Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-10-2017
<p>Κριός – Πέντε των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να έχετε χάσει την επαφή με την στοργή και την τρυφερότητα που το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας προσφέρει. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στη σχέση σας.

Ταύρος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είστε πολύ δημιουργικοί όχι μόνο όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και τη σχέση σας. Θα βρείτε ξεχωριστούς τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας.

Δίδυμοι – Η Δικαιοσύνη

Είστε στο πλευρό του αγαπημένου σας προσώπου και δεν αφήνετε στιγμή που να μην το υποστηρίζετε. Η στάση σας αυτή το κάνει να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια που βρίσκεται δίπλα σας.

Καρκίνος – Επτά των Κυπέλλων

Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει με το σύντροφό σας σας φέρνουν πιο κοντά αυτήν την περίοδο, ενώ κάνουν τη σχέση σας όλο και πιο ζωντανή και ενδιαφέρουσα όσο περνάει ο καιρός.

Λέων – Πέντε των Πεντάκτινων

Οι αντοχές σας αρχίζουν να μειώνονται όσον αφορά τα προβλήματα της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας. Ζητήστε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του συντρόφου σας για να τα καταφέρετε.

Παρθένος – Ο Τροχός της Τύχης

Το γεγονός πως δεν φοβόσαστε την αλλαγή, αλλά πιστεύετε πως αυτή θα βοηθήσει εσάς και το ταίρι σας να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο τη σχέση σας σας προσφέρει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Ζυγός – Οκτώ των Κυπέλλων

Οι διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σας τα οποία αντί να σας δημιουργούν προβλήματα, φαίνεται πως κάνουν τη σχέση σας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Σκορπιός -  Ο Τρελός

Αν έχετε κάποιο νέο ραντεβού είναι πολύ πιθανό σήμερα να νιώσετε μια έλξη και μια απρόσμενη ενέργεια η οποία σας τραβάει προς το πρόσωπο που πρόσφατα γνωρίσατε.

Τοξότης – Έξι των Πεντάκτινων

Υπάρχει η περίπτωση κάποια δυσκολία της καθημερινότητάς σας να σας δημιουργεί προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας.

Αιγόκερως – Το Άρμα Αντίστροφα

Κάποιες αναταραχές του προγράμματός σας ίσως σας στερήσουν τον απαραίτητο χρόνο τον οποίο θα θέλατε να έχετε αξιοποιήσει με το ταίρι σας, ωστόσο σύντομα θα μπορέσετε να τον αναπληρώσετε.

Υδροχόος – Έξι των Κυπέλλων

Η τρυφερή σας αντιμετώπιση σε σχέση με τα παράπονα που έχει το αγαπημένο σας πρόσωπο από εσάς θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα καταφέρει να ηρεμήσει και να σας δείξει την αγάπη του.

Ιχθύς – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Ίσως έχετε κουραστεί από διάφορες δύσκολες υποχρεώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείτε κοντά με το ταίρι σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με το επαγγελματικό σας μέλλον αυτήν την περίοδο, ωστόσο η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες σε σχέση με την καθημερινή σας ζωή, οι οποίες σας αποτρέπουν από το να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε στα κοσμικά θέματα που έχετε φροντίσει για το αντικείμενο του έρωτά σας πρόσφατα....