Γεννήθηκες Σαν Σήμερα 28 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες Σαν Σήμερα 28 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!
<p>Προτιμάτε να μοιράζεστε και να κάνετε τα πράγματα μαζί παρά από τον εαυτό σας. Το να είστε μόνοι σας φαίνεται αφύσικο, ειδικά νωρίς στη ζωή. Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για έναν συνεργάτη και έναν σύντροφο και για στενές σχέσεις στο ερωτικό πεδίο. Έχετε μια ιδιαίτερη ανάγκη για συντροφικότητα για να εκπληρωθείτε, όμως θα πρέπει να διατηρήσετε τη δική σας ατομικότητα στο πλαίσιο μιας σχέσης. Ο γάμος και οι συνεταιρισμοί μπορεί να είναι πρωταρχικής μέριμνας, αλλά καθώς μεγαλώνετε θα μπορούσατε να είστε εξαιρετικά αυτάρκεις.

Όταν ψάχνετε για αγάπη, επενδύετε μια μεγάλη ενέργεια και είστε πολύ ιδεαλιστικοί και ρομαντικοί για το γάμο. Ψάχνετε έναν σύντροφο ο οποίος είναι ίσος διανοητικά και θα είναι ικανός για την δημιουργία μιας ψυχικής σχέσης καθώς και μιας σωματικής και συναισθηματικής ένωσης. Είστε ένας προσεκτικός φίλος και σύντροφος και μπορείτε να απολαύσετε τα παραδοσιακά σύμβολα της αγάπης – το ραντεβού, την ερωτοτροπία, τα λουλούδια κ.λπ. Οι σχέσεις είναι σαν μια τέχνη για σας: μια τέχνη που απαιτεί χρόνο, προσοχή και δημιουργική προσπάθεια. Εκτιμάτε έναν σύντροφο που είναι λεπτός και στιλβός, ο οποίος ποτέ δεν είναι χωρίς τρόπους ή θαμπός.

Η δικαιοσύνη και η ισότητα είναι εξαιρετικά σημαντικές για εσάς, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στον κόσμο. Εάν παλεύετε για κάτι, είναι συχνά κάτι που αισθάνεστε ότι είναι άδικο και μη ισορροπημένο. Η ισορροπία είναι κρίσιμη για εσάς, αλλά πιστεύετε στη μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα και θα αποφύγετε τον φανατισμό και τον εξτρεμισμό οποιουδήποτε είδους. Έχετε μια ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης και αληθινής αφοσίωσης και αναμένετε από τους συνεργάτες σας να εργάζονται τόσο σκληρά όσο εσείς.

Μπορείτε να βρείτε το επάγγελμά σας στο δίκαιο, τις δημόσιες σχέσεις, την τέχνη, τις τέχνες του θεάματος - ή οποιαδήποτε εταιρική σχέση που απαιτεί στενή και στενή συνεργασία.

Είστε πνευματικοί άνθρωποι και ενεργά αναζητάτε νέες ιδέες και πνευματική διέγερση. Σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να αναλύσετε τι συμβαίνει στην κοινωνία γύρω σας και θα παίξετε συχνά το ρόλο του ειρηνοποιού. Σπάνια εκφράζετε το δικό σας θυμό, αλλά όταν το κάνετε - κοιτάξτε έξω! Δεν αφήνετε τίποτα όρθιο. Η έκρηξη του θυμού σας σύντομα τελειώνει, αλλά συνήθως σας αφήνει εξουθενωμένους και μπορεί να αρρωστήσετε. Έχετε τη δύναμη των πεποιθήσεων σας, αλλά φροντίζετε τους άλλους και δεν σας αρέσει να είστε ο λόγος του κακού τους.

Τα κοινά πράγματα δεν είναι τόσο σημαντικά για εσάς όσο η ανθρώπινη κατάσταση, αλλά είναι πιθανό να συσσωρεύσετε υλικά πράγματα, παρ 'όλα αυτά. Έχετε επίσης μεγάλη ανάγκη για όμορφο, αρμονικό περιβάλλον. Έχετε μια φυσική αίσθηση καλλιτεχνικού στυλ και χάριτος, η οποία αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που ντύνεστε και στον τρόπο που κανονίζετε το σπίτι και το χώρο εργασίας σας. Όλα πρέπει να είναι αισθητικά ευχάριστα και κατάλληλα. Η εργασία με τους ανθρώπους ως σύμβουλος, διαπραγματευτής ή σε έναν καλλιτεχνικό τομέα, όπως ο σχεδιασμός ή η φωτογραφία, θα ήταν τέλειο πεδίο για εσάς.

Πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε ότι ο πραγματικός κόσμος σπάνια θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας για δικαιοσύνη και δίκαιο παιχνίδι. Η ίδια η ζωή δεν είναι πάντα ομαλή, δίκαιη και ισότιμη.

Η συμπεριφορά σας είναι σοβαρή και τα συναισθήματα σας απαλά. Η κρίση σας για τους ανθρώπους μπορεί να είναι πολύ οξεία, αλλά όχι πάντα συμπονετική. Μπορείτε να είστε αδίστακτοι κατά καιρούς: οι μέθοδοι σας μπορεί να είναι λεπτές, αλλά αιχμηρές και έξυπνες. Μπορείτε να είστε διπλωματικοί για να επιτύχετε έναν στόχο, αλλά το προφίλ προσωπικότητας μπορεί να φαίνεται τολμηρό και αλαζονικό. Θα χρειαστεί να μάθετε την συμπόνια και να σεβαστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Η καλή γνώμη των άλλων είναι απαραίτητη για τον σκοπό του Εαυτού. Οι περισσότεροι από τους στόχους σας θα επιτευχθούν μέσω της ηγεσίας σας από άλλους και θα χρειαστείτε τη συνεργασία τους. Θα είναι δύσκολο για εσάς να δεχτείτε την αδυναμία στους γύρω σας, αλλά πρέπει να μάθετε την αποδοχή και την υπομονή.

Μπορεί να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της συνειδητής σας θέλησης και των υποσυνείδητων προτύπων συνήθειών σας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκφραση του εαυτού σας και να προκαλέσει δυσαρμονία και συναισθηματική ανασφάλεια. Συχνά αισθάνεστε ότι είστε σε διασταυρούμενους σκοπούς με τον εαυτό σας, επειδή οι συνειδητές σας προθέσεις και επιθυμίες έρχονται σε σύγκρουση με τις υποσυνείδητες συναισθηματικές σας ανάγκες και κινήσεις. Τραβήξατε σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Έχετε δυσκολία να ικανοποιήσετε τόσο την ανάγκη σας να είστε άτομο όσο και την ανάγκη σας για φροντίδα σχέσεων.

Αυτή η σύγκρουση μπορεί να σας κάνει να στείλετε μικτά μηνύματα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην γνωρίζουν πάντα πώς να σας απαντούν ή να γνωρίζουν τι πραγματικά θέλετε. Αυτό μπορεί σίγουρα να δημιουργήσει σύγχυση ή σύγκρουση σε στενές σχέσεις. Να είστε ενήμεροι για τα συναισθήματά σας, να γνωρίζετε ότι είναι εκεί, να τα έχετε και να τα δεχτείτε. Μάθετε να εφαρμόζετε τη δύναμη της θέλησής σας στα πράγματα που προφανώς πρέπει να γίνουν καθημερινά και τα συναισθήματά σας πιθανόν να πέσουν στη θέση τους.

Μπορείτε να παρουσιάσετε εξωτερικά έναν αξιοπρεπή προσωπικό τρόπο, ο οποίος θα μπορούσε να φαίνεται κρύος και εχθρικός. Ωστόσο, μπορείτε να είστε πιστός στους φίλους και να αναπτύξετε μια αίσθηση του χιούμορ και να μάθετε πώς να διασκεδάσετε. Είστε σοβαροί και εργάζεστε σκληρά και αισθάνεστε ότι πρέπει να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες. Με σωστή πειθαρχία, αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε πολλά. Θα χρειαστεί να ασκήσετε συνεργασία με άλλους και να καλλιεργήσετε την αγάπη προτού μπορέσετε να επιτύχετε προσωπική ικανοποίηση και ευτυχία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 19 Δεκεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 19 Δεκεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 19 Δεκεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Διαθέτετε μια εξαιρετικά ελκυστική και μαγνητική προσωπικότητα, ενώ έχετε μια αγάπη για τις δραματικές εξελίξεις και τις δημιουργικές...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 16 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 16 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 16 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Παρόλο που μπορείτε να είστε πολύ διασκεδαστικοί και ευχάριστοι, μερικές φορές τα λόγια σας πονούν τους ανθρώπους που αγαπάτε και γι...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 14 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Είσαστε – λένε κάποιοι - επιπόλαιοι και περίεργοι άνθρωποι καμιά φορά, ενώ απολαμβάνετε να δίνετε λύση σε περίπλοκα προβλήματα. Αν και...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 12 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Ψάχνετε πάντα για νόημα στη ζωή σας και στα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Θα μπορούσατε συχνά να βρείτε τον εαυτό σας εκτιμώντας τι...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 10 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 10 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 10 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Είστε αποφασισμένοι και εργατικοί, ενώ μερικές φορές φτάνετε στα άκρα όσον αφορά τον χρόνο και την ενέργεια που ξοδεύετε στην...

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 6 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 6 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Γεννήθηκες σαν Σήμερα 6 Σεπτεμβρίου; Δες τις Προβλέψεις σου!

Έχετε μια σχέση αγάπης και μίσους με την ρουτίνα. Ενώ σας αρέσει πολύ η ασφάλεια, συχνά μπορείτε να απολαύσετε κάποιο επίπεδο...