Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-7-2017
<p>Κριός

Η συζήτηση είναι ο δρόμος προς την καρδιά κάποιου που βρίσκετε εξαιρετικά ελκυστικό. Η ουράνια ενέργεια υποδεικνύει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του πείτε πώς αισθάνεστε. Αλλά αντί να πάτε πέρα από τις παθιασμένες υπερβολές για όλες τις υπέροχες ποιότητες, κρατήστε το απλό.

Ταύρος

Η σημερινή αστρική διαμόρφωση μπορεί να σας ενθαρρύνει να μην κρατιέστε πίσω όταν περνάτε την ημέρα σας απόψε. Υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα στον αέρα που σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν επιθέσεις των νεύρων και να καταπραΰνει τυχόν επιθέσεις πανικού.

Δίδυμοι

Κάθε είδους κοινωνική συγκέντρωση που θα παρακολουθήσετε θα σας προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες να συναντήσετε ανθρώπους που βρίσκονται στα είδη των κύκλων που επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Η πλανητική ενέργεια σας ενθαρρύνει να συναντήσετε και να με ενδιαφέροντα άτομα.

Καρκίνος

Η εμφάνιση στο παιχνίδι κάνει το ρομαντισμό μια αρκετά ανοιχτόχρωμη υπόθεση, αλλά αυτό μπορεί να είναι απλώς μια ευχάριστη ενδιάμεση περιπέτεια μετά από μια περίοδο πάθους και έντασης. Μερικές φορές είναι ωραίο απλώς να μιλάς για οτιδήποτε και για τα πάντα χωρίς συναίσθημα.

Λέων

Η ευθυγράμμιση των πλανητών φαίνεται να δείχνει ότι μπορείτε να πάρετε τον κακό τρόπο σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, εφ 'όσον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λεκτική πεποίθηση για να βάλετε την περίπτωσή σας αρκετά προς τα εμπρός. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε οποιουσδήποτε άλλους τρόπους.

Παρθένος

Αυτή είναι μια μέρα για τη σύνταξη μηνυμάτων αγάπης σε κάποιον μοναδικό, για τη διάπραξη των συναισθημάτων σας σε χαρτί με τη μορφή κάρτας, επιστολής, ποιήματος ή ακόμα και έργου τέχνης. Η αστρική ενέργεια σας ενθαρρύνει να ρίχνετε τα συναισθήματά σας στη σελίδα ή ακόμα και στην οθόνη του υπολογιστή.

Ζυγός

Η τρέχουσα όψη σας απελευθερώνει από ορισμένους περιορισμούς που μπορεί να αισθανθήκατε υποχρεωμένοι να τηρήσετε πρόσφατα σε σχέση με μια σχέση αγάπης. Υπάρχει ένας αέρας αρμονίας γύρω από αυτό που θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα σημαντικά, και σας ενθαρρύνει να συγχωρήσετε.

Σκορπιός

Μπορεί να μην αισθάνεστε πάρα πολύ συναίσθημα στη σχέση που έχετε σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Αλλά η ουράνια διάταξη δηλώνει ότι σίγουρα θα βρείτε τη συνομιλία πολύ διαφωτιστική και διεγερτική. Έχετε μια φυσική κατανόηση της κρυμμένης πλευράς της ζωής και των λεπτών πραγματικοτήτων.

Τοξότης

Μπορεί να βρίσκεστε σε ομαδική συνάντηση ή σε κάποιο είδος μαθήματος ευαισθητοποίησης ή ακόμα και να παίζετε σκάκι ή να σχεδιάσετε κάποια δραστηριότητα όταν ξαφνικά συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο που μοιράζεστε την περιπέτεια αισθάνεται πραγματικά πολλά για εσάς.

Αιγόκερως

Η αστρική διαμόρφωση φέρνει μια ελαφριά πινελιά στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε κολλήσει στην ίδια παλιά ρουτίνα και ξεχνώντας πως πρέπει να ζήσετε, αν θέλετε ποτέ να πειραματιστείτε. Θα ήταν καλό να αλλάξετε τη στάση σας και να βγείτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει.

Υδροχόος

Υπάρχει μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που διευκολύνει την έξοδο και την κοινωνικότητα, καθώς οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί και μιλάνε για τον εαυτό τους, τη ζωή τους, τις χαρές τους και τις θλίψεις τους. Υπάρχει μια ρομαντική υπόσχεση, αν και δεν είναι πιθανό να είναι πολύ παθιασμένη.

Ιχθύς

Η σημερινή αστρική ενέργεια εξομαλύνει το δρόμο για την αγάπη σας. Ίσως έχετε περάσει πρόσφατα από μια αμηχανία - κάτι που συμβαίνει μερικές φορές μεταξύ των ολοκαίνουργιων εραστών. Οι επιρροές σήμερα θα πρέπει να διευκολύνουν τυχόν προβληματικές αναμνήσεις και σύντομα θα έχετε ξεχάσει όλα αυτά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-7-2017

Κριός Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σωστά την κίνησή σας. Κάτι σας κολλάει και σας κρατάει πίσω, χωρίς όμως να μπορείτε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-7-2017

Κριός Μπορεί να δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχετε τις πληροφορίες που αναζητάτε από το άτομο που...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Κριός Μπορεί να αισθάνεστε ανακουφισμένοι ανακαλύπτοντας το ρομαντισμό που κρύβει η σχέση σας, ενώ οικοδομείτε μια βαθιά και...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-6-2017

Κριός Η σημερινή αστρική ενέργεια σας ενθαρρύνει να φορέσετε το όμορφο χαμόγελό σας για να εντυπωσιάσετε εάν έχετε μια συνάντηση....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-5-2017

Κριός Ο Έρως διέρχεται από το ηλιακό τέταρτο σπίτι σας και είστε πιο ενεργοποιημένοι σε οικεία, άνετα περιβάλλοντα. Η διάθεσή σας, σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 9-5-2017

Κριός Υπάρχει μια μεγάλη πραγματική ζεστασιά σήμερα, και η ουράνια ενέργεια σας βοηθά να το αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό. Οποιαδήποτε...