Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-7-2017
<p>Κριός

Η αγάπη και ο έρωτας είναι για εσάς σήμερα μια επικίνδυνη επιχείρηση! Αλλά πόσο ενδιαφέρουσα, με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στον φλεγόμενο και φιλικό σας Λέοντα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον που σας γοητεύει πάρα πολύ. Αλλά δεν πρέπει να προσπαθήσετε να εμπλακείτε στα σοβαρά με αυτό το άτομο. Προσπαθήστε πρώτα να είστε φίλοι, γνωρίστε το καλά και δώστε του την ευκαιρία να σας γνωρίσει επίσης.

Ταύρος

Είστε παθιασμένοι και ρομαντικοί. Έχετε μια πολύ έντονη σχέση με τον σύντροφό σας. Και οι δύο απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον. Σήμερα είναι η μέρα για να τιμήσετε τη σχέση ας. Κάθε σχέση χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί φυσικά, αλλιώς θα αποσυντεθεί μέσα σε λίγο χρόνο. Επισκεφθείτε τους φίλους και την οικογένειά σας. Σας χρειάζονται επίσης όσο και ο σύντροφός σας.

Δίδυμοι

Αν σας αρέσει κάποιος τότε αυτή είναι η ημέρα για να ομολογήσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να παρεξηγηθείτε όμως, αν είστε πολύ απότομοι! Περιμένετε έως ότου το άλλο πρόσωπο θέλει να μιλήσετε! Ο καρπός της υπομονής θα είναι γλυκός. Απλά διατηρήστε τη φιλία υπό έλεγχο μαζί του, έτσι ώστε να μην σβήνετε απόλυτα από το μυαλό του.

Καρκίνος

Η αλλαγή, η επανάσταση και το πάθος σας κατακλύζουν σήμερα. Αρνείστε να αφήσετε το πεπρωμένο να ακολουθήσει την πορεία του χωρίς να προσπαθήσετε να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Η ένταση του αισθήματος μπορεί να αφήσει τον σύντροφό σας κάπως έκθαμβο. Αφήστε τα ένστικτά σας να σας καθοδηγήσουν στη λήψη σημαντικών αποφάσεων και θα σας βγάλουν σε νέα κατεύθυνση.

Λέων

Η αγάπη μπορεί να είναι κοντά σας, αλλά δεν μπορείτε να πιάσετε τα μηνύματά της. Σήμερα εστιάστε στο πώς οι άνθρωποι κοντά σας μιλούν και συμπεριφέρονται σε σας. Κάποιος κοντά σας περιμένει την προσοχή σας. Θα υπάρξει κάποια σύγχυση με τους ανθρώπους στην σφαίρα των σχέσεων. Μιλήστε και ακούστε τον σύντροφό σας, καθώς αυτό θα λύσει το όποιο πρόβλημα.

Παρθένος

Η οικογένεια και οι στενές και πολύ οικείες σχέσεις είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα σας, περισσότερο από τον έρωτα ή μια επανασύνδεση. Μπορεί επίσης να επισκεφθείτε τους γονείς σας ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε αυτούς, αν ζουν μακριά. Οι πλησιέστεροι συγγενείς σας θα εκτιμήσουν κάθε μικρή, αλλά προσεκτική χειρονομία που φροντίζετε να κάνετε. Τα θέματα ενός κάποιου παρελθόντος μπορούν να περιμένουν.

Ζυγός

Ο χρόνος είναι τέλειος για τις σχέσεις σας ή για επιστροφή σε μια παλιά αγάπη. Πρέπει να δείξετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ότι δεν τον παίρνετε ως δεδομένο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε βαθιά στην ίδια σας την ψυχή και να αλιεύσετε αλήθειες..

Σκορπιός

Θα μάθετε κάτι νέο για τον σύντροφό σας και αυτές οι νέες πληροφορίες μπορεί να σας προκαλέσουν τεράστια έκπληξη. Μην φοβηθείτε. Στην πραγματικότητα, αυτές οι νέες πληροφορίες μπορούν να λύσουν ορισμένα προβλήματα και να σκορπίσουν μια σύγχυση που υπήρχε γύρω από τη σχέση σας. Επωφεληθείτε από αυτή την κατάσταση για να απολαύσετε μια υπέροχη επανασύνδεση με τον σύντροφό σας.

Τοξότης

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις σήμερα ή να έχετε επανασύνδεση με έναν παλιό σύντροφο, εσείς αποφασίζετε. Μπορείτε να αγαπηθείτε εκ νέου και θα τον αγαπήσετε και πάλι έναν παλιό σας σύντροφο. Εντούτοις, ορισμένα ζητήματα μπορεί να εμφανιστούν λόγω οικογενειακών παρεμβολών και άλλων αθέατων περιστάσεων που περιμένουν να δοκιμάσουν την ανθεκτικότητα της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Έχετε πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση. Σταματήστε να αναλύετε τις σχέσεις σας και να βρείτε χρόνο για κάποια πολύ αναγκαία δόση χαλάρωσης. Η μέρα είναι ιδανική για πάρτι και κοινωνικότητα, που σίγουρα μπορεί να σας φέρουν κοντά σε ένα παλιό σας ταίρι και να κάνετε την εντύπωση που ονειρεύεστε.

Υδροχόος

Οι πολλές και παράξενες όψεις του Ουρανού σας δημιουργούν ένα κάποιο ψυχικό χάος και χάνετε την στόχευσή σας ερωτικά ενώ υπάρχουν καλές προοπτικές. Μόλις ξεκαθαρίσετε εσείς τι θέλετε να κάνετε όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα, είναι σίγουρο.

Ιχθείς

Είστε περιπετειώδεις και ως εκ τούτου θέλετε να αναλάβετε τον κίνδυνο μιας επανασύνδεσης! Αλλά έχετε τόσες πολλές ευκαιρίες που δεν είναι σίγουρο πως η καλύτερη λύση είναι να επιστρέψετε πίσω σε άτομα και καταστάσεις που όπως και να το κάνουμε δύσκολα θα βρουν πάλι την αρχική τους λάμψη.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Κριός Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η τέλεια μέρα για επανασύνδεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να έχετε πολλά και...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-5-2017

Κριός Κατά κάποιον τρόπο ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο ευνοεί μια επανασύνδεση, αλλά ειδικά σήμερα μια δυσαρμονική σχέση ανάμεσα στην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-2-2017

Κριός Η Έκλειψη στους Ιχθείς θα βάλει θεμέλια στην ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως σήμερα μια μέρα που ουσιαστικά ευνοεί ένα άμεσο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Και βέβαια έχει εύνοια η επανασύνδεση σήμερα! Με την γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τρίγωνο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-2-2017

Όταν ο Ερμής που αντιπροσωπεύει το μυαλό και την λογική κοντράρεται με τον Ουρανό που αντιπροσωπεύει τα ξεκινήματα, μπορεί το φλερτ να...