Φλερτ με τα Άστρα 9-7-2017

Φλερτ με τα Άστρα 9-7-2017
<p>Κριός

Η ημέρα σας βρίσκει κουρασμένους από την ασωτία την χτεσινή! Θέλετε λίγη ξεκούραση, για να μπορέσετε να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας. Έχουν προκύψει καινούριες γνωριμίες, που σας έλκουν πολύ. Πρέπει να είστε ξεκούραστοι για να μπορέσει να λάμψει η γοητεία σας.

Ταύρος

Η ημέρα σας βρίσκει λίγο ταλαιπωρημένους, μάλλον από ξενύχτι! Θέλετε αγκαλίτσα με τον σύντροφό σας και γλυκιά ερωτική ατμόσφαιρα. Έχετε καλή διάθεση από το απόγευμα και έπειτα και προσπαθείτε να την περάσετε και στους αγαπημένους σας. Κάποια παράπονα που σας βγαίνουν, μάλλον με την κούραση έχουν να κάνουν.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλετε ευκαιρία να το σκάσετε από την δουλειά, γιατί έχει προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον ερωτικά και θέλετε να το απολαύσετε. Αν μπορείτε, γιατί όχι! Η Σελήνη σας κάνει ακόμα πιο δυνατούς ερωτικά και επικοινωνιακά από ό,τι συνήθως και λάμπετε κυριολεκτικά. Πολύ πιθανόν, οι δεσμευμένοι, να νιώσετε ότι δεν πειράζει να κάνετε και καμιά βόλτα σε και σε καμιά άλλη αγκαλιά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι νιώθετε ακόμα ένα γλυκό μούδιασμα από το τρίγωνο με τον Δία στο δικό σας το ζώδιο. Σας κατακλύζουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και έχετε την τάση να φλερτάρετε περισσότερο από το συνηθισμένο. Χάνετε την συνηθισμένη ατολμία σας και σας πάει πολύ! Μεγάλες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους. Μπορεί να βρεθείτε επίσης και με μια παλιά σας αγάπη, που έχετε να πείτε πολλά.

Λέων

Οι λέοντες νιώθετε κάπως άδειοι σήμερα συναισθηματικά, μετά το τσουνάμι που βιώσατε χτες. Χρειάζεστε ανασυγκρότηση δυνάμεων. Πρέπει να προσέξετε όμως, μήπως η κούραση σας παρεξηγηθεί από τον σύντροφό σας σαν αδιαφορία. Καλό είναι να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάποια όμορφη κίνηση, που θα θυμίσει πόσο πολύ αγαπάτε.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είστε κουρασμένοι από τη δουλειά σας και δεν βλέπετε την ώρα να βρεθείτε με το ταίρι σας. Η ημέρα προβλέπεται πολύ όμορφη, γεμάτη έρωτα και πολλά γλυκόλογα, αλλά από το απόγευμα και μετά. Μέχρι το απόγευμα, δεν σας χωράει ο τόπος!

Ζυγός

Μια εκπληκτική και πολύ ερωτική ημέρα για τους Ζυγούς. Όλοι προσπαθούν λίγο να ηρεμήσουν, τίποτα εσείς, σπέρνετε ερωτικά ζιζάνια! Πάρα πολύ φλερτ είναι στην ημερήσια διάταξη, με τη γοητεία σας να είναι πολύ αυξημένη. Σε κάποιες περιπτώσεις δείχνετε ένα δήθεν σκληρό πρόσωπο, παίζοντας βέβαια, και σας βαίνει μια χαρά γιατί είσαστε ακαταμάχητοι!


Σκορπιός

Η ημέρα σας βρίσκει να καταστρώνετε ερωτικά σχέδια και δολοπλοκίες, για καλό σκοπό! Κάτι έχει φανεί πολύ ενδιαφέρον στον ορίζοντα, κάποιο πρόσωπο που σας έχει ξεσηκώσει και θέλετε να το πιάσετε στα δίχτυα σας! Και οι δεσμευμένοι το ίδιο κάνετε, με στόχο να καταφέρετε να τσιγκλήσετε ερωτικά τον σύντροφό σας. Έχετε πολλά κέφια!

Τοξότης

Οι Τοξότες, πολύ πιθανόν αυτή τη στιγμή να είσαστε σε μια ερωτική φωλιά, με κλειστά κινητά και να γελάτε με την αγάπη που σας έκανε δώρο ο Δίας! Έχτε πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για έρωτες, αγάπες και νέες εμπειρίες και έχετε και καλές ευκαιρίες να τα ζήσετε όλα αυτά. Η συνηθισμένη σας αισιοδοξία, αυτή τη φορά είναι και απόλυτα ρεαλιστική!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είστε χορτάτοι από έρωτα! Θα περάστε στην ανάπαυση του πολεμιστή, με τον σύντροφό σας ή με μια συναρπαστική νέα γνωριμία που μπαίνει με θάρρος και ορμή στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς μπορεί και να αποφασίσετε να δεσμευτείτε, μιας και νιώθετε ότι όλα έχουν έρθει σωστά και είναι η ώρα να περάσετε τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχετε ξαναβρεί την διάθεσή σας για παιχνίδια περιωπής! Νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και επιδιώκετε να παίξετε με την αγάπη το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Θα σας βγει όπως συνήθως, ή έχετε ένα έξυπνο στόχο και θα αντιστραφούν οι ρόλοι; Πρέπει να τα μετρήσετε καλά τα πράγματα πριν αποφασίσετε να βγείτε σε τέτοιο παιχνίδι.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς νιώθετε μια ανησυχία. Ξαφνικά δεν είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας, θέλετε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αλλά οι άνθρωποι που αγαπάτε δεν φαίνεται να σας τον δίνουν. Απαιτούν από εσάς καθαρές εξηγήσεις και να μην τους ταλαιπωρείτε με πισωγυρίσματα και αμφιβολίες. Αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας θα πρέπει να το πείτε καθαρά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Φλερτ με τα Άστρα 26-1-2018

Φλερτ με τα Άστρα 26-1-2018

Φλερτ με τα Άστρα 26-1-2018

Η όψη-πρωταγωνιστής για σήμερα όσον αφορά τα ερωτικά μας ζητήματα είναι αναμφίβολα η σύνοδος του Ήλιου με τη θεά του έρωτα, την Αφροδίτη,...

Φλερτ με τα Άστρα 17-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 17-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 17-12-2017

Η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και η Σελήνη έρχεται σε...

Φλερτ με τα Άστρα 15-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 15-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 15-12-2017

Σήμερα ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και έρχεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, η οποία επίσης σχηματίζει εξάγωνο με τον θεό του...

Φλερτ με τα Άστρα 8-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 8-12-2017

Φλερτ με τα Άστρα 8-12-2017

Ο Ερμής σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, ενώ με τον μεγάλο τιτάνα θα σχηματίζει εξάγωνο και ο Άρης και ταυτόχρονα ο...

Φλερτ με τα Άστρα 29-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 29-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 29-11-2017

Η ημέρα είναι γεμάτη ερωτισμό, ρομαντισμό και πολύ κέφι για φλερτ, μιας και η Αφροδίτη σχηματίζει μισό εξάγωνο με τον Κρόνο, ενώ την ίδια...

Φλερτ με τα Άστρα 14-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 14-11-2017

Φλερτ με τα Άστρα 14-11-2017

Η σημερινή ημέρα είναι γενικά αρκετά θετική όσον αφορά το φλερτ, μιας και η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία μας κρατά για ακόμη μια φορά...