Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-6-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών

Εσείς και ο σύντροφός σας δεν έχετε καταφέρει να βρείτε χρόνο μεταξύ σας λόγω των πολυάσχολων προγραμμάτων σας. Παρόλο που έχετε διατηρήσει επαφή με το τηλέφωνο και το ταχυδρομείο, η φυσική εγγύτητα δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα. Τώρα που η πίεση στο σπίτι και την εργασία είναι χαμηλή, είναι μια καλή στιγμή να προφθάσει ο ένας τον άλλον για να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο.

Ταύρος – Έξι των Πεντάκτινων

Ο σύντροφός σας και εσείς έχετε ένα πολύ σημαντικό γνώρισμα. Εσείς ακολουθείτε την αρχή της «θέσης του εαυτού σας στα παπούτσια του άλλου». Ως εκ τούτου, οι δυο σας μοιράζεστε μια πολύ άνετη σχέση μεταξύ σας και υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον χωρίς τέλος. Παρόλο που δεν μπορέσατε να συναντηθείτε, η εμπιστοσύνη σας είναι μεγάλη.

Δίδυμοι – Επτά των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Περάστε μια ήσυχη μέρα μαζί με το ταίρι σας, χωρίς εντάσεις. Απολαύστε ένα μαγειρεμένο γεύμα κατ 'οίκον και κερδίστε αυτό που χάσατε. Η απαλή μουσική ή ένα ωραίο ρομαντικό κλασσικό δείπνο και κεριά μπορεί να σας βοηθήσει να σηκώσετε τη διάθεση. Επιλέξτε ρούχα που γνωρίζετε ότι αρέσουν στο ταίρι σας.

Καρκίνος – Ο Ερημίτης

Επικεντρωθείτε στις πραγματικές ανησυχίες σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας, αλλά φροντίζετε μόνο ένα πράγμα τη φορά. Ο Ερημίτης σας ζητάει μεγαλύτερη ευαισθησία όταν ασχολείστε με ανθρώπους. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα συναισθήματα των άλλων και να τα σέβεστε.

Λέων – Άσσος των Κυπέλλων

Νιώστε την ομορφιά τόσο της πνευματικής όσο και της σωματικής αίσθησης. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτείτε και να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας. Η ελπίδα και η χαρά μεγαλώνουν στη σφαίρα του άσου των κυπέλλων, επειδή αντανακλά τις πιο σημαντικές και στοιχειώδεις πτυχές της ζωής.

Παρθένος – Ο Κόσμος

Αντιληφθείτε το πλήθος της ύλης, των σκέψεων και των συναισθημάτων γύρω σας. Προσαρμόστε τις προθέσεις σας στο ρυθμό αυτού του ζωντανού τεράστιου οργανισμού γύρω σας. Σε συμφωνία με τον κόσμο μπορείτε να επιτύχετε το εξαιρετικό. Μην ενοχλείτε την αρμονία των χιλιάδων πραγμάτων.

Ζυγός – Ο Τροχός της Τύχης (Αντεστραμμένο)

Αποδεχτείτε τα όριά σας και να σέβεστε τη δύναμη της μοίρας. Απολαύστε τις φωτεινές μέρες που σας δίνει η Τύχη ως δώρο. Υπομείνετε τις κακουχίες που η Τύχη μπορεί να σας έχει επιφυλάξει χωρίς παράπονα. Ούτε η τύχη ούτε η κακή τύχη είναι σταθεροί σύντροφοι. Μη φοβάστε να χάσετε πράγματα στο έρωτα.

Σκορπιός – Η Εγκράτεια

Ζήστε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας για να είστε σε συμφωνία με το σύμπαν. Η δύναμη της ψυχής εγγυάται μια ικανοποιητική ισορροπία του σώματος και της ψυχής. Η αρετή αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για συνεργασία και σχέσεις.

Τοξότης – Άσος των Ράβδων

Δράστε τώρα! Παίξτε με τη δημιουργικότητά σας και ζήστε για τις ιδέες και τα όνειρά σας. Δεν πρέπει να αναζητάτε επιφυλακτικούς συμβιβασμούς αλλά να συνειδητοποιείτε τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας. Εάν επωφεληθείτε από το δημιουργικό δυναμικό σας, θα πετύχετε.

Αιγόκερως – Επτά των Ράβδων

Να είστε πιστός στον εαυτό σας και ποτέ να μην παραδώσετε τα ιδανικά σας. Το κουράγιο θα σας προσφέρει τη δύναμη που θα χρειαστείτε σε δύσκολες και παράξενες καταστάσεις. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε εάν αποτύχετε. Δεν υπάρχει εγγύηση για την ερωτική επιτυχία.

Υδροχόος – Ντάμα των Ράβδων

Ζήστε με την όμορφη δύναμη της Βασίλισσας των Ράβδων. Εάν είναι παρούσα, μπορείτε να φτάσετε σε συναισθηματικές κορυφές και να απολαύσετε απόλυτη ικανοποίηση. Μην αποδεχτείτε εύκολα τις αποφάσεις των άλλων και μην χαλαρώνετε, αν είστε πεπεισμένοι για τον εαυτό σας.

Ιχθείς – Τέσσερα των Ράβδων

Χρησιμοποιήστε την αναπτυσσόμενη δύναμη για να φτάσετε στα άκρα σας. Αναπτύξτε τη ζωή σας όπως σας αρέσει. Θα πρέπει να γνωρίζετε τις ικανότητές σας. Θυμηθείτε: Τα Τέσσερα των Ράβδων είναι μια κάρτα ειρήνης και αρμονίας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή του για τη δημιουργία, όχι για σύγκρουση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Κριός –Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-8-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Ίσως με την απαλλαγή σας από κάποιο βάρος νιώθατε πως όλα θα καλυτέρευαν και τώρα που το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-7-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αναπαριστώντας τη τάξη και τη σταθερότητα, σε συνδυασμό με την ταραχώδη φύση των Ξιφών, τα Τέσσερα Σπαθιά...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-4-2017

Κριός Τέσσερα των Κυπέλλων Αίσθημα ευάλωτου. Η ικανότητα να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας σε μια δύσκολη κατάσταση. Ανάγκη προσοχής και...