Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-7-2017
<p>Κριός

Είστε σήμερα απόλυτα ερωτικοί! Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και οι όψεις της  σας κάνουν να χάσετε τα μυαλά σας! Πολλή φωτιά, πολύ έντονο συναίσθημα. Αν είστε δεσμευμένοι, ζείτε μια νέα ένταση, ένα νέο πάθος για τον σύντροφο σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, γίνεστε τρομερά προκλητικοί και παρορμητικοί, με πολύ καλό αποτέλεσμα! Το βράδυ, βάζετε φωτιά στις παρέες, κάνοντας ταυτόχρονα φλερτ τρελό με όλους!

Ταύρος

Πολύ μεγάλος έρωτας, ειδικά αν είστε σε σχέση με Ζυγό. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και οι όψεις της  , με μεγάλη δύναμη, σας γεμίζουν με κάποιες νοσταλγικές διαθέσεις, και σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. Έχετε τη διάθεση να μοιραστείτε βαθιά συναισθήματα, και να πείτε πράγματα που δεν θέλετε πια να σας βαραίνουν.

Δίδυμοι

Σήμερα, είστε το κάτι άλλο! Έχετε τρομερή διανοητική δύναμη, που την χρησιμοποιείται στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν μπορεί κανείς να ξεκινήσει να σας λέει κάτι, τον κόβετε γιατί ξέρετε τι θα πει! Αφήνετε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό, και δημιουργείτε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και μαγείας γύρω σας, που σας ευνοεί τρομερά στο ερωτικό πεδίο, εννοείται.

Καρκίνος

Πολύ συναίσθημα, και μια τάση να τα βρείτε καλύτερα και δικαιότερα με τον σύντροφό σας. Είστε σε μια θετική ημέρα, όπου μπορείτε να δείτε τις ανάγκες των άλλων, και ειδικά όσων αγαπάτε, πολύ καλύτερα, πολύ πληρέστερα, με σαφήνεια και προνοητικότητα. Και αυτό, σας κάνει αξιολάτρευτους! Έχετε μια προστατευτική στάση για τους αγαπημένους σας, που την χρειάζονται πάρα πολύ.

Λέων

Φωτιά, πυρκαγιά και μέγας ερωτικός πυρετός, όλα μαζί! Δεν φτάνει που ο Ήλιος σας είναι στον 12ο Οίκο σας, και σας κάνει αφόρητα γοητευτικούς και ερωτικούς, έχουμε και την Πανσέληνο και σας απογειώνει. Σχέσεις μεταξύ των ίδιων αισθημάτων, δηλαδή με Κριούς, Τοξότες και Λέοντες, που έχουν την ίδια εύνοια, είναι πιθανόν να απογειωθούν! Να είστε έτοιμοι για ένα βράδυ σκέτη λάβα!

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και οι όψεις της  έχει τα τέλεια ερωτικά αποτελέσματα, και δεν έχει καμία σημασία που ο Ερμής σας παιδεύει. Μάλλον, έχει, αλλά είναι για καλό. Βρίσκεστε αγκαλιά με άνθρωπο που σας έλειψε καιρό, χάνεστε στην αγκαλιά όσων επιθυμήσατε και κλάψατε γιατί δεν τους είχατε! Πιθανή, πολύ πιθανή, μια επανασύνδεση, με πολύ φλογερό συναίσθημα.

Ζυγός

Ασκείτε το μυαλό σας και ακολουθείτε παράδοξα μονοπάτια, γιατί έχετε βάλει έναν ερωτικό στόχο, που μπορεί και να μην το ξέρει καν ότι έχετε κλειδωμένη την προσοχή σας επάνω του! Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μεγάλη εξάσκηση πνευματικών δυνάμεων, που θα σας φέρουν απροσδόκητες ερωτικές συμπτώσεις,  είναι μια περίεργη μέρα για εσάς, με μεγάλη ένταση, και ο έρωτας θα βρει τρόπο να σας εκπλήξει πάρα πολύ!

Σκορπιός

Το απόλυτο ερωτικό βράδυ σας περιμένει, και μάλιστα με πολύ απαιτητικούς ερωτικούς συντρόφους. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και οι όψεις της  και η σχέση τηςμε τον Άρη, δημιουργούν εκρηκτικούς ερωτικούς συνδυασμούς για σας, και μάλλον έχετε και κάποιες πιθανότητες, μάλλον πολλές πιθανότητες, να βρεθείτε πάλι με έναν άνθρωπο που έδειχνε αδιάφορος, αλλά ξαφνικά φλέγεται για εσάς!

Τοξότης

Μια τέλεια, μα απλά τέλεια ημέρα! Το πρωί την περνάτε με κοντινούς σας ανθρώπους, και με μια σχετικά χαλαρή διάθεση, έτσι λίγο να κάνετε χάδια με ανθρώπους που σας δημιουργούν ασφάλεια, όπως γονείς και αδέλφια. Και από το απόγευμα και μετά, όλο το σκηνικό βάφεται κόκκινο του πάθους! Όλος ο έρωτας δικός σας, και μάλιστα με ξεχωριστή ένταση, που ούτε εσείς δεν την περιμένετε.

Αιγόκερως

Μεγάλα θέματα που σας πίεζαν συναισθηματικά, δείχνουν να παίρνουν έξαφνα θεαματικά καλή τροπή! Κάποιες υποψίες που σας βασάνιζαν, για όσους αγαπάτε, λύνονται με τον πιο όμορφο τρόπο και ξαφνικά, ένα γλυκό φως φωτίζει σκοτάδια της ψυχής σας, που δεν έχουν κανένα λόγο να σας βασανίζουν! Καλή επικοινωνία με όλους, και πολλές και καλές προοπτικές για να μιλήσετε σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει κατά το βραδάκι.

Υδροχόος

Πολύ ένταση, πολύ πάθος και πολλά όμορφα και θετικά σχόλια για τη συμπεριφορά σας από το ταίρι σας, που έχετε βαλθεί να το τρελάνετε με την αγάπη σας και τις εκπλήξεις σας. Αν αποφασίσετε να βγείτε το βράδυ οι αδέσμευτοι, να είστε έτοιμοι για παράδοξες ερωτικές συμπτώσεις, για ξαφνικά συναπαντήματα με παλιούς έρωτες, και για εντυπωσιακές γνωριμίες!

Ιχθείς

Μεγαλεία, καλή επικοινωνία,, πολύ φλερτ και μια διάθεση δικαιοσύνης και προς τον εαυτό σας, αλλά και προς τους αγαπημένους σας, είναι το ερωτικό στίγμα της ημέρας. Πολύ θετικές εξελίξεις για μια επανασύνδεση, κυρίως γιατί εσείς γινόσαστε πιο διαλλακτικοί και επικοινωνιακοί. Το βράδυ έχετε τη δυνατότητα να ξεσπάσετε με φινέτσα και δυνατό έρωτα, ταυτόχρονα! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί σε μία διάθεση πιο χαλαρή και διασκεδαστική. Θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά ορισμένους σας στόχους...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-4-2017

Κριός Η πανέμορφη Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, σου φέρνει πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ανοίγει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-4-2017

Κριός Είναι μια σχετικά θετική ημέρα για τα ερωτικά σου, παρά τις γενικές αντιφατικές όψεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη από τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...