Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017
<p>Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων

Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και το μέλλον της σχέσης σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε για την ώρα.

Ταύρος – Ιππότης των Σπαθιών

Ο τρόπος με τον οποίο σας έχει φερθεί ο σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό δεν σας έχει αφήσει ικανοποιημένους και ίσως γι αυτό προσπαθήσετε να του τραβήξετε την προσοχή.

Δίδυμοι – Η Σελήνη

Ξέρετε καλά πώς να λύνετε τα προβλήματα της σχέσης σας και σήμερα δεν θα είναι εξαίρεση. Δεν είναι ανάγκη να είστε πάντα στοργικοί και τρυφεροί, αλλά απλά να λύσετε τα θέματά σας.

Καρκίνος – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ίσως σας λείπει κάποιο παλιό κομμάτι, ή κάποια παλιά συνήθεια που είχατε με το σύντροφό σας στην αρχή της σχέσης σας και θέλετε να την ανακτήσετε, νοσταλγώντας την αρχή του έρωτά σας.

Λέων – Δέκα των Κυπέλλων Αντίστροφα

Οι προσπάθειές σας για μια καλύτερη και πιο ομαλή συνεννόηση εντός της σχέσεις σας έχουν αποδώσει, ακόμη και αν υπάρχουν μερικά εμπόδια κατά καιρούς, τα οποία σας τρομάζουν.

Παρθένος – Εννιά των Πεντάκτινων

Είναι σημαντικό να δώσετε τόσο στο σύντροφό σας όσο και στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο και χώρο που χρειάζεστε ώστε να κυλήσει η σχέση σας με στοργή και ηρεμία.

Ζυγός – Πέντε των Ράβδων

Υπάρχουν λάθη τα οποία έχετε κάνει στο παρελθόν που ίσως φοβόσαστε τώρα πως μπορεί να επανέλθουν, λόγω κάποιας απρόσμενης συνθήκης που ξεπρόβαλε πρόσφατα στη σχέση σας.

Σκορπιός – Οκτώ των Σπαθιών

Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην αφήσετε το γεγονός ότι είστε ευέξαπτοι και το ότι έχετε αβάσιμες αμφιβολίες για τη σχέση σας να χαλάσει μια ρομαντική νύχτα που σας περιμένει.

Τοξότης – Έξι των Σπαθιών

Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε ισχυρές επεισοδιακές διαμάχες οι οποίες κλονίζουν αργά, αλλά σταθερά την γενικότερη γαλήνη και την ηρεμία που είχατε χτίσει για τη σχέση σας.

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Ίσως απογοητευτείτε σήμερα περιμένοντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της βραδιάς και αυτό μπορεί να σας κάνει ευέξαπτους και ακόμη και προσβλητικούς προς το ταίρι σας.

Υδροχόος – Το Άρμα Αντίστροφα

Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλετε για την αξιοπιστία των όσων σας υπόσχεται το ταίρι σας, εφόσον δεν έχετε κάτι επιλήψιμο εναντίων του. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε απόψε.

Ιχθύς – Έξι των Ράβδων Αντίστροφα

Κάποιο ρομαντικό σχέδιο κινδυνεύει να χαλάσει λόγω της διάθεσης ενός, ή και των δύο μελών της σχέσης σας. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και ανοιχτοί σε σχέση με το ταίρι σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-2-2018

Κριός – Δέκα των Ράβδων Το άγχος σας σας στερεί στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε σχέση με την καθημερινή σας ζωή, οι οποίες σας αποτρέπουν από το να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...