Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-9-2017
<p>Κριός - Δύο των Κυπέλλων

 

Θέλετε να εξωτερικεύσετε αυτό που έχετε μέσα σας. Ψάχνετε λέξεις για να το εκφράσετε; Θα σας βοηθήσουμε και θα σας αποκαλύψουμε πως ονομάζεται -  πάθος, ακολουθήστε το.

Ταύρος - Άσσος των Κυπέλλων

 

Μπαίνετε σε κάτι νέο που σας συναρπάζει. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Μην επαναπαυτείτε, χρειάζεται οπωσδήποτε δράση από την πλευρά σας.

Δίδυμοι - Οκτώ των Σπαθιών

 

Είναι καλύτερο να περιμένετε για κάτι, παρά να δράσετε με τρόπο που νομοτελειακά οδηγεί σε αποτελέσματα που δεν θέλετε. Μην δράτε αυτοκαταστροφικά, πάρτε τον χρόνο σας.

Καρκίνος - Η Σελήνη

 

Πάρτε μία ανάσα, την χρειάζεστε. Δείτε την κατάσταση με βλέμμα που θα είχε ένας σοφός. Δεν έχει σημασία το πόσο σοφοί είστε, επικοινωνήστε με αυτή την πλευρά του εαυτό σας.

Λέων Οκτώ των Κυπέλλων

 

Μαθαίνετε μέσα από τον έρωτα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ανοιχτεί προς αυτή την προοπτική θα έχετε μαγικά αποτελέσματα.

Παρθένος - Ο Ερημίτης

 

Αυτό που νοιώθετε εσωτερικά ίσως δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Εκφράζει μία περίοδο της ζωής σας και είναι η στιγμή να αρχίσετε να ανιχνεύετε τα κρυμμένα νοήματα.

Ζυγός - Το Άρμα Αντίστροφα

 

Μην κάνετε κινήσεις αυτή τη στιγμή, των οποίων το αποτέλεσμα δεν μπορείτε να προβλέψετε, κινηθείτε αντίθετα, δηλαδή να έχετε πάντα την επίγνωση των δράσεών σας.

Σκορπιός - Δέκα των Σπαθιών Αντίστροφα

 

Μπορεί να βρίσκεστε στον σωστό δρόμο, αλλά αυτό δεν αρκεί. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συμπίπτουν και μπορείτε να χαρείτε, διότι αυτή τη στιγμή είσαστε ευνοημένοι.

Τοξότης - Η Εγκράτεια

 

Η υπομονή θα είναι ο οδηγός σας. Σκεφτείτε το αυτό και διαλογιστείτε επάνω σε αυτή την φράση, σαν να είναι αρχαίο ρητό. Αυτό θα σας βγάλει σε ορθά συμπεράσματα.

Αιγόκερως Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Οφείλετε να γνωρίζετε τι κάνετε πριν δράσετε. Δεν είναι τώρα ακριβώς η στιγμή του αυθορμητισμού για εσάς, αλλά της μεθοδικότητας, θα είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό.

Υδροχόος - Ο Διάβολος

 

Θα χρειαστεί να αλλάξετε πορεία αυτή τη στιγμή. Μην προχωράτε σε έναν δρόμο που γνωρίζετε ακριβώς που οδηγεί. Μιλάμε για αλλαγή αποφάσεων, για επανεξέταση δεδομένων.

Ιχθείς Άσσος των Ράβδων

 

Κάντε μία αλλαγή που επιθυμείτε σήμερα. Οι εξωτερικές συνθήκες εννοείται πως παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική μας ζωή, αλλά ρόλο παίζουν και οι αποφάσεις μας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-10-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Μπορεί να έχετε μια δυσκολία όταν προσπαθείτε να εκφράσετε την αγάπη σας με λόγια σήμερα, ωστόσο τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Νιώθετε πιθανώς πως σας περιβάλλει μια εξαιρετικά θετική, ρομαντική και τρυφερή αύρα, την οποία θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Ο Άσσος Κυπέλλων αντίστροφα είναι ένας θετικός οιωνός, αλλά γενικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-2-2017

Ποια θα είναι τα όπλα του έρωτα σήμερα, η τρυφερότητα, το πάθος ή η εκδίκηση; Θα αισθανθούμε τα βέλη του έρωτα σαν γλυκιά μαχαιριά ή θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ  31-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-1-2017

Η σοφία της Μεγάλης Αρκάνας και σήμερα στην υπηρεσία του έρωτα, θα μας βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε το τοπίο στις σχέσεις μας και στον έρωτα....