Σχέσεις – κόκκινο πανί: αστρολογικές παγίδες

Σχέσεις – κόκκινο πανί: αστρολογικές παγίδες
<p>Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον που είστε εντελώς σίγουροι ότι είναι κακό μπλέξιμο - ακόμα και ανεξέλεγκτα - που έχετε διαίσθηση ότι θα σας κάνει να πονέσετε; Κάποιον που προκαλεί το μυαλό σας να φωνάξει "τρέχα!" Ενώ η καρδιά και το σώμα σας προσπαθούν να σας πείσουν διαφορετικά; Λοιπόν, αν ναι, έχετε πέσει σε ένα κλασικό αστρολογικό bad romance. Σε μια σχέση – κόκκινο πανί, από αυτές που αρέσουν πολύ στους πλανήτες να μας δημιουργούν!

Ο κλάδος της σχέσης Αστρολογία που ονομάζεται "συναστρία" μπορεί να προσφέρει απίστευτη εικόνα για το ενεργειακό δυναμικό μεταξύ δύο ανθρώπων. Μπορείτε να δείτε τι σας προσελκύει στον άλλο και αν είστε συμβατοί σωματικά, πνευματικά και διανοητικά.

Αλλά γνωρίζατε ότι η Αστρολογία Σχέσεων προσφέρει επίσης ζωτικής σημασίας ενδείξεις - ακόμη και προειδοποιήσεις - σχετικά με τις σχέσεις που μπορεί να δείχνουν έναν τραχύ δρόμο μαζί; Ακόμη πιο συναρπαστικό είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι δείκτες "κόκκινης σημαίας" μεταξύ των διαγραμμάτων που μπορούν σχεδόν να εγγυηθούν την καταστροφή, ειδικά όταν μοιράζονται αμοιβαία σε κάθε χάρτη.

Ευτυχώς, η Αστρολογία είναι μια προσεκτική ανάλυση για κάθε κομμάτι του παζλ, οπότε μία ή δύο δύσκολες όψεις δεν πρέπει να τρομάζουμε. Στην πραγματικότητα, έχουμε την τάση να μαθαίνουμε τα πιο πολύτιμα μαθήματα ζωής μας από τις σχέσεις και τους συντρόφους που μας δοκιμάζουν. Αυτό το νόημα έχει όταν λέμε ότι το 7ο σπίτι στην Αστρολογία δεν κυβερνά μόνο τον αφοσιωμένο σύντροφό σας, αλλά και τους ανοιχτούς εχθρούς!

Εάν, όμως, ο υψηλότερος σας εαυτός φωνάζει σε σας για να τρέξετε στους λόφους, τότε ίσως έχετε πολλές σημαντικές όψεις της κόκκινης σημαίας με κάποιον άνθρωπο.

Ήλιος-Κρόνος

Οποιαδήποτε διασταυρούμενη διάσταση του Κρόνου που μοιράζεστε με κάποιον, υποδηλώνει ένα συγκεκριμένο καρμικό μάθημα, το οποίο οι δυο από εσάς συμφωνήσατε να επεξεργαστείτε σε αυτή τη ζωή. Εάν, ωστόσο, δεν μοιράζεστε τίποτα παρά τεταμένους συνδέσμους του Κρόνου, ίσως θελήσετε να αναρωτηθείτε αν η σχέση αξίζει το βάρος της σε καρμικό χρυσό.

Ερμής -Ποσειδώνας

Ακόμα και ο καλύτερος έρωτας μπορεί να υποφέρει όταν υπάρχει μια δύσκολη όψη Ερμή-Ποσειδώνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ποσειδώνας λειτουργεί ως μια εκπληκτική δύναμη της φύσης όταν συνδέεται με άγχος με έναν άλλο πλανήτη.

Στην περίπτωση του Ερμή, αυτό σημαίνει επιπλέον πρόβλημα. Η επικοινωνία επιδεινώνεται. Ο άνθρωπος του Ερμή μπορεί να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να μεταφέρει αυτό που θέλει να πει με σαφήνεια. Ο άνθρωπος του Ποσειδώνα ίσως αισθάνεται ότι ο άνθρωπος του Ερμή δεν τον καταλαβαίνει, απλά.

Υπάρχει τόσο μεγάλη αμοιβαία σύγχυση, ώστε τελικά η επικοινωνία απλώς εξατμίζεται. Στη χειρότερη περίπτωση, αυτή είναι μια ένδειξη για καθαρά ψέματα ή ψευδή επικοινωνία που μπορεί να διαβρώσει την εμπιστοσύνη.

Αφροδίτη-Πλούτωνας

Ενώ η απίστευτη υπερβατική αγάπη είναι δυνατή υπό την επίδραση μιας θετικής ζεύξης Αφροδίτη-Πλούτωνα, όταν τονίζεται αυτή η σύνδεση μπορεί να οδηγήσει σε μια εξαιρετικά έμμονη και ανθυγιεινή προσκόλληση. Τελικά, τα θέματα εξουσίας, φύλου και χρήματος που περιστρέφονται γύρω από τον έλεγχο μπορούν να καταστρέψουν αυτό που διαφορετικά θα ήταν ένας έντονος δεσμός.

Άρης-Κρόνος

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που καθοδηγεί τις φιλοδοξίες μας και οδηγεί. Ο Κρόνος, όταν βρίσκεται σε τεταμένη έκταση με τον Άρη, μπορεί να τον καταπνίξει. Αυτή είναι η σχέση όπου ένας σύντροφος καταστρέφει συνεχώς τις φιλοδοξίες του άλλου.

Τελικά, ένας τέτοιος σύνδεσμος μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρέσκεια και θυμό. Το πρόσωπο του Άρη θέλει να "πάει" και ο άνθρωπος του Κρόνου θέλει προσοχή. Η χρονική στιγμή φαίνεται να είναι μακριά για αυτό το ζευγάρι και μπορεί επίσης να εκφραστεί στην κρεβατοκάμαρα επειδή ο Άρης κυβερνά τη λίμπιντο.

Άρης-Ουρανός

Αυτή η ανταλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικά, ξαφνικά ξεσπάσματα ή ακόμα και σε βία - ειδικά αν υπάρχει αμφίδρομη ανταλλαγή όπου ο Άρης του ατόμου Α αγγίζει τον Ουρανό του ατόμου Β, ενώ ο Ουρανός του ατόμου Α κάνει μια δύσκολη σύνδεση με τον Άρη του ατόμου Β. Ένα ατυχές αλλά αρμόζον παράδειγμα ενός τέτοιου ζευγαριού είναι η Rihanna και ο Chris Brown.

Άρης-Πλούτωνας

Το σeξουαλικό πάθος μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε τραχύ σeεξ ή ακόμα χειρότερα, σε σeεξουαλική κακοποίηση, εάν οι σύνδεσμοι αυτοί είναι παρόντες στα διαγράμματα ενός ζευγαριού. Και πάλι, θα είναι πιο πιθανό αν και τα δύο μέλη του ζευγαριού μοιράζονται την ανταλλαγή, αλλά ακόμα και αν είναι μόνο μονόδρομος, να παραμένουν επιφυλακτικοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ρόλος του 7ου Οίκου στο Γάμο

Ο Ρόλος του 7ου Οίκου στο Γάμο

Ο Ρόλος του 7ου Οίκου στο Γάμο

Στη Βεδική Αστρολογία, ο 7ο οίκος σε γενέθλιο χάρτη αναφέρεται σε συνεργασίες όπου εμπλέκονται αμοιβαία οφέλη και αμοιβαίες ανάγκες. Ο...

Τι είναι η τοξική σχέση;

Τι είναι η τοξική σχέση;

Τι είναι η τοξική σχέση;

Πιθανώς η πιο δύσκολη απόφαση που κάποιος μπορεί να κάνει είναι να τερματίσει μια σχέση. Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες και οι καλές...

Αποκωδικοποίηση των σημάτων του

Αποκωδικοποίηση των σημάτων του

Αποκωδικοποίηση των σημάτων του

Η πιο αναπόσπαστη πτυχή κάθε σχέσης είναι η επικοινωνία. Θα συναντήσετε κάποιον και θα μιλήσετε μαζί τους, ώστε να μπορέσετε να τους...

Σχέσεις: 5 Κρυφές Παγίδες!

Σχέσεις: 5 Κρυφές Παγίδες!

Σχέσεις: 5 Κρυφές Παγίδες!

Γιατί ακόμα και ο πιο μεγάλος έρωτας πεθαίνει; Τι μπορεί να καταστρέψει μια σχέση; Γιατί ενώ όλα ξεκινάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις,...

Παγίδες των σχέσεων

Παγίδες των σχέσεων

Παγίδες των σχέσεων

Αγαπάτε πολύ τον σύντροφό σας; Τότε πρέπει να αποφύγετε τις παγίδες των σχέσεων. Γιατί ο έρωτας συχνά εγκλωβίζεται από την ίδια του την...

H νίκη του έρωτα

H νίκη του έρωτα

H νίκη του έρωτα

«Στην πάλη ανάμεσα στη ντροπή και τον έρωτα, νικητής βγαίνει πάντοτε ο έρωτας.» Μαρί Ανρί Μπέιλ (1783 – 1842) γνωστότερος ως Σταντάλ, γάλλος...