Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-7-2017
<p>Κριός

Εσείς και το ταίρι σας βρίσκεστε σε μια προκλητική και ενεργοποιημένη διάθεση σήμερα. Αισθανθείτε ευκαιρίες και προκλήσεις σε όλα τα θέματα στη ζωή. Σήμερα είναι μια μέρα για μεγάλες αποφάσεις και φαίνεται να είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε. Νιώθετε τα κύματα καθώς περνάτε μέσα από τις ερωτήσεις και τις καταστάσεις που ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε, μην ξεχνάτε την αμηχανία που μπορεί να παρουσιάσει το κάθε σενάριο.

Ταύρος

Από το χειρισμό μιας επαγγελματικής κατάσταση μέχρι μια προσωπική σχέση έχετε τις πλάτες του συντρόφου σας και θα υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον μέχρι το τέλος του χρόνου. Ταιριάζετε μεταξύ σας. Εσείς οι δυο δεν πιστεύετε σε λέξεις που συγκρούονται, αλλά φτάνετε στο σημείο αντιπαράθεσης. Παρόλο που προκαλεί κάποιες ενοχλήσεις αυτό, δεν αφήνει περιθώρια σύγχυσης.

Δίδυμοι

Εσείς και ο / η σύντροφός σας είστε ευχαριστημένοι με μια μεγάλη απόφαση μέχρι το τέλος της ημέρας. Θα είναι καλή ιδέα να φοράτε σκούρα παστέλ χρώματα σήμερα για να απορροφήσετε όσο κοσμική ενέργεια μπορείτε. Αν χρειαστεί, καλέστε μερικούς φίλους για να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν ιδέες. Η εμπιστοσύνη δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς έχετε την υποστήριξη του άλλου.

Καρκίνος

Σήμερα θα εκπλαγείτε πραγματικά και θα σοκάρετε τον σύντροφό σας, κάνοντάς τον ένα υπέροχο πρωινό στο κρεβάτι. Αυτό θα ακολουθούσε κάτι που κρυφά επιθυμείτε να δοκιμάσετε για κάποια στιγμή - μια ρομαντική βόλτα με βάρκα. Ο σύντροφός σας θα είναι πολύ εντυπωσιασμένος από τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο σχεδιάζετε την ημέρα σας σε κάθε λεπτομέρεια.

Λέων

Ο σύντροφός σας θα σας κάνει να αισθάνεστε εξαιρετικά ειδικοί και αγαπημένοι σήμερα. Εάν αφεθείτε σε νέους ορίζοντες, θα σας εκπλήξει, λέγοντας σας πως πάντα ήθελε να κάνει κάτι τόσο ρομαντικό για πολύ καιρό. Εσείς και ο σύντροφός σας θα είστε στην τέλεια δόνηση σήμερα.

Παρθένος

Αποφύγετε να μιλήσετε σε οποιονδήποτε από τους φίλους ή τους γνωστούς σας για το πώς περνάτε στην σχέση σας και την αγάπη σας. Εμπιστευθείτε τα αστέρια μιας και είστε ήδη σε πολύ καλύτερη θέση από οποιονδήποτε άλλο.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια ημέρα που απαιτεί δημιουργικότητα. Αντί να τρέξετε την ημέρα με ρουτίνα, θα είναι μια καλή μέρα να ξεκινήσετε και να εξαπολύσετε το δημιουργικό σας πνεύμα. Και ποιος καλύτερα να το κάνει από τον σύντροφό σας; Μια αίσθηση ελευθερίας συνδέεται με αυτή την ημέρα και αν είστε συντονισμένοι με την ημέρα, σήμερα μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες ημέρες της αγάπης ζωής σας.

Σκορπιός

Με τον σύντροφό σας αφεθείτε και πειραματιστείτε. Δοκιμάστε πράγματα που ίσως δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν ή πάντα ήθελα να κάνω, αλλά περιμένατε ακριβώς τη σωστή στιγμή. Οι δραστηριότητες μπορεί να είναι κάτι σοβαρό και υπεύθυνο ή ξέγνοιαστο και συναρπαστικό. Η επιλογή είναι δική σας.  

Τοξότης

Εσείς και ο σύντροφός σας δεν δεσμεύεστε από κανέναν κανόνα. Εσείς οι δύο είστε ελεύθεροι άνθρωποι που πιστεύουν ότι φτάνουν στα αστέρια. Δεν επιβάλλετε κανόνες στους ο ένας τον άλλο και ούτε όπως σας αναγκάστηκαν. Εσείς και ο σύντροφός σας αντιλαμβανόμαστε τη ζωή ως περιπέτεια και πάντα θέλετε να το ζήσετε στο έπακρο. Επομένως, σήμερα είναι η τέλεια ημέρα για τους δυο σας.

Αιγόκερως

Είστε γεμάτοι γοητεία και χάρη. Είστε η ψυχή του δεσμού σας. Η συμπεριφορά σας και η δυνατότητα να εντυπωσιάσετε όλους θα δημιουργήσει μια πολύ ευνοϊκή εντύπωση στον σύντροφό σας. Έτσι, αν φοβάστε μια δύσκολη κοινωνική κατάσταση όπως η συνάντηση με τους γονείς του, είναι σήμερα η τέλεια ημέρα για αυτό.

Υδροχόος

Πολύ θετική ημέρα. Ακόμη και εκείνοι που δεν τάσσονται υπέρ της σχέσης σας θα αναγκαστούν να αναγνωρίσουν ότι οι δυο σας είστε καλά μαζί. Αν ο σύντροφός σας δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος από εσάς για οποιοδήποτε ζήτημα τις τελευταίες ημέρες, τότε αυτή είναι και η ιδανική ημέρα για να κάνετε αλλαγές. Θα είστε σε θέση να αποδείξετε την ειλικρίνεια και την αλήθεια των συναισθημάτων σας τώρα.

Ιχθείς

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σύντροφός σας, σας αγαπά, αλλά ποτέ δεν ήταν πολύ εντυπωσιασμένος από τις κοινωνικές σας ικανότητες. Ο συνεργάτης σας έχει την τάση να πιστεύει ότι είστε ειλικρινείς και αγαπητοί, αλλά είναι σχεδόν το πιο γοητευτικό, έξυπνο ή ευγενικό άτομο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Ο πρώην σύντροφος σας, θα δημιουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα τις κατάλληλες προδιαγραφές – συνθήκες.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-11-2017

Κριός Είσαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο ή το πρόσωπο που προσεγγίζετε αισθηματικά, σήμερα. Θέλετε έντονα να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-6-2017

Κριός Ο σύντροφός σας κι οι αγαπημένοι σας πιθανότατα θα προσβληθούν από την έλλειψη υποστήριξης σας, ειδικά θα έχετε παράπονα από...