Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017
<p>Κριός

Μπορεί να αισθάνεστε ανακουφισμένοι ανακαλύπτοντας το ρομαντισμό που κρύβει η σχέση σας, ενώ οικοδομείτε μια βαθιά και ουσιαστική σύνδεση. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επικεντρωθείτε στο άτομο που αγαπάτε και να αφιερώσετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε εκείνον.

Ταύρος

Η παραγωγικότητα στην εργασία δεν θα είναι η μόνη πηγή ευχαρίστησης, καθώς η ανάπτυξη της ερωτικής ζωής θα μπορούσε επίσης να σας δώσει κάτι για να ανανεώσει τον αέρα. Αυτή είναι η στιγμή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να την ακολουθήσετε με απόλυτη πεποίθηση.

Δίδυμοι

Εάν αισθάνεστε ότι τροφοδοτείστε από την αδρεναλίνη που προκαλείται από την αγάπη, τότε θα ήταν δύσκολο να εστιάσετε την προσπάθεια και την προσοχή οπουδήποτε εκτός από την αγαπημένο σας αυτή τη στιγμή. Θα ενθαρρυνθείτε να εστιάσετε τη ρομαντική σας ενέργεια με παραγωγικούς τρόπους.

Καρκίνος

Οι περιστάσεις στον συναισθηματικό σας κόσμο θα μπορούσαν να σας ενθαρρύνουν να αποφύγετε κάθε βαριά ή σε βάθος συζήτηση. Είναι σημαντικό ότι η συμπεριφορά σας παραμένει θετική χωρίς να γίνει ανταγωνιστική με κάποιο τρόπο. Εάν μπορείτε να διατηρήσετε αυτή την ενέργεια θα επωφεληθείτε.

Λέων

Θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι όποια ενέργεια κι αν κάνετε στον συναισθηματικό σας κόσμο δεν φέρνει την ικανοποίηση ή την εκπλήρωση που θέλετε και χρειάζεστε. Αυτό θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να επιλέξετε να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Παρθένος

Η πραγματοποίηση μιας βαθιάς σύνδεσης με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, αλλά μπορεί να γίνει. Η ουράνια υποστήριξη που προσφέρεται τώρα θα μπορούσε να σας ενθαρρύνει να κάνετε δραστικές ενέργειες για να κάνετε μια καλή εντύπωση.

Ζυγός

Ίσως να αισθανθείτε σαν να περπατάτε πάνω σε κελύφη αυγών που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα συναισθήματα των άλλων και ενδεχομένως ένα άτομο ειδικότερα. Θέλετε να στηρίξετε τον αγαπημένο σας, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις λόγω του συναισθηματισμού σας.

Σκορπιός

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος όπου οι λέξεις μιλούν πιο δυνατά από τις ενέργειες και αυτό έχει να κάνει με την ικανότητά σας να βρίσκετε αβίαστα τις σωστές λέξεις για να πείτε σε έναν αγαπημένο ή πιθανό ταίρι την κατάλληλη κουβέντα την στιγμή.

Τοξότης

Η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει εξαιρετικά ελκυστικούς για τα άλλα πρόσωπα. Ως μπόνους, είστε ευλογημένοι με επιπλέον αυτοπεποίθηση που σας ενθαρρύνει να είστε πιο εκφραστικοί. Αυτό που μπορεί να ξεκινήσει ως διασκεδαστικό φλερτ θα μπορούσε όμως να γίνει κάτι πιο σοβαρό σύντομα.

 Αιγόκερως

Έχετε μια φανταστική ευκαιρία τώρα να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με έναν αγαπημένο ή δυνητικό ταίρι σας με έναν πολύ οπτικά δημιουργικό τρόπο. Ακόμη και αν ο φόρτος εργασίας σας συσσωρεύεται σε άλλες περιοχές, θα είστε σε θέση να φέρετε μια ευχάριστη και δημιουργική ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Δεν σκέφτεστε μόνο να είστε διαφορετικοί, είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να βεβαιωθείτε ότι είστε μοναδικοί στα μάτια ενός άλλου. Δεν χρειάζεται να κάνετε μια μεγάλη, συντονισμένη προσπάθεια για να εκφράσετε την ατομικότητά σας, αφού και μόνο από τη συμπεριφορά σας αυτό είναι εμφανές.

Ιχθύς

Είστε ενθαρρυμένοι να εξετάσετε προσεκτικά τα γεγονότα στον συναισθηματικό κόσμο σας ή μέσα σε μια στενή σχέση και να αντισταθείτε στη λήψη αποφάσεων. Ενδεχομένως είστε πρόθυμοι να επιτρέψετε την φαντασία σας να είναι ελεύθερη και αυτό κάνει τη σχέση σας πιο ευχάριστη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-11-2017

Κριός Σήμερα μπορείτε να αφεθείτε πιο χαλαροί μέσα στην ημέρα. Κοιτάξτε την θετική πλευρά των πραγμάτων και νοιώστε την θετική ενέργεια...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Κριός Η συζήτηση είναι ο δρόμος προς την καρδιά κάποιου που βρίσκετε εξαιρετικά ελκυστικό. Η ουράνια ενέργεια υποδεικνύει ότι το μόνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-7-2017

Κριός Τα συναισθήματα έχουν μια τάση να θολώνουν την κρίση σας μερικές φορές, αλλά αυτή είναι μια εποχή που έχετε δίκιο να εμπιστεύεστε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-6-2017

Κριός Αισθάνεστε κάπως ληθαργικοί στην ερωτική σας ζωή τώρα. Σε γενικές γραμμές, προτιμάτε να αναβάλετε το προβάδισμα και είστε άδειοι...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-6-2017

Κριός Μια ευκαιρία να αποκαλύψετε τι είναι κρυμμένο μέσα στην καρδιά σας θα μπορούσε να παρουσιαστεί, αλλά ίσως χρειαστεί να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Κριός Η σημερινή αστρική ενέργεια σας ενθαρρύνει να φορέσετε το όμορφο χαμόγελό σας για να εντυπωσιάσετε εάν έχετε μια συνάντηση....