Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-10-2017
<p>Κριός

Η ημέρα δεν είναι και από τις καλύτερες. Με το που ξαναβρίσκετε εσείς το δικό σα βήμα αντιμετωπίζετε μπροστά σας ένα περιβάλλον αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, προσέξτε αρκετά.

Ταύρος

Σήμερα θα χρειαστεί αν δείξετε ελάχιστη εμπιστοσύνη και αυτή σε ανθρώπους πολύ καλά δοκιμασμένους. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας, να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Είναι μία στιγμή που η κινήσεις σας είναι όντως πολύ λογικές. Κάνετε κινήσεις με μεγάλη προσοχή και αξιοποιείτε το μυστήριο. Να είσαστε όμως προσεκτικοί στον ανταγωνισμό.

Καρκίνος

Αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή για εσάς καθώς βρίσκεστε σε σύγχυση εσωτερική και αυτό δεν θα καταφέρετε να το κρύψετε. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε την κίνησή σας.

Λέων

Η δυσκολία σας στο να δείτε τα πράγματα σε ένα πλαίσιο ισορροπίας είναι εκείνο το οποίο μπορεί να σας δυσκολέψει πολύ σήμερα και δεν σας αφήνει να κάνετε την κίνησή σας.

Παρθένος

Ενώ τώρα κυριαρχεί από την μία το παράλογο και από την άλλη η δόλια λογική, εσείς ακροβατείτε στις καταστάσεις, να είστε προσεκτικοί απέναντι σε τρίτους και σε αγνώστους.

Ζυγός

Είναι μία στιγμή κατά την οποία δεν ευνοούνται νέες κινήσεις, στρατηγικές και σχέσεις. Τώρα δεν μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη, θα χρειαστεί να είστε πιο επιφυλακτικοί.

Σκορπιός

Από την πλευρά σας φαίνεται πως είστε ανυπόμονοι αυτή τη στιγμή ως προς το να κάνετε την κίνησή σας και αυτό είναι λογικό. Παρόλα αυτά το κλίμα σας ζητά να είστε προσεκτικοί και όχι βιαστικοί.

Τοξότης

Είναι μία στιγμή που η θετικότητα με την απόλυτη ψευτιά συγκρούονται και το σκορ σημειώνει μέχρι ώρας x (ισοπαλία δηλαδή). Η μάχη είναι αμφίρροπη και σας προειδοποιεί.

Αιγόκερως

Μπορείτε να επανέλθετε στην κατάσταση στην οποία θέλατε, κυρίως με όρους ψυχολογικούς. Προσοχή όμως! Μην γίνετε αφελείς μέσα στην ημέρα, η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται!

Υδροχόος

Μπορείτε να φτάσετε τα όριά σας και ακόμα και αν τα ξεπεράσετε. Έχετε εσωτερική δύναμη και πράγματι δεν περνά απαρατήρητη. Το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε όμως είναι κάτι που δεν είστε έτοιμοι να το μάθετε.

Ιχθείς

Το κλίμα είναι αρκετά περίπλοκο και αυτό εσάς θα σας αιφνιδιάσει αρχικώς, αλλά γρήγορα θα δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Είναι πολύ θετικό το ότι δεν είστε μνησίκακοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Δεν θα χρειαστεί, να δώσετε όλη την προσοχή σας σε παλιές καταστάσεις ερωτικές, καθώς

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσοχή απέναντι στις υπερβολές σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τα προσωπικά σας όρια, αποφεύγοντας να κάντε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Κριός Να έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμή σας και την ισχυρή σας θέληση, με την σύνοδο μεταξύ του Άρη και της Σελήνης. Θα χρειαστεί...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-10-2017

Κριός Σας εφιστούμε την προσοχή, με έντονο τρόπο σήμερα! Προσέξτε πάρα πολύ, καθώς είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες και απρόσεκτες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Κριός Τα πράγματα τείνουν να πάνε σε κύκλους. Υπάρχουν καλές εποχές και υπάρχουν κακοί χρόνοι. Ακόμα κι αν το εξωτερικό περιβάλλον σας...