Αυτός ο ρομαντικός χρόνος θα βοηθήσει πραγματικά να αυξηθεί η ερωτική σας συγκέντρωσή.

Σκορπιός

Ο σύντροφός σας αισθάνεται κάπως παραμελημένος, καθώς έχετε στρέψει την προσοχή σας εντελώς μακριά από αυτόν και εστιάζεστε στην εργασία σας. Ο άνθρωπός σας είναι ώριμος και με κατανόηση και συνειδητοποιεί ότι τα θέματα εργασίας χρειάζονται την προσοχή σας τώρα. Αλλά, όλα έχουν όρια.

Τοξότης

Αν μπορείτε να κανονίσετε για αυτό το ρομαντικό δείπνο που καιρό αναβάλετε, θα είναι αρκετό για να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας για τώρα. Ένας μικρός αλλά αποκλειστικός χρόνος που δαπανάτε οι δυο σας μεταξύ σας, θα βοηθήσει να δοθεί νέα ζωή στη σχέση σας παρά την αυξανόμενη πίεση από εξωτερικές δεσμεύσεις.

Αιγόκερως

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν σήμερα! Μπορεί να σας υποδεχτεί το ταίρι σας με λουλούδια στην αρχή της ημέρας, ακολουθούμενα από ένα ωραίο δώρο ικανό να φέρει ένα ευρύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας και έπειτα ο σύντροφός σας μπορεί να ζητήσει την άδειά σας να βγει μαζί σας σε έξοδο περιωπής. Και ... τότε έρχεται η μεγαλύτερη από όλες τις εκπλήξεις, αυτός ή αυτή μπορεί να σας συστήσει στην οικογένειά του!

Υδροχόος

Ο Θεός σας ραίνει με τις εκλεκτικές ευλογίες του και αντίθετα με την πεποίθησή σας, θα είστε σε θέση να καθορίσετε εγκάρδιους όρους με την οικογένεια του συντρόφου σας. Η οικογένεια του συντρόφου σας είχε εκφράσει νωρίτερα έντονη αποδοκιμασία για τη σχέση σας. Σήμερα πρόκειται να δώσουν μια συγκατάθεση στη σχέση σας και μπορεί ακόμη και να σας μιλήσουν για το χρονοδιάγραμμα του μέλλοντός σας.

Ιχθείς

Μπορεί να υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που συμβαίνουν σήμερα. Ο σύντροφός σας μπορεί να σχεδιάσει να σας ταξιδέψει σε έναν από τους αγαπημένους σας προορισμούς. Πάνω από ένα ποτό ο σύντροφός σας μπορεί να μετατρέψει το δάπεδο του σπιτιού σας σε πίστα και να χορέψει για εσάς στις αγαπημένες σας μελωδίες! Θα δείτε ότι υπάρχει άφθονη αγάπη στην καρδιά του συντρόφου σας για σας και αυτό θα σας οδηγήσει σε έναν εκστασιακό κόσμο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-6-2018

Οι εξηγήσεις και οι δικαιολογίες και οι αλλαγές, από τον άνθρωπο σας…δεν σας δίνουν καμία καλύτερη διάθεση.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Ο πρώην σύντροφος σας, θα δημιουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα τις κατάλληλες προδιαγραφές – συνθήκες.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-4-2018

Δεν θα μπορούσατε πραγματικά, να είστε σε καλύτερη διάθεση. Χρήμα έρχεται

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-11-2017

Κριός Πρέπει να προσέξετε, μπορεί η ημέρα να είναι σχετικά καλύτερη αστρολογικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-10-2017

Κριός Μπορείτε τώρα να δείτε πολύ πιο καθαρά τα πράγματα και είσαστε σε μία πολύ καλύτερη θέση έτσι ώστε να πάρετε αποφάσεις. Φέρεστε...